Nederland heeft Jaap Hulsmann leren kennen als een van de beste mindset- en businesscoaches van het land, maar wat vinden wij van Jaap Hulsmann en zijn Mindset Academy? Vormt hij een concurrent voor onze eigen mindset-trainingen of is zijn programma een welkome aanvulling voor iedereen die aan zichzelf wil werken en succesvol wil worden in zijn passie/onderneming? Lees verder…

De Mindset Academy: enkel een hoopje ‘inspirerende video's?'

De Mindset Academy geeft je – onder leiding van Jaap Hulsmann – de mogelijkheid om je mindset te resetten. Er wordt gesteld dat je met de juiste mindset jezelf kunt ontwikkelen en meer successen kunt behalen op verschillende gebieden van je leven.

Dit wordt onder andere gedaan door middel van online filmpjes vol tips en inspiratie, maar dat kan iedere zelfbenoemde bloemetjes-jurk-dragende-mindset-goeroe-vijftiger-met-kort-pittig-kapsel-en-inca-beeldjes-die-gelooft-dat-dit-haar-jaar-gaat-worden-en-dat-jou-ook-gunt-met-haar-Paolo-Coelho-kwoots-inspiratie-spaghetti. Ja, zo doen ze dat: gewoon even een cameraatje huren en op hun zolder een mindset-training van 18-minuten-durende-wijsheid-video's opnemen voor hun life changing online course. We zochten uit of de Mindset Academy ook zo zou zijn.

Wat is de Mindset Academy? Uniek en volledig concept…

De Mindset Academy is de naam van een online + offline platform waar je terecht kunt voor inspiratie en tips die je helpen bij het programmeren van een mindset dit is gefocust op succes.

Er wordt gesteld dat je met de juiste mindset in staat zult zijn om meer geld te verdienen, succesvoller te worden en ook een spirituele ontwikkeling door zult maken. Dit wordt onder andere gedaan door middel van filmpjes die gemaakt zijn door Hulsmann vanuit verschillende coachingstechnieken, NLP en de hypnotherapie. Hulsmann is een succesvolle ondernemer die zichzelf in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot coach.

Wat biedt de Mindset Academy? Online + Offline

De Mindset Academy biedt een pakket dat je de inspiratie en tools geeft om je mindset te (her)programmeren. Iedere week kun je nieuw filmpjes bekijken, deelnemen aan meditatiesessies en groepscoaching en met andere leden praten in de online community die ook via offline meetups samenkomt.

  • Iedere week nieuwe filmpjes
  • Maandelijkse meditatiesessies
  • Groepscoaching
  • Online community
  • Geld verdienen met affiliate marketing
  • Wekelijks nieuwe boeken en oefeningen
  • Ontmoet de leukste ambitieuze mensen via meetups
  • Hét mindset event van het jaar
  • Exclusieve acties en verwenkortingen

Iedere week nieuwe filmpjes met inspiratie en tips

Iedere week wordt er nieuwe content online gezet met het doel om jou te motiveren en te inspireren. Hulsmann geeft je door middel van filmpjes tips waarmee je op een eenvoudige wijze jouw succes kunt vergroten. Hulsmann maakt hierbij gebruik van bekende coachingstechnieken, maar ook van methodes die gebruikt worden binnen de hypnotherapie en NLP.

Maandelijkse meditatiesessies

Als lid kun je iedere maand deelnemen aan een live meditatiesessie. Onder begeleiding leer je met meditatie de stress uit het dagelijks leven los te laten en kun je jezelf weer opladen. Dankzij meditatie geef jij jezelf de kans om het beste uit jezelf te halen.

Groepscoaching

Tijdens de groepscoaching krijgen jij en andere leden de kans om vragen te stellen over de methode. Het is bekend dat je niet alleen leert door je eigen vragen en antwoorden, je leert minstens zoveel van de vragen die een ander stelt. De groepscoaching vindt iedere maand een keer plaats.

Online Community

De groepscoaching is niet het enige moment waarop je andere leden ontmoet. In de online community kun je ook met andere leden communiceren. Het is een veilige plek om met elkaar te discussiëren, maar ook om elkaar te helpen en successen te vieren. Het contact met andere leden vormt dan ook een essentieel onderdeel van het leerproces en kan het effect van jouw deelname zelfs vergroten.

Geld verdienen door nieuwe leden aan te brengen

Samen leren is nog leuker. Daarom kun je zoveel leden aandragen als je wilt, simpelweg door gebruik te maken van een link. De link kun je aan zoveel mensen sturen als je wilt.

Voor wie is de Mindset Academy?

De Mindset Academy is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau. Het enige wat belangrijk is, is dat je open staat voor het veranderen van je mindset. Dit kan soms moeilijke veranderingen met zich meebrengen waar niet iedereen op voorbereid is.

Wat kost een lidmaatschap van de Mindset Academy? Goede prijs voor top-coaching!

kosten van de mindset academy

Wie lid wil worden van de Mindset Academy betaalt erg coulante prijzen voor wat je allemaal krijgt aan coachingstools in een heel jaar. Voor een jaar lang 1.197,- heb je de beste deal: je ontvangt dan alle onderdelen van het programma voor een vriendelijke prijs – en dat een heel jaar lang.

De Mindset Academy hanteert een Happy Members Policy. Dit betekent dat je heel gemakkelijk van je lidmaatschap af kunt komen als je dat wilt zonder dat dat verplicht verlengd wordt. Je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.

De Mindset Academy hanteert ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over de mogelijkheden die er geboden worden? Dan kun je na de eerste maand niet alleen eenvoudig van je abonnement af, je eerste betaling wordt ook nog eens netjes terugbetaald. Er lijken geen aanvullende voorwaarden voor deze terugbetaling te worden gehanteerd.

Wil je extra goedkoop een lidmaatschap afsluiten? Wacht dan tot de volgende actieperiode zodat je de prijzen krijgt zoals weergegeven in bovenstaande tabel. Ook bij een abonnement dat je afsluit tijdens de actieperiode kun je gebruik maken van alle elementen uit het pakket zoals content, meditaties, groepssessies, de online community en natuurlijk het affiliatie programma.

Er wordt niet gewerkt met een gratis proefperiode, al zou je door de 100% geld terug garantie de eerste maand als proefperiode kunnen beschouwen. Wil je weten of de werkwijze van de Mindset Academy bij je past voordat je een lidmaatschap afsluit? Neem dan eens een kijkje bij de gratis video’s op de site.

Klantervaringen met de Mindset Academy

Zelf hadden we een geweldige ervaring als lid van de Mindset Academy. We werden geïnspireerd door het community-gedeelte waar je allerlei vragen kunt stellen én we hebben echt het gevoel dat Jaap Hulsmann de liefde en aandacht voor ons heeft die we allemaal zouden willen krijgen van een coach. Uiteraard in verhouding tot het bedrag dat we betalen – in dit geval voor groepscoaching.

In de ledenomgeving zagen we enthousiaste leden met veel inhoudelijke topics. Ook op de website van de Mindset Academy zijn diverse testimonials te vinden. De leden roemen de methode en laten weten welke successen zij sindsdien hebben behaald. Wie de Mindset Academy googelt, komt echter weinig klantervaringen tegen. De Mindset Academy stelt dat zij ruim 1.500 leden telt, maar dit is niet te verifiëren.

Maar, geen bericht is goed bericht zou je kunnen zeggen. Als de Mindset Academy onbetrouwbaar zou zijn geweest, dan zouden er direct negatieve reviews opduiken bij een kleinschalige research. Het zit nu eenmaal in de menselijke aard om eerder een negatieve ervaring wereldkundig te maken dan een positieve. Tenzij dit met schaamte gepaard gaat. Aangezien de investering bij de Mindset Academy gering is, denken we dat dit geen rol speelt, er gaan geen grote bedragen verloren.

Wie zit er achter de Mindset Academy? Topcoach Jaap Hulsmann

Jaap Hulsmann is het gezicht achter de Mindset Academy. Hij is spreker en coach, maar geniet vooral bekendheid door het programma Business NL dat met regelmaat op diverse zenders van RTL wordt uitgezonden. Hulsmann is de mindset-expert die zakelijk Nederland voorziet van tips en trucs om hun succes te vergroten. Hij maakt hiervoor gebruik van methodes die hij heeft geleerd tijdens de opleidingen voor hypnotherapie, NLP en coaching.

Met behulp van de Mindset Academy maakt hij zijn succesvolle technieken beschikbaar voor een groot publiek. Naast coach is Hulsmann ook een succesvol zakenman, daaruit blijkt het succes van zijn methode. Kevin Brouwer is volgens de site van de Mindset Academy de tweede man binnen de online leeromgeving.

Raden wij de Mindset Academy aan? Absoluut!

Hulsmann is al langere tijd bezig met het welbevinden van zijn medemens, maar is de Mindset Academy werkelijk gericht op zelfontplooiing? Of is het slechts een mooi verhaal met weinig inhoud?

Wie de website objectief bekijkt, zal niet direct snappen wat je concreet gaat doen in de Mindset Academy. Dat is zeker geen fout van de Mindset Academy: dingen leren over mindset is gewoon überhaupt vaag, wollig en totaal niet concreet.

De teksten van de Mindset Academy zijn niet anders, waar ze – nogmaals – helemaal niks aan kunnen doen: ze klinken mooi, maar zijn inhoudelijk van het niveau: “De beste versie van jezelf” en “Neem een shortcut naar succes.” Het lijkt op de site van online coaches zoals we er al veel hebben gezien. Toch kunnen we ons voorstellen dat er een doelgroep voor is en dat er mensen zijn die oprecht meer succes willen behalen op allerlei aspecten van hun leven.

De geboden technieken kunnen natuurlijk succesvol zijn binnen je persoonlijke en zakelijke leven. De vraag is echter over de geboden content van hoge kwaliteit is. Krijgen mensen die hun mindset willen (her)programmeren echt wat ze verwachten?

Wij durfden het aan om lid te worden en als grote verrassing uit de test kunnen we zeggen dat de Mindset Academy een waanzinnig, uitgebreid waardevol en inspirerend programma biedt.

Of je nu op zoek bent naar waardevolle content of een eenvoudig verdienmodel: in beide gevallen vraagt de Mindset Academy slechts een kleine investering van haar leden. Daardoor loop je financieel geen risico.

Conclusie over de Mindset Academy

Inhoudelijk zijn wij erg onder de indruk van wat we allemaal kregen als lid van de Mindset Academy. Dat is wel eens anders dan wat wij tal van coaches hebben zien doen: veel tekst, maar weinig concrete inhoud.

Onze eerste indruk leek op hetzelfde niveau af te stevenen als Bianca de bankroete maaindset-coach die op haar zolderkamertje iets gaat vertellen over ‘de ongekende vermogens van je brein die als een Ferrari werkt', maar toen we ons aanmeldden, bleek dat we ons vergist hadden: als betalend lid krijg je de beschikking over waardevolle content met technieken vanuit de hypnotherapie en NLP die jou helpen om successen te boeken.

We twijfelen er dan ook niet aan dat er een grote groep mensen bestaat die zich aangesproken voelt door de vrolijke site vol metaforen voor het leven. Mensen die op zoek zijn naar een manier om de regie over hun leven weer in eigen handen te nemen. Inhoudelijk wordt dit namelijk absoluut waargemaakt via de inspirerende contacten, events en content van de Mindset Academy.

Dankzij de vriendelijke prijs loop je bovendien als lid weinig risico. Valt de content tegen, dan kun je jouw lidmaatschap opzeggen. Bij opzegging na de eerste maand krijg je jouw ‘investering’ zelfs zonder voorwaarden retour. Met de opzeggingsvoorwaarden op de site lijk je dus geen groot financieel risico te lopen bij een lidmaatschap.

Op jouw succes!