LinkedIn Learning is de beste uitvinding van de laatste jaren. Het is alles waar een fervent leerling om kan vragen. Er zijn cursussen over alles: programmeren, muziek maken, spreken in het openbaar, schrijven, verkoop, marketing, klantenservice, een YouTube-kanaal maken… Maar hoe krijg je gratis toegang tot Linkedin Learning? Wij vertellen het je hier…

Het geweldige aan Linkedin Learning

Kijk, Linkedin Learning is geweldig omdat het leren koppelt aan je online CV, oftewel je Linkedin-profiel. Ben je iemand die op het punt staat verslaafd te raken aan leren?
Als je een cursus afrondt, wordt die toegevoegd aan je LinkedIn profiel onder de “Certifications”-sectie.

Gratis toegang tot Linkedin Learning

Je krijgt geen toegang tot LinkedIn Learning zonder een Premium abonnement op LinkedIn. Je krijgt een maand gratis Premium, en dat is het dan.

>> Hier krijg je volledig gratis toegang (een maand lang)

Was er maar een andere manier…

Was er maar een manier om langer dan die ene maand gratis toegang te krijgen tot Linkedin Learning. Spoiler alert: Er is een andere manier. Het enige wat je nodig hebt, is een Microsoft account.

Door de onderstaande stappen te volgen, krijg je toegang tot nog een maand LinkedIn Premium na de gratis proefperiode van één maand.

Stap 1: Log in op LinkedIn.

Stap 2: Meld je in een ander tabblad aan voor Microsoft Visual Studio Dev Essentials. Ga hier naar Visual Studio Dev Essentials.

Klik op “Nu lid worden of toegang krijgen” om in te loggen met je Microsoft account. Maak een Microsoft account als je die nog niet hebt.

Stap 3: Klik op LinkedIn Learning.

Stap 4: Klik op “Activeren”.

Dit zal de promotie verbinden met uw LinkedIn account. U zult iets als dit zien:

Klik op “Activeer uw aanbieding”.

Stap 5: Je bent binnen! Je hebt nog een extra maand om zoveel cursussen te volgen als je wilt.

Op jouw succes!