Even eerlijk.

95% van de coaches faalt hard.

Ze hebben glossy visitekaartjes met een ludieke slogan.

Ze hebben een spectaculaire WordPress-website.

Ze hebben 3 blogartikelen met als titel: “Vind de balans op het pad naar je hart”.

Ze verspreiden hun wijsheid in 6 minuten durende Facebook-video's.

Ze voelen zich verheven en spiritueel superieur.

Hun meeste tijd zit in hun podcast-show vol ‘inzichten' en zinnen die beginnen met ‘ik merkte dat ik…'

Ze werken ondertussen bij als accountmanager om hun vrije-tijd-live-gaan-op-insta-hobby te kunnen financieren.

Ondertussen gaat die andere 5% van de coaches ervandoor met de goedbetalende klanten van €30.000,00 per jaartraject of €12.000,00 voor de downsell.

Maandelijks één extra cliënt inschrijven brengt ze al naar 30k per maand. En die cliënten staan gewoon klaar om te beginnen:

 • Iedere aspirerende tennis-prof wil en neemt een tennis-coach en betaalt de volle mep.
 • Iedere aspirerende vrouwelijke ondernemer wil en neemt een business coach voor vrouwen en betaalt de volle mep.
 • Ieder mkb-bedrijf van 30+ medewerkers neemt een vitaliteitscoach, stresscoach en/of counselor aan om de energie van de medewerkers hoog te houden en de stress laag. Ook voor de volle mep.

En dat allemaal zonder website, maar mét de juiste doelgerichtheid.

Ben je een coach of trainer en worstel je al een tijdje met…

 • Welke coach-technieken je gewoon moet gebruiken.
 • Hoe je je eigen goedlopende coachbedrijf hebt.
 • Waar die klanten nou vandaan moeten komen.

Kortom, wil je eingelijk weten hoe het nou echt op goed en professioneel moet?

Coaching moet je niet leren van een gladde ik-maak-je-snel-rijk-man of moneymindset-vrouw die vanuit een zolderkamer te werk gaat.

Coaching moet je serieus nemen en bij een gedegen opleider leren – bij een officieel instituut met decennia ervaring en trainers op Phd-niveau.

Lanceer je coachingsbusiness en meld je nu aan voor Coach Tribe.

De aanmeldingen voor de Coach Tribe gaan hard. En dit is nogal nodig als ik zie met wat voor afleidingen coaches allemaal bezig zijn en met wat voor doelgerichte acties ze nooit bezig zijn…

Heel eerlijk: als je minder dan 10k per maand draait als coach, ben je in het luchtledige aan het werken. Een harde mening van me, ik weet het.

Neem je je vak als coach serieus en wil je onder gedegen begeleiding de stap maken naar 10k-30k per maand?

Niet onbelangrijk: wij zijn géén belief-in-yourself-moneymindset-moneyfesteren-huppeltantes die het zelf niet hebben gedaan. Ik ben een man van principes en ik zou jou dit nooit aanbieden als ik het niet zelf al had bereikt

Wil je leren van de goede voorbeelden, succesvolle organisaties en PhD's met decennia ervaring die daadwerkelijk zes of zeven cijfers per jaar draaien, maak dan nu nog gebruik van de tijdelijke actieprijs.

Q: Sta jij ook achter deze coachingsmethode, Rubin?
A: Ja, ik sta volledig achter de persoonlijke begeleiding van de hoofdtrainers Marcel Meijlink en dr. Vincent van der Burg: gewoon nuchter, bewezen en op hoog niveau.

Q: Blijft de prijs van dit product zo laag?
A: Nee, En ik zal het je sterker vertellen: straks gaat het meer kosten, want dit is een business-programma én een inhoudelijk coachprogramma dat nu veel te laag geprijsd is. De eerste groep doet voor deze lage introductieprijs mee.

Q: Is deze prijs niet veel te laag?
A: Ja. Andere businessprogramma's beginnen bij 997 euro per jaar. We beseffen dat de prijs nu veel te laag is – aangezien het een volledig businessprogramma is mét ook alle inhoudelijke coachtechnieken.

Waarom we een gedegen zakelijk coachtraject wilden aanbieden

Simpel: er zijn te veel aanbieders van ‘business coaching” die jou de droom van miljoen euro per maand laten kopen. Vooral coaches zijn hier helaas een makkelijke prooi van.

Op Instagram word je lekker gemaakt met goeroes die in hun garage staan naast een gehuurde Lamborghini en gehuurde huge villa. Ondertussen vertellen ze dat negen-tot-vijf de pot op kan. Uiteraard hebben ze dit allemaal als high school dropout voor elkaar gekregen. Het is het klassieke sprookje van ‘financiële vrijheid'.

Nou zijn er al genoeg mensen die hier bewust van zijn – mede dankzij mensen die hier wat van zeggen en hierop wijzen, waaronder de satirische JP Sears.

Ook laten ze hun fanbase uit vrouwen bestaan. Vrouwen kopen veel sneller en makkelijker dan mannen zonder vragen te stellen. “Oh, linkje in bio, oké!” Ze besteden het geld van hun man of alimentatie zonder aarzeling aan.

Maar goed, dit is een vrij bekend trucje toch? Maak een boek genaamd “Hoe wordt je rijk?”
Schrijf daar in; “Maak een boek met de titel ‘Hoe wordt je rijk?'” Verkoop dat boek aan vrouwen die rijk willen worden.

Overstresste spirituele vrouwen uit een kansarme achtergrond zijn makkelijk te inspireren met een business money mindset mastery manifestation course voor andere vrouwen met een abundance-droom die van dit jaar echt hun jaar willen maken. Vergeet Paolo Coelho. Werk met de willekeurige spiritueel verheven moneymindset-goeroe.

Kortom: ga niet naar zelfbenoemde business coaches, meestal zonder eigen business. Uiteraard compleet met een gratis download voor iedereen hier om hun mindset naar the next level te tillen.

In Coach Tribe gaan we niet psychologiseren of tweedehands social media quotes plaatsen

Wow. Ik zie in mijn omgeving heel veel voorbeelden van “action faking” onder coaches: bezigheden die doen lijken alsof je productief gaat zijn, maar waarbij je niet één keer daadwerkelijk naar een opdracht gaat vragen:

 • Missie omschrijven…
 • Sparren met ondernemers om elkaar scherp te houden…
 • Werken aan je zichtbaarheid…
 • Blogs schrijven….
 • Je zakelijke FB pagina vullen…
 • Weggever schrijven….
 • Artikelen maken op Instagram…
 • In de krant schrijven…
 • Filmpjes maken…
 • Tips geven…

Terwijl die coaches vaak hartstikke kundige, universitair geschoolde mensen zijn. Dan gaan goeroes hen niet wijsmaken dat ze bovenstaande moeten doen, terwijl iedere opdrachtgever hen makkelijk zou aannemen als ze zich gewoon even melden in een gesprek.

Je bent een coach die een prachtige opdracht wil. Je bent toch geen Hello Fresh of Thuisbezorgd.nl met een eigen social meda win-actie ?

Ik verras me hoe de hele coach-cirkel-piramide elkaar bezighoudt met ‘fans opbouwen', ‘out of your comfortzone filmpjes maken', uitzoeken wat je tegenhoudt' en ‘ondernemen vanuit flow'.

As je dat allemaal doet, houd je jezelf voor dat je productief bent, maar doe je in feite niet het echte werk: die ene mooie opdracht binnenhalen via een goed gesprek met een opdrachtgever.

Waarom zegt geen enkele goeroe dat je daadwerkelijk om een opdracht moet vragen via een daadwerkelijk gesprek? Omdat dat daadwerkelijk resultaat zou opleveren, en dat moeten we niet hebben, want dan blijven de coaches niet meer in onze moneymindset-cursussen waar we aspirerende coaches in bezighouden door ze te gaslighten over haar ‘geldblokkades'.

De coach moet helemaal niet naar blokkades kijken. Die zijn er niet. Er zijn alleen vragen: “Mag ik bij u op gesprek komen voor een open opdracht-sollicitatie?”

Op een gegeven moment is het klaar met nóg een zelfontwikkeling-traject volgen en nóg een coach nemen. Dan ben je er gewoon klaar voor en hoef je niet de piramide te blijven voeden van onderen uit. Dan is het tijd om boven de piramide te staan en anderen bij jou opdrachten te laten afnemen.

Op jouw succes!