Twee gratis privé-trainingen én een audio-cursus gratis bij inschrijving de 10-daagse training Ericksoniaanse Hypnose

Let op, dit wordt drinken uit een brandkraan die helemaal open staat. Dat is dus hoeveel informatie je überhaupt bij Het NLP College kan halen maar dit wordt nu nóg waardevoller. Ik ben namelijk zo enthousiast over de genezingskracht van hypnose dat ik met veel plezier twee gratis privé-lessen cadeau doe voor al onze cursisten van de training door Anné Linden die op woensdag 11 november begint. Daarbij geef ik ook nog een van mijn met zorg gemaakte audio-cursussen cadeau.

Vind hier meer informatie over deze bijzondere training.

light-person-woman-fire-medium

 

Dankje voor het lezen! Reageer even hieronder & deel dit met je vrienden! Ook geef ik je graag een cadeau: je mag mijn Praktische Mindfulness Training gratis hebben. Klik hier om toegang te krijgen.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.