Voel je stress of overspannenheid? Of heb jij zelfs het geluk gehad een burn-out cadeau te hebben gekregen? Dan wil je vast door een burn-out-coach begeleid worden die van binnen en buiten weet waar hij/zij het over heeft.  Dit is het begin om te doen wat je écht leuk vindt, op manieren die gezond voor je zijn.

Kom in contact met een gespecialiseerde burn-out-coach

Als je na langdurige overbelasting jezelf tekort hebt gedaan, kun je je uitgeput, overspannen en depressief voelen. Misschien komt het door een moeizame relatie, werkstress, perfectionisme of faalangst.

Een burn-out-coach kan de oorzaken in kaart brengen en jouw herstel faciliteren. Mail naar [email protected] en kom erachter of je een fijne match kunt maken met een goede burn-out-coach. Het tarief hangt af van de coach waaraan je gekoppeld wordt.

Trek ook bij vroege stress-symptomen aan de bel

Ook preventie is een reden om bij een stress-coach hulp te vragen. Denk aan moeheid, onrustig slapen, een prikkelbaar gevoel, overprikkeling door herrie en drukte, gepieker, concentratieproblemen, beperkingen in het sociaal of beroepsmatig functioneren en een opgejaagd gevoel.

Mail jouw hulpvraag naar [email protected] Het tarief hangt af van aan welke coach je gekoppeld wordt.