Wil je spirituele engelenkaarten kopen? Hier vind je een lijst met de beste aanraders en de mooiste kaartendecks met engelenkaartjes. Lees verder en vind de beste engelenkaarten…

Wat vind je in de top 10-lijst met engelenkaarten?

Er zitten veel engelenkaarten van Doreen Virtue in de lijst. Ook vind je De Helende Kracht van de Engelen. Het bijbehorend boekje van dit bevat een van de meest duidelijke uitlegteksten met de betekenis van alle engelenkaarten.

Boodschappen van de Engelen van Patipada is ook een fijn deck. Daarnaast vind je een speciaal deck van de aartsengelen. Tot slot zijn de beschermengelen-kaarten bijzonder omdat je daarmee jouw band met je beschermengel extra kunt versterken. Dit is de engel die altijd bij je is.

Engelenkaarten kopen? Dat kan hier…

Dat kan bijvoorbeeld via Marktplaats. Ook Bol.com is een optie.

Engelen antwoorden orakelkaarten

Engelen antwoorden orakelkaarten

Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten - Doreen Virtue

Dagelijkse Leiding van je Engelen …

Beschermengelen Tarotkaarten

Beschermengelen Tarotkaarten€ 25,95

De helende kracht van engelen

De helende kracht van engelen€ 32,50

IVOI Engelenenergie Kaarten

IVOI Engelenenergie Kaarten€ 25,90

Engelendromen

Engelendromen

De wijsheid van engelen

De wijsheid van engelen€ 85,55

Aartsengelen orakel

Aartsengelen orakel€ 97,45

De originele Engelkaarten set ( Angel Cards )

De originele Engelkaarten set ( An…€ 27,50

Welk engelen-kaartendeck is geschikt voor beginners?

Zoek je engelenkaarten voor beginners? Ga dan niet voor de tarot-varianten, omdat de tarot-varianten geen tekst, maar enkel afbeeldingen bevatten, waarbij je jouw creativiteit en intuïtie harder moet laten werken.

Het is nooit ‘verkeerd' om het jezelf makkelijk te maken met decks die makkelijker zijn dan tarot-decks. Neem dus gerust kaarten waar tekstjes op staan zodat er boodschappen voor je ‘voorgezegd' worden.

De helende kracht van engelen van Mario Deguay zijn hier een goed voorbeeld van. De kaarten bevatten één woord die de boodschap voorzeggen, en als je meer kant-en-klare toelichtingen over die boodschap wilt, kun je het bijbehorend boekje raadplegen.

Echter, dat geldt voor de meeste engelenkaarten: er staat een woord op de voorkant en een extra toelichting op de achterkant of in het bijbehorend boekje. Laat het gevoel wat je van de illustraties krijgt de doorslag geven voor je keuze. Sommige kaarten inspireren je meer en geven je eenvoudiger een intuïtief gevoel. Andere kaarten juist totaal niet doordat de illustraties misschien te ‘kitsch' zijn.