Is Jia Ruan te vertrouwen? Wat vinden we van zijn mindset-programma? We hebben door de jaren heen veel slechte life coaches voorbij zien komen. Toch doorliepen wij Jia Ruan's complete programma ‘Unstoppable Mindset' en in deze eerlijke recensie beoordelen we deze cursus die in 2020 is gelanceerd en nog altijd met grote groepen tegelijk van start gaat. Ook reviewen we het gratis e-boek en audioboek ‘Unstoppable Mindset'. Lees verder…

Inhoud van deze pagina:

Wij hebben ‘Unstoppable Mindset' volledig doorlopen

Omdat wij het #1 NLP-zelfontwikkelingplatform van Nederland zijn met 2 miljoen bezoekers per jaar, moeten we ook dit mindset-product van Jia Ruan gaan reviewen. Tijdens onze review letten we vooral op inhoud, presentatie en resultaat.

Lees onze kritische recensie over Jia Ruan in plaats van ‘review-sites'

Op internet vind je veel recensies van ‘review-sties'. Dat zijn geen gespecialiseerde recensies, want zij recenseren alles wat los en vast zit. Die sites worden vaak gerund door scholieren zonder achtergrond in mindset en persoonlijke ontwikkeling. Neem liever onze recensie aandachtig door – daar wij Nederlands #1 platform zijn voor NLP-zelfontwikkeling.

Is Jia Ruan de zoveelste ‘life coach'?

Mogen wij je een levensles meegeven? Neem geen levenslessen aan van life coaches. Er lopen namelijk veel slechte life coaches los die totaal onbevoegd zijn, bankroet zijn en niks bereikt hebben.

Luister nooit naar dat soort mensen die niks bereikt hebben. Luister naar de mensen die daadwerkelijk iets bereikt hebben.

  • Wil je een media-imperium opbouwen? Laat je coachen door John de Mol.
  • Wil je leren tennissen? Laat je coachen door Kiki Bertens.
  • Wil je gelukkig worden? Laat je coachen door iemand die daadwerkelijk een gelukkig leven leeft en heeft bewezen daar andere mensen mee te kunnen helpen.

Is Jia Ruan onbetrouwbaar? Zijn vermogen / net worth

We hebben Jia Ruan de afgelopen jaren nauwlettend in de gaten gehouden, zijn financiële resultaten getracked en zijn cursussen volledig doorlopen. We kwamen alvast achter één ding: Jia Ruan is sowieso niet de zoveelste life coach.

Die life coaches hebben meestal geen vier miljoen euro winst gemaakt in twee jaar tijd. Ja, dat is inderdaad het indrukwekkende financiële resultaat van Jia Ruan.

Maar hoe zit het met zijn claims over ‘geluk' en ‘mindset'?

Oké, financieel gezien is Jia Ruan een uitstekend rolmodel met zijn miljoenen, maar hoe zit het qua lifestyle, mindset en geluk Hoe zit het met de andere aspecten van zijn leven? Zijn die niet bedroevend afgelopen voor Jia Ruan?

Het antwoord is verrassend: hij heeft een prachtige relatie, een goede familie- en vriendenband, een prachtig huis en veel vrije tijd.

Je krijgt les van Jia, maar wat zijn zijn credentials? Miljoenen…

De #1 mindset-trainer van Nederland… Durven wij hem zo te noemen? Jia Ruan is wat ons betreft aardig in de race voor die titel.

Wij overdrijven niet. Jia Ruan heeft duizenden levens veranderd via zijn premium programma's. Dat is het enige wat hij uiteindelijk wil – des te meer met het programma Unstopple Mindset.

We spreken niet alleen zo hoog over Jia Ruan vanwege zijn financiële succes dat in de miljoenen loopt, maar ook vanwege zijn manier van presenteren…

Zoals je in bovenstaande video's kunt zien, kan Jia Ruan moeiteloos mee met zelfontwikkeling-veteranen Roy Martina en Michael Pilarczyk. Hij praat volledig mee op hun niveau – en het interview met Michael Pilarczyk stamt zelfs uit 2018. Jia Ruan was altijd al zo goed geweest sinds hij besloot te gaan trainen, mentoren en coachen.

Direct Toegang: Unstoppable Mindset

Omdat Het NLP College het grootste NLP-persoonlijke ontwikkelingsplatform van Nederland is, kunnen we je de insider-info van Jia Ruan geven over mindset.

Wie is Jia Ruan en wie is Team Unstoppable?

Je kent hem waarschijnlijk van de advertenties, toch? Jia Ruan heeft zich sinds de middelbare school al hevig verdiept in hoe je succesvol wordt. Eerst was dat: succesvol worden qua gezondheid, waardoor hij de meest gespierde jongen van zijn school werd….

Daarna werd dat: succesvol worden qua lifestyle en geld, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij in 2017 en 2018 honderdduizenden euro's verdiende met het inkopen en verkopen van producten via Bol.com.

In de loop van 2018 kwam daar nog de bekendheid bij van zijn cursus, De Bol Masterclass. Jia Ruan's vermogen, oftewel ‘net worth'? 4 miljoen in twee jaar tijd.

Hij heeft ook een Youtube-kanaal rondom business en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft hij een podcast en is hij op de landelijke media geweest, zoals NPO3, 3FM, en NRC.

En wie is Team Unstoppable dan? Dat is de BV die Jia Ruan samen met een paar grootaandeelhouders heeft opgericht waarmee ze trainingen geven. De meest bekende grootaandeelhouders van de BV zijn Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

‘Unstoppable Mindset' – Waar hebben we het eigenlijk over?

Unstoppable Mindset is de titel van twee producten van Jia Ruan: 1) Een gratis audio- en e-boek en 2) een premium trainingsprogramma. Beide programma's gaan in op het versterken van je mindset voor financieel succes en een gelukkig leven.

Het gratis boek: Unstoppable Mindset

Unstoppable-Mindset-Gratis-E-boek-en-Audio

Het gratis boek Unstoppable Mindset zit vol met tips en trucs rondom mindset. We waren verrast door het feit dat dit niet zomaar zo'n lullig e-boekje is, maar het is daadwerkelijk een uitgebreid boek met een bijbehorende audio-variant. Hier kun je hem gratis aanvragen.

De Unstoppable Mindset Cursus

Unstoppable-Mindset-Jia-Ruan-goed-of-slecht

Ook het premium trainingsprogramma heet Unstoppable Mindset. We gaan in de komende paragrafen dieper in op wat we ervan vonden. Wil je Unstoppable Mindset kopen? Meld je hier aan met korting en bonussen. Vervolgens kun je inloggen in de leeromgeving van Unstoppable Mindset via app.unstoppable.nl

Andere cursussen van Team Unstoppable / Unstoppable Lifestyle

Het achterliggende bedrijf van deze training kennen we van twee andere bekende trainingen waarin twee verschillende businessmodellen aan je geleerd worden door specialisten: Bol Masterclass en Agency Masterclass.

Onze Unstoppable Mindset Review: Hoe goed is Jia Ruan?

Onze eerlijke mening? Jia Ruan behoort zomaar tot de op 5 mindset-trainers van Nederland. Puur door wat hij heeft bereikt en door de manier waarop hij lesgeeft.

Eerst: de inhoud van Unstoppable Mindset? Dat is niet zomaar wat ‘mindset-gedoe'

Er zijn heel wat ‘life coaches' die zomaar wat gaan affirmeren en visualiseren omdat ‘het lekker spiritueel' is. Zonder dat er een plan achter zit. Zonder dat er een doel bij zit. Verschrikkelijk.

Jia Ruan heeft Unstoppable Mindset zodanig in elkaar gezet dat je niet zomaar wat van dat wazige mindset-gedoe krijgt. Hoe? Iedere oefening van Jia Ruan heeft een reden. Je bouwt toe naar een concreet doel.

Bovendien heeft Jia Ruan in twee jaar tijd 100.000 euro geïnvesteerd om bij de beste mindset-trainers ter wereld in de leer te gaan, waaronder Tony Robbins. In het programma ‘Unstoppable Mindset' krijg je dus de theorie en praktijk die de real deal is, onder andere van Tony Robbins.

Unstoppable Mindset = Tony Robbins ‘light'?

In week 1 tot en met 3 krijg je de meest fundamentele ‘Tony Robbins-principes', zoals ‘leverage'. 'towards', ‘away from' en je waarden. Ook gaat de training erg diep in de regels voor het vervullen van die waarden. We waren verrast door deze inhoud: het was het nieuwste van het nieuwste materiaal van Tony Robbins.

Dat vonden we ook de meest diepgaande en waardevolle weken. In week 4 wordt het dak op het huis gezet. Je krijgt dus prachtige, diepgaande tools die niet ‘zomaar wat visualiseren en handjes vasthouden' zijn.

Waarom wij vinden dat je Unstoppable Mindset moet volgen?

Dit programma belooft mensen een succesvoller, gelukkiger en meer voldaan leven te leiden. Is dat ook terecht? In onze beleving wordt die belofte volledig waargemaakt.

Waarom? Omdat we echt in beweging gezet werden. We deden dingen met ons lichaam, we creëerden ankers voor productieve gemoedstoestanden, we ontwikkelden nieuwe gewoontes… indrukwekkend! Wij ondergingen zeker een transformatie.

Wij zijn zo stevig overtuigd geraakt van deze methodiek en training, dat we onze lezers heel graag naar de training Unstoppable Mindset willen doorverwijzen.

Mindset-geheimen onthuld: claim je gratis audioboek

Hoe doe je mindset eigenlijk? Dat is zo vaag en niemand zegt het

Je hoort het zo vaak: mindset dit en mindset dat… Het is een populaire kreet, maar niemand weet vervolgens precies hoe je dat doet – het werken aan je mindset. “Uhmmm… ja, je moet gewoon een mindset hebben.” “Oké leuk, en hoe doe je dat dan precies?” “Ja, gewoon positief denken toch…”

Gelukkig hebben we de cursus van Jia Ruan. Dat is dus het antwoord op “Hoe doe je mindset?”. Jia Ruan laat je precies alle essentiële technieken doen waarmee je aan je mindset werkt.

Is Unstoppable Mindset jouw geld waard? Lees voordat je het gaat kopen…

Absoluut: alleen al door de comfortzone-opdrachten en de opdrachten waarbij je je lichaam activeert. Daardoor word je echt gelukkiger en actiever.

Als je financiële levensdoelen hebt, dan komen die financiële doelen veel makkelijker uit als jouw lichaam geactiveerd is op die manier. Bovendien voel je je gewoon veel gelukkiger.

Zelfs wij van Het NLP College zijn onder de indruk

Wij hebben als het nummer 1 NLP-zelfontwikkelingsplatform van Nederland nog nooit zulke goede interactie gezien in een online training. Jia Ruan neemt je mee. Hij leest je gedachten. Hij houdt je aandacht vast. Hij leert je echt dingen en hij laat je ze doen.

De coaching calls & groep met medestudenten zijn erg waardevol

Unstoppable-Mindset-Jia-Ruan-mijn-ervaring

De training kent veel zelfstandige momenten – en dat is maar goed ook, want we zijn een felle tegenstander van trainingen waar je even bij de hand genomen wordt, waarna je het kunt uitzoeken. Deze training laat jou continu zelf aan de slag gaan.

De liefde van Jia en de groep is voelbaar, ze willen je vooruit helpen. Daar spelen de coaching calls een belangrijke rol in.

Persoonlijke verhalen over Jia…

In Unstoppable Mindset neemt Jia Ruan je echt mee in zijn volledige persoonlijke geschiedenis. We vonden het bijzonder om zijn verhalen te horen. Door al zijn reclames konden we hem niet voorheen niet echt serieus nemen, maar nu we zijn verhalen horen, vinden we hem toch wel een goede jongen. De pushy reclames hebben hem onnodig schade berrokend in zijn reputatie.

Ervaringen van anderen

Ook zijn de recensies van anderen hartstikke goed. Dit is dan ook een inhoudelijk erg goed programma. We kwamen er al gauw genoeg achter dat alle negativiteit rondom Jia Ruan alleen maar van zielige haatreacties komt van buitenstaanders met een schadelijke mindset. De negatieve ‘reacties' zijn nooit van mensen die daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt van Jia's diensten.

Waar je meteen toegang tot krijgt bij Unstoppable Mindset

Met de Unstoppable Mindset Cursus (Waarde € 1997) kun je het leven domineren in elke situatie, zelfs in tijden van crisis en onzekerheid. En dan heb je nog speciale bonussen die wij beschikbaar mogen maken:

  • BONUS #1: Wekelijkse Groepscoaching (Waarde €997) zodat jij wekelijks persoonlijke hulp krijgt om gemakkelijk elke situatie te overwinnen.
  • BONUS #2: Unstoppable Lions Facebook Groep (Waarde €997) zodat jij verbonden bent met een community die jou omhoog tilt waardoor jij onoverwinnelijk wordt.
  • BONUS#3: Reprogram Yourself Audio Bundle (Waarde €497) zodat jij altijd een positieve mindset hebt die impact heeft op jouw dagelijks leven en de mensen om je heen.
  • BONUS #4: Daily Success Program (Waarde €497) zodat jij iedere dag klaarstaat om de dag te domineren met Unstoppable energie en nooit meer stress zal ervaren.
  • BONUS #5: Money Mastery Program (Waarde €997) zodat jij nooit meer financiele stress ervaart dankzij 10 CRISIS-PROOF tips van een multi-miljonair.

Totale waarde: €5.982-. Wij mogen de cursus voor een speciale prijs aanbieden. Meld je hier aan met flinke korting.

Wat moet je nu doen? (Tip!)

We kunnen absoluut aanbevelen dat je met het materiaal van Jia Ruan aan de slag gaat. Dat kan op de volgende manieren:

Check het gratis e-boek & audioboek: Unstoppable Mindset

Als eerste is er het gratis e-boek+audio. Het is een waardevol boek vol inzichten en tips voor een krachtige mindset.

➡️Vraag hem hier gratis aan.

Begin met het volledige programma: Unstoppable Mindset

Wij raden het absoluut aan om meteen te beginnen zodat je je leven kunt domineren, zelfs in een periode van crisis, twijfel, angst of onzekerheid.

➡️Meld je hier aan met korting.

Garantie: niet goed, geld terug

Wettelijk gezien worden de verkopers van digitale producten vrijgesteld van de verplichting om een bedenktijd van 14 dagen te geven. Jia Ruan heeft echter besloten om alsnog 14 dagen tevredenheidsgarantie te geven waarbij je dus kunt stoppen en je geld kunt terugkrijgen.

Tijdelijk: gratis e-boek met mindset-geheimen

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...