Een gelukkig leven…

Hartstikke leuk dat je deze website voor een gelukkiger leven bezoekt, waarvoor NLP, spiritualiteit en ondernemerschap een ontzettend goed hulpmiddel zijn.

Met grote groepen tegelijk…

Droom. Leef, Geniet evenement

Dit maken we momenteel mogelijk voor 100.000+ mensen per maand door middel van:

  • Live trainingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen. Alle klassikale trainingen van partnerinstituut UNLP kun je met vroegboekkorting volgen.
  • Theater-events zoals Droom, Leef, Geniet.
  • Online programma’s zijn uitstekende manieren om in de actie te schieten en jezelf te ontwikkelen. Kijk in het hoofdmenu wat voor online trainingen er momenteel beschikbaar zijn.
  • Concrete blogartikelen zonder vage verhalen: je vindt hier 400+ uitgebreide kennisartikelen met duizenden tips en geregeld meer dan 6.000 – 11.000 woorden, zodat je alle kennis tot je kunt nemen.

En vriendschappen in het ‘klein’…

over-ons-rubin-alaie

Ik (Rubin Alaie) houd niet van alleen maar ‘zenden’. Ik leer juist ook graag wat jou gelukkig maakt en wat jouw dromen zijn. Daarom wil ik ook graag dagelijks inspireren en geïnspireerd worden door één persoon. Niet als coach, maar gewoon als vrienden met een kopje thee of tijdens een fijne natuurwandeling. Je hebt altijd een vriend in Eindhoven (daar woon ik).

Mijn persoonlijke missie is om iedere dag twee personen blij/gelukkig te maken. Een van die twee personen ben ik zelf, en de andere persoon is iemand die ik bijvoorbeeld overdag ontmoet en een compliment geef. Of iemand waar ik een deugd zoals behulpzaamheid op toepas.

Bij deze heb je er een vriend in Eindhoven bij. Ben je een keer in de buurt, stuur me dan een mail, whatsapp of telefoontje (0639888109). Dan ontmoet ik je graag in De Vooruitgang of we gaan lekker wandelen op de heide. Of misschien heb jij zelf ook een leuk idee!

De kleine dingen? Zo klein zijn ze niet!
– Jon Kabat-Zinn

Misschien wandelen we in stilte of misschien hebben we een dialoog met elkaar over wezenlijke en onderscheidende vragen zoals:

  • Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Naar wat voor inrichting van mijn werkdagen en weekenden ben ik aan het toewerken?
  • Wat kan of ben ik aan het bijdragen aan het grotere geheel? Met andere woorden: wat is mijn missie? Hoe groot is mijn effect momenteel en hoe groot kan mijn effect zijn?
  • Waarom doe ik wat ik doe?

Ik hoor graag van je! En nogmaals: niet als coach (dat doe ik momenteel niet eens), maar als vriend. Geld verdien ik al op andere manieren. Het kan trouwens zijn dat mijn telefoon een of meerdere dagen uitstaat. Stuur dus ruim van te voren een mail of een whatsappje.

Wie waren mijn leraren?

Ik vind het belangrijk dat mijn leraren geëerd  worden. In mijn ontwikkeling heb ik buiten ‘traditionele school’ het meest te danken aan mijn leraren Saskia en peter van Vidarte. Daarna volgen UNLP en mijn diverse Amerikaanse leraren.

We kunnen het niet alleen… Ondernemers zijn hard nodig!

ondernemers zijn nodig

Ik heb een visie die me adrenaline geeft! Namelijk om alle Nederlanders minimaal één keer in hun leven in aanraking te laten komen met persoonlijke ontwikkeling. Via de trainingslokalen of via andere bronnen voor NLP, spiritualiteit en een gelukkig leven.

Ik kan dit echter niet alleen. We hebben meer ondernemers nodig! Daarom bieden we ook trainersopleidingen en ondernemersbronnen aan zodat ook jij hieraan kunt bijdragen.