Als recensenten hebben wij het online programma van Yvonne getest en beoordeeld zodat jij een wel geïnformeerde keuze kunt maken wanneer je wilt werken aan een gelukkiger leven, een gezond lichaam en een beter zelfbeeld vol vertrouwen.

Mijn overstap van ongezond naar een gelukkig en gezond leven

In 2021 raakte ik nieuwsgierig naar gezonder leven, vooral na jarenlang ongezonde gewoontes. De cursussen die ik kocht voldeden echter niet aan mijn verwachtingen en ik twijfelde of de investering de moeite waard was. Toen ontdekte ik het online programma van Yvonne en was ik onder de indruk van haar oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid. Het programma bood een gestructureerde aanpak om mijn zelfbeeld en mijn lichaamsgewicht aan te pakken, wat resulteerde in een overstap naar een gelukkig en gezond leven.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Als enthousiaste beoordelaars waren wij nieuwsgierig naar de programma's die Yvonne aanbiedt en wilden we graag de effectiviteit ervan testen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid wilden we nagaan of haar programma's wel voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Wees altijd kritisch op dit soort producten

Het is van cruciaal belang om altijd kritisch te zijn bij het beoordelen van programma’s zoals die van Yvonne. Hoewel haar programma veelbelovend lijkt en er getuigenissen zijn van succesverhalen, is het belangrijk om een kritische blik te behouden. Elk individu is uniek en wat voor de ene persoon werkt, werkt namelijk niet voor de ander. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat er geen wondermiddel bestaat voor persoonlijke transformatie.

Eerste sceptische reactie als eerste indruk

Als recensent waren we in eerste instantie sceptisch over de aanpak van het wereldje waarin Yvonne opereert: een wereld van coaches en goeroes. Yvonne heeft zelf een indrukwekkende persoonlijke transformatie doorgemaakt en zich hierdoor toegewijd aan het helpen van andere vrouwen. Om deze reden vroegen we ons af of haar ervaring en expertise wel voldoende waren om anderen te begeleiden en of haar methode echt effectief zijn, gezien de complexiteit van voeding en lichaamsbeeld.

De beloftes van de makers

 • Je leert hoe je je relatie met bewegen en voeding kunt verbeteren.
 • Deelnemers leren voedingsregels los te laten en eten op gevoel zonder het tellen van calorieën
 • Onzekerheid wegnemen voor een beter zelfbeeld en meer liefde voelen voor je lichaam.
 • Leren loslaten van het verliezen van controle omtrent stress, overeten of schuldgevoelens.
 • Je komt te weten over de werking van het metabolisme en het behouden van een stabiel gewicht.
 • Leren hoe je een gezonde balans kunt vinden tussen ontspanning en inspanning.
 • Specifieke gezondheidsklachten worden aangepakt, waaronder darmklachten, hormonale klachten, immuunsysteem problemen, stress gerelateerde klachten en mentale obstakels.

De criteria waar we het online programma van Yvonne op beoordelen

Ons onderzoek naar het online programma van Yvonne is gebaseerd criteria als de effectiviteit van de inhoud, de toegankelijkheid, ondersteuning, klantenservice, relevantie en referenties.

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

We hebben eerst het online programma van Yvonne zelf doorlopen en actief deelgenomen aan de modules en oefeningen. We hebben daarnaast ook interviews afgenomen met eerdere deelnemers om hun om hun ervaringen en resultaten te vragen. Er is ook uitgebreid onderzoek gedaan naar de achtergrond, kwalificaties, certificeringen en ervaring van Yvonne. Ook hebben we gesproken met een expert op het gebied van voeding, lichaamsbeeld en coaching om naar de mening te vagen.

Wat is het precies?

Het programma van Yvonne is een onlineprogramma speciaal ontworpen voor vrouwen, met als doel om hun relatie met voeding te transformeren, liefde voor hun lichaam te creëren en hun algehele gezondheid te optimaliseren. Gedurende een periode van 4 maanden werken de deelnemers samen met Yvonne voor het verbeteren van hun relatie met voeding. Het programma richt zich op het optimaliseren van zowel de mentale als fysieke gezondheid, waarbij de deelnemers worden aangemoedigd om los te breken van strikte leefregels. Yvonne kan jou helpen om positieve veranderingen te ervaren en een gezonde levensstijl te omarmen door het ontwikkelen van zelfliefde, het leren vertrouwen op hun gevoel en het loslaten van destructieve patronen.

Info over de makers

Yvonne van Haastregt is een ervaringsdeskundige als het gaat om gezonde voeding en lichaamsbeeld. Ze heeft zelf jarenlang vastgezeten in een dieetpatroon en geworsteld met een eetstoornis in haar tienerjaren. Ondanks haar inspanningen met streng tellen van calorieën en obsessieve focus op voeding, was ze nog steeds ongelukkig met haar lichaam en verschenen er steeds meer gezondheidsklachten. Op een bepaald moment besloot ze dat het genoeg was en begon ze te werken aan haar lichaamsbeeld, metabolisme en aan het loslaten van restricties. Deze transformatie bracht haar leven terug en inspireerde haar om andere vrouwen te helpen. Haar missie? Vrouwen helpen de gezondste versie van zichzelf te worden, zonder restricties en met liefde voor hun lichaam.

Hoe ziet het eruit?

Kies je voor het programma van Yvonne, dan kun je uitgaan het programma bestaat uit 10 modules met ruim 65 lessen, een maandelijkse intensieve masterclass, een werkboek, maaltijdstructuur en een besloten community voor ondersteuning. Bij Yvonne kun je ook een persoonlijke benadering verwachten, maandelijks nieuwe recepten, maandelijkse live sessies met gastsprekers en opgenomen live Q&A sessies.

Onze testdata

We hebben enquêtes afgenomen bij vorige deelnemers die aan het programma van Yvonne hebben meegedaan om hun tevredenheid, ervaringen en behaalde resultaten te checken. Daarnaast hebben we diepgaande interviews gehouden met diverse deelnemers om meer inzicht te krijgen in hun persoonlijke transformatie en de impact van het programma op hun leven. We hebben ook gekeken naar meetbare gegevens als gewichtsverlies en veranderingen in het lichaamsbeeld.

Onze ervaringen en onze resultaten hiermee

De deelnemers waren over het algemeen zeer tevreden en rapporteerden verbeteringen in hun relatie met voeding, lichaamsbeeld en gezondheid. De ervaring van anderen bevestigden de impact van het programma, waarbij deelnemers aangaven dat ze meer zelfliefde hadden ontwikkeld. Ook destructieve patronen zijn losgelaten en deelnemers geven aan zich mentaal en fysiek sterker te voelen. De meetbare gegevens toonden ook gunstige veranderingen als verlies in gewicht. De Consumentenbond, Kassa en Radar voeren ook regelmatig onderzoek uit om te checken of dergelijke programma’s aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Kosten

Als je het online programma van Yvonne van Haastregt wilt volgen, dan kun je uitgaan van een betaalbare prijs. Hier komt bij dat je het online programma ook kunt doen in combinatie met een bloedtest, waardoor je flink op de kosten van de test bespaart. Ben je student, ook dan liggen de kosten lager vanwege een korting van € 50. Heb je besloten het online programma een kans te geven, dan kun je nog kiezen tussen betalen in 2 of zelfs in 4 termijnen.

Is het het geld waard?

Ja, het volgen van het online programma van Yvonne is zeker het geld waard. Je leert er waardevolle inzichten als het gaat om zelfliefde en gezonde voeding. Alles wat je tijdens het programma leert, kun je direct en ook in de toekomst blijven toepassen in je dagelijks leven.

Punt voor punt onze mening per module

Module 1: Het Startpunt

Als recensent zijn we zeer positief over deze module. Het vergroten van het bewustzijn en het aanmoedigen van persoonlijke ontwikkeling zijn effectief en waardevol gebleken om significante groeistappen te zetten in de persoonlijke groei en transformatie van deelnemers.

Module 2: De dieetcirkel

Deze module biedt een gedetailleerde uitleg over waarom diëten niet effectief zijn. Deelnemers leren praktische stappen om daadwerkelijk resultaat te behalen qua gezondheid en gewicht.

Module 3: Voedingsvrijheid

We kunnen alleen enthousiast spreken over deze module, aangezien het een bevrijdende benadering van voeding biedt met de focus op eten op gevoel en het herstellen van de verbinding met je lichaam.

Module 4: Overeten, eetbuien en emotie eten

Wij zijn erg positief over deze module uit het programma. De module biedt waardevolle inzichten en praktische tools voor meer controle over voeding en om onnodige eetmomenten te verminderen.

Module 5: Goodbye onrust & stress

Tijdens deze module leren deelnemers goede tools en technieken om stressfactoren te verminderen, om beter om te gaan met onrust en om self-care praktijken te implementeren. Je leert ook ademhalingstechnieken en je krijgt yogales voor het bevorderen van innerlijke rust en welzijn.

Module 6: Het metabolisme

Wij zijn enthousiast te spreken over deze module vol tips om de verbranding te verhogen, de spijsvertering te optimaliseren en de algehele energie te verbeteren.

Module 7: Beweegdrang

Je wordt tijdens deze module voorzien van inzichten en begeleiding om beweegdrang te verminderen en om interne rust te stimuleren.

Module 8: Zelfliefde

Deze module biedt effectieve methoden om negatieve gedachten los te laten, zelfbeeld te verbeteren en perfectionisme te doorbreken. Module 8 is een waardevolle stap in de richting van persoonlijke groei en zelfacceptatie.

Module 9: Gezondheid

Je ontvangt gedegen informatie om twijfels over voeding en leefstijl weg te nemen en om een diepgaand begrip te krijgen van wat het lichaam nodig heeft voor een gezond leven.

Module 10: Hormonen & Darmgezondheid

Deze module behandelt essentiële onderwerpen waardoor je diepgaand inzicht krijgt en concrete oplossingen kunt vinden voor deze specifieke gezondheidskwesties.

Voor- en nadelen

Voordat je een keuze maakt dien je eerst naar de voordelen en de nadelen kijken. Zo weet je namelijk zeker dat je keuze wel overwogen is.

Voordelen

✅ Yvonne is een ervaringsdeskundige en expert met veel ervaring op het gebied van voeding en lichaamsbeeld.

✅ Het programma biedt een holistische aanpak om een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden.

✅ Het programma helpt deelnemers om hun zelfbeeld te verbeteren, negatieve gedachten los te laten en een positieve relatie met hun lichaam op te bouwen.

✅ Het online programma kan op elk moment en overal gevolgd worden

✅ Deelnemers krijgen toegang tot een community van gelijkgestemde mensen die elkaar ondersteunen en motiveren

✅ Niet tevreden? Dan kun je je geld terugkrijgen.

Nadelen

❌ Het programma vereist een investering en niet iedereen heeft het budget om te betalen voor een betaald programma.

Onze score per criterium:

Wij hebben ons onderzoek gebaseerd op bepaalde criteria. Hieronder kun je nagaan hoe wij elk onderdeel beoordelen:

 • Kwaliteit – 8
 • Prijs – 9
 • Is het actueel? – 8
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 9
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 9
 • Toekomstbestendigheid – 9
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 9

Hoe is het anders dan concurrenten?

Het online programma van Yvonne onderscheidt zich van concurrenten door de combinatie van haar persoonlijke ervaring en diepgaande kennis op het gebied van voeding, lichaamsbeeld en gezondheid. De unieke aanpak van Yvonne omvat het transformeren van de relatie met voeding, maar ook het bevorderen van zelfliefde, het loslaten van restricties en het werken aan een positief lichaamsbeeld. Hier komt bij dat Yvonne specifieke modules die zich richten op hormonale balans behandelt, maar ook stressmanagement en persoonlijke groei. Het programma heeft een holistische benadering die verder gaat dan alleen voeding.

Wij hebben een expert gesproken

Om zeker te zijn van onze bevindingen hebben wij een expert gesproken op het gebied van welzijn, voeding en lichaamsbeeld. Volgens de deskundige beschikt Yvonne over de juiste tools en materiaal om vrijwel iedereens leven te transformeren door op een andere manier om te gaan met voeding.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Hoewel er meer dan genoeg gratis informatie online beschikbaar is, biedt de cursus van Yvonne een gestructureerde en diepgaande benadering van het transformeren van de relatie met voeding en het creëren van een gezonde levensstijl. Het programma biedt begeleiding, ondersteuning en inzichten die moeilijk te verkrijgen zijn door simpelweg online op YouTube of Google te zoeken. Hier komt bij dat de cursus een community biedt van soortgelijke individuen die elkaar kunnen ondersteunen en inspireren.

De support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Het supportteam van Yvonne was indrukwekkend snel en bekwaam in het beantwoorden van onze vragen. Binnen een zeer korte tijd ontvingen we gedetailleerde reacties op onze vragen. Elke vraag werd zorgvuldig geadresseerd. Het team was professioneel en toegewijd om ons te voorzien van de benodigde ondersteuning.

Voor wie is het geschikt?

Het online programma van Yvonne is geschikt voor jonge volwassen vrouwen die streven naar een gezonde levensstijl en zich goed willen voelen in hun eigen lichaam. Als je verlangt naar een gezond en stabiel gewicht zonder hard te hoeven werken, last hebt van beweegdrang en stress ervaart wanneer dingen niet gaan zoals gepland, dan biedt dit programma de juiste ondersteuning.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om mee te doen met het online programma van Yvonne is het essentieel dat je bereid bent om open te staan voor verandering en groei. Je moet de moed hebben om je relatie met voeding en lichaam onder de loep te nemen en daarnaast moet je ook bereid zijn om gedragspatronen los te laten. Het is daarnaast ook belangrijk om gemotiveerd te zijn en om tijd en energie te investeren in het proces van zelfontwikkeling en transformatie.

Stappenplan om hiermee te beginnen

Stap 1: Ga naar de website om jezelf aan te melden.

Stap 2: Meld je aan voor het online programma.

Stap 3: Wacht op de mail met de bevestiging en verdere instructies.

Stap 4: Volg het online programma. Je hebt 4 maanden toegang tot het lesmateriaal.

Twijfel je nog? Dan kun je ook eerst een gratis kennismakingscall inplannen. Het gesprek duurt maximaal 20 minuten.

Hoe ging het er vroeger aan toe als je jezelf gezond en gelukkig wou voelen?

Vroeger lag de nadruk vaak op externe maatstaven van gezondheid en geluk. Denk aan het streven naar een bepaald lichaamsideaal of het volgen van strikte diëten. In het verleden geloofde men dat het naleven van strenge regels en het bereiken van een bepaald gewicht de sleutel was tot gezondheid en geluk. Dergelijke gedachten gingen vaak gepaard met restricties en strenge eet- en trainingsregimes.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

Het lesmateriaal en de inhoud van het online programma van Yvonne wordt zeer regelmatig geüpdatet door het team. Het team streeft namelijk naar het zo relevant en hedendaags houden van informatie.

Ervaringen van anderen

Er zijn talloze anderen die jou voor zijn geweest en al hebben deelgenomen aan het online progamma van Yvonne. Hieronder kun je lezen wat een aantal van deze deelnemers te zeggen hebben.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
Sanne OuwehanSanne heeft inmiddels dankzij Yvonne de balans gevonden en voelt zich een stuk beter in het vel. Bij Yvonne krijgt je de juiste ondersteuning, zowel mentaal als fysiek.
Jessica DerksDeze recensent kan weer genieten van eten en uiteten. Jessica heeft ook meer energie en rust zou het iedereen aanraden.
Mandy BuilMandy geeft aan zich vele malen vrijer, rustiger en energieker te voelen. Volgens haar is dat onbetaalbaar en kan ze meer genieten van andere dingen in het leven. Deze recensent heeft ook meer vertrouwen gekregen in het lichaam.
Dionne PaffenDionne is Yvonne echt super dankbaar en raadt het programma aan iedereen aan. Het programma heeft mij meer energie gegeven, ik heb minder last van buikpijn en geen opgeblazen gevoel. Dit geeft ook meer rust in mijn hoofd, geeft Dionne aan.

Alternatieven: vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldMarieke van Meijeren
Deze zouden wij kopenYvonne van Haastregt
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in gratis programma’sYouTube, Google etc

Conclusie: Kopen of niet kopen?

We kunnen vol overtuiging concluderen dat het online programma van Yvonne de beste keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een transformatie in hun relatie met voeding en lichaamsbeeld. Yvonne hanteert een holistische aanpak, diepgaande modules en deskundige begeleiding. We raden je daarom zeker aan om het online programma van Yvonne te kopen en niet verder te zoeken. Dit programma is definitief het einde van jouw zoektocht.

ReviewYvonne van Haastregt
SamenvattingHet online programma van Yvonne is uitgebreid en diepgaand, special voor vrouwen die hun relatie met voeding willen transformeren, zelfliefde willen ontwikkelen en hun gezondheid willen optimaliseren. Met professionele coaching, waardevolle modules en een warme community biedt Yvonne de tools en ondersteuning om een blijvende levensverandering te realiseren.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Garantie

Als je investeert in het online programma van Yvonne, dan heb je de garantie dat je 4 maanden lang toegang krijgt tot een uitgebreid en goed doordacht programma gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise. Het programma wordt daarnaast ondersteund door een geld-terug-garantie.

Kortingscode

Je kunt bij Yvonne vaker profiteren van diverse kortingsacties. Ben je student, dan krijg je € 50 korting op je bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om je totaalbedrag in termijnen te betalen en als je het programma wilt volgen samen met een familielid of vriend, dan krijgen jullie allebei een korting van € 25.

Gratis beginnen

Twijfel je nog, maar wil je wel graag starten met het online programma? Dan kun je een gratis kennismakingscall van maximaal 20 minuten met Yvonne inplannen.

Doe nu dit

Om direct van start te gaan heb je niet veel nodig. Door naar de website van Yvonne te navigeren en jezelf aan te melden kun je direct beginnen met je levenstransformatie. Je kunt ook een kennismakingscall inplannen, volledig kosteloos, of jezelf inschrijven voor de gratis tweewekelijkse nieuwsbrief voor interessante tips, aanbiedingen en informatie.

FAQ

Vraag: Hoeveel tijd heb je voor het programma nodig?
Antwoord: Je kunt rekenen op gemiddeld 60 tot 90 minuten per week, al hangt dit enorm per module af.

Vraag: Tot wanneer heb je toegang tot de besloten community?
Antwoord: Gedurende een periode van 4 jaar. Je kunt het lesmateriaal dus voorlopig nog bekijken.

Vraag: Kun je het programma ook samen met een bloedtest doen?
Antwoord: Ja hoor, je kunt beide mogelijkheden combineren met elkaar en besparen op de kosten.

Gratis media over/van dit product

Je kunt Yvonne en het team van haar online programma volgen door de social media kanalen in de gaten te houden. Je kunt denken aan het Instagram account (https://www.instagram.com/yvonnevanhaastregt/) of je kunt een kijkje nemen op LinkedIn.

Op jouw succes!