Ben je benieuwd naar The Millionaires Club van Boef & Vasco Rouw? Wij besloten lid te worden om te kunnen reviewen of dit daadwerkelijk een toolset is voor meer rijkdom, een goed netwerk, inspirerende events en een hoger geluksniveau. Lees verder voor onze ervaringen en een extra kortingscode voor je lidmaatschap…

The Millionaires Club

Wil jij financiële vrijheid bereiken, maar ontbreekt het je aan de juiste strategie? Dan is The Millionaires Club wellicht iets voor jou. The Millionaires Club is een groep van succesvolle zakenmensen en mensen met de potentie en de intentie om succesvol te worden. Vasco Rouw en Boef geven de juiste kennis en tools om jouw financiële doelen te bereiken. Maar doet The Millionaires Club echt wat hij belooft of zijn Boef en Vasco twee goeroes die gebakken lucht verkopen? Wij zochten het voor je uit.

Extra kortingscode boven de actiekorting
Coupon

Wat is The Millionaires Club?

The Millionaires Club is een online platform waarbij je zakelijke doelen leert te bereiken door het vinden van de juiste mindset en de juiste strategie. Door middel van cursussen, handige tools en de connecties die jouw lidmaatschap van de club je opleveren kun je volgens de oprichters Boef en Vasco Rouw in een relatief korte tijd een financieel onafhankelijk leven gaan leiden. Ze maken hierbij volgens eigen zeggen geen gebruik van trucjes waardoor je snel rijk kunt worden, maar je leert technieken waar je jouw leven lang profijt van kunt hebben. Door de modules te volgen is het voor iedereen mogelijk om financiële vrijheid te bereiken.

Wat biedt The Millionaires Club?

The Millionaires Club is een online platform dat je alle tools in handen geeft om financiële vrijheid te bereiken. Dit doen zij door middel van interessante cursussen, een online community en een persoonlijk dashboard waar jij je successen op de voet kunt volgen. Naast de online activiteiten worden er ook events georganiseerd waarbij je de andere leden van de club kunt ontmoeten.

Cursussen

Wie lid wordt van The Millionaires Club kan ten eerste gebruik maken van diverse interessante modules. Met een Silver Membership krijg je de Mindset module waarbij onder andere Boef, Vasco, Kjeld Nuis en Victor Mids je precies leren hoe je de juiste mindset kunt ontwikkelen om van jouw bedrijf een succes te maken. Met de module De weg naar financiële vrijheid brengen Vasco en Eef van Opdorp je de inhoudelijke kennis bij om financieel onafhankelijk te worden. Tot slot kun je ook de modules Investering en Crypto volgen. Sluit je een Diamond Membership af, dan krijg je ook de modules Vastgoed, Sales en Ondernemerschap. Het is niet precies duidelijk welke experts bij deze modules betrokken zijn en hoe deze er inhoudelijk uit zien.

Netwerk

Lidmaatschap van The Millionaires Club betekent volgens de oprichters ook dat je toegang krijgt tot een groep van duizenden succesvolle ondernemers. Boef en Rouw profileren zich als winnaars en maken het aantrekkelijk om bij hun club te komen. Rouw is een succesvolle zakenman en Boef heeft zich bewezen als rapper en vlogger, de meeste leden zullen echter net als jij een bedrijf hebben met de potentie om succesvol te worden. Er worden jaarlijks meerdere events georganiseerd waar je elkaar kunt ontmoeten, kunt netwerken en workshops kunt volgen.

Persoonlijk dashboard

Lidmaatschap van The Millionaires Club biedt je toegang tot een online platform waar je de beschikking krijgt over een persoonlijk dashboard. Dit is de plek waar je de modules kunt volgen en je persoonlijke succesverhaal kunt bijhouden. Je kunt je persoonlijke doelen vastleggen en je groeiende vermogen maandelijks tracken. Op die manier krijg je een goed overzicht van de successen die je boekt. Het dasboard en alle tools zijn ontwikkeld door het bedrijf van Rouw en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Online community

Tot slot krijg je ook toegang tot een besloten online community waar je kunt communiceren met mensen die hetzelfde pad bewandelen als jij. Door elkaar te motiveren kun je nog sneller en beter successen boeken. De community biedt de gelegenheid om met elkaar te sparren over zakelijke onderwerpen, maar er is ook ruimte voor een gezellig gesprek. Bovendien is het ontmoeten van verschillende mensen een laagdrempelige manier om je netwerk te vergroten.

Voor wie is The Millionaires Club?

De doelgroep van The Millionaires Club bestaat uit mensen die financiële vrijheid willen bereiken. Het wordt niet duidelijk of je dit bereikt door jezelf misbaar te maken voor je bedrijf of welke andere strategie er gevolgd dient te worden. Het blijft ook vaag of je binnen iedere sector succes kunt hebben met hun methode en hoeveel tijd je dient te investeren. Je moet in ieder geval bereid zijn om een nieuwe mindset te creëren en de kennis die je opdoet via cursussen direct in de praktijk te brengen met de tools die je geboden worden. Tot slot is het een meerwaarde als je bereid bent te netwerken op de events die met regelmaat worden georganiseerd door de club.

Wie zitten er achter The Millionaires Club?

Boef

De oprichters van The Millionaires Club zijn Boef en Rouw. Boef is de artiestennaam van Sofiane Boussaadia, een rapper en vlogger van Frans-Algerijnse afkomst die sinds zijn 4e in Nederland woont. Hij had een moeilijke jeugd en kwam zelfs een tijd vast te zitten, waardoor hij de bijnaam Boef kreeg. In de gevangenis las hij The Secret en nam hij zich voor om van zijn leven een succes te maken. Hij heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle rapper en heeft het volgens eigen zeggen geschopt tot multimiljonair.

Vaso Rouw

Vasco Rouw heeft de middelbare school niet afgemaakt waardoor het voor buitenstaanders onzeker was of hij van zijn leven een succes zou kunnen maken. Hij bewees doemdenkers het tegendeel door het uiterst succesvolle bedrijf Vasco Games op te richten waarmee hij miljonair werd. Tegenwoordig zet hij zijn kennis over zakendoen en beleggen ook in voor The Millionaires Club. Rouw komt over als een zeer nuchtere zakenman die in zijn gedrag en mentaliteit zeer toegankelijk is voor een groot publiek.

Klantervaringen met The Millionaires Club

Mensen die lid zijn geworden van The Millionaires Club zijn over het algemeen zeer positief. De modules worden als leerzaam ervaren en de online tools zijn zeer geschikt om een financiële planning mee te maken. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed te noemen. Clubs van een vergelijkbaar niveau vragen vaak een veel hogere prijs aan hun deelnemers. Wie het de deelnemers vraagt doet er dus zeker verstandig aan om een lidmaatschap af te sluiten om financiële vrijheid te bereiken.

Er zijn niet veel klantervaringen met The Millionaires Club te vinden die niet afkomstig zijn van de website van de club zelf, er is ook geen onafhankelijke Googlescore die we mee kunnen nemen in deze review. Wanneer wij de klantervaringen afkomstig van de club echter vergelijken met die van andere reviews kunnen we enkel concluderen dat men positief is. Er zijn ook geen negatieve ervaringen te vinden. Het is dus blijkbaar geen gebakken lucht wat Rouw en Boef verkopen aan hun leden.

Opzeggen bij The Millionaires Club kan op jaarlijkse basis

Om te beginnen, leggen we glashelder uit dat je altijd minimaal een jaar lid wordt bij The Millionaires Club. Het is belangrijk dit te vermelden, omdat The Millionaires Club adverteert met maandprijzen, terwijl je slechts jaarlijks kunt opzeggen. Goed, laten we nu verder naar de prijzen kijken.

Wat kost een lidmaatschap van The Millionaires Club?

wat kost the millionaires club

Je kunt bij The Millionaires Club kiezen tussen een Silver en een Diamond Membership. Een Silver Membership kost €67 per maand en duurt minimaal 12 maanden. Je krijgt dan toegang tot de modules Mindset, De weg naar financiële vrijheid, Investering en Crypto. Bovendien kun je gebruikmaken van alle tools en heb je toegang tot alle events.

Een Diamond Membership kost €197 per maand voor een jaar. Naast alle modules uit het Silver Membership kun je ook de modules Vastgoed, Sales en Ondernemerschap volgen. Je krijgt toegang tot een exclusieve community en krijgt VIP plaatsen bij events. Tot slot kun je twee keer per maand deelnemen aan een groepsgesprek met Rouw.

The Millionaires Club heeft regelmatig kortingsacties waarmee je een lidmaatschap met maar liefst 40% korting af kunt sluiten. Je betaalt dan slechts €37 (Silver Membership) of €97 (Diamond Membership) per maand. Dat scheelt respectievelijk €360 of €1200 op jaarbasis. Dit maakt het toch al scherp geprijsde lidmaatschap van The Millionaires Club nog aantrekkelijker.

Het nadeel van een het lidmaatschap is dat deze alleen voor een periode van een jaar is af te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld niet kiezen voor een maandabonnement waarmee je jouw lidmaatschap maandelijks op kunt zeggen. Wie kiest voor een lidmaatschap zit er dus direct een jaar aan vast. The Millionaires Club maakt hierbij ook geen gebruik van de mogelijkheid om mensen met een jaarabonnement dat goedkoper is dan een maandabonnement over de streep te trekken.

Het is ook niet mogelijk om te profiteren van een gratis proefperiode om te kijken of een lidmaatschap echt bij je past. Zeker met de schaarse inhoudelijke informatie op de website lijkt het ons nogal een risico om je direct voor een jaar aan de club te committeren. Daarentegen loop je door de relatief lage prijs geen financieel groot risico. De klantervaringen zouden je er zelfs van kunnen overtuigen dat je niet anders dan een jaarabonnement zult willen als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de inhoud.

Is een lidmaatschap van The Millionaires Club aan te raden?

De positieve klantervaringen en de scherpe prijs doen ons in eerste instantie denken dat dit concept te mooi is om waar te zijn. Ook het feit dat er slechts summier informatie wordt geboden over de inhoud van de cursussen, de tijd die je erin moet investeren en welke experts er bij de verschillende cursussen betrokken zijn, deden ons vrezen voor de kwaliteit van het lidmaatschap. We moeten echter concluderen dat de tools erg handig zijn en dat leden daadwerkelijk successen behalen. Rouw en Boef doen dus zeker iets goed. Wij kunnen dan ook enkel positief zijn over het lidmaatschap. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Zoals we al eerder aangaven krijg je veel kennis en tools van succesvolle zakenmensen waar je bij concurrenten van een lager niveau meer betaalt.

Conclusie over The Millionaires Club

De informatie die de website van The Millionaires Club op de website biedt is vaag en staat vol holle frases over het resetten van je mindset en het creëren van een winnaarsmentaliteit. Het is niet eenvoudig om te achterhalen waar de modules inhoudelijk over gaan en welke experts er bij betrokken zijn. Toch doen de heren het goed. Wij zijn erg enthousiast over de toolset die we kregen in de leeromgeving – en andere leden zijn ook uitermate tevreden over de kennis en de tools die hen geboden worden.

Een groot pluspunt is ook de deelname aan events waarbij je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Wij kunnen ons voorstellen dat het ontmoeten van (potentieel) succesvolle zakenmensen jouw eigen succes een boost kan geven. Om nog maar niet te spreken over de geboden workshops die je blijkbaar nog meer essentiële kennis verschaffen om jouw eigen succesverhaal vorm te geven.

Het enige nadeel is dat je direct aan een jaarabonnement vastzit en niet de keuze hebt om voor een lidmaatschap met een kortere looptijd of een proefabonnement te kiezen. Wie echter serieus aan de slag wil gaan met de geboden strategieën en tools zal aan een jaar niet genoeg hebben om de doelen te bereiken. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed, er wordt een relatief lage prijs gevraagd voor een lidmaatschap. Als je gebruikmaakt van een kortingsactie scheelt het zelfs een substantieel bedrag op jaarbasis. We kunnen dan ook niet anders dan positief zijn over The Millionaires Club.

Onze review samengevat

ReviewThe Millionaires Club
SamenvattingThe Millionaires Club vinden wij een gedegen verzameling tools, coaching en training om op slimmere wijze met geld te leren omgaan, waardoor het voor zichzelf werkt.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)

De officiële website van The Millionaires Club

Hier kun je alle info vinden.

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...