Wat zijn de beste boeken over liefdesverdriet en hartzeer? Lees verder voor de top 10-lijst met boek-aanraders over het einde van een relatie en het bijbehorende rouwproces…

1 – Liefdesverdriet – Zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf

De auteur heeft veel ervaring met het helpen van mensen om hun liefdesverdriet te verwerken. Haar boodschap en oefeningen, waarbij liefde de rode draad is, heeft ze in dit liefdevolle boek verwerkt.

2 – Hoe lijm ik mijn gebroken hart

Hoe kun je omgaan met het verdriet nadat een relatie beëindigd is? Dit boek kijkt onder andere vanuit de verrassende invalshoek van NLP naar dit onderwerp.

3- Stop liefdesverdriet – Hoe loslaten jouw relatie verandert

Een direct, confronterend en praktisch boek. Informatief en nuttig.

4 – Eerste hulp bij liefdesverdriet

Bij een gebroken hart hoort verdriet en zelfs wanhoop en machteloosheid. Verschillende bekende mensen komen in dit boek aan het woord over dit onderwerp zodat je voelt dat je niet alleen bent. Hierdoor is acceptatie mogelijk.

5 t/m 7 – Liefdesbang – Overwin verlatingsangst en bindingsangst

De titel doet denken dat dit boek alleen over bindingsangst gaat, maar ook verlatingsangst speelt een belangrijke rol in dit boek en de bijbehorende kaarten-set en werkboek.

8 t/m 10 – Lees Michelle van Berghe's uitgebreide e-boeken over liefdesverdriet en afwijzing

Tot slot is er nog een bijzondere categorie boeken: sommige boeken hebben zoveel visuele ondersteuning en bonusmateriaal dat een fysiek boek daar niet afdoende voor is. Michelle van Berghe is de hartzeer-expert van Nederland en heeft haar boeken in een digitale vorm gegoten.

  • E-book Liefdesverdriet
  • Van Breuk Tot Doorbraak
  • Win Hem/Haar Terug

Klik hier om naar haar e-boeken te gaan.