Hoe kun je inloggen in je Bol.com-account? Bijvoorbeeld om je bestelling te zien, een retour aan te melden, je e-boeken op te halen of als zakelijke partner in te loggen? Lees verder om te leren hoe je in- en uitlogt voor ‘Mijn Bol.com-account'…

Direct naar Bol.com om in te loggen bij ‘Mijn Bol'

Heb je al een account en wil je inloggen bij Bol.com, dan kan dat op onderstaande manier:

bol-inloggen-screenshot

Stapsgewijs kan ik zo inloggen in mijn Bol.com-account:

 1. Klik hier om naar de website van Bol.com te gaan.
 2. Helemaal rechtsboven vind je de tekst ‘inloggen.' Klik daarop.
 3. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat je destijds had gebruikt voor je account. Als je dit niet meer weet, is dat zo opgelost door op ‘wachtwoord vergeten' te klikken.
 4. Je bent nu ingelogd bij Bol.com. Met andere woorden: je zit nu in ‘Mijn Bol.com'

Een nieuw account aanmaken doe je zo

Je krijgt altijd de optie gepresenteerd om een nieuw account aan te maken als je een bestelling doet zonder dat je ingelogd bent. Echter, wil je op ieder moment een nieuw account kunnen maken, dan kan dat op onderstaande manier.

bol nieuw account maken

 1. Klik hier om de website van Bol.com tevoorschijn te halen.
 2. Klik rechtsboven weer op ‘inloggen'.
 3. Gebruik nu het rechter gedeelte van het scherm: ‘Nieuw bij Bol.com' en maak een nieuw account aan.
 4. Volg de stappen die vervolgens verschijnen om het registratieproces af te ronden, inclusief het bevestigen van de bevestigingsmail.

Waarom een account bij Bol.com?

Als je een account hebt bij bol.com, maak je een aantal zaken voor jezelf makkelijker.

 • Je kunt bijvoorbeeld sneller bestellingen plaatsen en een bekend afleveradres kiezen.
 • Maar ook je facturen worden duidelijk en overzichtelijk getoond in je account.
 • Ook retouraanvragen doen en de status van retours, verzendingen en reparaties controleren.

Bol.com inloggen voor mijn bestelling

Als je je bestellingen wilt inzien, dan kan dat op onderstaande twee manieren: als je je muis op je naam houdt, verschijnt er een uitklap-menu. Daarin kun je op ‘Mijn bestellingen' klikken. Ook kun je in je account links in het menu op ‘Mijn bestellingen' klikken.

bol inloggen mijn bestelling

Bol.com inloggen voor e-boeken

Boeken zijn tegenwoordig voor een groot deel digitaal te lezen. Ook Bol.com biedt e-boeken aan. Iedere keer wanneer je een e-boek koopt of leent via Bol.com, vind je hem bij ‘mijn digitale producten'.

Als je de Kobo-app hebt, hoef je dit niet eens te doen omdat je nieuwe e-boek binnen enkele seconden na aankoop automatisch op je toestel zal staan.

bol inloggen voor eboeken

Bol-inlog zakelijk verkopen (speciale portal)

Ben je een zakelijke partner van Bol.com, dan kun je ook als verkoper inloggen. Hier kun je inloggen voor Bol Mijn Winkel.

Partnerprogramma Bol inloggen (affiliate login)

Wil je wel geld verdienen via Bol.com, maar heb je geen zin in al dat gedoe rondom inkoop, administratie, klantenservice en logistiek? Dan kun je affiliate worden. Dit houdt in dat je alleen maar spullen hoeft te verkopen, maar dat alle andere zorgen door Bol.com afgehandeld worden.

Dit is veel eenvoudiger dan zakelijk verkopen op Bol.com, maar de marge voor jou is dan ook vele malen lager: maximaal 8%. Wel zo eerlijk.

Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om in te loggen als affiliate.

Bol.com uitloggen

Als je wilt uitloggen, kan dat op de volgende manier: houd je muis op jouw naam. Als vervolgens het uitklap-menu verschijnt, kun je onderaan op ‘uitloggen' klikken.

bol-uitloggen

Bij Bol.com bestellen zonder account, kan dat?

Je kunt tegenwoordig niet meer zonder account bij Bol.com iets bestellen. Wanneer je ervoor kies om niet in te loggen, moet je bij het afrekenen alsnog altijd een e-mailadres invullen. Ook moet je vervolgens verplicht een wachtwoord aanmaken, waardoor er een account voor je wordt aangemaakt.

Over Bol.com

Bol.com is de bekendste en grootste online winkel van Nederland. Bijna alle spullen die je kunt bedenken, staan op Bol.com. Het is voor veel mensen dé favoriete plek om nieuwe boeken te ontdekken, bijvoorbeeld rondom persoonlijke ontwikkeling. Ook vinden veel mensen koop-inspiratie bij Bol, bijvoorbeeld via de kortingen van Bol.com.

Dit artikel was voor het laatst geüpdatet in 2024.