Wat is het beste liefdes- /relatieboek? Hier vind je de liefdesboeken top 10 met de beste boeken over relaties en liefde.

Wat kun je in deze lijst met relatieboeken-aanraders verwachten?

Er staan verschillende soorten boeken in deze lijst. De meeste aanraders gaan op een heel informatieve manier algemeen in over relaties en liefde. Sommige boeken uit de lijst gaan specifiek in op relatieproblemen, liefde in de jeugd en liefde voor volwassenen. Ook zit er een romantische liefdesroman in de lijst.

De absolute #1: The 5 Love Languages

Als het om liefde gaat, kun je niet om dit boek heen. Dit is de #1 bestseller in Amazon met maar liefst 20 miljoen verkochte boeken en ook in Nederland slaat het aan. Je leert met dit boek precies welke liefdestalen er zijn en hoe je erop inspeelt bij jouw partner. Praktisch en inzichtelijk.

De 5 talen van de liefde

De 5 talen van de liefde€ 25,99

De volledige top 10 lijst met beste relatie- en liefdesboeken

Na onderstaande lijst kun je een toelichting op de aanraders vinden.

Het Relatie Handboek is een uitstekende aanrader: het biedt talloze handvatten voor relaties. Zoals op het boek staat: Tips & Tools Voor Een Gelukkige Relatie: Hoe Doe Je Dat, Een Goede Relatie? Dit Ene Boek, Een Soort Relatie-APK, Behoedt Je Voorgoed Voor Relatietherapie.

‘Liefde Is Een Werkwoord' wordt door iedereen geprezen doordat het gebaseerd is op duizenden ervaringen in relaties. Hierdoor heeft de auteur alleen maar rake tips in het boek kunnen stoppen.

Liefde is een werkwoord

Liefde is een werkwoord€ 24,99

Bij ‘365 Dagen Succesvol: Het Relatieboek' vind je de bekende formule van David en Arjan: extreem duidelijk en niet te vergezocht. Wil je juist wat meer diepgang in een onderwerp als bindingsangst, dan helpt Liefdesbang je om dichterbij de ander te komen.

365 dagen succesvol in de liefde

365 dagen succesvol in de liefde€ 9,50

Met ‘Ik Houd Van Jou Omdat…' mag je zelf aan de slag. Het geeft je talloze originele startpunten om het verder zelf in te vullen. Het wordt ook wel eens het Liefdesinvulboek genoemd.

Ik hou van jou omdat

Ik hou van jou omdat€ 15,45

Het boek van Jan Geurtz, ‘Verslaafd aan de Liefde', gaat over zelf-afwijzing. Het is niet goed om je zelf-afwijzing te compenseren met de waardering van anderen. Dit boek confronteert jezelf in hoe je dit stiekem aan het doen bent.

Verslaafd aan liefde

Verslaafd aan liefde€ 21,99

Het beste boek wat in de buurt komt van relatietherapie, is ‘Houd me Vast'. Het is een taai boek en het gaat specifiek over relatieproblemen, maar wellicht haal je er wat uit.

Houd me vast

Houd me vast

In ‘The World Book of Love' vind je de inzichten van 100 onderzoekers over de liefde. Het boek laat de volledige reikwijdte van liefde in een relatie zien. Erg interessant!

The world book of love

The world book of love€ 25,99

Liefdesbang

Liefdesbang€ 23,50

Tweelingzielen

Tweelingzielen€ 22,50

Een weeffout in onze sterren

Een weeffout in onze sterren€ 8,45