Iedereen heeft wel eens gehoord van The Law of Attraction of van ‘The Secret’. Het is inmiddels geen geheim meer dat je via je eigen vertrouwen kunt leren om effectiever te manifesteren. Dit en nog veel meer kun je bij Law Of Attraction Nederland leren. In de review hieronder kom je meer te weten over de masterclass van Law Of Attraction Nederland.

Inhoud van deze pagina:

Zoektocht naar de ideale masterclass voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Via een marketinguiting online ben ik Law Of Attraction Nederland tegengekomen en de professionele uitstraling van zowel de advertentie als de website sprak mij direct aan. Ook het feit dat je tijdens de cursus leert om vanuit vertrouwen effectiever te manifesteren heeft mijn nieuwsgierigheid enorm opgewekt. Bas en Ruben beweren samen ruim 15.000 mensen te hebben geholpen middels deze methode. Hierdoor hebben wij besloten om te investeren in de masterclass en hebben wij onszelf direct ingeschreven om Law Of Attraction Nederland te testen en beoordelen.

Review door professionals in de industrie

Als professionals in de branche voelen wij ons geneigd om de training van Law Of Attraction Nederland te kopen en uit te testen om een review te schrijven. Zo kunnen we nagaan in hoeverre de training in zijn geheel voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen.

Wees kritisch op dit soort producten

Pas altijd op met bedrijven die beweren een training te verkopen waarbij je simpelweg door te manifesteren vooruitgang in het leven kunt boeken. Wees altijd kritisch: het gaat vaak om onware beloftes op pagina’s met aantrekkelijke woorden en een prachtige uitstraling, maar waarbij het eindresultaat niet aan de verwachtingen of kwaliteitsnormen voldoet. Aan het begin waren wij ook zeer sceptisch over het volgen van de The Law Of Attraction training, maar dit gevoel veranderde al vanaf dag 1.

Onze sceptische reactie als eerste indruk

Wij geven toe dat wij eerst heel sceptisch waren over Law Of Attraction Nederland en de werkwijze. Er wordt beweerd dat je vanuit vertrouwen kunt leren om effectiever te manifesteren om je persoonlijke doelen sneller en effectiever verwezenlijken. Ook de Consumentenbond/Kassa/Radar doen regelmatig onderzoek naar dergelijke trainingen. Echter, toen we ermee aan de slag gingen, kwamen we er al gauw achter dat het werkt. Zo hebben we talloze dingen gemanifesteerd dankzij de leraren van deze training.

Beloftes van Law Of Attraction Nederland

 • 1. Je leert hoe je op een effectieve manier kunt manifesteren vanuit vertrouwen middens de Quantum Flow Methode. Hierbij leer je het manifestatie proces te vertrouwen en leer je welke tools het beste werken.
 • 2. Je kunt met de juiste tools financieel vrij leven zonder tijdsverspilling.
 • 3. Je kunt familie, vrienden, collega’s en klanten op een positieve manier beïnvloeden.
 • 4. Na de training kun je zelf stappen ondernemen richting je droomleven.
 • 5. Je kunt de training op je eigen tijd beluisteren en bekijken. Je hebt gedurende 1 jaar lang toegang tot de exclusieve content.

De criteria waar we Law Of Attraction Nederland op beoordelen

Hieronder kun je nagaan op welke criteria wij de Law Of Attraction Training hebben beoordeeld:

 • Inhoud en kwaliteit: Het is belangrijk dat het bedrijf waardevolle en goed onderzochte informatie en technieken aanbiedt die daadwerkelijk kunnen bijdragen aan het vergroten van het vertrouwen in het manifestatieproces.
 • Ervaring en betrouwbaarheid: De ervaring en geloofwaardigheid van de trainers is essentieel. De trainers moeten over de nodige expertise en ervaring beschikken op het gebied van manifestatie en persoonlijke ontwikkeling.
 • Communicatie en service: We kijken ook of er op snelle en bekwame manier wordt gereageerd en op welke manier er gecommuniceerd wordt.
 • Feedback en recensies: Er moet ook gelet worden op feedback en recensies van eerdere klanten door getuigenissen en succesverhalen te lezen.

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om tot een concrete conclusie te komen hebben wij de training van de Law Of Attraction Nederland aangeschaft, gevolgd en afgerond. Tijdens het onderzoek werd vooral gelet op de inhoud van de trainingen en in hoeverre deze daadwerkelijk waardevol is. Er wordt ook gelet op de professionaliteit van de trainer(s), de manier waarop er wordt gecommuniceerd, de dienstverlening, de prijs-kwaliteitsverhouding en de ervaring van eerdere klanten.

In het kort: wat is het precies?

Law of Attraction Nederland biedt een interessante masterclass om het vertrouwen in het manifestatieproces te vergroten. De training wordt gegeven door professionals Ruben Meulenkamp en Bas Masseus. Het hoofddoel van deze training is het verhogen van de persoonlijke effectiviteit om individuele doelen te bereiken door middel van wetenschappelijk onderbouwde theorieën van de Quantum Flow Methode oftewel de Quantum Fysica. Zo wordt er gestreefd naar het creëren van een harmonieuze samenwerking tussen het hart en de hersenen, wat leidt tot verbeteringen op zowel mentaal, fysiek als energetisch vlak. Het resultaat van de training is een positieve transformatie die bijdraagt aan het behalen van gewenste resultaten en het bereiken van persoonlijk succes.

Info over de makers

De masterclass van Law Of Attraction Nederland wordt gegeven door professionals Ruben Meulenkamp en Bas Masseus. Het hoofdkantoor van Law of Attraction Nederland is gevestigd te Zwolle aan de Enkstraat 18. Je kunt Law Of Attraction bereiken via de telefoon (+31622564944) of per e-mail ([email protected]).

Hoe ziet het eruit?

Law Of Attraction beschikt over een nette en professioneel uitstralende website met relevante informatie. Je vindt er als beginner en als professional alle juiste tools om van start te gaan. De masterclass ziet er op deze manier uit:

Sessie 1: ‘Leven in Overvloed’-methode

Middels de Life-Test verkrijgen we inzicht in jouw actuele situatie, positie en diepste verlangens.

Sessie 2: Rituelen creëren

Het creëren van rituelen is een krachtige manier om positiviteit te manifesteren in je leven, vooral als je het gevoel hebt dat alles klopt en dat je op de correcte weg loopt. Er wordt gebruik gemaakt van de High-Vibe Triade, de Hart Coherentie Meditatie en de 1-2-3 techniek.

Sessie 3: Quantum Fysica

Je komt alles te weten over energie en de Quantum wereld. Je leert wat de Quantum Flow methode is en hoe je energie kunt gebruiken voor meer succes en inspiratie in je dagelijks leven.

Sessie 4: Rijkdom naar je toe trekken

Leer hoe je eigen overtuigingen zorgen voor het creëren van de realiteit om zo ook te leren hoe je deze methode kunt gebruiken om zoveel mogelijk rijkdom te genereren.

Sessie 5: Quantum Tijdmachine

Deze sessie geeft de mogelijkheid om traumatische gebeurtenissen uit het verleden te wissen en te transformeren tot liefdevolle herinneringen door de Quantum-Tijdmachine te gebruiken. Zo kun je het verleden aanpassen om jezelf te voorbereiden op een nieuwe toekomst.

Sessie 6: Kaleidoscoop 

Via de Kaleidoscoop betreden we het Quantum-Veld. In dit veld vind je alle mogelijke potentieel. Je gaat deelnemen aan het Potentieel van overvloed om je onderbewustzijn te herprogrammeren.

Onze testdata

Bij het beoordelen van de masterclass van The Law Of Attraction hebben wij verschillende aspecten meegenomen. Het gaat om testdata als de inhoud, diepgang, relevantie, toepasbaarheid, kwaliteit, kwalificatie van de trainer(s), presentatie, structuur, resultaten en klantenservice.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Het volgen van de masterclass van Law Of Attraction is een plezierige ervaring vanwege verschillende redenen. Ten eerste biedt de masterclass waardevolle lesinhoud die diepgaand inzicht biedt in de principes en toepassingen van The Law of Attraction. Daarnaast is de structuur van de masterclass goed georganiseerd, waardoor de informatie gemakkelijk te volgen en te absorberen is. De communicatie tussen de trainers en de deelnemers is effectief en ondersteunend, waardoor een positieve leeromgeving wordt gecreëerd. Bovendien leidt de masterclass tot optimale eindresultaten, waarbij deelnemers positieve veranderingen ervaren in hun mindset en levenskwaliteit.

Kosten

Wil je de Law Of Attraction masterclass volgen, dan kun je uitgaan van een prijs die valt in een wat hogere prijsklasse. Je kunt echter uitgaan van topkwaliteit, professionaliteit en diverse aanbiedingen. Bij het aanmelden ontvang je een extra bonus: je krijgt een gratis “Quantum Alchemist eBook” waarin je kunt lezen over het wetenschappelijk bewijs van de Law of Attraction en daarnaast ontvang je ook de “Quantum Visualisatie”.

Is Law Of Attraction Nederland het geld waard?

Jazeker, 1 ding is duidelijk uit de ervaring van talloze anderen en ook van onze recensent: The Law Of Attraction is het zeker waard. Je leert er levensveranderende technieken die je daadwerkelijk kunt toepassen in je leven middels manifestatie. Hier komt nog bij dat je bij het claimen van je nieuwe realiteit een bonus ontvangt.

Onze mening over de masterclass

Lesinhoud en lesmateriaal

Je ontvangt van Law Of Attraction al het lesmateriaal na aanmelding. Na het doornemen van al het materiaal moeten wij toegeven dat je wel waarde voor je geld krijgt; het gaat om waardevolle lesinhoud met talloze tips die je in je dagelijks leven kunt toepassen voor meer succes.

Trainers

De trainers van de masterclass, Bas en Ruben, zijn allebei gecertificeerd en bekwaam. Hierdoor kun je uitgaan van een masterclass op expert niveau. De trainers beschikken overigens over de juiste mate van kennis en ervaring op het gebied van manifestatie.

Klantenservice en communicatie

Er wordt op een snelle en bekwame manier gereageerd als deelnemers of geïnteresseerden met vragen zitten over de masterclass. Je hoeft nooit minder dan een aantal uur te wachten op feedback en indien nodig wordt er naar onze ervaring ook vanuit Law Of Attraction contact opgenomen.

De prijs en kwaliteit

Het is bewezen dat Law Of Attraction minstens 15.000 personen heeft geholpen om middels manifestatie meer succes te creëren. Hier komt nog bij dat je als nieuw lid profiteert van een aantrekkelijke extra bonus.

Voor- en nadelen van Law Of Attraction Nederland

Ben je benieuwd naar de voordelen en de nadelen die komen kijken bij het gebruik van Law Of Attraction Nederland?

Voordelen

✅ Je ontvangt een gratis bonus eBook en gids bij aanmelding

✅Bewezen succes bij ruim 15.000 personen

✅ Je kunt direct van start gaan

✅ Ontvang alle tools voor het manifesteren van financiële vrijheid

✅ De methoden die je leert kun je in je dagelijks leven toepassen

✅ De cursus duurt slechts een aantal weken

Nadelen

❌ De prijs wordt pas op een later stadium bekend gemaakt

Onze score per criterium:

Onze redactie heeft Law Of Attraction Nederland uitvoerig getest en beoordeeld op diverse criteria. De score is per criterium:

 • Kwaliteit: 9
 • Prijs: 9
 • Is het actueel?: 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt: 8
 • Is het diepgaand?: 9
 • Support: 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud: 8
 • Design en representativiteit: 8
 • Expertise van de maker: 9
 • Toekomstbestendigheid: 9
 • Functionaliteiten: 8
 • Bonussen: 9

Law Of Attraction versus concurrenten

In vergelijking met andere concurrenten heeft Law Of Attraction meer te bieden als het om tools voor het creëren van financiële vrijheid gaat. Je leert er hoe je je oude identiteit los moet maken om opnieuw te starten, waardoor je je persoonlijke doelen sneller en effectiever kunt realiseren. Bij concurrenten leer je overigens niet in een aantal weken hoe je jezelf kunt verbeteren op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Wij hebben expert Niels gevraagd wat het beste is

Onze redactie heeft contact opgenomen met expert op gebied van manifestatie Niels. Niels is van mening dat de masterclass van Law Of Attraction geweldig is, vooral aangezien het om een training gaat van slechts een aantal weken.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Je kunt natuurlijk ook zelf online gaan op Youtube, blogs en websites, social media en ebooks en rondspeuren naar stappenplannen en tips of de Law of Attraction toe te passen in je alledaagse leven. Dit kost echter veel tijd en energie, vooral omdat de informatie die beschikbaar is online verzadigd is. Het is dan makkelijker en efficiënter om te kiezen voor de diensten van een professional die zorgt voor alles, waardoor je zelf niet op honderden plekken moet gaan zoeken.

Support: snelheid en bekwaamheid

Op de website van The Law Of Attraction staat vermeld dat er uiterlijk binnen 5 dagen gereageerd wordt als je contact opneemt. Dit hebben wij natuurlijk op de proef gesteld en wij bevestigen dat dit klopt. Er is veel communicatie geweest onderling tussen ons en Bas als Ruben. Toen wij zelf onze vragen stelden, werden onze vragen op professionele wijze beantwoord.

Voor wie is Law Of Attraction Nederland geschikt?

Na uitgebreid onderzoek zijn onze recensenten tot de conclusie gekomen dat The Law Of Attraction het meest geschikt is voor personen die doelgericht te werk willen gaan door het aanleren van wetenschappelijk onderbouwde technieken binnen een aantal weken. Op deze manier kunnen ze hun persoonlijke effectiviteit verbeteren, zorgen voor meer interne rust en ook voor een beter kwaliteit van leven.

Voorbereiding en benodigdheden

Wij hebben onderzocht wat je nodig hebt om te beginnen met het aanbod van The Law Of Attraction. Het gaat om een cursus van 12 tot 13 weken met een studiebelasting van wekelijks 5 tot 10 uur. Een vooropleiding is niet vereist, maar je volledige toewijding is wel essentieel.Top of FormBottom of Form

Stappenplan beginnen met The Law Of Attraction

Je kunt vandaag nog starten en je leven veranderen door jezelf aan te melden voor de cursus van The Law Of Attraction met dit handig stappenplan:

Stap 1: Klik op de knop ‘aanmelden’ op de website van The Law Of Attraction.

Stap 2: Vul je gegevens in en stuur het formulier op.

Stap 3: Het formulier wordt gestuurd naar de organisator.

Stap 4: Wacht op de bevestigingsmail van je registratie.

Hierna word je via de mail op de hoogte gehouden van verdere instructies. Je gaat vervolgens ook een gratis Clarity Call moeten inplannen om na te gaan of de training iets voor jou is en om samen een plan van aanpak te maken.

Hoe ging het er vroeger aan toe?

In het verleden moest je zelf alle nodige informatie stuk voor stuk opzoeken online op diverse websites, blogs, artikelen en Youtube links. Dit proces nam veel tijd in beslag, waardoor lang niet iedereen zichzelf de mogelijkheid gunde om te leren over het manifestatieproces.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

Er wordt gezorgd voor een regelmatige update waardoor je uit kunt gaan van de meest relevante content op zowel de website als qua lesinhoud.

Ervaringen van anderen

Hieronder vind je een samenvatting van diverse reviews van andere deelnemers. De meeste deelnemers spreken alleen positief over de masterclass van Law Of Attraction.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
MyBestself.nlJuliette praat over hoe het belangrijk is om gelukkiger te zijn in het leven om succes en persoonlijke groei te manifesteren en dat je diverse handige tools krijgt die je toe kunt passen. Er wordt daarnaast positief gesproken over de community voor extra steun.
BabycoachmarianneDeze recensent geeft aan na het volgen van de training met een ander gevoel wakker te zijn geworden. De focus wordt volgens Marianne vooral gelegd op wat je wilt bereiken, waardoor je je lichter voelt.
JeffJeff is Law Of Attraction zeer dankbaar, vooral na een lang leven van zwoegen en armoede. Bij Jeff is de omslag aangekomen. Jeff raadt de masterclass zeker aan als je wilt werken aan je vrijheid en persoonlijke rijkdom.
NikitaRecensent Nikita vindt de training transformatief. Volgens de review leer je over meditatie en intenties, je krijgt inzicht in hoe het quantumveld werkt voor jou voor het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.

Tabel: alternatieven: wat zijn vergelijkbare producten van andere merken?

Beste waarde voor je geldYoutube videos over Law of Attraction
Deze zouden wij kopenLaw Of Attraction Nederland
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in het aanpassen van je mindsetMaster Your Mindset Academy  

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Wij raden de masterclass van Law Of Attraction Nederland 100% aan. Wil je via je eigen vertrouwen leren hoe je effectiever kunt manifesteren om je persoonlijke doelen te behalen en voor meer groei en ontwikkeling? Dan is de masterclass van Ruben en Bas de ideale volgende stap richting een flexibel en zorgeloos leven met financiële vrijheid. Niet overtuigd? Kijk dan naar de 15.000 anderen die jou voor zijn geweest en nu allemaal succes boeken in hun dagelijks leven.

ReviewLaw of Attraction
SamenvattingDe masterclass van Law Of Attraction is zeker aan te raden. Je leert er hoe je via vertrouwen effectiever kunt manifesteren, waardoor je je persoonlijke doelen sneller kunt realiseren middels diverse tools.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Garantie

Volg je de masterclass van Law Of Attraction, dan kun je er zeker van zijn dat je dankzij de professionele trainers en de waardevolle lesinhoud direct van start kunt gaan en succes kunt boeken in je dagelijks leven.

Kortingscode

Blijf de website van Law Of Attraction en alle social media netwerken regelmatig in de gaten houden voor eventuele kortingscodes die je kunt gebruiken om op de prijs te besparen.

Gratis beginnen

Wil je met de masterclass starten? Dan kun je jezelf gratis aanmelden. Al 15.000 personen hebben het initiatief genomen om te beginnen en dat kun jij vandaag ook.

Doe nu dit

Om van start te gaan heb je niet veel nodig. Je hoeft slechts naar de website van Law Of Attraction Nederland te navigeren om jezelf aan te melden door je gegevens in het formulier in te vullen. Nadat het formulier in handen komt van de organisator ontvang je een bevestigingsmail met alle instructies om te beginnen met de masterclass. Vergeet niet om een Clarity Call in te plannen om na te gaan of de training daadwerkelijk bij jou past.

FAQ

Vraag: Hoe verloopt het registratieproces?

Antwoord: Je dient jezelf eerst via de knop ‘aanmelden’ op de website te registreren. Klik je op de knop, dan kom je te weten wie je trainer is en kun je kiezen wanneer je de training wilt volgen. Hierna vul je je persoonlijke gegevens in om het registratieproces af te ronden. Wacht vervolgens op de mail met de bevestiging en verdere instructies.

Vraag: Welke methode wordt er aangeleerd tijdens de masterclass?

Antwoord: Je leert hoe je middels je Hart Frequentie vanuit de Quantum Fysica kunt manifesteren voor meer persoonlijke groei en het effectief verwezenlijken van je doelen.

Vraag: Door wie wordt de masterclass gegeven?

Antwoord: De masterclass van Law Of Attraction wordt gegeven door Ruben Meulenkamp en Bas Masseus, twee professionals op het gebied van manifestatie.

Gratis media over/van Law Of Attraction Nederland

Voor verdere informatie, waardevolle content en nieuwe updates verwijzen wij jou naar de Facebook groep van Law Of Attraction (https://www.facebook.com/groups/growmmunity) of naar de Instagram pagina (https://www.instagram.com/law.of.attraction.nederland/?hl=en).