Wat zijn de beste verkoopboeken? Hier vind je de top 10 salesboeken vol verkooptechnieken, -casussen, -tips en -filosofieën.

Wat kun je met deze verkoopboeken-aanraders? Sales moet je toch doen, en niet lezen?

Waarom zou je de boeken van de lijst hieronder lezen? Het is namelijk het beste om veel ‘in het wild' te oefenen met verkopen en van je eigen ervaringen te leren. Daar moet je je dan ook altijd bewust van zijn.

Een verkoopboek lees je vooral voor je plezier: je houdt van je vak en je vindt het leuk om er extra over te lezen. Deze boeken bevatten weliswaar tips en voorbeeldcasussen van succesvolle verkopers, maar verlies je eigen stijl en je eigen leerervaringen niet uit het oog.

Hieronder vind je de top 10 beste verkoopboeken

Little Red Book Selling

Little Red Book Selling€ 16,49

100 Ijzeren Wetten Van Succes In Zaken

100 Ijzeren Wetten Van Succes In Z…€ 16,95

Psycho verkoop - verdubbel uw resultaat in 8 weken

Psycho verkoop – verdubbel uw resu…€ 14,95

Psychology Of Selling How To Sell More E

Psychology Of Selling How To Sell …€ 11,99

Greatest Salesman in the World

Greatest Salesman in the World€ 7,85

SPIN Selling

SPIN Selling€ 31,19

Secrets Of Closing The Sale

Secrets Of Closing The Sale€ 10,95

How I Raised Myself From Failure to Success in Selling

How I Raised Myself From Failure t…€ 12,29

The 10X Rule

The 10X Rule€ 20,99

Jab, Jab, Jab, Right Hook

Jab, Jab, Jab, Right Hook€ 21,53

Toelichting op de top 10-lijst beste salesboeken

Niet alle boeken uit bovenstaande lijst zijn even geschikt voor iedereen. Het Rode Boekje Voor Verkopers beslaat echt de basis van sales. Ben je al een ervaren verkoper, dan kun je de diepgaandere verkoopboeken lezen.

De boeken van Brian Tracy en Zig Ziglar zijn klassiekers, tijdloos en universeel. Ze zijn dus zeker niet té Amerikaans, maar blijf je bij ieder hoofdstuk steeds afvragen datgene wat je leest, ook toe te passen is in Nederlands.

Onderaan de lijst vind je interessante boeken die vooral over de mindset van verkopen gaan. Zo gaat de 10X Rule heel erg over het feit dat je altijd veel meer inzet kunt tonen dan wat je nu doet, en Jab Jab Jab Right Hook gaat vooral over de gunfactor. Vergis je niet: ook al lijken het open deuren (en eigenlijk zijn het ook open deuren), ze blijven essentieel.

Veel lees- en verkoopplezier!

Heel veel succes met de verkooptechnieken (klik trouwens hier voor 12 verkooptips)! De boeken zijn vooral leuk en interessant – Het echte werk zal nog gewoon ‘in het wild' gedaan moeten worden.