Hoi Rubin!

Hier is m'n review (voor op je site, toch?). Ik wist niet wat voor lengte handig was voor de review, dus als je hem nog in wil korten mag dat van mij. Hartelijk dank voor de sessie! Het was een zeer positieve ervaring waar ik veel van geleerd heb! Dit staat ook allemaal in de review. Hoewel ik niet de NLP coach ben :p, heb ik onderaan 2 kleine dingetjes als opbouwende feedback gezet, die je misschien interessant zult vinden 🙂

Bedankt!

grtz Rens

Review sessie donderdag 2 juni 2016

Rubin stelde negatieve overtuigingen aan de kaak en liet me deze in een ander licht bekijken. Hierdoor werden deze afgezwakt en gingen ze fysiek en mentaal ‘de vuilnisbak in'. Daarvoor in de plaats liet hij me positieve overtuigingen visualiseren en versterken. Het was zeer fijn te merken dat daarna automatisch die positieve beelden en gevoelens in me opkwamen, i.p.v. de oude negatieve, als ik aan dit onderwerp dacht. De verbale begeleiding tijdens het visualiseren was aangenaam.

Ik had niet één ding wat me dwars zat, maar meerdere overlappende problemen. Bij het terug gaan in het verleden spuide ik dingen die in me opkwamen.  Ondanks de wirwar wist hij goed de conclusies te relateren aan het probleem waar de regressie sessie om draaide en overzicht te houden. Ik vertelde over een inzicht dat ik had gehad; dat m'n moeder weinig vertrouwen in me had. Hij nam hierbij de gelegenheid een rollenspel te doen. Ik stond versteld hoeveel verdriet omhoog kwam! Het fijne was dat dit meteen werd omgevormd tot iets heel moois, namelijk vertrouwen dat aan mij werd gegeven!

Ik ben een stuk wijzer geworden van deze sessie en heb een stuk positievere kijk gekregen over m'n huidige situatie en een positieve toekomst al in m'n bezit!

Sidenote

Er waren een twee kleine dingen in mijn beleving, die ik zou willen aanwijzen voor opbouwende feedback:

– Bij de regressie naar het verleden kwamen de begeleidende woorden tijdens het bewegen. Dit was heel krachtig. Bij het verleggen van overtuigingen naar een andere categorie kwamen de begeleidende woorden op het moment dat ik de overtuiging al in een andere categorie had gelegd. Ik denk dat de emotionele betekenis van het naar boven of naar beneden leggen, versterkt zou worden als de woorden tijdens de geleidelijke beweging plaats vinden.

– Op enkele momenten moesten m'n hersenen best wat moeite doen om een nieuwe situatie te visualiseren en te voelen. Tegelijkertijd probeerde het ook de woorden te interpreteren die je zei. Op zo'n moment ging mijn visualisatie niet synchroon met je woorden, dus had ik nadat je was uitgesproken nog wat tijd nodig om (je woorden in te halen) het helemaal te voelen. Haha, misschien had ik dat toen beter aan kunnen geven, maar ik zeg het nu maar.

Hierna lezen:  Coaching van Rubin – Review sessie eind juli 2016 van Charis

 

Bedankt man!