Twee audiolessen over de meest iconische NLP-technieken voor communicatie

Laten we eens gaan kijken naar de twee meest iconische NLP-technieken voor effectieve communicatie: predikaten en representatiesystemen.

Audio 1: predikaten

Het eerste audiofragment gaat over predikaten. Dit zijn woorden die inspelen op hoe je gesprekspartner de gespreksonderwerpen van binnen ervaart: visueel, auditief of kinesthetisch. Heb je al eens getest op welke manier het gebruik van deze woorden de verbinding met je gesprekspartners beïnvloedt?

Audio 2: Representatiesystemen

Sommige mensen begrijpen de wereld beter op een visuele manier, sommigen weer op een auditieve manier en sommigen op een kinesthetische manier. Zou dit handig kunnen zijn voor communicatie? Onderwijzers die een NLP-training hebben gehad, weten nu:

  • Sommige leerlingen leren het beste als ze iets zien | Visueel
  • Sommige leerlingen leren het beste als ze iets horen | Auditief
  • Sommige leerlingen leren het beste als ze iets doen | Kinesthetisch

Bovendien kun je er allerlei andere interessante dingen mee doen in communicatie… Hou zou jij jouw slordige kinesthetische partner een boodschap over kunnen brengen? Of hoe zou jij de zo rustige, charismatische en geaarde mevrouw Sylvia de Vries iets verkopen?

Dit waren zomaar wat stukjes over predikaten en representatiesystemen

Hierboven viel je middenin interessante fragmenten uit het audiopakket. In het volledige audiopakket wordt alles volledig ingeleid en afgesloten met opdrachten om er zelf mee aan de slag te gaan.

Luister naar het volledige audiopakket

Begin met het volledige audiopakket in mp3-formaat en leer alle NLP-technieken uit de Practitioner- & Master Practitioner-opleiding. Het pakket bevat 42 uur aan luistermateriaal, oftewel 2.000 ‘bladzijden' aan audiomateriaal. Dat zijn 6 audioboeken. Waar kun je nou les krijgen voor 2,90 per uur?

Uur

Hoofdstukken

*Deze nieuwsbrief-actie biedt toegang tot het audiopakket voor een veel lagere prijs dan in de webshop.