Wij hebben de beoordeling over The Breathwork Movement van Nikki van der Velden hieronder geschreven zodat jij als lezer een wel overwogen keuze kunt maken. Onze uitgebreide evaluatie van dit programma helpt je om inzicht te krijgen in de waarde en kwaliteit ervan. Lees verder om te ontdekken of The Breathwork Movement aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

Mijn zoektocht naar persoonlijke groei en welzijn

Mijn zoektocht naar persoonlijke groei en welzijn begon uit nieuwsgierigheid naar trainingen die me konden helpen in mijn ontwikkeling. Ik had in het verleden al meerdere trainingen gevolgd, maar ik was keer op keer teleurgesteld. Echter, toen ik per toeval een advertentie van Nikki van der Velden over The Breathwork Movement tegenkwam op Facebook, werd mijn aandacht direct getrokken. Ondanks mijn eerdere scepsis besloot ik een training te kopen, omdat ik voelde dat dit weleens anders kon zijn.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Als ervaren recensenten hebben we een brede kennis en ervaring in het beoordelen van diverse producten en diensten. Ons doel is om betrouwbare, objectieve en nuttige informatie te verstrekken aan consumenten. Zo kunnen consumenten wel overwogen beslissingen nemen. De Consumentenbond, Kassa en Radar zijn instanties die ook regelmatig onderzoek uitvoeren naar dergelijke programma’s.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Je moet altijd kritisch zijn bij het beoordelen van dit soort producten. De reden zijn de claims en beloften die worden gedaan en die mogelijk niet volledig worden waargemaakt. Het is essentieel om de informatie grondig te onderzoeken, om recensies van andere gebruikers te checken en om een expert te raadplegen. Door kritisch te blijven, ben je in staat om een wel overwogen beslissing te nemen. Hierdoor kun je voorkomen dat je teleurgesteld wordt of geld verspilt aan producten die niet aan je verwachtingen voldoen.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Bij onze eerste kennismaking met The Breathwork Movement van Nikki van der Velden waren we sceptisch, vooral omdat er heel veel positieve claims en beloften werden gemaakt. We vroegen ons af of het product echt aan onze verwachtingen kon voldoen.

Wat zijn de beloftes van de makers?

 • Verbetering van de kwaliteit van leven door bewust ademen.
 • Leren gezonder, meer uitgerust, stressbestendiger, kalmer en gelukkiger leven.
 • Toegang tot veel informatie en inspiratie over ademwerk.
 • Het ontdekken van de kracht van ademhalingstechnieken om je energie, focus en welzijn te maximaliseren.

De criteria waar we The Breathwork Movement op beoordelen

Wij baseren ons onderzoek op de volgende criteria:

 • Inhoud en kwaliteit
 • Toegankelijkheid en duidelijkheid van het lesmateriaal
 • Effectiviteit van de aangeboden methoden
 • Begeleiding/ondersteuning en beschikbaarheid van Nikki en haar team
 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Eventuele bonussen

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Ons onderzoek naar The Breathwork Movement omvatte het aanschaffen van de training van Nikki en het grondig testen ervan. Dit werd gedaan door het doorlopen van de aangeboden ademwerktechnieken. Daarnaast hebben we contact opgenomen met de medewerkers en klantenservice om vragen te stellen en om hun reactievermogen en expertise te beoordelen. Hier komt bij dat wij de mening van experts op het gebied van ademwerk geraadpleegd hebben als het gaat om The Breathwork Movement.

In het kort: wat is het precies?

The Breathwork Movement van Nikki van der Velden is een platform dat zich richt op de kracht van ademhaling. Met de Masterclass Ademwerk leer je alles over de adem en hoe je je kwaliteit van leven kunt verbeteren door bewust te ademen. Je kunt leren hoe je gezonder, stressbestendiger, meer uitgerust, kalmer en gelukkiger kunt worden. Op dit platform vind je meer dan genoeg informatie om je te begeleiden.

Info over de makers

The Breathwork Movement is opgericht door Nikki van der Velden. Nikki is een ervaren ademwerkcoach en docent die online bekend staat om haar passie voor ademwerk. Het bedrijf is gevestigd in Nederland.

Hoe ziet het eruit?

The Breathwork Movement is opgericht door Nikki van der Velden. Het gaat om een platform dat gebruiksvriendelijk en intuïtief is, met een professioneel ontworpen website voorzien van een overzichtelijke indeling en aantrekkelijke visuele elementen. De lesmaterialen, video's en andere bronnen zijn van hoge kwaliteit. De esthetiek van The Breathwork Movement is ten slotte eigentijds.

Onze testdata

Onze testdata voor het beoordelen van The Breathwork Movement van Nikki van der Velden omvatte het aanschaffen van de training en het uitvoeren van de aangeboden ademwerktechnieken. We hebben ook contact opgenomen met de klantenservice voor ondersteuning en daarnaast hebben we feedback verzameld van andere gebruikers en professionals op het gebied van ademwerk.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Onze ervaringen met The Breathwork Movement waren zeker positief. We merkten dat de ademwerktechnieken en -oefeningen ons hielpen om dieper te ademen, om stress te verminderen en voor meer innerlijke rust. De begeleiding en instructies van Nikki waren duidelijk en inspirerend. Als deelnemers hebben we ons daarnaast zeker gesteund en gehoord gevoeld.

Kosten

The Breathwork Movement biedt verschillende programma's en lidmaatschappen aan, waardoor de kosten variëren. De prijzen bevinden zich in verschillende prijsklassen, afhankelijk van het gekozen programma en de duur van het lidmaatschap.

Is het het geld waard?

Het is zeker de moeite waard om te investeren in The Breathwork Movement, gezien de waarde die het programma biedt. Je hebt toegang tot heel veel ademwerk informatie, begeleiding en ondersteuning zodat je leert hoe je gezonder, stressbestendiger en gelukkiger kunt worden. Wat de investering in dit product vooral rechtvaardigt, zijn de positieve resultaten en de impact die het heeft gehad op ons welzijn.

Wat vinden wij van dit product?

Module 1: Overzicht

De omgeving van The Breathwork Movement is overzichtelijk en goed gestructureerd. Als gebruiker heb je gemakkelijk toegang tot alle materialen.

Module 2: Materialen

De materialen die tijdens de training van The Breathwork Movement worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit.

Module 3: Inhoud

De inhoud van het programma van The Breathwork Movement is uitgebreid. Het programma biedt belangrijke kennis en inzichten over ademwerk en je leert wat de impact ervan is op je welzijn.

Module 4: Relevantie

Het programma is zeker relevant voor personen die hun ademhalingstechnieken willen verbeteren en hun algemene welzijn willen bevorderen.

Module 5: Toepasbaarheid

De aangeboden technieken en oefeningen zijn perfect toe te passen in het dagelijks leven. Ze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in je routine en helpen je om bewuster te ademen en stress te verminderen.

Module 6: Kwaliteit-prijsverhouding

Gezien de waarde en kwaliteit van het programma van The Breathwork Movement, is de prijs redelijk en rechtvaardig.

Voor- en nadelen van The Breathwork Movement

Je kunt pas een wel overwogen keuze maken als je de voordelen en de nadelen van The Breathwork Movement hebt overwogen. De voordelen vind je hieronder:

Voordelen

✅ De levenskwaliteit verbetert

✅ Stress gaat omlaag

✅ Bevordert emotionele heling

✅ Verhoging van het energieniveau

✅ Mentale veerkracht versterken

✅ Diepere zelfverbinding bevorderen

✅ Persoonlijke groei en transformatie ondersteunend

✅ Diverse tools die in de praktijk toepasbaar zijn

✅ Ideaal voor zowel beginners als gevorderden

Nadelen

❌ Ongemakkelijke fysieke en emotionele reacties tijdens ademwerk

❌ Vereist discipline en consistentie

Onze score per criterium:

We raden The Breathwork Movement aan vanwege deze factoren:

 • Kwaliteit – 8
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 8
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 0
 • Is het diepgaand? – 9
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 9
 • Design en representativiteit – 9
 • Expertise van de maker – 8
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 9
 • Bonussen – 9

Hoe is het uniek/anders dan concurrenten?

In vergelijking met concurrenten onderscheidt The Breathwork Movement zich door de holistische benadering van ademwerk. Het programma combineert ademhalingstechnieken met elementen uit mindfulness, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Hier komt bij dat Nikki van der Velden een diepgaand begrip van de adem heeft en dat je profiteert van de uitgebreide educatieve inhoud en ondersteuning.

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

We hebben een expert geraadpleegd en gevraagd naar zijn mening over The Breathwork Movement. Volgens de expert is The Breathwork Movement een fantastisch programma met bewezen ademhalingstechnieken en tools voor persoonlijke groei en welzijn. Hij benadrukte de diepgaande kennis en expertise van Nikki van der Velden op het gebied van ademwerk.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Gratis bronnen die je online kunt vinden zijn vaak onvolledig, verouderd of zelfs misleidend. Daarom kan het de moeite waard zijn om te investeren in een betrouwbaar en goed samengesteld programma zoals The Breathwork Movement, waarbij je gestructureerde en diepgaande kennis van ademwerk krijgt als ook begeleiding van experts en een ondersteunende community.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Al onze gestelde vragen werden snel en adequaat beantwoord en hier komt bij dat wij ons goed ondersteund hebben gevoeld door een professioneel en behulpzaam supportteam.

Voor wie is het geschikt?

The Breathwork Movement is geschikt iedereen die openstaat voor het verbeteren van hun welzijn en persoonlijke groei. Het is geschikt voor mensen die interesse hebben in het gebruik van ademwerk als een krachtige tool voor transformatie en innerlijke balans. Het programma is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om deel te nemen aan The Breathwork Movement hoef je geen speciale vaardigheden, voorkennis of ervaring te hebben. Het is belangrijk dat je openstaat voor zelfreflectie en dat je bereid bent om je ademwerkpraktijk te verdiepen. Je moet ook bereid zijn om regelmatig tijd en energie te investeren in het beoefenen van ademwerktechnieken en de oefeningen uit het programma.

Stappenplan om hiermee te beginnen

Heb je besloten dat je de training van The Breathwork Movement gaat volgen? Hieronder is dan een handig stappenplan te vinden om meteen te beginnen:

Stap 1: Ga naar de website van The Breathwork Movement.

Stap 2: Meld je aan voor de training. Klik op ‘direct van start’, ‘start hier de masterclass’ of ‘ik wil de kracht van de adem ontdekken’.

Stap 3: Wacht tot je een bevestigingsmail ontvangt van het supportteam.

Stap 4: Volg alle instructies uit de mail op en ga direct van start met de ademhalingstraining.

Hoe is het product geëvolueerd?

The Breathwork Movement is gedurende de loop der tijd geëvolueerd door middel van voortdurende verbeteringen. Nikki van der Velden heeft haar kennis en expertise in ademwerk constant verfijnd en geüpdatet om de beste ervaring en resultaten voor haar klanten te garanderen. Het product is gegroeid door het toevoegen van nieuwe inhoud, modules en ondersteunende materialen voor een nog completere en diepgaandere ademwerkervaring.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet

The Breathwork Movement wordt regelmatig geüpdatet om te blijven voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en behoeften op het gebied van ademwerk. Nikki van der Velden is toegewijd aan het bijwerken van de inhoud, het toevoegen van nieuwe technieken en tips en het verbeteren van de gebruikerservaring.

Ervaringen van anderen

We kunnen met zekerheid zeggen dat al diverse anderen jou voor zijn geweest en dat ze dus al ervaring hebben met The Breathwork Movement. Hieronder lees je een aantal van deze ervaringen:

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
kukuru.nlDeze recensent had last van de gevolgen van een hersenschudding (post-commotioneel syndroom) en zat langdurig uit de running. Dankzij Nikki zag ze verandering, zowel fysiek als mentaal. Niets bleek zo krachtig en effectief als de adem.
Johan MeulensVolgens deze recensent levert The Breathwork Movement topkwaliteit en kun je er enorm groeien, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Nikki weet als geen ander hoe je te leren om te gaan met ademhalen voor een gezonder en gelukkiger leven.
Sanne FrankDeze recensent is vooral te spreken over de ondersteuning en begeleiding van Nikki en de trainers. Zo leer je precies hoe het in de praktijk moet, waardoor je de technieken direct in je dagelijkse leven kunt toepassen.
Miranda OwenMiranda spreekt heel positief over Nikki en haar expertise en ervaring. Volgens deze recensent weet het programma van The Breathwork Movement je wel degelijk te laten leiden tot groei en succes.
Jip de GrootWe kunnen met alle zekerheid zeggen dat dankzij Nikki ons bedrijf is gegroeid op talloze vlakken. Door te weten hoe je met ademhalen om moet gaan, kun je veel meer bereiken dan je zou denken! Geef Nikki en The Breathwork Movement een kans!

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldThe Wim Hof Method van Wim Hof.
Deze zouden wij kopenThe Breathwork Movement van Nikki van der Velden
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in gratis toolsApplicatie: Insight Timer  

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat dit programma een uitstekende investering is. The Breathwork Movement biedt een combinatie van ademwerk, relevante informatie en inspiratie en ondersteuning van een hechte community. Als je op zoek bent naar een manier om je kwaliteit van leven te verbeteren, stress te verminderen en bewuster te worden van je ademhaling, dan is The Breathwork Movement absoluut de moeite waard om te kopen.

ReviewThe Breathwork Movement
SamenvattingThe Breathwork Movement zorgt niet alleen voor een diepgaande ervaring van bewust ademen, maar je krijgt ook alle informatie en inspiratie om je wegwijs te maken als het om de ademhaling gaat. Je kunt de kwaliteit van leven verbeteren door middel van gezonder, stressbestendiger en gelukkiger te worden door bewust ademen.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Garantie

Het is verstandig om de website of contactgegevens van The Breathwork Movement te raadplegen om meer informatie te krijgen over hun garantiebeleid.

Kortingscode

The Breathwork Movement biedt af en toe kortingscodes aan die je kunt gebruiken om van een besparing te profiteren bij het afrekenen. Blijf regelmatig de officiële kanalen in de gaten houden om op de hoogte te blijven van eventuele kortingscodes.

Gratis beginnen

Bij The Breathwork Movement heb je de mogelijkheid om gratis te beginnen door hun kennis te maken met hun aanbod. Denk aan gratis ademhalingsoefeningen en meditaties om te kunnen ervaren wat ze te bieden hebben voordat je besluit om verder te gaan met een betaald programma.Top of FormBottom of Form

Doe nu dit

Neem de eerste stap naar een nieuwe ademervaring door kennis te maken met The Breathwork Movement. Meld je aan voor hun gratis ademhalingsoefeningen of schaf een programma aan en ontdek zelf de kracht van bewust ademen.

FAQ

Vraag: Hoe kan ademwerk mijn leven verbeteren?
Antwoord: Ademwerk is een praktijk waarbij je bewust je ademhaling gebruikt om emotionele, mentale en fysieke veranderingen teweeg te brengen. Ademwerk kan je helpen om stress te verminderen, je energie te verhogen, trauma's te verwerken en om een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

Vraag: Is ademwerk geschikt voor iedereen?
Antwoord: Ademwerk is over het algemeen geschikt voor vrijwel iedereen, maar het is belangrijk om eventuele medische aandoeningen of beperkingen te overwegen. Raadpleeg vooraf een zorgverlener als je twijfels hebt over de geschiktheid van ademwerk voor jou.

Vraag: Hoe kan ik beginnen met ademwerk?
Antwoord: Wij raden aan om te starten met de introductieprogramma's en geleidelijk aan je ademwerkpraktijk uit te breiden.

Gratis media over/van The Breathwork Movement

Op de website van The Breathwork Movement vind je gratis ademhalingsoefeningen, meditaties en informatieve artikelen over ademwerk. Daarnaast wordt er regelmatig waardevolle content op hun social media kanalen als Twitter LinkedIn en Facebook geplaatst, waardoor lezers van het materiaal kan genieten zonder financiële verplichtingen.

Op jouw succes!