In deze review van House of Glit ontdek je of deze cursus voor vrouwen werkelijk de moeite waard is. Wij hebben de inhoud, de kwaliteit en de resultaten grondig onderzocht om je een eerlijk oordeel te kunnen geven.

Mijn zoektocht naar de perfecte training voor vrouwen

Begin 2020 begon ik geïnteresseerd te raken in trainingen en communities special voor vrouwen die samen als tribe willen groeien. Ik was echter zeer sceptisch en had twijfels over hoe effectief dergelijke cursussen daadwerkelijk konden zijn. Ik had eerder teleurstellende ervaringen gehad en vond het moeilijker dan ik had verwacht. Totdat ik per toeval op House of Glit stuitte via een Instagram-advertentie. De professionaliteit van de website, de kwaliteit van de lesinhoud, de diversiteit aan onderwerpen en de uitstekende ondersteuning hebben mij vrijwel direct overtuigd om te investeren in House of Glit.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Wij zijn een team dat bestaat uit ervaren recensenten en experts op het gebied van diverse producten en diensten. We zijn gepassioneerd over het beoordelen van producten en het verstrekken van eerlijke informatie aan onze lezers. We wilden graag House of Glit testen om te zien of het voldoet aan de verwachtingen van consumenten. De Consumentenbond, Kassa en Radar zijn gerenommeerde instanties die regelmatig onderzoek uitvoeren naar producten zoals deze.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is belangrijk om altijd kritisch te zijn bij het evalueren van producten als House of Glit. Ondanks de beloftes en positieve recensies is het essentieel om zelf een eerlijke beoordeling te maken. Kritisch zijn helpt om onrealistische verwachtingen en teleurstelling te voorkomen als House of Glit alsnog niet aan je persoonlijke wensen en behoeften voldoet.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Onze eerste sceptische reactie over House of Glit was dat de beloftes van een combinatie van multi dimensionaliteit, NLP, Human Design, kwantumfysica wetenschappen en psychologie best overdreven leken. We waren sceptisch over hoe al deze verschillende disciplines effectief konden worden geïntegreerd in één programma en of het daadwerkelijk tot waardevolle resultaten zou kunnen leiden.

Wat zijn de beloftes van de makers?

De beloftes van de makers van House of Glit zijn onder andere:

 • Het bieden van een plek voor bewuste vrouwen met ambitie en die iets moois aan de wereld willen bijdragen.
 • Het aanbieden van een avontuur omtrent multi dimensionaliteit, NLP, Human Design, kwantumfysica wetenschappen, psychologie en nog veel meer.
 • Het creëren van een ervaring waarbij je niet alleen nieuwe dingen leert met je hoofd, maar deze dingen ook echt voelt en toe kunt passen in je dagelijks leven.
 • Het samenbrengen van een tribe van gelijkgestemde vrouwen met hetzelfde doel.

De criteria waar we House of Glit op beoordelen

Bij het beoordelen van House of Glit hebben we een aantal criteria gehanteerd. Denk onder andere aan:

 • Kwaliteit en inhoud van het lesmateriaal
 • Relevantie en toepasbaarheid voor de doelgroep
 • Prijs-kwaliteitverhouding van producten
 • Ondersteuning en klantenservice van House of Glit

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Voor ons onderzoek naar House of Glit hebben we zelf bepaalde cursussen aangeschaft, grondig getest en alle modules doorlopen. We hebben ook actief contact gezocht met de tribe en klantenservice om inhoudelijke vragen te stellen en om te beoordelen hoe snel ze reageren. We hebben ook experts op gebied van materialisme en multi dimensionaliteit benaderd en om de mening en ervaringen gevraagd voor een breder perspectief.

In het kort: wat is het precies?

House of Glit is een veelzijdig merk dat wordt gekenmerkt door de visie en creativiteit van oprichter Mery Elbert. Je kunt er uitgaan van een breed scala aan kledingstukken en journals, maar ook inspirerende cursussen en evenementen. House of Glit staat bekend om het bevorderen van gezond materialisme en multi dimensionaliteit. Het doel van House of Glit is om mensen te helpen hun levensvuurtje weer aan te wakkeren op een bewuste manier.

Info over de makers

Mery Elbert, ook bekend als ‘The Visionary’, is de drijvende kracht achter het merk House of Glit. Naast het opzetten van dit bedrijf heeft ze ook haar eigen kleding- en journal lijn. Mery hanteert een authentieke benadering en heeft passie voor gezond materialisme en multi dimensionaliteit, waardoor ze op een bewuste manier mensen weet te inspireren. Mery heeft inmiddels succesvol honderden vrouwen geholpen om een nieuwe realiteit te creëren via haar cursussen en evenementen.

Hoe ziet het eruit?

House of Glit is een unieke plek waar bewuste vrouwen met ambitie samenkomen om hun prachtige potentieel te ontdekken en te verwezenlijken. Het is een community voor diegenen die klaar zijn om actie te ondernemen en hun dromen werkelijkheid te maken. Je kunt uitgaan van multi dimensionaliteit, NLP, Human Design, kwantumfysica, psychologie en meer. Leren gebeurt volgens House of Glit niet alleen met het hoofd, maar ook met het hart en de ervaring. Bij House of Glit vind je een ondersteunende tribe van vrouwen die dezelfde doelen nastreven als jij.

Onze testdata

Onze testdata voor House of Glit heeft positieve resultaten laten zien. Deelnemers hebben vaak een diepgaande transformatie en groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak meegemaakt. De lesinhoud is verder goed gestructureerd en je wordt voorzien van de juiste tools om je eigen pad naar succes te creëren. De ondersteuning en begeleiding van het team achter House of Glit en de tribe waren uitstekend, waardoor de ervaring nog waardevoller werd.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Onze ervaringen hebben geleid tot positieve resultaten bij House of Glit. We hebben onder andere gelet op positieve feedback van gebruikers, de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Onze grondige tests hebben geholpen om House of Glit te beoordelen en om te zien dat ze een stabiel en betrouwbaar product kunnen leveren.

Kosten

De kosten van House of Glit vallen binnen een redelijke prijsklasse, wat House of Glit toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Is het het geld waard?

Het is zeker de moeite waard om te investeren in House of Glit. De focus van House of Glit ligt op het leveren van kwaliteit, functionaliteit en een positieve gebruikerservaring. Dit resulteert in tastbare voordelen en tevredenheid bij klanten.

Wat vinden wij van dit product?

Module 1: Overzicht

We vinden dat House of Glit een duidelijke en overzichtelijke structuur heeft. Dit maakt het gemakkelijk om door de verschillende modules te navigeren.

Module 2: Materialen

De materialen die worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit en goed gepresenteerd.

Module 3: Lesinhoud

De lesinhoud die House of Glit biedt is uitgebreid en het behandelt de belangrijkste aspecten. Het is goed gestructureerd en biedt zowel basisinformatie als geavanceerdere punten.

Module 4: Relevantie

De cursus is zeer relevant en speelt in op de behoeften en interesses van de doelgroep. Er worden actuele onderwerpen behandeld.

Module 5: Kwaliteit-prijs

Gezien de kwaliteit van het materiaal vinden we dat de prijs redelijk is in verhouding tot de waarde die je ervoor krijgt.

Module 6: Resultaten

Op basis van onze ervaring en ook de feedback van anderen, zijn de resultaten die je door het volgen van een cursus bij House of Glit haalbaar en kunnen ze leiden tot waardevolle kennis en vaardigheden.

Module 7: Toepasbaarheid

Je kunt de lesinhoud en materialen direct toepassen in de praktijk, waardoor je de geleerde concepten en vaardigheden kunt gebruiken in je dagelijkse zakelijk en persoonlijke leven.

Voor- en nadelen van House of Glit

Wil je een wel overwogen beslissing maken, dan is het verstandig om de voordelen en nadelen van House of Glit in overweging te nemen.

Voordelen

✅ Breed scala aan kledingstukken

✅ Inspirerende journals en elke maand een ander thema

✅ Hoogwaardige materialen

✅ Esthetisch aantrekkelijk

✅ Luxe uitstraling

✅ Inspirerende cursussen

✅ Bevordering van gezond materialisme

✅ Multidimensionaliteit

✅ Positieve feedback van gebruikers

✅ Gebruiksvriendelijkheid

✅ Privé sessies beschikbaar

Nadelen

❌ Beperkt assortiment

❌ Hogere prijsklasse

Onze score per criterium

We raden House of Glit aan vanwege deze factoren:

 • Kwaliteit – 8
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 8
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 9
 • Design en representativiteit – 9
 • Expertise van de maker – 8
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 9

Hoe is het uniek/anders dan zijn concurrenten?

In vergelijking met concurrenten onderscheidt House of Glit zich op verschillende manieren. Allereerst biedt House of Glit een unieke combinatie van hoogwaardige kledingstukken, maar ook inspirerende journals over mode en persoonlijke groei. Daarnaast valt House of Glit op vanwege het esthetisch aantrekkelijk ontwerp en luxe uitstraling,

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

Wij hebben een expert geraadpleegd om te achterhalen wat het beste is. Volgens de expert is het belangrijk om te focussen op de individuele behoeften en voorkeuren van elke klant. Er is geen one-size-fits-all antwoord, omdat het afhangt van factoren zoals persoonlijke smaak, budget en specifieke doelen.

Waarom niet alles gratis opzoeken online

Het is wel waar dat er gratis informatie online beschikbaar is, maar dan nog kan het investeren in House of Glit veel voordelen bieden. House of Glit biedt gecureerde en diepgaande kennis die moeilijk te vinden is in gratis bronnen. Hier komt bij dat House of Glit professionele begeleiding en ondersteuning biedt, waardoor je de juiste begeleiding krijgt bij het bereiken van je doelen. House of Glit heeft ten slotte exclusieve inhoud en bonussen die je niet zult vinden in gratis bronnen.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

De support van House of Glit heeft bewezen dat ze snel en bekwaam reageerden toen we een vraag stelden. Binnen een redelijke tijd ontvingen we een reactie die zorgvuldig en behulpzaam was. Het team bood duidelijke en nuttige antwoorden op onze vragen.

Voor wie is het geschikt?

House of Glit is geschikt voor modebewuste individuen die ook interesse hebben in persoonlijke groei en reflectie. Het merk biedt kledingstukken en journals die zowel stijlvol als inspirerend zijn, waardoor het aantrekkelijk is voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van mode en zelfontwikkeling of groei. Daarnaast House of Glit ook geschikt voor diegenen die waarde hechten aan hoogwaardige materialen, esthetiek en een luxe uitstraling.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om te kunnen profiteren van House of Glit, is het handig om een basiskennis te hebben van mode. Je moet daarnaast een bepaalde mate van interesse hebben in persoonlijke groei. Het is overigens belangrijk om open te staan voor nieuwe ideeën en om bereid te zijn om te reflecteren op jezelf. Daarnaast moet je bereid zijn om te investeren in hoogwaardige kledingstukken en journals.

Stappenplan om hiermee te beginnen

Heb je besloten dat je producten wilt aanschaffen bij House of Glit? Dan hoef je slechts dit stappenplan te volgen:

Stap 1: Ga naar de officiële website van House of Glit.

Stap 2: Kies op ‘Join the Club’ en registreer jezelf.

Stap 3: Volg de instructies uit de mail die je na de aanmelding ontvangt.

Hoe is het product geëvolueerd?

House of Glit is door de jaren heen geëvolueerd en heeft zich aangepast aan de veranderende behoeften en trends in de modewereld. Van oorsprong is House of Glit als een kledinglijn gestart en vervolgens is het merk uitgebreid naar het aanbieden van journals en andere inspirerende producten. Door voortdurende feedback van klanten heeft House of Glit haar assortiment verfijnd en verbeterd.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

House of Glit houdt de producten regelmatig up-to-date en streeft naar voortdurende verbeteringen en aanvullingen op het assortiment. Nieuwe kledingcollecties worden seizoensgebonden gelanceerd. Journals en andere producten worden aangepast om te voldoen aan de veranderende behoeften en trends van de doelgroep.

Ervaringen van anderen

Verschillende anderen hebben al ervaring met de producten die House of Glit te bieden heeft. Hieronder lees je meer over wat deze klanten te vertellen hebben.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
ChiaraEen intense manier van aan je personal goals werken maar op een relatief relaxte manier, als je een warme deken toen je vroeger ziek was & mama klaar stond met een soepje, dekentje en liefde
LauraEen magische samenkomen van powervrouwen. Op een super fijn platform gemaakt voor iedereen
MireilleMijn veilige thuishaven waarin ik geliefd en gedragen word door mijn spirit sisters
SanneVerbinding met echte de leukste vrouwen ever
ManonCC is voor mij groei, liefde en vooral verbondenheid

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldGlamour Couture
Deze zouden wij kopenHouse of Glit
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in goedkope optiesOnline blogs, tutorials over mode, persoonlijke groei en inspiratie, Pinterest, Facebook, YouTube en Instagram

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Als je op zoek bent naar een uitgebreid aanbod van kleding, journals en inspirerende producten, is House of Glit zonder enige twijfel de meest ideale keuze. House of Glit heeft een unieke stijl en een authentieke benadering die je niet elders zult vinden. Je kunt uitgaan van een combinatie van hoogwaardige producten, diepgaande journals en ondersteuning. Dus stop met zoeken en investeer in House of Glit, waar je de tools zult vinden om jezelf te transformeren en je eigen unieke stijl creëren.

ReviewHouse of Glit
SamenvattingDankzij House of Glit kun je je garderobe vernieuwen en persoonlijke groei stimuleren dankzij de inspirerende journals en cursussen. House of Glit is een one-stop-shop voor stijlvolle kleding en empowerment.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.4

Garantie

House of Glit biedt een garantie op hun producten om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Met de garantie van House of Glit kun je erop vertrouwen dat je een hoogwaardig product ontvangt dat voldoet aan je verwachtingen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je bestelling, dan staat het team van House of Glit klaar om je te helpen en een passende oplossing te bieden.

Kortingscode

Bij House of Glit kun je regelmatig profiteren van kortingscode’s. Hiermee kun je kunt besparen op je aankopen bij House of Glit en genieten van aantrekkelijke prijsvoordelen of extra korting op geselecteerde items. Houd hun website en nieuwsbrief goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste kortingscode’s.

Gratis beginnen

Wil je gratis starten bij House of Glit, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice om na te gaan welke mogelijkheden je hebt.

Doe nu dit

Je weet het inmiddels: House of Glit is dé plaats waar je als sterke en ontwikkelende vrouw moet zijn, ondersteund door anderen soortgelijk in de tribe. Klik direct op ‘Join the Club’ om vandaag nog te beginnen.

FAQ

Vraag: Hoelang duurt het voordat ik toegang krijg tot het product na mijn aankoop?
Antwoord: Na aankoop ontvang je direct toegang tot het product. Je krijgt een e-mail met instructies om in te loggen en direct van start te gaan.

Vraag: Kan ik het product delen met anderen?
Antwoord: Nee, het product is persoonlijk en niet overdraagbaar. Het is bedoeld voor individueel gebruik. We moedigen iedereen aan om een eigen exemplaar aan te schaffen voor volledige toegang en ondersteuning.

Vraag: Is er een limiet aan de toegang tot het product na aankoop?
Antwoord: Nee, er is geen limiet aan de toegang tot het product na aankoop. Heb je een product aangeschaft, dan behoud je onbeperkte toegang tot alle inhoud en materialen.

Gratis media over/van dit product

Ontdek nu gratis media van House of Glit en laat je inspireren. Deze waardevolle bronnen bieden je inzicht, tips en informatie om het meeste uit het product te halen. Denk onder andere aan accounts als Pinterest, Spotify en Instagram.