Denk je erover na om mee te doen aan het Online Internet Marketing Summit? Wellicht ben je een ondernemer, marketeer, coach of trainer en wil je leren hoe je meer klanten krijgt met online marketing. Dan zit je hier goed. Lees verder…

Waarom raad ik het Online Internet Marketing Summit aan?

Het Online Internet Marketing Summit zou zomaar een belangrijke tool kunnen zijn voor zelfstandige coaches, trainers en andere soort ondernemers.

Nou zijn er zóveel marketing-goeroes maar de enige die jou onverbloemd op je plek kan zetten, vind ik Eelco de Boer. Hij spreekt – samen met andere trainers van zijn niveau – op het Internet Marketing Summit.

De trainers hebben daadwerkelijk hun sporen verdient. Ze maken jaarlijks tonnen winst en zijn dus daadwerkelijk geschikt om jou iets te leren over hun specifieke specialiteit.

Wat is dit voor internet marketing summit?

internet marketing summit bekijken

Het Internet Marketing Summit is een event dat volledig online te volgen is vanachter je eigen computer en je krijgt ook nog eens alle opnames van de sessies!

Dit event is goed voor 5 dagen groei met 20 topsprekers en 40 uur inspiratie waarmee je jouw bedrijf laat groeien met de kracht van internet. Daarnaast wordt ook ingegaan op succes-mindset en het ontwerpen van een overvloedig en gelukkig leven.

[Kortingscode] Ben jij klaar voor meer Omzet, Klanten, Cashflow & Sales in dit jaar?

Het summit kost 175 euro exclusief btw. En je krijgt via mij 25 euro extra korting via een kortingscode! Een extra korting (op de early bird prijs) van 25 euro!

Kortingscode voor 25 euro extra korting: RUBIN

>> Klik hier om mee te doen.

Heb je vragen? Laat gerust hieronder een reactie achter. Ik merk dat het altijd fijn is voor coaches en trainers om over marketing te kunnen praten. Ik heb een bachelor in marketing en sta je graag te woord.

Kortom: zo meld je je aan met korting

Aanmelden kan via www.internetmarketingsummit.nl
Profiteer nu nog van de 50% Early Bird korting
Gebruik kortingscode; RUBIN voor nog eens 25.- extra korting

Succes!

Gerelateerd: lees verder...