Wil je alles leren als coach? Alle marketingkennis, coachmethodes, tools en persoonlijke ontwikkeling? Dit komt allemaal samen in CoachTribe: het online leerplatform waar coaches alles kunnen leren om te groeien als coach. Hier vind je alle info én kun je jezelf aanmelden met exclusieve bonussen van mij!

Waarom CoachTribe? Om jouw ultieme coachpraktijk te kickstarten

Simpel: bij CoachTribe leer je alles over het vak van coach, zowel inhoudelijk als zakelijk. Onder andere je mindset als coach, methodieken, technieken en misschien wel het belangrijkste: coaching als business. Jij bloeit het beste als je goed kunt coachen én goed kunt ondernemen.

We hebben namelijk een gezegde in coachland: de beste coaches van Nederland zitten thuis zonder klanten. De slechtste coaches van Nederland hebben een overvolle agenda vol met klanten… puur omdat ze de marketing goed snappen. Onze missie is om het beste van beide werelden te combineren, zodat jij een complete coach wordt. Wil je kappen met aanrommelen als coach, dan is dit programma voor jou.

Meld je 1 jaar aan voor Coach Tribe met €117,00 aan extra cadeaus van mij

Wil je je aanmelden voor Coach Tribe? Stuur het bewijs van je aanmelding naar [email protected], want dan geef ik je drie extra cadeaus wanneer je een jaarlidmaatschap neemt! Exclusief als welkomstgeschenk van mij en dus bij niemand anders te krijgen:

Extra Welkomstcadeau 1:
Het NLP Doe-Boek met 130 inspirerende coachtrechnieken t.w.v. €35,00

Extra Welkomstcadeau 2:
NLP Coachkaarten XL met maar liefst 100 coachkaarten t.w.v. €49,00

Extra Welkomstcadeau 3:
NLP Scheurkalender met 365x motiverende bites aan persoonlijke ontwikkeling t.w.v. €33,00

Mail je aanmeldbewijs naar [email protected] en ik zal je drie extra welkomstcadeaus naar je toesturen.

Wat zit er in het zakelijke stuk?

Met onze systemen en strategie krijg je organisch hot leads via pull-marketing die niet kunnen wachten om jouw product aan te schaffen, met 90% – 100% winstmarges. Hiertoe doen we echt alleen maar de belangrijkste, meest effectieve dingen als coach:

Terwijl jij dagenlang ‘aan je website gaat sleutelen', doe je niet de dingen waar het echt om draait. Ondertussen gaat die andere 5% van de coaches ervandoor met de goedbetalende klanten van €7.000,00 per jaartraject of €1.000,00 voor de downsell. Dit zijn eigenlijk nog heel lage bedragen. Als coach ontvang je deze bedragen en het enige wat jij hoeft te doen, is een paar keer per jaar lunchen met je cliënt.

Waarom? Omdat jij precies weet wat je cliënt moet doen en daar moeiteloos op kunt bijsturen. Dit kost jou als coach geen enkele energie. Serieus, als dat wel het geval is, ben je niet coach-waardig maar heb je zelf een coach nodig tot je wel op het juiste niveau bent,

Maandelijks een handjevol extra cliënten inschrijven brengt deze coaches al naar 35k in één maand. Het enige wat ze hoeven te doen, is een aantal maanden lang te lunchen met de vijf cliënten.

Heeft men echt zoveel over voor coaching?

Ja, die cliënten staan gewoon klaar om te beginnen, en dan is €7.000,00 voor een jaartraject nog aan de fors lage kant:

  • Iedere aspirerende tennis-prof wil en neemt een tennis-coach en betaalt de volle mep.
  • Iedere aspirerende vrouwelijke ondernemer wil en neemt een business coach voor vrouwen en betaalt de volle mep.
  • Ieder mkb-bedrijf van 30+ medewerkers neemt een vitaliteitscoach, stresscoach en/of counselor aan om de energie van de medewerkers hoog te houden en de stress laag. Ook voor de volle mep.

En dat allemaal zonder perfecte website, maar mét de juiste doelgerichtheid. Die doelgerichtheid hoor jij te hebben als coach: gewoon in een simpel gesprek de kleine stappen aanwijzen die jouw cliënt moet doen.

Serieus, mijn coach betaalde ik €1.000,00 per gesprek van een kwartier. Wat zei hij in dat gesprek? “Doe A, en doe daarna B. Simpel. Meer is er niet wat je moet weten.” Geen eindeloos gestrategiseer of gespar… want dat noemen we niet doelgericht. Dat is geen coaching.

Mail je aanmeldbewijs naar [email protected] en ik zal je drie extra welkomstcadeaus naar je toesturen.

Waarom hebben we Coach Tribe opgezet?

Omdat te veel coaches wat aan het aanrommelen zijn. De aanmeldingen voor de Coach Tribe gaan niet voor niets hard: ons programma is nogal nodig als ik zie met wat voor afleidingen coaches allemaal bezig zijn en met wat voor doelgerichte acties ze nooit bezig zijn…

Heel eerlijk: als je minder dan 10k per maand draait als coach, ben je in het luchtledige aan het werken. Een harde mening van me, ik weet het.

Neem je je vak als coach serieus en wil je onder gedegen begeleiding de stap maken naar 10k-30k per maand? Dan moet je leren een high ticket coach-aanbod (bijvoorbeeld 10k per jaar) te verkopen. Ben je een coach of trainer en worstel je al een tijdje met…

  • Welke coach-technieken je gewoon moet gebruiken.
  • Hoe je je eigen goedlopende coachbedrijf hebt.
  • Waar die klanten nou vandaan moeten komen.

Neem je verantwoordelijkheid als coach

Wij horen continu dat mensen willen coachen, maar vervolgens klagen ze over van alles en nog wat, zoals dat ze geen klanten hebben.

Oké, kan gebeuren. Maar als we vragen wat ze ervoor hebben gedaan, zeggen ze: “Ik heb maar liefst drie hele blogartikelen geschreven!”

Serieus?

Soms is coaching gewoon super simpel

Waarom zegt geen enkele goeroe dat je daadwerkelijk om een opdracht moet vragen via een daadwerkelijk gesprek? Omdat dat daadwerkelijk resultaat zou opleveren, en dat moeten we niet hebben, want dan blijven de coaches niet meer in onze moneymindset-cursussen waar we aspirerende coaches in bezighouden door ze te gaslighten over haar ‘geldblokkades'.

De coach moet helemaal niet naar blokkades kijken. Die zijn er niet. Er zijn alleen vragen: “Mag ik bij u op gesprek komen voor een open opdracht-sollicitatie?”

Op een gegeven moment is het klaar met nóg een zelfontwikkeling-traject volgen en nóg een coach nemen. Dan ben je er gewoon klaar voor en hoef je niet de piramide te blijven voeden van onderen uit. Dan is het tijd om boven de piramide te staan en anderen bij jou opdrachten te laten afnemen.

Lanceer je coachingsbusiness: meld je nu aan

Mail je aanmeldbewijs naar [email protected] en ik zal je drie extra welkomstcadeaus naar je toesturen.

Veel gestelde vragen over Coach Tribe

Q: Sta jij ook achter deze coachingsmethode, Rubin?
A: Ja, ik sta volledig achter de persoonlijke begeleiding van de hoofdtrainers Marcel Meijlink en dr. Vincent van der Burg: gewoon nuchter, bewezen en op hoog niveau.

Q: Blijft de prijs van dit product zo laag?
A: Nee, En ik zal het je sterker vertellen: straks gaat het meer kosten, want dit is een business-programma én een inhoudelijk coachprogramma dat nu veel te laag geprijsd is. De eerste groep doet voor deze lage introductieprijs mee.

Q: Is deze prijs niet veel te laag?
A: Ja. Andere businessprogramma's beginnen bij 1.997 euro per jaar. We beseffen dat de prijs nu veel te laag is – aangezien het een volledig businessprogramma is mét ook alle inhoudelijke coachtechnieken.

Wij zijn klaar met de wappie-coaches en weigeren hen ook op te leiden

Een van de grote redenen waarom ik dit programma ben gestart, is omdat ik wil afrekenen met wappie-coaches die als enige ervaring hebben dat ze een driedaagse ‘Tony Robbins opleiding' hebben gevolgd waarin ze leuke Zumba-dansjes hebben gedaan.

Als je de volgende woorden al tegenkomt bij een coach, is het een teken dat je bij een wappie-coach zit:

❌ “Mindset”
❌ “Coach, healer, empowerment coach en life & succes coach”
❌ “Zelfliefde”
❌ En het ergste van allemaal vinden we wanneer ze je proberen te gaslighten door te benoemen dat je “blokkades” hebt en dat die door hen geheeld kunnen worden.

Geloof vooral niets van dat laatste. Vooral in NLP geloven we dat niemand blokkades heeft. Iedereen is reeds heel. Hier in dit verse moment. Het aanpraten van blokkades is een vervelende manier om iemand coaching en cursussen te verkopen.

Direct starten met Coach Tribe

We hebben veel zin om jou bij het programma te hebben. Ons programma, de strategieën en de sessies gaan jouw business en je product gegarandeerd transformeren. Kom, we gaan ervoor. Meld je hier aan:

Mail je aanmeldbewijs naar [email protected] en ik zal je drie extra welkomstcadeaus naar je toesturen.

Meld je aan met €117,00 aan extra cadeaus van mij

Wil je je aanmelden voor Coach Tribe? Stuur het bewijs van je aanmelding naar [email protected], want dan geef ik je drie extra cadeaus als je een jaarlidmaatschap neemt! Exclusief als welkomstgeschenk van mij en dus bij niemand anders te krijgen:

Extra Welkomstcadeau 1:
Het NLP Doe-Boek met 130 inspirerende coachtrechnieken t.w.v. €35,00

Extra Welkomstcadeau 2:
NLP Coachkaarten XL met maar liefst 100 coachkaarten t.w.v. €49,00

Extra Welkomstcadeau 3:
NLP Scheurkalender met 365x motiverende bites aan persoonlijke ontwikkeling t.w.v. €33,00

Mail je aanmeldbewijs naar [email protected] en ik zal je drie extra welkomstcadeaus naar je toesturen.

Op jouw succes!