Wellicht kende je Claudio Fray al: de personal trainer die je helemaal enthousiast weet te maken over gezondheid, beweging en mindset. Ook wij hadden de goede geluiden gehoord en besloten mee te doen met zijn lessen. Wat vonden wij van de groepslessen en het materiaal van The Fray? Lees verder voor onze ervaringen

Wat houdt het aanbod van The Fray in?

The Fray biedt een aantal zaken aan, zoals privé-training en groepstraining, maar de kern is heel simpel: in beweging komen en lekker trainen via de live-lessen van Claudio Fray. Dat gebeurt onder andere via tweemaal-daagse live broadcasts waar je toegang tot krijgt als lid van The Fray. Inderdaad: het betreft live-lessen en dus niet vooraf opgenomen video's.

We werden prettig verrast door de tijdsduur van iedere live-les: 30 minuten. Hierdoor hadden we altijd zin om even snel een lesje mee te pakken. Ook blijft Claudio je consistent meenemen, iedere dag van de week, in de ochtend en avond, géén uitzondering.

Wat wij het belangrijkste vinden… zit erin!

Wat is in onze beleving het meest belangrijk voor een gezond en pijnvrij lichaam? Flexibiliteit, mobiliteit, rekken, strekken… dat soort dingen! We waren erg blij toen bleek dat Claudio een groot deel van zijn lessen aan stretching besteedt.

Uiteraard blijven daar dan ook de beste kracht-oefeningen in verwerkt worden: lunges, squats, yoga, pilates… het in iedere les zitten de krenten uit de pap.

Een aanpak op sporten én mindset is gericht

Het bijzondere van Claudio Fray vonden we dat hij je echt meeneemt in een complete levensstijl met gezondheid. Dat houdt niet alleen in dat je onder het ijzer hangt – in zijn groepslessen heb je zelfs alleen een matje nodig – maar dat je ook je mindset gebruikt.

Een toegankelijke personal trainer met online groepslessen

We voelden ons extra gemotiveerd om maar liefst twee keer per dag mee te doen, doordat Claudio de interactie hoog houdt via de live-lessen. Ook de community is heel actief en motiverend, met continu succesverhalen. Start dus zeker met The Fray – hoe sneller, hoe beter!

Start hier met The Fray

Meer info vind je op de website van The Fray >>

Op jouw gezondheid!

Gerelateerd: lees verder...