Denk je momenteel bij jezelf: ‘Ik zoek een coach‘? Wellicht dat een van onze coaches je kunnen helpen. Lees verder en ontdek hoe je een goede match kunt vinden.

Coach zoeken

Wil jij je doel niet meer uitstellen? Wil je ondersteuning krijgen en gepusht worden naar jouw doel? Dan is het kan het een goed idee zijn om een coach te zoeken.

Inschrijven voor een coach kan via ons. Geef in een mailtje aan wat voor (life) coaching je nodig hebt. Daarna krijg je een aanbeveling voor een coach die bij jou past en kun je zelf met deze coach afspraken maken.

Mail hiervoor naar [email protected] Lees ook onderstaande tips om het meeste uit jouw coaching te halen.

Tip: vind een coach voor langer dan een maand

Je mag uiteraard ook een kort traject nemen, maar begrijp goed dat de essentie van coaching is dat jij expliciete taken gaat krijgen om daadwerkelijk dingen te veranderen in je leven. Boek daarom het liefst geen kort traject, maar een ‘doorbraakpakket' of een (half)jaarabonnement. Met een jaar coaching heb je geen excuses meer voor middelmatigheid.

Tip: zorg dat je een strategisch intakegesprek krijgt

Het is uiteraard goed om direct in de actie te duiken en thuis-opdrachten mee te krijgen. Daarnaast is er nog iets belangrijk: zorg ervoor dat je ook jouw doel glashelder krijgt met jouw coach. In een strategisch intakegesprek (let op: dit is niet gratis) kun je aan de hand van scherpe vragen, nieuwe inzichten en verrassende perspectieven ontdekken wat je doel is.

Tip: zie jezelf als reeds succesvol in de aanloop naar het coachingstraject

Heb je een life coach of een ander soort coach gevonden en ga je met hem/haar aan de slag met jouw doelen? Visualiseer jezelf in de dagen voorafgaand aan de eerste ontmoeting als reeds geheeld / reeds succesvol in jouw doel.

Er zijn namelijk geen ‘gebroken' mensen en je kunt veel sneller bij jouw doel komen dan je denkt.

Coach vinden? Laten we contact opnemen

Zullen wij kijken of er een coach is waar je een klik mee kunt hebben? Mail dan naar [email protected] Het tarief hangt af van aan welke coach je gekoppeld wordt.