Wat zijn de ervaringen over Mitchel van Duuren en zijn speciale Keto-dieet, en specifiek: het boeken-pakket De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren? Lees verder…

Wat is een ketogeen dieet (in het kort: keto-dieet)?

Het Ketogeen dieet of Ketodieet in het kort is de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel vet verliezen.

 • Geen suiker. Dit is samen met koolhydraten de allergrootste dikmaker. Als je suiker en koolhydraten laat zitten, kun je veel meer genieten van ander eten zoals groente, vet en eiwit.
 • Koolhydraat-arm. Het liefst minder dan 50 gram per dag. Hierdoor is dit dieet ook automatisch glutenvrij.
 • Veel vet. Vet is gezond! Het is niet alleen goed voor je hersenen, het ‘spoelt' je buikvet ook mee weg. Fabrikanten als Optimel hebben onterecht van vet de boeman gemaakt, terwijl suiker het ware probleem is. Vooral verzadigde vetten – zoals kokosolie vis, biologische roomboter, kefir en eieren – en enkelvoudig onverzadigde vetten – zoals olijfolie en avocado’s.
 • Veel groente.
 • Veel eiwit.

Kortom: het is een hoog-in-vet en laag-in-koolhydraten-dieet. Mitchel van Duuren heeft hier vervolgens zijn eigen speciale versie van gemaakt, en die lijkt goed in de smaak te vallen bij veel Nederlanders.

Het Keto-dieet rekent af met het idee dat je zo min mogelijk moet eten

keto dieet review

Onder veel mensen heerst het idee dat minder eten slank maakt. Het tegenovergestelde is waar: eet veel vet en groente. Ook het Keto-dieet gaat hiervan uit: honger jezelf niet uit en doe geen onnodig lange sport-sessies. Je verliest gewicht door suiker uit te bannen en genoeg groente en vet te eten.

Het probleem is niet dat we te veel eten. Het probleem is dat we suiker eten. Én dat we te weinig andere dingen eten.

Waarom zou je het Keto-dieet doen?

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van het Keto-dieet. Er is bewezen dat dit dieet ervoor zorgt dat je gewicht verliest en buikvet verbrandt.

Ook zorgt het dieet voor:

 • Meer vetverlies
 • Meer focus
 • Meer jeugdige energie
 • Verbeterde schildklier
 • Goede spijsvertering
 • Gezonde huid
 • Reparatie van lekkende darm-syndroom
 • Soepele gewrichten en spieren
 • Geen opgeblazen gevoel meer
 • Afdrijven van gifstoffen
 • Minder honger

Ook de Keto-revolutie belooft al deze voordelen.

Wat is de Keto-revolutie?

keto-all

 

De Keto-revolutie is het programma waar de meeste Nederlanders een beroep op doen als ze een Keto-dieet willen volgen. Het is een digitaal programma dat 21 dagen duurt. Na deze 21 dagen merk je het volledige effect van het Keto-dieet op en kun je doorgaan met je Keto-levenswijze.

Je kunt de Keto-revolutie zien als een soort all-in-one-pakket inclusief Keto-recepten, bonus-eboeken, voedingslijsten en een complete videocursus. Vooral de voedingslijst en de boodschappenlijstjes zijn een fijn hulpmiddel van dit programma. Zo heb je 62 verschillende Keto-recepten om uit te proberen.

Ook combineert Mitchel van Duuren, de auteur van de Keto-Revolutie, zijn programma met intermittent fasting. Dit heeft nog meer gezondheidsvoordelen.

Wie is de auteur van de Keto Revolutie: Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Zijn intentie is om zoveel mogelijk waarde en kwaliteit te geven. Mitchel en de Keto-revolutie zijn onder andere bekend van: Men's Health, Linda, UMC Utrecht, Flair, RTL en de Volkskrant.

Onze review: is de Keto Revolutie goed?

Wij vinden de downloads, menu's en het volledige pakket van Mitchel van Duuren erg goed en 100% het geld waard. Zijn bijbehorende video-cursus is van hoge kwaliteit en het hield ons extra gemotiveerd. Dit product is dus een aanrader.

Ervaringen van het Keto-dieet van de Keto Revolutie

keto dieet ervaringen mitchel van duuren

Mitchel van Duuren wordt door verschillende bekende health-recensenten hoog gewaardeerd. Onder andere Oscar Helm, Gezonder Afvallen, Direct Afvallen, Ervaringengids en Webwinkelreviews geven hoge scores.

En de prijs?

De Keto-revolutie kost normaal 97 euro. Via Mitchel zelf kost het goud-pakket 67 euro maar via onderstaande link is het maar 37 euro. Dit is een bijzonder coulante prijs voor wat je allemaal krijgt – en bovendien is de kwaliteit van de elektronische omgeving, de recepten, e-boeken en de video's zeer hoog.

➡️Hier leer je meer over Keto!

Ervaringen & reviews van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Happy HealthyDe reviewer vindt de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed bij dit product. De recepten zijn gevarieerd en makkelijk te bereiden. Er is veel informatie over keto en hoe het werkt op je lichaam. Het dieet is echter niet voor iedereen geschikt en je kunt er in de eerste weken best ziek van worden.
Review AdviesDeze bron heeft al veel diëten geprobeerd en is blij met de resultaten. Het was even doorzetten, maar er zijn kilo’s af. Vooral het lichaam in de staat van ketose krijgen duurde even. Met wat doorzettingsvermogen heeft het wel de gewenste effecten opgeleverd.
Gezonder AfvallenBij sommige mensen duurt het echt even voordat ze gewend zijn aan het dieet. Zodra het lichaam eraan gewend is, is het dieet echter wel goed vol te houden. De reviewer laat voor- en nafoto’s zien om lezers te overtuigen van de effectiviteit van het programma.
Reviews RoomHet product scoort 4 van 5 sterren. Het is door een ervaringsdeskundige opgezet en dat merk je aan de inhoud van het programma. Het is makkelijk te volgen en uit te voeren. De video’s leiden je door de stappen heen en de recepten zijn handig. Wat men jammer vindt is het feit dat je geen vragen kunt stellen tijdens het volgen van het programma.
Review KeizerDeze bron is overtuigd van het effect van het programma voor wie snel af wil vallen. Je kunt lezen of video’s bekijken. Men vindt het dieet niet streng, zolang je de richtlijnen maar volgt. Men is tevreden over wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt.
Energie Fit EtenDe dame die het dieet gevolgd heeft had een bewust doel en dat was niet zozeer kilo’s verliezen, maar kijken of de nieuwe eetgewoonte aansloeg. Ze erkent dat het volgen van het dieet binnenshuis niet zo’n probleem was, maar eenmaal buiten waren er veel uitdagingen.
Lifestyle PlekDe materie wordt in normale woorden besproken en wat je ziet of leest is prettig vormgegeven. De reviewer is tevreden met de prijs-kwaliteit verhouding van het product. Het had zelfs duurder gekund. 
Afslankrecepten.nlOok deze bron beschrijft dat het een geschikte methode is om vooral snel gewicht te verliezen. Het materiaal van de cursus is goed en in duidelijke taal verteld of op papier gezet. Ook deze bron geeft aan dat de cursus duurder had kunnen zijn.

Onze review samengevat

ReviewKeto Revolutie
SamenvattingDe Keto Revolutie biedt in onze beleving de juiste stappen om de starten met Keto en om het als gewoonte in je leven te houden. We vonden het materiaal kwalitatief en inhoudelijk sterk, waardoor we het makkelijk konden volhouden. Aanrader dus.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw succes!