Wie is Sanne van Paassen en wat is haar boodschap als voormalig topsporter? Wat waren haar prestaties en wat doet ze tegenwoordig? Wellicht biedt ze goede inspiratie en coaching. Wij zochten het uit. Lees verder…

Wie is Sanne van Paassen?

Sanne van Paassen (27 oktober, 1988) is een bekende en voormalig Nederlands veldrijdster en wielrenster. Ze is geboren in Vlierden.

Haar meest prestigieuze prijs is het winnen van het wereldbekerklassement in het seizoen 2010/2011. Daarnaast heeft ze meerdere keren het podium bereikt in Nederlandse en Europese kampioenschappen.

Ook na haar actieve carrière heeft Sanne van Paassen overigens niet stilgezeten. Inmiddels heeft ze een eigen bedrijf in het opleiden en coachen van aanstormend talent én ervaren sporters.

In 2020 bracht ze haar eigen boek uit

In 2020 bracht ze haar boek ‘Het leven, dat is pas topsport' uit, met als ondertitel: In 7 stappen je zakelijke doelen realiseren zonder privé te verliezen.

Dit boek kun je zien als haar persoonlijke handleiding om hoge prestaties – peak performance – te behalen. Dit boek motiveert je en zet je in beweging. kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat doet Sanne door haar mentale tools uit haar topsportcarrière met je te delen.

Het dagelijks leven van Sanne van Paassen 

Sanne van Paassen werd geboren en groeide op in hetzelfde dorp, Vlierden. Ze behaalde haar diploma Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de Wageningen Universiteit.

Ze begon echter al op jonge leeftijd met het verrijden van officiële wedstrijden in de wielersport, om precies te zijn: sinds haar 14e.

Haar eerste profcontract verdiende ze in 2008 bij DSB Bank. In eerste aanzet koos van Paassen voor een carrière in het veldrijden. Haar eerste prijs won ze bij de Superprestige van Gieten.

In 2009 werd ze 4e in het wereldkampioenschap veldrijden in Hoogerheide, één van de meest bekende prologen van het kalenderjaar. Dit betekende een A-status bij NCO*NSF. Ook werd ze in 2009 uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar in Wageningen.

Het hoogtepunt op sportief gebied was op te tekenen in het wereldbekerseizoen van 2010/2011. Na een zege in de Wereldbeker van Pilsen (Duitsland), veroverde ze een nummer 1 eindklassering in het wereldbekerklassement.

Na een zware beenblessure in 2013 heeft Sanne van Paassen helaas nooit meer het hoogste niveau weten te bereiken in veldrijden.

Hierna is ze voor zichzelf begonnen als zelfstandig mental en business coach en spreker. Dit doet zij zowel voor individuele sporters, als ook voor werknemers en grotere bedrijven.

Hier leer je direct alle krachtige lessen van Sanne van Paassen >>

Overstap naar een eigen bedrijf

Na haar zware beenblessure in 2013 werd de weg vrijgemaakt voor een eigen bedrijf. Sanne van Paassen is het gezicht van haar eigen bedrijf, een bedrijf dat zich bezighoudt met het coachen en begeleiden van nieuw talent en oude sporters die op niveau willen blijven presteren.

Haar slogan: ‘Zakelijk winnen, zonder te verliezen’. Sanne van Paassen kiest hierin voor één op één coaching, exclusief en met het optimale resultaat. De combinatie van sport met wetenschap wordt gelegd, waardoor sporters langer op een hoog niveau blijven presteren.

Hoe zit dit precies, en waar komt Sanne van Paassen kijken in het ondersteunen van sporters? Sanne van Paassen ondersteunt niet alleen sporters, maar ook succesvolle bedrijven met het groeien in hun eigen business. De ‘oude manier’ loopt niet meer zoals je bent gewend, en je wilt als bedrijf of individu doorgroeien naar een ander niveau.

Is Sanne van Paassen de aangewezen persoon voor coaching?

Sanne van Paassen heeft een korte, maar actieve en succesvolle carrière doorlopen in het veldrijden. Die ervaring neemt ze mee binnen haar eigen bedrijf. Zo staat er ook op haar website geschreven: ‘lange tijd had ik niet de ballen om echt op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Eerst in mijn sportcarrière later in mijn business. Ik wist wat ik wilde, maar ik deed het niet.’

De ervaring vanuit haar loopbaan in de sport, is terug te vinden binnen het eigen bedrijf. Vooral als individu kan je jezelf laten coachen door haar bedrijf, maar hoe werkt dat?

Sanne van Paassen richt zich met haar bedrijf op personen, sporters en bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe motivatie, uitdagingen en groei. Een focus op de scheidingslijn tussen werk en privé, en ook groei binnen je bedrijf of dagelijkse werk.

De slogan ‘zakelijk winnen, zonder te verliezen’ gaat over het opnieuw vaststellen van doelen, het omzetten van de knop en genieten van zowel werk als privé. Dat kan, door te kiezen voor de individuele coaching van Sanne van Paassen en/of haar online programma's.

Gratis en betaalde coaching

Op de website van Sanne van Paassen vind je gratis en betaalde coaching. Je leest unieke blogs over ‘presteren’ op verschillende gebieden, en kunt tijdens een gratis strategiecall alvast bepalen waar je route naartoe loopt.

Maar er is meer, voor mensen die op zoek zijn naar extra’s. Zo zijn er bij Sanne van Paassen doorlopend online trainingen, waarin motivatie en strategie centraal zijn. Wij raden de Mental Fitness Bootcamp in ieder geval zeker aan.

De trainingen heeft ze met een verfrissend inzicht aangeboden. Wil je een meer persoonlijk advies? Dan biedt Sanne van Paassen live coaching, met tips & tricks om jezelf dagelijks te verbeteren.

Een uniek inkijkje voor bedrijven

Wil je als bedrijf meedelen in de ervaringen van Sanne van Paassen? Vanaf haar website is het mogelijk om Sanne van Paassen langs te laten komen als gastspreker.

Ook worden voor bedrijven speciale mountainbikeclinics gegeven. Een verrassende manier om kennis te maken met alle mogelijkheden van het dagelijkse leven, maar ook de hobbels waar je tegenaan kunt lopen. Eveneens is dit de manier voor werknemers onderling om te werken aan het teamverband, de focus te herpakken en het vertrouwen in jezelf én je collega’s terug te vinden.

Sport en zakelijk gecombineerd

Presteren binnen je bedrijf kent veel raakvlakken met sportieve successen, evenals ambitie in beide gebieden naar voren komt. Sanne van Paassen brengt deze twee elementen samen binnen haar eigen bedrijf.

Naast een actieve en succesvolle carrière helpt ze nu anderen met het behalen van succes, persoonlijk en zakelijk. Dankzij Coaching voor Winnaars heeft Sanne van Paassen al diverse grote en kleine ondernemers verder geholpen in het realiseren van zakelijke doelstellingen.

Via de website www.sannevanpaassen.nl krijg je zelf een inkijkje in de mogelijkheden om zakelijk en privé succesvol te zijn.

Gerelateerd: lees verder...