Zoek je de meest actuele kortingscode met de hoogste korting voor Relatieplanet? Via deze pagina vind je altijd de hoogste korting. Lees verder en pak de kortingscodes…

Alle recente kortingsacties van Relatieplanet vind je hier…

Relatieplanet heeft deze verborgen pagina waar de beste huidige kortingsacties met kortingscodes staan. Je vindt op die pagina dus de meest actuele kortingscode voor de hoogst mogelijke korting van dit moment bij Relatieplanet. Soms plaatst Relatieplanet ook géén enkele kortingscode. In plaats daarvan bieden ze de mogelijkheid aan om gratis een account te maken.

Zo niet, dan hebben we hieronder alsnog de beste werkende kortingscode van Relatieplanet voor je:

Hoogste coupon: 60% korting
Coupon

Relatieplanet-kortingsacties in het verleden

Relatieplanet staat erom bekend dat het goede kortingsacties heeft en sowieso erg vriendelijk geprijsd is. Zo heeft het wel eens de '50-korting' gehad. Hoewel die kortingsacties niet meer gelden, zijn er momenteel net zulke goede kortingsacties beschikbaar via deze verborgen pagina met alle actuele coupons.

Relatieplanet opzeggen

relatieplanet acties

Relatieplanet heeft het keurmerk ‘Veilig Daten' en is dus transparant en makkelijk op te zeggen. Na je aanmelding kun je de automatische verlenging direct uitzetten bij ‘accountgegevens', waarna je niet meer hoeft te betalen als jouw periode voorbij is.

Waarom kiezen voor deze datingsite?

Relatieplanet is een beproefde website met het keurmerk ‘Veilig Daten' van de Consumentenbond. Daarnaast zitten er leden van alle leeftijden op. Een leuke extra is dat Relatieplanet ook nog eens extra feesten en single-events organiseert voor zijn leden.

Je kunt uiteraard ook terecht bij de concurrentie van Relatieplanet. Bekijk eventueel onze datingsite-vergelijker om andere geschikte datingsites te vinden.

Wat kost Relatieplanet per maand?

relatieplanet codes

Relatieplanet geldt als een van de goedkopere datingsites, waar je gemiddeld 15 euro per maand voor betaalt. Het is goedkoper dan wanneer je het bijvoorbeeld vergelijkt met Parship. Begin op deze pagina van hun website waar je de beste kortingscode van dit moment kunt vinden voor Relatieplanet. Ook het raadplegen van een vergelijkingssite kan erg zinvol zijn.

Begin met singles zoeken op Relatieplanet

Ga via deze pagina naar de meest recente kortingscodes van Relatieplanet en ga direct naar de singles. Op jouw geluk!