Het NLP College - Vriend van UNLP - Het Logo
Het NLP College - Vriend van UNLP - Het Logo

[Verlopen] Ons beste Black Friday-aanbod ooit:

Laat theorie niet wegzakken: pas NLP super simpel toe voor geweldige relaties 

▶️ De #1 praktische NLP-cursus 💪 100 simpele NLP praktijk-missies 📀 Insider video- & audiobonussen 🧑‍🤝‍🧑 Premium NLP-community 📱 NLP-app 📚 Bonus e-boeken 🙋 Ik doe wekelijks met je mee!

 • Niet slap communiceren
 • Geen saaie muis meer
 • Je relaties bloeien op

⏰ Tijdelijk Black Friday Aanbod
Begin hier en krijg direct toegang

Benut Black Friday & Pas NLP Blijvend Toe

nlp praktijk doecursus en werkboek
 • Alle NLP-technieken simpel toegepast
 • Premium (video)bonussen & levenslang updates
 • Toegang tot afgesloten deel NLP-Community

Totaal: €99,99
Nu de grootste NLP Black Friday Actie ooit

5 sterren

Probeer het 30 dagen met 100% garantie
Vond je de doe-cursus toch geen zinvolle aanvulling op onze blog? Dan krijg jij je geld terug zonder dat we vragen stellen!

NLP-theorie wordt te weinig toegepast in het dagelijks leven…

Je leest, leert en hoort zoveel… maar raakt het snel kwijt

nlp-in-de-praktijk-toepassen

Ben je een NLP-liefhebber die deze skills meer wil toepassen in dagelijkse interacties met mensen, om zo sterke relaties te creëren, zonder dat je de zoveelste theorie oppakt die wegzakt of die je überhaupt niet toepast?

Vraag je mij naar de waarheid over het blijvend toepassen van NLP, dan zeg ik: het is gewoon te veel. Te overweldigend. Het is een vrachtlading aan slimme technieken. Hoe kun je dit allemaal simpel toepassen in je dagelijks leven? Ik ga het exact voor je uitleggen.

 

Maak NLP niet meer moeilijk

Nooit meer vast in NLP-theorie

Onze blog al zinvol? Deze premium NLP-content brengt je verder.

Je wordt een heerlijk warm mens

Met de NLP-doe-missies maak je een jaar lang, wekelijks mensen blij.

w

Voorbeeld-NLP-gesprekken

Door de vele unieke voorbeelden zit je nooit zonder NLP-inspiratie.

NLP 100% blijvend toepassen

Ik lees, steun & coach je via de app en laat je blijvend genieten van NLP.

I

NLP super simpel gemaakt met 100 leuke NLP-missies

Vergeet chique goeroes. We doen alleen de simpele stappen.

}

Een minuutje per dag of week

De NLP-missies volbreng je al door ze één keer simpel toe te passen.

Wat een goed idee om de technieken en theorieën rondom NLP in deze vorm te gieten Rubin, dank je wel! Voor heel veel mensen, NLP-ers maar ook voor niet-NLP-ers is het echt heel fijn om het in hapklare brokjes gepresenteerd te krijgen. Voor mij heel handig om elke week weer even een momentje met jouw premium e-boek & cursus aan de slag te gaan (heb ook jouw audioboek, echt top!) zodat ik weer alle reeds opgedane kennis vanuit de opleiding hypnotherapie kan opfrissen en toepassen. In mijn vak als coach en hypnotherapeut maak ik veelvuldig gebruik van de NLP-technieken die jij beschrijft. Met de praktische voorbeelden heel waardevol! Het helpt mijn cliënten ook om veel meer inzicht te krijgen in hun gedrag, inzicht in het feit dat ze hun problemen niet ‘hebben' maar feitelijk ‘doen' en ze te leiden naar eigenaarschap. Reuze bedankt voor dit geweldig inspirerende boek en bonusmateriaal!

Michelle, Relatie-expert

liefdesverdriet.nl

Geen slap, saai, on-inspirerend persoon zijn?

Creëer heerlijke relaties door NLP super simpel toe te passen in de praktijk.

Jaar NLP-ervaring

NLP-technieken die bijna niemand kent

Deelnemers aan dit NLP-doe-pakket

Lezers per maand

Eenmalig Black Friday Aanbod: De NLP Praktijk Doe-Toolkit

Alleen voor action-takers die nu toegang willen

Wij vragen vaak aan NLP-ers: “Waar loop je tegenaan?”

Persoonlijke ontwikkeling-theorie glipt uit je handen

“Wat ik de grootste uitdaging vind bij mijn persoonlijke ontwikkeling in NLP, is het praktisch toepassen van alle kennis. Ik merk dat ik nog snel 'terug grijp' naar mijn oude methodes van communiceren. En ik herken ook niet altijd in welke situaties bepaalde NLP kennis had kunnen gebruiken.

Na en tijdens een cursusweekend ben ik weer helemaal opgeladen met NLP-dingetjes doordat er in het weekend uiteraard intensief gebruik van wordt gemaakt. Daarna ebt het voor mijn gevoel weer snel weg in het dagelijkse leven.

Het gebruiken van de NLP-technieken/kennis is duidelijk iets wat over een langere periode in mijn dagelijkse leven zal gaan groeien. Het ‘probleem' ligt voor mij dus vooral in het praktisch toepassen in het dagelijks leven.”

- Manon, een van onze nieuwsbrieflezers

We ontvangen dit soort berichten continu. Als je bijvoorbeeld een kostbaar seminar hebt gevolgd, laat het dan niet voor niets zijn geweest. Als het goed is, wil je dat je het ook in je dagelijks leven integreert in het contact met jouw relaties.

Voorkom dat je achterloopt op de prachtige effecten die NLP te bieden heeft wanneer je het iedere week en iedere dag een beetje toepast: loop al die verrassende en bijzondere effecten op je relaties niet mis.

Wanneer je alles van NLP loslaat en het één voor één zonder moeite gaat toepassen, kun je het blijvend leren en blijvend impact maken voor mensen om je heen. Dan kun je zomaar iemand in je omgeving opvrolijken met een NLP-techniek en je relaties verbeteren.

Er moest wat aan gedaan worden…

Rubin Alaie

Rubin Alaie

Continu op zoek naar NLP-toepassingen in het dagelijks leven

Nadat ik mijn NLP-trainerschap bij John Grinder, Tad James, Peter Dalmeijer & Marcel Meijlink afrondde, wist ik niet wat ik met al die NLP-technieken aan moest. Dus deed ik wat NLP ons leert: experimenteer & ontdek. Mijn NLP-ontdekkingen in het dagelijks leven deel ik met jou zodat jij ze simpel toepast.

“Dit verandert alles!” Dat voelde ik op de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen, waar ik mijn minor NLP volgde. Vol goede moed stapte ik uit het lokaal met het NLP-huiswerk van mijn fantastische leraren.

“Met deze technieken verandert de wereld!” En het was ook zo. Ik deed mijn huiswerk en ik documenteerde resultaat na resultaat, glimlach na glimlach op het gezicht van de mensen om me heen.

Iedere keer leerden we een nieuw model. Één NLP-techniek werd twee technieken… en toen waren het er al vijf. En al gauw was ik de tel kwijt. Ik dacht dat ik het nooit allemaal zou toepassen.

Hiermee kon ik iedereen gelukkig maken… ehm… toch? Ik wilde liefde, connectie, groei en een bijdrage leveren. Dat lukte met de NLP-technieken, maar waarmee moest ik beginnen? Het was te veel en het verwaterde.

Waar was ik nu met de bijdrage die ik wilde leveren? Ik belandde in – het klinkt gek – wanhoop. Dat is het onzichtbare gevaar van theorie. Ik voelde me hopeloos verdwaald in al dit materiaal. Want dat is wat theorie met mensen doet: het is lucht.

NLP is een prachtig voertuig, maar het voertuig zat vast. Ik wilde opgeven toen ik om me heen vastzittende mensen zag waar ik niks voor kon doen. Ik had NLP-tools kunnen gebruiken om die mensen te helpen hun situatie prachtig te herkaderen, maar ik gaf op.

Wat bleek: ik moest dat gigantische NLP-voertuig met al die technieken opgeven om een nieuwe manier te vinden om NLP te doen.

En toen gebeurde er opeens iets ongelooflijks. Ik vond een nieuw, veel simpeler NLP-voertuig en alles veranderde: één techniekje. Niets meer, niets minder. Nu kon ik NLP iedere dag toepassen en bijzondere relaties bouwen, wat ik voorheen niet kon.

Mijn plan? Ik besloot iedere dag een andere NLP-techniek te doen wanneer mensen om me heen een uitdaging opnoemden, zodat ik ze kon verblijden. Dat was het helaas toch niet… Wie komt er nou iedere dag zo'n mogelijkheid tegen?

Dus maakte ik het nog simpeler: ik zou de NLP-techniek slechts één keer in een week gebruiken om mijn missie als geslaagd te kunnen bestempelen. Wow! Het lukt iedere week! Hierdoor kon ik iedere week meerdere mensen verblijden met de NLP-magie, terwijl ik ook nog eens NLP-meesterschap verwierf.

Dat betekende voor mij en de mensen om me heen dat we nu geweldige, liefdevolle, warme momentjes met elkaar hebben. Zo ben ik nu in staat om prachtige relaties te creëren.

Het gaat me tegenwoordig niet meer om kwantiteit, maar om kwaliteit. Niet om perfectie, maar om vallen, opstaan, nogmaals vallen, compleet de mist in gaan en leren. Ik ben hierdoor een prettig, warm, liefdevol en verrassend persoon geworden voor de mensen in mijn omgeving. En dat kan jij ook.

En dat is de reden waarom ik wil dat jij ook stapje voor stapje NLP toepast in je dagelijks leven

Persoonlijk kan ik hier zó van genieten als het lukt en mijn relaties opbloeien. En dat is precies de reden waarom ik dit met je wil delen.

Stel je voor hoe het zou zijn als je de NLP-slimmigheidjes op zeer regelmatige basis in je dagelijks leven ervaart. Je ziet mensen zich openstellen, je hoort hoe nare overtuigingen zich ombuigen en je voelt de connectie in je liefdevolle relaties. En…

 • Je wordt een heerlijk warm persoon.
 • Je doet niet meer meer moeilijk en vaag.
 • Je gaat simpel overtuigingen ontkrachten.
 • Je gaat gewoon praktisch en simpel vooruit.
 • Je geeft, effectief en clean, zinvolle feedback.
 • Je gaat mensen geobsedeerd met jou maken.
 • Jouw contact verloopt makkelijker en soepeler.
 • Je gaat een lach en een traan van geluk opwekken.
 • Je kunt mensen vloeiend bemoedigen, stimuleren en motiveren.
 • Je krijgt een verrassende boost in je aandacht, warmte en acceptatie.
 • Je wordt overtuigend, verrassend, warm en geïnteresseerd voor de mensen om je heen.
 • Anderen gaan je niet alleen als meer humoristisch zien, maar ook als iemand met sociale intelligentie en charisma – een wakker en aangenaam persoon.
 • Ben je toevallig werkzaam als coach? Dan leer je hoe je jouw cliënten zodanig helpt met hun doelen waardoor hun mentale blokkades omzeild worden.
 • Je wordt een ongelooflijk effectieve coach voor iedereen door te weten hoe je luistert, vragen stelt en je cliënten uitdaagt op een manier waarop ze de kracht vinden om hun beperkingen te overwinnen en blijvende verandering te creëren.
 • Je wordt een meester-communicator, inclusief de vaardigheid om met aandacht, warmte en acceptatie gesprekken te voeren, lichaamstaal te lezen, verbinding te maken, en relaties te verdiepen. En zo krijg je nog véél meer krachtige NLP-boosts met extra verborgen kneepjes.

En dat allemaal gewoon op allerlei kleine maniertjes in je dagelijks leven. Het toepassen van NLP in het dagelijks leven is de sleutel tot geweldige relaties en een leven vol experimenten.

Dit is te bereiken via de NLP Praktijk Doe-Cursus met daarin het premium e-boek: Het NLP Doe-Boek en de extra bonussen. Het is heel simpel en leuk – en je groeit er gigantisch door zonder moeite. Alle NLP-technieken worden bovendien simpel uitgelegd in deze ultieme NLP doe-cursus.

Dit is exact wat je gaat krijgen:

Item #1 | Het NLP Praktijk Doe-Boek: Premium E-boek Met 52 NLP Challenges Voor Het Dagelijks Leven

Inkijk-exemplaar met inhoudsopgave: zie afbeeldingen

Dit premium e-boek is jouw sleutel tot het toepassen van NLP in de praktijk zodat jouw NLP-theorie niet meer verwatert en zodat je fantastische relaties opbouwt. 

 • Premium e-boek via epub & pdf: 52 week-missies om NLP toe te passen in je dagelijkse gesprekken.
 • Reflectievragen om zintuiglijk specifiek bewijs van jouw NLP-resultaten te verzamelen.
 • Alle content is uniek en staat dus niet op de blog.
 • Volledige rust om op je eigen tempo wel of niet actie te ondernemen.

Item #2 | De bijbehorende videocursus

 • Alle NLP-technieken simpel uitgelegd als ultieme NLP spoedcursus: complete videotraining met voorbeelden van alle technieken.
 • Een extra manier om het materiaal en de praktijk-missies tot je te nemen.
 • Per praktijk-missie steeds een uitleg, voorbeelden en uitnodiging om de challenge een week te gaan testen in je dagelijks leven.
 • Direct digitaal toegang in de leeromgeving.
nlp praktijk videos

Vandaag promotie + bonussen + coupon!

Alleen vandaag krijg je deze bonussen er allemaal gratis bij:

NLP Bonus #1 | 48 joker-missies

NLP Praktijk Doe-Boek
 • 48 joker-missies die je kunt inzetten als je een minder favoriete week-missie tegenkomt.
 • Hierdoor kun je 100% zeker iedere week simpele een NLP-missie doen.
 • €47,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #2 | 19 bonus-audiofragmenten voor extra inspiratie

 • De leukste audio-bites om geïnspireerd te raken door de verschillende NLP-technieken.
 • Voor als je even in een paar minuutjes geprikkeld wilt worden door NLP.

€23,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #3 | De Gespreksbooster

 • Zie deze mini-videocursus als een zachte, liefdevolle herinnering om bij je gesprekspartners te blijven met je aandacht. Zo krijgen we goede connecties en laten we onze gesprekspartners zelf tot inzichten komen.
 • Laten we voor compassie, aandacht, warmte en acceptatie kiezen, in plaats van te graven naar van onze eigen oude verzamelde ‘kennis en wijsheid'.
 • NLP biedt ons de tools om dit te doen in onze gesprekken. In de Gespreksbooster vind je zomaar 5 leuke, simpele NLP-technieken die je makkelijk kunt toepassen.

€54,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #4 | NLP In 1 Woord

 • In NLP in 1 Woord vind je zomaar 5 leuke, simpele NLP-technieken die je zelfs al in één woord makkelijk kunt toepassen.
 • Hiermee word je overtuigend, verrassend, warm en geïnteresseerd voor de mensen om je heen. Gewoon op allerlei kleine maniertjes.

€47,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #5 |Toegang tot het besloten klanten-deel van de community

 • Community met besloten VIP-deel waarin je ook met mij en medestudenten NLP-missies kunt gaan doen. Dit biedt extra keuzes om te spelen met NLP.
 • Ik doe met je mee omdat ik ook gewoon iedere week NLP-missies doe in mijn eigen dagelijks leven.
 • Ik post persoonlijk iedere week een missie die je met mij kunt doen. Hierdoor heb je een stok achter de deur naast je eigen wilskracht.

€189,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #6 | Mij als stok achter de deur in je pocket

 • Je hebt mij als stok achter de deur. Ik lees namelijk al je doelen, vragen, intenties, voornemens, challenges en voortgang en ik reageer op alles. Zo zorg ik voor extra commitment.
 • Via de app weet je direct dat je weer een aanmoediging of antwoord hebt.
 • Iedere week 1 babystap op weg naar geweldige momenten en relaties met NLP-technieken in ons dagelijks leven. 

€289,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #7 | De NLP-versie van 59 Rijkdom-Principes

 • NLP en mindset is hartstikke leuk, aardig en krachtig maar je hebt er helemaal niks aan als je als een bankroete spirituele bedelaar van retraite naar retraite naar seminar naar seminar afreist. Daarom richten we ons in deze bonus speciaal op het geld-aspect van ons leven.
 • Dit bonus e-boek geeft heldere inzichten over hoe je niet verdwaald raakt in het bos van persoonlijke ontwikkeling, maar je ogen gewoon op je zakelijke doelen houdt.

€67,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #8 | Premium e-boek: Meer dan 100 x vriendelijke daden

100 x vriendelijke daden e-boek
 • Er is een grote valkuil in zelfontwikkeling: apathie en een gevoel van ‘spirituele superioriteit en narcisme', waardoor we minder gaan doen. Daarom hebben we vanuit de NLP-visie dit e-boek ontwikkeld: om in actie te blijven en goede dingen te blijven doen.
 • 100+ acties die je deze minuut nog kunt doen om iemand blij te maken.
 • Goedheid verspreiden via daden – en niet via woorden.
 • Voorkom de zelfontwikkeling-valkuil van: “Ik werk nu aan mijn mindset dus ik hoef niks meer te doen – en al helemaal niet meer voor anderen.”

€17,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP Bonus #9 | Premium PDF: Trance-woorden

 • Bij Het NLP College houden we van de kracht van woorden. Daarom laten we je kennismaken met een aantal woorden die de aandacht van je toehoorders direct grijpen.
 • Belangrijke NLP- en hypnose-kennis om in je vocabulaire te hebben.

€5,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

NLP-bonus #10 | NLP-app

App-Store-logo
 • Nog meer steun voor jouw groei doordat je altijd toegang hebt tot de community.
 • Hiermee kun je altijd en overal jouw resultaten met de NLP-challenges delen zodat je blijft reflecteren.
 • Je weet het meteen als je antwoord hebt op je prangende vragen.

€18,99 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

Onaangekondigde bonussen & levenslange updates

nlp praktijk lid
 • Zodra er een nieuwe bonus of update aan het doe-boek bijkomt, ontvang je hem.
 • Ook hebben we niet alle bonussen aangekondigd. Die ga je vanzelf tegenkomen…

€147,00 nu gratis bij deze NLP Doecursus.

Totale waarde: €913,92 Ook niet voor: €99,99
Vandaag enorme Black Friday Actie:

Simpel NLP Toepassen: Tijdelijk Black Friday Aanbod

Niet goed? Geld terug! Zonder dat we vragen stellen.

30 dagen tevredenheidsgarantie. Mail me even en ik druk op de refund-knop.

De NLP Praktijk Doe-Cursus (in 52 weken naar meesterschap in NLP) is een geweldige aanvulling omdat er zoveel méér mooie NLP technieken zijn dan die je in de opleiding mee krijgt. Ook de community-challenges maken het zoveel makkelijker om de geleerde technieken tot mij te nemen.

Dagmar, Stresscoach

Jouw toolkit over elke week een andere techniek gebruiken, heb ik gedownload en dat is een mooie richtlijn om alle technieken te oefenen. Dat doe ik dan ook in de school waar ik als studentadviseur werk (MBO). Het is gaaf om te merken hoe anders en beter communiceren met studenten en collega's gaat nu.

Marjan, Studentadviseur

Hoe kun je starten?

Het premium e-boek, de video's & de deelnemers-community vormen samen jouw stapjes naar het toepassen van NLP in de praktijk zodat jouw NLP-theorie niet meer verwatert en zodat je fantastische relaties opbouwt.

Vraag & antwoord

Uhmm... NLP?

Oké, misschien ben ik voor sommigen iets te snel gegaan. Laat ik NLP even kort uitleggen.

 1. Wat is NLP?
  NLP is gewoon een set aan communicatie-technieken en visualisatie-tecnieken. Simpel. De afkorting staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Dat mag je vergeten want het is bij wijze van grap als een duur klinkende term neergezet door de ontwikkelaar ervan.
 2. Waar is NLP nuttig?
  NLP is overal waardevol waar menselijke communicatievaardigheden nodig zijn – bijvoorbeeld in zakelijk overleg, management, onderhandeling, onderwijs, counseling, therapie, relaties, ouderschap, verpleging, spreken in het openbaar, sportprestaties en vele andere gebieden.
 3. Wat voor resultaten kan ik krijgen met NLP?
  NLP kan bijvoorbeeld een verkoper in staat stellen zijn omzet aanzienlijk te verhogen, een therapeut in staat stellen de impact van het verleden op een cliënt te veranderen, een leraar in staat stellen een slechte speller te veranderen in een goede speller, een zakenman in staat stellen non-verbaal contact te maken en vergaderingen efficiënt te leiden, een atleet in staat stellen zijn concentratie te verbeteren, en nog veel meer. De resultaten die je krijgt hangen af van de specifieke toepassing, en met NLP zijn er vele.
 4. Zal NLP de manier waarop ik denk veranderen?
  Waarschijnlijk wel. NLP is een model van hoe de hersenen werken. Als je begrijpt wat de jouwe kan doen, zul je het waarschijnlijk in je voordeel gebruiken. Weet wel dat denken niet de hoofdzaak van NLP is – maar doen.
 5. Waarom is NLP overal zo duur?
  Dat is het niet voor wat je krijgt. Ik ken programma's die €10, 000 – €20, 000 kosten en mensen krijgen niet eens ½ van wat je in dit Doe-Pakket zal leren. Wereldwijd hebben miljoenen mensen NLP gedaan en allemaal zijn ze dankbaar dat ze hierdoor het gereedschap hadden toen ze het het hardst nodig hadden.
 6. Is NLP een sekte?
  Ja. Tenminste, voor de mensen die van cursus naar cursus naar cursus gaan en continu over NLP praten in plaats van het te doen. Wij doen hier niet aan mee. Wij praten nooit over NLP in ons dagelijks leven, maar doen NLP iedere dag en leven gewoon ons leven. We geven je een paar goede programma's en daarna willen we je nooit meer zien, dus daarna ga je gewoon je eigen leven leiden en je geleerde NLP-skills lekker toepassen. Wij zijn de laatsten die jou vervolg op vervolg op vervolg willen verkopen voor torenhoge prijzen. Je krijgt van ons gewoon het beste materiaal en dan ben je klaar. 
 7. Dus al die NLP-trainingen zijn sektarisch?
  Veel NLP-trainingen hebben inderdaad sektarische elementen – en daar is niks mis mee want het is gewoon een manier van commercie en er is niks mis met commercie. Wees ervan bewust dat NLP een handelsartikel is. Dit betekent dat mensen zullen proberen om in korte tijd grote sommen geld te verdienen met dure NLP-trainingen. Legitieme trainers in NLP die echt geïnteresseerd zijn in hun studenten die NLP vaardigheden in hun gedrag integreren, weten dat je geen NLP kunt leren en gebruiken in een week. NLP leren is zoals het leren van elke vaardigheid… je moet het oefenen en overuren integreren. Dat doen we met dit materiaal 52 weken lang.
 8. Moet ik persoonlijke informatie delen met andere deelnemers?
  Nee. NLP is geen therapie. Je leert gewoon visualisatie- en comunicatie-skills.
 9. Kan ik NLP leren uit boeken, online programma's en audio's?
  Ja. De meeste mensen die cursus na cursus volgen, doen er niks mee. Ze voelen zich voldaan omdat ze naar een vent voor een whiteboard hebben zitten kijken en op het einde een certificaat ontvangen. De meeste mensen die boeken en audio's volgen, doen er ook echt wat mee. NLP-boeken zijn een voordelige manier om meer over NLP te weten te komen.
 10. Ben je gek geworden dat je dit doe-pakket voor zo'n lage prijs aanbiedt?
  Ja.
Is het echt zo makkelijk?

Ja. We gaan stapje voor stapje, techniekje voor techniekje, aan de slag met alle NLP-technieken. Dat doen we 100 x en véél vaker. Bovendien heb je een stok achter de deur om alles ook te doen en eigen te maken – dankzij de community.

Het is totaal niet moeilijk of inspannend, maar echt super simpel, laagdrempelig, leuk en toch helemaal compleet.

Die eenvoud is nou precies de intentie van dit NLP-doe-pakket.

Er zijn namelijk zoveel soorten NLP. Zoveel instituten. Zoveel trainers. Al die mogelijkheden die NLP biedt, maakt het zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om te beginnen met NLP of om het door te zetten in je dagelijks leven.

Dit was exact mijn probleem toen ik jaren geleden tegen de berg NLP-technieken aankeek.

Inmiddels heb ik de manier gevonden waarmee ik en duizenden anderen NLP dagelijks toepassen in het dagelijks leven. We hebben geleerd wat werkt en wat niet. Deze NLP-missies zijn de beste manier om NLP door te zetten in het dagelijks leven.

Waarom is dit zo simpel?

Oké, we weten inmiddels dat de NLP Doe-Cursus vol zit met easy-peasy doe-challenges waarbij je NLP in je gesprekken gaat toepassen. Het zijn dus geen suffe schrijfopdrachten maar het zijn praktijkmissies om daadwerkelijk NLP-glimlachmomentjes te verspreiden bij je gesprekspartners.

Waarom is dit de makkelijkste weg?

Kijk, wie NLP wil leren of wil opfrissen, kan natuurlijk een boek lezen of een eendaagse of tweedaagse workshop volgen. Dan zit je er even helemaal lekker in. Wil je er echter een heel jaar actief mee blijven, dan is dit het juiste moment om te starten met… iedere week een NLP-challenge. Een jaar lang.

Deze tools laten je de theorie simpel toepassen in de praktijk. Als je met de NLP Praktijk Doe-missies aan de slag gaat, ga je je continu de volgende vragen stellen:

 • Hoe pas ik al die NLP-technieken toe in de gesprekken die ik in het dagelijks leven met mensen heb?
 • Wat is nou één ding waar ik de hele week op hoef te letten, waardoor ik in alle rust mezelf kan ontwikkelen in mijn NLP-vaardigheden?
 • Wat is bijvoorbeeld de meest krachtige submodaliteit, waardoor ik de rest mag vergeten?
 • Wat is de meest belangrijke stap van de NLP-interventies, waardoor ik alle details en stappen mag vergeten?
 • Hoe kan ik op die manier aangename dagelijkse NLP-momentjes schenken aan mijn gesprekspartners zonder dat er sprake is van expliciete, formele NLP?

Kortom: minder stapjes, minder details en alleen de meest effectieve aspecten onthouden. Het is grappig, gemakkelijk en gaaf. Maak een vliegende start en kom dit jaar in een NLP-flow!

Waarom zou je gaan NLP-en?

Simpel: om het eeuwige getreuzel tot het verleden laten behoren. NLP schopt je namelijk van je luie reet af: proactief stappen zetten, in plaats van reactief blijven, zeuren en wegkwijnen.

Met NLP gaan we niet reactief aan de zijlijn staan, maar zélf proactief ass-kicken als we zien dat we ons als een slappe hap gedragen.

Dat is precies waar je mee bezig bent als je NLP-technieken leert. De NLP-technieken en -modellen draaien om één ding: de touwtjes in handen nemen, zelfs als er meuk op je afkomt.

 • Klote-ervaringen uit het verleden die jou nog altijd tegenhouden.
 • Een slaaf zijn van angst, depressie, gepieker, zenuwachtigheid, frustratie, zorgen maken en stress.
 • Aarzelende, totaal non-charismatische houding. Met als gevolg: niemand die een klik met je heeft.
 • Negatieve, pessimistische houding.
 • Dromen die nooit bereikt worden.
 • Een zielig, laag zelfbeeld. 

Deze periode in het bijzonder brengt heisa en meuk met zich mee – en dan is het wellicht logisch dat er minder tijd en mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Staat je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling stil als gevolg van de crisis?

Kappen nou met zwakte of onzekerheid. Veel mensen durven daardoor niks. Niet midden in de arena te staan, niet opdagen, niet struikelen en niet écht leven.

Deze mensen hebben vaak een negatieve mindset en ze ervaren belemmeringen bij hetgeen ze willen bereiken. Ze stellen hun succes uit. Al jaren.

Soms kom je mensen tegen die er wél echt staan, die je omver blazen en die diep geluk uitstralen. Waar komt die charisma vandaan? Dat ga je ontdekken.

Er is in dit aanbod veel aandacht voor mentaliteit. Als je mentaliteit combineert met een werkwoord – mentaliteit versterken – dan is NLP het kindje dat eruit komt. Je kunt namelijk kleine technieken doen om de controle weer te pakken…

Via de traditionele weg hebben we niet echt geleerd hoe we het beste met onze emoties en gedachten kunnen omgaan. Hier maken we dat helemaal goed.

Ook gewoon kappen met die negatieve mindset en belemmeringen bij hetgeen we willen bereiken.

Is dat gek? Nee. We hebben via de traditionele wegen niet echt geleerd hoe we met onze emoties en gedachten kunnen omgaan.

Ik neem nooit genoegen met middelmatigheid. Als je onze blogs leest, kun je dit wellicht bevestigen. Daarom heb ik kwaliteit in dit aanbod gestopt.

Ik hoor veel mensen praten over hun droom, maar ondertussen verandert er niks. Ga jij wel proactief ass-kicken? Ga ervoor nu het kan!

Waarom de focus op het dagelijks leven?

Misschien heb je wel eens wat geleerd, maar pas je het niet toe. Ben je bezorgd of je alle handige NLP-technieken – die je ooit ergens geleerd hebt – nog steeds kent of doet?

Al die zelfontwikkeling- en NLP-theorie is overweldigend. Het betekent niks totdat je alles zonder moeite in kleine stapjes in je dagelijks leven gaat gebruiken.

En dat toepassen is eng. Ten minste… voor ons kleine ego. Die walgt ervan om alles los te laten en het allemaal te gaan ervaren. Inderdaad… met deze aanbieding verminder je informatie en vermeerder je actie.

Al heb je zoveel trainingen, boeken, blogartikelen en seminars gevolgd… Het oneindige gevecht tegen gewoon doen blijft. En voor je het weet is er weer een week voorbij en is dat inspirerende gevoel van die seminar weg.

De irritatie dat je het niet hebt gedaan…

Wat als ik je vertel dat je er bijna bent?

Ik wil niet dat je ‘in je kracht komt'. Ik wil niet dat je ‘de beste versie van jezelf' wordt. Dat zijn maar loze kreten die je in een seminar hoort. Die kreten hebben niet zoveel met het dagelijks leven te maken.

Ik wil gewoon dat je al die simpele en briljante NLP-technieken toepast. Met kleine stapjes.

Ben je een NLP-liefhebber die meer bijzondere NLP-effecten wil ervaren in het dagelijks leven? Dan verwelkom ik je graag.

Is dit voor contact met anderen of ook voor mezelf?

De focus van dit aanbod ligt op drie  punten:

 • Communiceren met anderen.
 • Jezelf motiveren, bewegen en helpen.
 • Anderen motiveren, bewegen en helpen.

NLP kan natuurlijk ingezet worden voor allerlei andere doelen. Het is eigenlijk heel breed.

Om te beginnen ligt de focus van dit programma op communiceren middels waanzinnige communicatie-tools. Zo heb je heel veel opties om een geweldig gesprek te hebben: soms is rapport fijn om toe te passen, soms wil je juist provoceren, bij jezelf blijven, streng zijn, je eigen ding doen, ‘aan' staan, mindful en alert zijn, niet-pleasen, radicaal eerlijk zijn in plaats van passief agressief zijn, meta gaan, herkaderen, humor gebruiken, utiliseren wat de ander zegt, met beeldspraak spelen, suggesties geven, leiden, enzovoorts…

Dat zijn allemaal extra opties die goed zijn om tot je beschikking te hebben. Toevallig is de NLP Praktijk Doe-Cursus het stappenplan om al die verschillende leuke conversatietechnieken in je leven in te zetten.

Dit wordt – naast het doe-boek en de video's – ook middels de community-coaching mogelijk gemaakt, via forumberichten, als je met het NLP doe-boek begint.

Het blijft echter niet bij communicatie: je ontwikkelt er ook jezelf mee. Persoonlijk heb ik bovendien NLP-visualisaties voornamelijk ingezet om mijn doelen te bereiken voor mijn marketingplatforms en diverse webshops, onder andere rondom e-commerce, software en verzekeringen. 

Bovendien heb ik met NLP makkelijk nieuwe vaardigheden ontwikkeld en nieuwe successen bereikt. Ik was 7 dagen in de week fitness te vinden, heb op hoog niveau piano leren spelen en heb ik me ontwikkeld tot salsa-danser.

NLP was mijn eureka-moment: ik gebruik het in mijn dagelijks leven om op een verrassend hoog niveau mezelf te ontwikkelen.

Kortom: NLP gebruik je voor jezelf én anderen.

Voor wie is dit aanbod?

Je gaat met de 100 missies & het bonusmateriaal super simpel dagelijks NLP toepassen in het dagelijks leven. Start hier zeker mee als je leukere, positievere gesprekken wilt voeren in je dagelijks leven – waarmee je meestal ook nog eens anderen kracht en inzicht geeft.

Er zijn dus twee situaties waarin dit premium materiaal het meest zinvol is:

 • Dit aanbod is erg zinvol voor mensen die een NLP-opleiding (willen) volgen of hebben afgerond en NLP nu systematisch in hun leven willen integreren – één techniekje per week, stapje voor stapje.
 • Bovendien is dit aanbod heel zinvol voor mensen die nog geen ervaring met NLP hebben, doordat de simpele stappen steeds helder uitgelegd worden. Wellicht lees je onze blogartikelen en zoek je een manier omz e te implementeren. Daar is dit aanbod voor.

Met andere woorden: dit is voor NLP-liefhebbers die…

 • Niet weten hoe ze precies moeten beginnen en wat ze moeten doen.
 • Niet weten hoe ze hun NLP-vaardigheden blijvend in hun dagelijks leven kunnen blijven toepassen.
 • Een toegankelijk stappenplan willen hebben die ze lekker op eigen tempo kunnen volgen.
 • Een community willen hebben voor een extra stok achter de deur.
 • Al langer met NLP bezig zijn en het gevoel hebben dat ze eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn.
 • NLP-lessen volgen, maar vaker NLP willen toepassen.
 • Al heel lang geïnteresseerd zijn in NLP, maar niet zeker weten of dit echt wat voor ze is. Nu kunnen ze alles rustig, stap voor stap, in eigen tempo uittesten.
Is deze vriendelijke prijs het waard?

Met onze actieprijs wil ik het NLP-veld ontregelen. Voor deze coulante prijs zet ik je namelijk gewoon met twee benen in het NLP-praktijkveld.

In de eerste paar weken van het pakket voel je al dat je een expert bent in het veranderen van gedachten, gedrag, emoties en gewoontes van iedereen om je heen.

Hier is een vraag voor jou…

Denk je dat de wereld een betere plek zou worden als er een leger van “superhelden met superkrachten” was om vrienden, familie en klanten te helpen hun beperkingen en blokkades te overwinnen?

Natuurlijk zou dat zo zijn. En ik hoop dat jij een van hen bent.

Je kunt absoluut de prijs van een avondje uit ‘opofferen', wat een uitgave is die je nooit meer terugkrijgt, om daar in plaats van te kunnen investeren in hoogwaardige NLP-vaardigheden die een leven lang meegaan en allerlei spannende mogelijkheden in je leven kunnen creëren.

Hoe laag deze investering ook is, ik realiseer me dat het voor sommigen ongemakkelijk is om iets van een iemand online aan te schaffen. En daarom bieden we een no-questions-asked geld-terug-garantie…

Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je aankoop, stuur dan gewoon een e-mail naar mijn supportteam op het e-mailadres waarvan je de bevestigingsmail ontvangt en zij zullen je geld volledig terugbetalen. Er worden geen vragen gesteld.

Dus zoals ik het zie kun je een nulrisico nemen op een spannend nieuw avontuur als NLP-er, coach en “superheld” die z'n eigen leven en het leven van anderen zal veranderen…

Of je kunt ervoor kiezen om niets te doen, de coulante aanschafprijs aan iets anders uit te geven en mogelijk een hoogwaardige skillset te missen die een leven lang meegaat.

Geen moeilijke beslissing, hè?

En als je ook nog bevestiging van buitenaf wilt hebben: verspreid op deze pagina vind je al onze 5-sterren reviews en de award die het NLP Praktijk Doe-Boek van besteboekentips.nl heeft gekregen.

Klik hieronder op de groene knop, meld je risicovrij aan en ga direct naar je materiaal en interactieve omgeving…

Wat krijg je voor deze coulante prijs?

Directe toegang tot een compleet NLP-praktijk-pakket met 100+praktijk-missies, inclusief community-platform waarin ik voor een stok achter de deur zorg. Daarnaast vind je vele bonussen, waaronder krachtige video-boosts. Dit is alles om jou een kickstart te geven om NLP blijvend in je dagelijks leven toe te passen.

Wat als je vindt dat het de prijs niet waard is?

Dan geven we je je geld terug zonder vragen te stellen. Zo simpel is het. We geloven echter dat je het helemaal te gek gaat vinden en dat je er vol enthousiasme bijzondere weken mee gaat beleven. Het materiaal nodigt je echt uit om het experiment aan te gaan van een nieuw avontuur!

Hoe lang ben je bezig met al dit moois?

Je kunt op je eigen tempo werken. Sommige mensen houden ervan om in een jaar tijd iedere week alle 52 missies te voltooien en in het volgende jaar de volgende 52 missies te doen.

Anderen houden ervan om iedere week twee of drie missies te doen en zo extra hard vooruit te gaan.

Het is echter geen race. Het gaat juist om de kleine, laagdrempelige babystapjes naar meesterschap.

Kun je onderweg vragen stellen en begeleid worden?

Absoluut. Middels de community – en het besloten VIP-deel – kun je al je vragen stellen. Ook kun je steeds laten weten met welke challenge je bezig bent. Dan zal ik en de community voor een stok achter de deur zorgen.

Iets doen en actie ondernemen… iets wat maar weinig mensen – inderdaad… doen. Doe je dat wel, dan behoor je tot de 1%.

Het bij dromen en gezellige gesprekjes over persoonlijke ontwikkeling houden… ja, dat doet iedereen.

Zie je jezelf al oefenen, spelen, vallen, opstaan, weer vallen, volledig de mist in gaan… en vooral heel veel liefdevolle, aandachtige en bijzondere NLP-momentjes creëren met de mensen om je heen?

Het punt van NLP is spelen en ontdekken wat er allemaal nog meer mee mogelijk is.

Bovenal is dit een manier om minder streng voor jezelf te zijn. Het zijn gewoon 100 leuke, makkelijke manieren om NLP laagdrempelig toe te passen in je dagelijks leven.

Dit is dus niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk, prikkelend en onorthodox.

Ga jij je onderdompelen in dit bijzondere materiaal? Ga ervoor. Maak fouten en leer iedere week een nieuwe vaardigheid.

💪 100 simpele NLP praktijk-missies 📀 Insider video- & audiobonussen 🧑‍🤝‍🧑 Premium NLP-community 📱 NLP-app 📚 Bonus e-boeken 🙋 Ik doe wekelijks met je mee!

Begin nu en krijg toegang tot de missies en de volledige community. Klik op de knop, voltooi de kleine aanschaf en ontvang het materiaal direct op je scherm en mail. 

Voor het #1 beste NLP-boek kozen wij een werkboek met bijbehorende digitale toolkit: Het NLP Praktijk Doe-Boek. Dit boek brengt NLP namelijk in de praktijk, iets wat vaak ontbreekt bij zelfontwikkeling. Aan de hand van kleine, simpele missies ga je iedere week een klein NLP-techniekje toepassen in je dagelijks leven. Deze gestructureerde, praktijk-houding is het recept om NLP goed in de vingers te krijgen.

Ron Koster, Besteboekentips.nl

De opzet van dit materiaal is zeer doordacht. Reeds in de eerste video's en pagina's geeft Rubin je het gevoel dat je verder wilt, door het enthousiasme waarmee hij de reis beschrijft die je start door het doen van de challenges. Op een zeer toegankelijke wijze neemt hij je mee en hij zet je meteen aan het werk en geeft je de ruimte om te leren en te ontwikkelen. 

Linda Verhezen, Docent Basisonderwijs

wat ze van ons vinden
wat ze van ons vinden

️Het NLP College is een koploper in de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik heb er persoonlijk veel aan gehad. Met dank aan het NLP College heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Met name het NLP Doe-Boek hielp mij hierbij. Daardoor leef ik op dit moment een stuk gelukkiger!

Martijn Meeuwis, Jouwpersoonlijkegroei.nl

Tijdens mijn NLP-opleiding probeerde ik me naast de lesstof verder te verdiepen in NLP. Ik stuitte daarbij op het NLP College en besloot om mezelf direct in te schrijven. Ik ben er 100% van overtuigd dat ik dankzij al deze kennis en technieken enorm zal gaan groeien de komende jaren op persoonlijk vlak.

Anne & Robert, Vrouwenannonu.nl

Benut Black Friday met korting & bonussen & geniet van NLP

nlp praktijk doecursus en werkboek
 • Premium E-boek: NLP Praktijk Doe-Boek
 • Premium (Video)bonussen & levenslang updates
 • Toegang Tot Afgesloten Deel NLP-Community

Totaal: €913,92 €99,99
Nu de grootste NLP Black Friday Actie ooit

Niet goed? Geld terug! Zonder dat we vragen stellen.

30 dagen tevredenheidsgarantie. Mail me even en ik druk op de refund-knop. Klik op de knop hieronder en ga aan de slag nu deze speciale actieprijs & bonussen nog gelden.
Het is 100% risico-vrij.

 Wat gebeurt er nu precies nadat ik me aanmeld?

Je meldt je aan door hierboven op de groene button te klikken. Je krijgt dan direct je inloggegevens nadat je je gegevens hebt ingevuld, waarna je al direct met je eerste NLP-praktijk-onderdompeling gaat beginnen. Je bent dan al proactief bezig met het proactief ervaren hoe het is om NLP als een ware meester in te zetten.

Goed nieuws: je hoeft niet te wachten tot je iets thuisgestuurd krijgt. Alles wordt direct online geleverd, dus je kunt meteen beginnen! Je hebt voor altijd toegang tot dit NLP-doe-pakket. Dat is dus een no-brainer voor iedere NLP-fan. Levenslang toegang zonder dat het verloopt – voor eenmalig een kleine aanschaf. Profiteer er nu van – want dit is een uitzonderlijke kans.