Zoek je extra lifestyle-inspiratie? Bijvoorbeeld voor je gezinsleven, relatie of ideale levensstijl? Hier vind je een top 10 met beste lifestyle-boeken om geïnspireerd te raken. Lees verder…

1- Work hard, play hard

In een leuke lifestyle geboren worden is heel wat anders dan een mooie lifestyle zelf verdienen. Weet je waarom men in Amerika – in Nederland trouwens ook – zoveel waarde hecht aan een self made millionaire? Omdat het makkelijk is om in een rijk gezin geboren te worden en financieel ondersteund te worden door je ouders.

Danique Bossers heeft haar succes en rijkdom helemaal zelf vergaard door hard te werken en met bijna niets te beginnen. De ondertitel van het boek is dan ook: Van niets naar een Most Wanted-empire.

Work hard, play hard

Work hard, play hard€ 22,50

2 – Holistik Handboek

Zoek je een goed boek over lifestyle? De meiden van Holistik helpen je naar een gelukkig leven, maar wel op de holistische wijze. Dat betekent simpelweg: integraal. Body, mind, soul & holy crap.

Holistik Handboek

Holistik Handboek€ 12,99

3 – Het beste vriendenboek

Dit vriendenboek voor grote(re) mensen heeft me blijvende herinneringen opgeleverd. Hoe bijzonder is het dat je op een grote mensen-festival met een vriendenboekje rondloopt? Aanrader om die goede tradities uit je kindertijd voort te zetten.

Het beste vriendenboek

Het beste vriendenboek€ 14,99

4 – #Fitmom

In 100 dagen fit met je kid. Dit boek komt als geroepen. Zodra je een kind hebt, kun je niet meer je oude leven blijven voortzetten… maar gezondheid zorgt voor heel veel andere positieve dingen.

#FitMom

#FitMom€ 12,25

5 – Ik vrouw van jou

Het bekendste lesbische YouTube-koppel van Nederland. Over Liefde, Leven en Overleven… Eigenlijk een boek vol life hacks, maar wel heel open en vol met persoonlijke verhalen. Heel echt!

Ik vrouw van jou

Ik vrouw van jou€ 17,50

6 – SuperOlcay

Ook Olcay leeft de wet van de aantrekking in de praktijk. Ze pakt haar podium en ze pakt haar succes, waardoor haar modemerk gedragen werd door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. Ondertitel: Hoe je met lef van niets naar de top komt.

SuperOlcay

SuperOlcay€ 9,45

7 – Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt…

De ondertitel is: Rust vinden in een drukke wereld. Dit boek zit vol lifestyle-advies van een professor die zijn leven afwisselt als monnik. Simpele dingen, zoals het kopen van bloemen voor je gezin, in plaats van een lot voor de loterij. Of het van school ophalen van je kind. Of gewoon naar een onnozele film gaan in de bioscoop.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Dingen die je alleen ziet als je e…€ 17,99

8 – Het bucket list boek

500 dingen die je gedaan moet hebben. En bekijk ook de varianten!

Het Bucketlist boek

Het Bucketlist boek€ 16,99

Het Bucketlist boek voor koppels

Het Bucketlist boek voor koppels€ 15,99

Het Bucketlist boek voor vrienden

Het Bucketlist boek voor vrienden€ 15,99

9 – Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf

Een inspirerende gids om ook jezelf te worden. Dit boek gaat over burn-out als twintiger en het hervinden van je kracht en wat je echt wilt.

Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf

Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf€ 11,99

10 – Rumag Bijbel

Antwoord.op.al.je.kutvragen. Dit is een soort boekje met alle antwoorden, maar dan op zijn Rumag's. Geen idee waarom dit in de lifestyle-secties van (online) boekenwinkels staat, maar het verrijkt in ieder geval je woordenschat en je innerlijke vrede.

De Rumag bijbel

De Rumag bijbel€ 14,99

Op jouw geluk!