Ben je benieuwd of de e-Cursus Zelfvertrouwen van Frank de Moei wat voor je is? Bijvoorbeeld omdat je meer assertiviteit en minder onzekerheid wilt? Lees deze review verder om te ontdekken of deze zelfvertrouwen-training een aanrader is…

Wat is dit voor cursus?

De e-Cursus Zelfvertrouwen is een coaching-product dat je via een elektronische leeromgeving en e-mails volgt. Dat betekent dat je de 12 weken en 3 extra e-boeken in je eigen tempo kunt voltooien.

Deze cursus is een begrip in Nederland: Frank de Moei heeft al 15.000+ Nederlandse cursisten online begeleid. Ook heeft hij jaarlijks meer dan 1.000.000 lezers op zijn website.

Wat kun je verwachten van de e-Cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen'?

Ten eerste kun je een vriendelijke geprijsde methode verwachten. Offline cursussen kunnen oplopen tot duizend euro of meer. Daarom zijn online cursussen zelfvertrouwen ook een goede optie.

Ook de kosten van offline coaching kunnen hoog oplopen. Daarom is een coulant geprijsde online training geen verkeerd experiment. Een van de beste online cursussen voor zelfvertrouwen heet e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen en kost in sommige gevallen maar 49 euro via deze actuele actiepagina.

Je kunt verwachten dat je via eenvoudige en bewezen technieken met belangrijke thema's aan de slag gaat zoals zekerheid, zelfrespect, geloof in jezelf, zelfliefde, krachtige overtuigingen en tevredenheid over jezelf. Dit onder professionele begeleiding en met gegarandeerd resultaat.

Er zijn natuurlijk ook offline cursussen voor meer zelfvertrouwen

Het kan een zinvolle beslissing zijn om te leren je zelfvertrouwen te vergroten, voor jezelf als volwassene of voor je kind. Maar om je onzekerheid te overwinnen worden er veel – prijzige – offline cursussen aangeboden. Neem hier een kijkje voor het aanbod met de beste aanbieders van deze offline cursussen.

Frank de Moei heeft een oer-Hollandse aanpak in zijn online cursus

ecursus zelfvertrouwen frank de moei ervaringen

Je wordt niet op zijn Amerikaans opgezweept en aangepakt om op een harde manier actie te ondernemen. De stijl is voorzichtig en nuchter. Het blijft allemaal netjes en relativerend – in tegenstelling tot Amerikaanse cursussen waarbij het al snel heftig en emotioneel wordt. Wel word je echt aan het werk gezet met opdrachten.

De E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is praktisch en niet te overweldigend. Frank de Moei heeft de cursus in kleine, behapbare stukjes verdeeld via e-mail. De e-mailcorrespondentie is ook erg handig.

Op de informatiepagina zie je al direct hoeveel rust Frank de Moei in het product heeft gestopt – waar je bij veel soortgelijke informatiepagina's direct allerlei schreeuwerige beelden en teksten zou tegenkomen.

Ervaringen over de e-Cursus Zelfvertrouwen van Frank de Moei

Er zijn enkele negatieve reviews te vinden van mannen die het nut van affirmatie-oefeningen niet inzien. Zij houden meer van daadwerkelijk de straat op gaan en hun angsten onder ogen zien.

Deze recensenten hebben gelijk: daadwerkelijk de straat opgaan en je angsten onder ogen zien, is een uitstekende manier om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Echter, Frank de Moei heeft ook gelijk met zijn aanpak. Je kunt heel krachtig aan jezelf werken door introspectie te doen, je zelfliefde te verhogen, negatieve gedachten aan te pakken, je zelfrespect te vergroten en affirmaties te doen.

Van de 15.000 cursisten zijn er een heleboel positieve reviews verzameld die je op zijn website kunt vinden. Ook op zijn Facebookpagina vind je alleen maar positieve reacties.

Frank de Moei is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In zijn praktijk begeleidt hij cliënten in het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

De indeling van deze online zelfvertrouwen-cursus

Deze 12-weekse cursus Blijvend Zelfvertrouwen door Frank de Moei is in drie delen verdeeld:

Deel 1 van de cursus: Analyseer je zelfvertrouwen

Tijdens de lessen van dit onderdeel, ontdek je wat zelfvertrouwen precies is en waarom het voor jou de basis gaat vormen voor een gelukkig leven.

Deel 2 van de cursus: Ontdek je zelfvertrouwen

Tijdens de lessen van deel twee ga je aan de slag met jezelf. Je gaat belangrijke zaken verwerken en je installeert nieuwe overtuigingen in jezelf.

Deel 3 van de cursus: Creëer nieuw zelfvertrouwen

Nu je weet wat zelfvertrouwen precies is, en nu je kennis over jezelf hebt, ga je weren aan jouw nieuwe zelfvertrouwen. Je creëert het helemaal zelf zodat het sterk en gezond is én zodat het blijft!

➡️Klik hier voor meer informatie en de actuele acitepagina.

Ook handig: 54+ gratis tips voor meer zelfvertrouwen

ecursus zelfvertrouwen frank de moei

Ook raad ik je een blogartikel op mijn site aan. Zoek je hulp bij zelfvertrouwen? Dan zijn mijn 54+ gratis tips een uitstekend startpunt. Je leert in dat blogartikel hoe je je zelfvertrouwen vergroot door dingen te doen die je eigenlijk niet durft en door minder te geven om wat anderen van je vinden.

Doen of niet doen? Zeker!

Is Frank de Moei betrouwbaar? Is de e-cursus blijvend zelfvertrouwen de moeite waard? Het antwoord is ja. Dat heeft te maken met het actieve werk dat je aan je mentaliteit verricht tijdens de 12 weken. Als aanvulling op deze cursus is het aan te raden om je angsten ook echt onder ogen te zien en je vernieuwde zelfvertrouwen helemaal compleet te maken.

➡️Klik hier voor meer informatie en de actuele acitepagina.

Succes met het volgen van jouw cursus voor meer zelfvertrouwen!