Ontvang Gratis Toegang Tot De Grote Mindfulness Training

de-grote-mindfulness-training-start-gratis-met-coupon

Met 9 trainers werken aan een vredige houding

In de Grote Mindfulness Training ga je met 9 trainers en een extra begeleider aan de slag met rust, ontspanning, alertheid, vrede en alle andere voordelen van mindfulness.

11 gratis mindfulness-lessen met de coupon

Graag geef ik je een coupon om gratis te beginnen met De Grote Mindfulness Training. Hierin word je in 8 weken compleet begeleid door 9 trainers en door medestudenten, zodat je lekker aan de slag gaat met mindfulness, en je mist nooit meer een nieuw artikel van deze kennisbank. Je kunt je ook direct weer uitschrijven als je wil. Dat zou ik wel heel jammer vinden, want ik stuur je graag soms wat extra gratis bronnen.

Je leert eenvoudig via de elektronische leeromgeving van Het NLP College. Via je mobiel of computer. Zo kun je alvast lekker aan de slag met De Grote Mindfulness Training.

Extra gratis mindfulness-bronnen voor jou als abonnee

Als gratis abonnee van Het NLP College krijg je regelmatig extra mindfulness-bronnen opgestuurd, zoals de Praktische Mindfulness Manual of een Mindfulness Wandelgids. Helemaal gratis.
checkmark Gratis bronnen, zoals misschien eens een meditatie-checklist, een mindfulness ontdek-set en deze mindfulness-training!
checkmark De beste mindfulness-blogartikelen als eerste in je mailbox
checkmark Tips, bijvoorbeeld over goede klassikale trainingen

checklist-mindfulness-muziek  wandelgids-mindfulnesschecklist-meditaties

Hoe ziet de leeromgeving eruit?

Hoe begin ik?

Meld je hieronder aan, en ontvang de coupon in je mailbox voor 100% korting op de start van De Grote Mindfulness Training:
Alle instructies vind je in de mail. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, of lukt er iets niet? Bel of mail me dan gerust: via 0639888109 of rubin@hetnlpcollege.nl. En als je vrienden hier blij mee kunt maken: deel deze pagina!