Voer ook deze twee impactvolle gesprekken van Blow Our Minds

Er zijn twee gespreksonderwerpen die verrassend veel moois opleveren. Tijdens de Dutch Design Week deed ik mee met de mini-editie van Blow Our Minds waarbij ik kon ervaren wat deze gesprekken met je doen. Bijzondere ontmoetingen en waardevolle inzichten staan centraal tijdens deze dag. Ik had van Blow Our Minds gehoord maar ik had nog geen idee wat de bedoeling van deze dag is en wat ik concreet kon verwachten.

De essentie werd geraakt

Initiatiefnemer Rudy van Beurden wil met deze dag bereiken dat de deelnemers positieve energie kunnen ophalen en dat ze ook concrete handvatten meekrijgen om het in hun leven toe te passen. Tijdens deze mini-editie ging het over storytelling. Dit werd niet met details ingevuld, bijvoorbeeld over hoe storytelling eigenlijk moet. Het werd door iets veel belangrijkers ingevuld: jouw eigen essentie.

Kenmerkend voor Blow Our Minds is dat de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers centraal staat. Er wordt een luisterend oor geboden en er worden inzichten gegeven die meteen toegepast kunnen worden. Ook is er de kans om zelf te ervaren hoe je meer uit je eigen energiebron kan halen.

Twee gigantisch indrukwekkende gespreksonderwerpen

Tijdens de Mini-editie gingen we concreet aan de slag door met elkaar de volgende twee onderwerpen uitgebreid te behandelen.

Droom Leef Geniet Aanbieding
  • Waar ben jij trots op?
  • Als je mij echt goed zou kennen, dan zou je over mij weten dat…

Deze gesprekken leverden ongelooflijk veel inspiratie, positiviteit en mogelijkheden tot kwetsbaarheid. Indrukwekkend!

De grote Blow Our Minds

Iedereen moet dit ervaren. Op 19 maart 2016 kan je tijdens Blow Our Minds (her)ontdekken wat jouw eigen energiebron is!
Dit wordt gedaan door zes uiteenlopende workshops. Deelnemers kunnen er twee van kiezen.
In het programma is ook veel ruimte om kennis met elkaar te delen en om samen de interactie op te zoeken, onder andere tijdens de lekkere Ketelhuis-lunch.

Kijk op de site van Blow Our Minds en ik zie je op 19 maart!

Tot slot hebben we nog gratis bronnen voor je

Gerelateerde artikelen: ook interessant?

Bedankt voor het lezen. Reageer even hieronder en dan zal ik reageren. En... sharing is caring!