Wie is Frank de Moei en wat zijn de ervaringen over zijn cursussen? Bijvoorbeeld over zijn e-Cursussen ‘Nooit Meer Zorgen of Stress', ‘Gelukkig Zijn en Gelukkig Blijven' en ‘Betere Relaties met Iedereen', die hij onder Newstart.nl aanbiedt? Lees verder voor deze review…

Wat voor cursussen heeft Frank de Moei gemaakt?

De cursussen van Frank de Moei zijn een coulant geprijsd alternatief voor dure coachingspraktijken. Als er een actie loopt, kun je voor een aantal tientjes een traject doorlopen van zo'n 12 weken.

De e-cursussen kun je met je computer, tablet of telefoon volgen op ieder moment wanneer het je uitkomt. Ook krijg je steeds e-mailalerts. Als je alle opdrachten uitvoert, heb je aan het einde van een traject effectief aan jezelf verwerkt.

Wie is Frank de Moei en wat is Newstart/Carpedium?

frank de moei zijn trainingen

Frank de Moei is de docent van de trainingen die op Newstart.nl verkrijgbaar zijn. Frank's bedrijf achter Newstart heet Carpedium Training & Coaching. Hij heeft ondertussen meer dan 15.000 betalende cursisten en hij heeft talrijke media-optredens gehad. Maar voordat we de polonaise lopen voor een of andere goeroe, kijken we even wat kritischer naar zijn achtergrond…

Helaas zijn er veel coaches in Nederland die niet aangesloten zijn bij een beroepsvereniging, waardoor er geen kwaliteitswaarborg is. Frank de Moei is echter aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Ook is Frank niet zomaar een jonkie die met ‘inspirerende quotes' strooit zoals ‘op weg naar de sleutels tot de beste versie van jezelf' Frank de Moei – geboren op 15 april 1966 – is daadwerkelijk een gedegen en ervaren professional met bijna 30 jaar ervaring in het vak van psychologie, coaching en training.

Frank de Moei is een van de grootheden in het Nederlandse coachingslandschap. Hij heeft met zijn coaching meer dan 15.000 Nederlanders geholpen. Op zijn website komen jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers langs.

Leuk en aardig, die media-aandacht, maar wat vinden wij van deze zoveelste ‘life coach'?

frank de moei op rtl nieuws

Goed, de grootste media-kanalen nemen geregeld contact op met Frank de Moei voor zijn deskundige mening en adviezen, maar zijn de cursussen die hij aanbiedt ook goed? Snijden ze hout? Vaak is dat niet zo bij ‘life coaches', dus zochten we het uit.

Zelf vinden we dat zijn cursussen erg waardevolle informatie en coachingsopdrachten geven. We konden er daadwerkelijk wat mee. Frank de Moei doet nooit stoer met allerlei vage termen als ‘sta in je kracht' of ‘onderzoek je beperkende overtuigingen'. Bah, daar moeten we niks van hebben. Gelukkig zien we dat Frank de Moei daadwerkelijk praktische stappen aanreikt om echt iets te gaan doen.

Dat maakt dat wij Frank de Moei inhoudelijk gezien erg sterk en betrouwbaar vinden. Ook qua levering van de producten is er niks aan de hand. Je krijgt gewoon het materiaal dat beloofd is.

Bovendien is het persoonlijk contact ook echt persoonlijk. Dat wordt namelijk beloofd bij de meeste producten van Frank: je mag vragen stellen via e-mailcoaching. Je krijgt geen geautomatiseerde mail, maar echt een persoonlijke mail van Frank die echt de tijd neemt en het antwoord op je vragen geeft met maatwerk. Dik pluspunt wat bij andere online trainingen vaak ontbreekt.

Ervaringen van anderen over Frank de Moei

frank de moei ervaringen review

Het team van Frank de Moei heeft van de duizenden deelnemers honderden reviews verzameld en op de individuele informatiepagina's geplaatst. Klik hieronder op de informatiepagina van het product waar je interesse in hebt en zoek in die pagina naar de ervaringen.

In de reviews geven de mensen aan dat ze grote veranderingen hebben doorgemaakt aan het einde van de cursusperiode. Ze voelen zich gelukkiger en ze horen van hun omgeving dat ze veranderd zijn.

Ze vallen niet meer terug in oude patronen omdat ze van binnen een verandering hebben doorgemaakt. Introspectie is namelijk een belangrijk onderdeel van de trainingen van Frank de Moei.

Is Frank de Moei een wollige goeroe of geschikte leraar? Zijn lesplannen en lesstijl zijn beide duidelijk en diepgaand. Tot slot is de persoonlijke begeleiding van Frank erg prettig. Hij reageert altijd op vragen en mails.

Zijn er ook negatieve reviews over Frank de Moei?

Wij hebben een inkijkje in de refund-cijfers van de cursussen – en daarbij zijn we geen enkele refund tegengekomen. De gebruikers zelf zijn dus erg positief en van de gebruikers zijn er alleen maar positieve reviews.

De paar ‘review-sites' die een krappe voldoende uitdelen, hebben daar de bedoeling mee om andere producten te verkopen en meer geld te verdienen. Daartoe zijn ze bereid om andermans cursussen onnodig te kleineren. Daar moet je dus niet in geloven.

Bovendien is de mening van de betreffende recensent dat mindset niet belangrijk is, en dat je voor zelfvertrouwen concrete dingen moet doen met je handjes en voetjes. Daar zijn wij het pertinent niet mee eens: het is cruciaal om aan je mindset te werken, omdat je daarmee veel meer zelfvertrouwen krijgt wanneer je in een praktijksituatie terechtkomt. Dat leer je bijvoorbeeld in de zelfvertrouwen-cursus van Frank de Moei.

Frank de Moei's boeken en cursussen

Ook heeft Frank de Moei een aantal boeken geschreven. Deze boeken zijn als e-boek inbegrepen in de cursussen. Deze cursussen hebben goede reviews – en bovendien kun je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen als je er toch vanaf ziet.

Hieronder vind je een overzicht van de cursussen van Frank de Moei:

E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Deze cursus is een van de bekendste trainingen van Frank de Moei. Je leert allerlei manieren waarop je om kunt gaan met de stress en zorgen van het dagelijks leven.

➡️Meer informatie

Online Training Betere Relaties met Iedereen

Deze e-cursus is een fijne tool voor jouw relaties. Vriendschappelijke, zakelijke en liefdes-relaties leer je hiermee aan te pakken. Daarnaast leer je nieuwe vriendschappen maken.

➡️Meer informatie.

Online Training Gelukkig Zijn en Gelukkig Blijven

Iedereen kan gelukkig worden. Sterker nog: we zijn al gelukkig. Deze e-cursus laat jou zien op welke manier je het geluk in jezelf kunt vinden. Dat gebeurt aan de hand van een speciaal programma gedurende meerdere weken.

➡️Meer informatie.

Online Training Vind je Ideale Baan

Als het je nog niet lukt om een passende, goede baan te vinden, dan gaat deze cursus je daarbij helpen. Je leert onder andere wat je echt wilt en waar je goed in bent. Ook leer je jouw passie na te leven en er je werk van te maken. Niet om zomaar te werken, maar om daadwerkelijk je talenten in te zetten.

➡️Meer informatie.

Online Training Blijvend Zelfvertrouwen

Als je voelt dat je zelfvertrouwen laag is, dan is deze praktische cursus een aanrader. De technieken helpen je bij introspectie, zodat je jezelf leert kennen en zodat je jezelf accepteert. Dit vergroot jouw zelfvertrouwen blijvend.

➡️Meer informatie.

Kortom: Wij vinden de cursussen sterk en geven ze een hoog oordeel. Frank de Moei is in onze beleving eindelijk een eerlijke, betrouwbare, no-nonsense life coach.

Ervaringen & reviews van anderen over Frank de Moei

RecensentSamenvatting van de review
Review HuisDeze reviewer is zeer te spreken over de gratis informatie die alleen al via de website gegeven wordt. De cursussen zijn daarnaast van toegevoegde waarde. Je krijgt tips en informatie waarmee je echt iets kunt. De uitstraling van de cursus en e-books zijn ook goed, waardoor je het prettig doorloopt/leest.
Lifestyle PlekDe producten worden als waardevol bestempeld voor als je persoonlijke groei wil bereiken. Er worden geen criteria genoemd (behalve reviews van anderen en het ontbreken van negatieve reviews) om de positieve review te onderbouwen.
Review PlazaDeze persoon heeft regelmatig via e-mail contact gehad met Frank de Moei en is tevreden over dit contact. Er werd vrij snel en direct gereageerd op vragen. Men is te spreken over de tips die in de praktijk makkelijk uit te voeren zijn bij het e-book De Sleutels van Geluk. Ook de garantie dat je je geld terug krijgt wanneer je niet tevreden bent scoort punten.
PP ReviewsDeze reviewer is over alle cursussen wel te spreken. De kwaliteit ervan is goed en de e-mails die je ontvangt geven inzichten en opdrachten om met jezelf aan de slag te gaan. De stapsgewijze aanpak in de cursussen wordt als prettig ervaren. Je leert altijd weer iets van zijn cursussen.
Zelfverzekerd WordenDeze persoon gaat niet in op het aanbod van Frank de Moei (e-books, cursussen), maar spreekt vooral zijn waardering over de persoon uit na een gesprek met hem te hebben gehad. Frank de Moei komt rustig over en bij alles wat er gezegd wordt, merk je dat deze spreker uit ervaring praat.
Mama Met VrijheidDe reviewer geeft aan dat er eigenlijk maar weinig persoonlijke informatie over Frank de Moei te vinden is. Bij navraag blijkt dat Frank de Moei dat uit privacyoverwegingen bewust doet. Over 2 cursussen die de reviewer gevolgd heeft, is hij positief.
Site ReviewsDeze bron vindt de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei waardevol wanneer je niet voldoende zelfvertrouwen hebt. Het is geen cursus die snel resultaat brengt, maar de tips en inzichten helpen je wel verder.

Op jouw succes!