Zoek je een goed tijdschrift over ontstressen in een druk en hectisch leven? Flow Magazine is van Nederlandse makelij en internationaal geprezen. Hier vind je meer informatie over dit tijdschrift, inclusief hoe je een abonnement kunt nemen of cadeau doen… mét een goede aanbieding!

Wat is Flow Magazine?

Flow staat in het teken van ontstressen en mindful, rustiger en meer offline leven. Het is een stuk concreter en praktischer dan Happinnez Magazine. De artikelen zijn kwalitatief gezien zo goed dat het qua populariteit vanuit Nederland is uitgegroeid tot een internationaal tijdschrift. Ook bekende internationale recensenten hebben enkel lof voor dit tijdschrift.

En de verschijningsdata flow? Flow verschijnt 8x per jaar. Daarnaast hebben ze tegen een meerprijs leuke extraatjes, zoals grappige Flow-apps en de zogeheten Flow Specials: op zichzelf staande boekjes die je los kunt aanschaffen in de Flow Shop. Dat zijn bijvoorbeeld tekenboeken, mindfullness-werkboeken of het Flow Book for Paper Lovers.

Flow Magazine abonnement nemen of cadeau doen (aanbieding)

flow abonnement

De prijs van het tijdschrift Flow? Momenteel kun je tot 25% korting krijgen. Hier vind je direct een overzicht.

  • Een doorlopend abonnement begint bij 4 nummers en is het goedkoopst.
  • Een aflopend abonnement kun je voor 4 of 8 nummers aanschaffen en kost wat meer. Dit is ideaal als cadeau.

Hier kun je starten. Je hebt geen kortingscode nodig voor deze aanbieding.

Hoogste Korting
Deal

Tip: geef een kort Flow-abonnement cadeau

Vaak zijn korte abonnementen op tijdschriften perfect om cadeau te doen. Het aflopende vier maanden-abonnement van Flow is dus een ideaal cadeau. Je kunt deze optie ook zien als een proefabonnement op Flow.

Let op: een doorlopend abonnement is altijd goedkoper dan een aflopend abonnement. Mocht je ergens een goedkopere prijs tegenkomen, dan is dat een doorlopend abonnement. Ze zijn goedkoper omdat ze statistisch gezien de uitgever van het tijdschrift veel meer opleveren door de hogere kans op verlenging.

Aan de andere kant: een Flow-abonnement opzeggen is heel makkelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen met hun klantenservice. Dat gaat via hun telefoonnummer dat nog tot laat in de avond beschikbaar is.

Dus: gun jezelf het Flow-abonnement!

Flow is een van de leukste en beste tijdschriften voor mannen en vrouwen en komt regelmatig voor in de top 20 tijdschriften en komt regelmatig voor in de top 20 tijdschriften. Een aanrader voor een ontspannen leven!