Meer dan 10k per maand (extra) verdienen & vrij worden met jouw passief inkomen als coach? En dan het liefst met je eigen offline coaching, online materiaal en digitale producten? Stop dan jouw kennis in een online programma & word financieel vrij met een oneindige stroom passief inkomen.

Heb jij er wel eens over nagedacht om jouw kennis online te verkopen in een online training, programma of cursus? Om zo veel meer te gaan verdienen, in plaats van jezelf keer op keer te moeten herhalen voor uurtje-factuurtje?

Ik ga met iets bijzonders komen.

Ik denk hier al tijden over maar toch hield iets me tegen.

Maar nu dacht ik: gewoon doen. Hiermee kan ik zoveel ondernemers helpen… Allerlei coaches die online geld willen verdienen…

Financieel Vrij Online Ondernemen met je eigen digitale producten & coaching business

Doe Onze Business Na: How-To-Kijk-Over-De-Schouder-Stappenplan

Je Succesvolle Online Coaching- en Kennis-Business Voor NLP-Coaches: Doe ons bedrijf precies na.

Voor coaches, trainers en andere kennis-ondernemers die willen ondernemen met persoonlijke ontwikkeling. Ben jij een ambitieuze creatieve helper en expert die meer leuke klanten en omzet wil zónder zichzelf over de kop te werken? Altijd al een cursus willen maken maar nooit echt doorgezet?

Word online ondernemer en bouw je eigen passieve business. Doe onze business precies na: copy-paste onze geheimen, evenals onze bewezen best practices. Ik onthul al mijn tactieken. Gewoon zien en nadoen hoe een coachbedrijf als die onze succesvol loopt.

Wil jij dit als coach?

 • Een online bedrijf dat op de automatische piloot mensen helpt en jou geld oplevert?
 • Je kennis slim online verkopen? Online Trainingen zijn Super Schaalbaar. Simpelweg 1x een cursus opnemen, en dan eindeloos kunnen verkopen. Maak je bedrijf dus opeens hartstikke schaalbaar.
 • 100% winstmarges. Dit zijn extreem hoge marges, waardoor je nooit stress hebt over het betalen van rekeningen voor de kosten.
 • Geen voorraad.
 • Vanuit huis een fulltime inkomen verdienen met jouw online aanbod?
 • Jouw bankrekening groeit zelfs als je niet werkt. Je wordt letterlijk rijk terwijl je slaapt.
 • Continu tweaks kunnen maken aan je producten zodat het steeds beter wordt.
 • Snel, simpel en goedkoop om te maken.
 • Afstappen van uurtje factuurtje en eindelijk een echte ondernemer worden. Vrij van de rat race.
 • Nooit meer een volle agenda waar je door geleefd wordt. Gewoon weer tijd om te leven, terwijl het geld blijft binnenstromen.
 • En tegelijk meer mensen helpen dan ooit.
 • Complete rust en vrijheid, dus werken wanneer je dat zelf wilt – of zelfs helemaal niet werken?
 • Gewoon fors meer verdienen?
 • Heel veel mensen helpen? Duizenden? Die allemaal betalen?
 • Ben je ervan overtuigd dat je een online training nodig hebt, maar weet je niet precies welke stappen je moet nemen?
 • je wilt je bedrijf online laten groeien, maar je hebt GEEN IDEE waar te beginnen?
 • Probeer je een manier te vinden om meer mensen te bereiken of een grotere impact op de wereld te hebben?
 • Een grote lijst en following opbouwen.
 • Je expert-status in de markt claimen doordat je AUTEUR bent geworden van cursussen en boeken?
 • Als een online training staat, dan staat het.
 • Moeiteloos je programma's vullen.
 • En dat terwijl je tegelijkertijd minder tijd kwijt bent aan je marketing dan ooit.

Dan is Coach Tribe voor jou, zodat jij bij de winnende minderheid gaat horen: wij lanceren ondernemende experts naar een schaalbare online business en een leven vol vrijheid.

Misschien ken je ons al

Misschien heb je Rubin Alaie al weleens online voorbij zien komen. Of misschien heb je een programma van Het NLP College of UNLP aangeschaft en denk je: dit wil ik ook!

Ik ben Rubin Alaie en ik heb al 2.000 betalende klanten geholpen met mijn online programma's. Ik geloof dat jij dit ook kunt als coach en dat jij hiermee meer geld kunt verdienen en ondertussen een mooi, vrij leven kunt leiden.

“Dit verandert alles!” Dat voelde ik nadat ik The 4 Hour Workweek las. “Met deze vrije manier van leven verandert mijn leven – en de hele wereld!” 

Maar het duurde daarna nog precies 5 jaar voordat ik mijn eerste online product ging maken. Hoe is het mogelijk dat het er niet eerder van kwam? Ik dacht dat ik het nooit zou bereiken, die 4 hour workweek…

Waarmee moest ik beginnen? Ik had geen handvatten. Geen coaching. Geen schop onder de kont. Het kwam er maar niet van.

Waar was ik nu met die 4 hour workweek? Ik verloor de overtuiging dat het mogelijk was. De droom doofde uit.

Ik had de vierurige werkweerk kunnen leven, maar ik gaf op.

Wat bleek: ik moest dat gigantische idee opgeven om een nieuwe, daadkrachtige manier te vinden om het te bereiken.

En toen gebeurde er opeens iets ongelooflijks. Ik vond een nieuw, ongelooflijk simpel maar maximaal effectief voertuig en alles veranderde: een paar eigen online producten. Niets meer, niets minder. Nu kon ik met het grootste gemak dit aanbod verkopen, wat ik voorheen niet kon.

Mijn plan? Ik besloot zomaar wat producten te maken. 

Dat was het helaas toch niet… Ik verkocht er zo nu en dan eentje

Dus was het tijd om het laatste puzzelstukje goed te hebben: een coach die het allemaal al had bereikt. In enkele gesprekjes en check-ins vertelde hij me wat ik moest doen. Ik deed ze en wow! Hoe kleine tweaks zoveel effect kunnen hebben! Dit is de ware magie.

Nu sta ik iedere dag op wanneer ik wil, ga ik naar mijn familie en vriendin wanneer ik wil en verdien ik wat ik wil. Dat betekende voor mij en de mensen om me heen dat we nu geweldige, liefdevolle, warme momentjes met elkaar hebben. Zo ben ik nu in staat om prachtige relaties te creëren. Ik ben vrij en beschikbaar voor de belangrijke dingen in het leven.

Het gaat me tegenwoordig heel makkelijk af omdat ik de exacte stappen weet. Ik ben hierdoor een prettig, warm, liefdevol en verrassend persoon geworden voor de mensen in mijn omgeving. En dat kan jij ook.

En dat is de reden waarom ik wil dat jij ook stapje voor stapje jouw freedom business bouwt

Persoonlijk kan ik hier zó van genieten als het lukt om mensen te verblijden met mijn methodes – helemaal op de automatische piloot – zodat ik kan genieten van mijn leven. En dat is precies de reden waarom ik dit met je wil delen.

Stel je voor hoe het zou zijn als je je eigen freedom business hebt als coach.

Je ziet hoe de bestellingen binnenstromen.

Je zit in een totale rust omdat je niks te maken hebt met collega's en gesprekken.

Je voelt de voldoening dat je zóveel mensen tegelijk helpt dankzij je eigen online programma.

Online trainingen zijn namelijk super schaalbaar. Je verkoopt ze onbeperkt.

Vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie je wil?

Je omzet is direct niet meer afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. Je kunt dus van loonslaaf naar in volledige vrijheid leven.

En dat allemaal gewoon via simpele stappen die je moet volgen en waar je doorheen gecoacht moet worden. Je eigen online aanbod is de sleutel tot een leven vol vrijheid, geweldige relaties en een leven vol experimenten.

Dit is te bereiken via de methode van Coach Tribe. Het is niet simpel maar je wordt erin gecoacht – en je groeit gigantisch door de coaching.

Ik doe in babystapjes voor hoe je een winstgevende online business opzet. Jij hoeft mij alleen maar na te doen. Je kunt volledig in je eigen tijd en tempo werken en ons elke dag LIVE jouw vragen stellen. Binnen 5 stappen heb jij je product en salesfunnel online en lopen je eerste bezoekers, leads en klanten binnen.

Waarom je zo snel mogelijk aan een eigen online programma moet bouwen

Je kunt zonder verdienplafond vrij worden met je eigen digitale producten: je eigen online programma is een ongelooflijk waardevolle asset. Zorg dus dat je zo snel mogelijk je eigen videocursus, e-boek of audiocursus hebt.

Je kunt gewoon makkelijk veel geld verdienen en vrij worden met je eigen online aanbod in je succesvolle online coaching business.

Er zijn namelijk twee manieren om vrij te worden. Voor mij is het kraakhelder: wil je doen wat je wilt en vrij zijn? Dan heb je twee opties: wees eigendom van vastgoed of wees eigendom van een online bedrijf – oftewel virtueel vastgoed.

En hoe zit het dan met offline contact met klanten? Dat wordt juist meer

Het bijzondere aan het hebben van je eigen online programma's? Het is meteen een gigantische pool aan leads voor de volgende stap: een fysiek traject of fysieke training met jou, waar je dan weer geen enkele reden voor hebt om te twijfelen als je daar een hoge prijs voor wilt vragen: ze zijn al fan van je en betalen het met liefde. En niet het onbelangrijkste: jij als auteur van online materiaal krijgt zoveel aanzien dat men graag offline coaching van je afneemt. Kortom: je offline coaching bloeit verder op dankzij je online materiaal.

We kunnen het niet alleen… Ondernemers zijn hard nodig!

Ik heb een visie die me adrenaline geeft! Namelijk om alle Nederlanders minimaal één keer in hun leven in aanraking te laten komen met persoonlijke ontwikkeling. Via de trainingslokalen of via andere bronnen voor NLP, spiritualiteit en een gelukkig leven. Ik kan dit echter niet alleen. We hebben meer ondernemers nodig! Daarom bied ik dit programma aan.

De code & strategie voor succesvol online ondernemen als coach

 • Het is briljant: automatisch geld verdienen doordat je producten vanzelf werken en geleverd worden.
 • Jouw kennis online werkt gewoon als virtueel vastgoed! Het briljante hieraan is: het is geld waard! Plus het geeft vrijheid.
 • Er is geen plafond aan wat je kunt verdienen. Die zeven figuren zijn in het zicht, terwijl je dat in een baan of freelance-onderneming uit je hoofd moet zetten.
 • Het is een bewezen strategie: de simpele ‘funnel’ die je maakt die ervoor zorgt dat mensen via de ja-beweging al jouw online producten bij jou kopen. Ondernemers vragen me wel eens: ik heb al best veel bezoekers maar geen klanten. Het antwoord is altijd: die klanten kunnen alléén geconverteerd worden met deze simpele funnel. Bouw dat en je bent klaar.

Als je duidelijke begeleiding krijgt, begrijp je pas waarom sommige dingen tot nu toe nog niet gewerkt hebben. Met stevige sturing laat je al het aarzelen voorgoed achter je. Het moet echt makkelijk kunnen, en dat kan alleen als iemand je het laat zien en jou coacht. Stap voor stap. ‘Het gewoon gaan doen' kan alleen als iemand er vanuit een afstandje naar kijkt en jou aanstuurt, zodat je zelf niet meer overweldigd raakt doordat je zo in al die spaghetti van 'to do's' en mogelijkheden vastzit.

Je hebt toch een grootse droom? Laat jezelf dan niet meer ‘aanhobby’en. Tijd voor serious business. Laten we nu écht de knop omzetten.

Een funnel was toch super high tech met e-mails en zo?

Nee, een funnel kan alles zijn. Als jij in de Mediamarkt een mobieltje koopt en het personeel daar vraagt of je er ook een verzekering en hoesje bij wilt, dan is dat al een funnel.

Je ziet het al: als jij aan mensen vraagt of ze er iets bij willen kopen, dan is dat al een funnel.

Dit is eigenlijk de belangrijkste reden/kracht waarom mensen iets kopen: de automatische beweging waar ze al in zitten. Mensen kopen gewoon. Maakt niet uit wat het is. Zolang ze maar een aanbod krijgen. Er is namelijk altijd een percentage dat ja zegt op dat aanbod.

Dit is de #1 manier om iets te verkopen: mensen hebben zich al aangemeld voor je weggever… én op de bedanktpagina van die weggever mogen ze wéér een aanmeldbeweging doen – alleen dit keer voor 47 euro – en geheid is er een percentage dat die aanmeldbeweging zal maken. Misschien wel 20 tot 40 mensen van de 100 die het aanbod zien.

En dan zijn we nog niet klaar… want nadat ze dat programmatje van 47 euro hebben gekocht, zien ze wéér een bedanktpagina, maar dit keer met nog een aanbod van bijv. 297 euro. Ze hebben al de koopbeweging gemaakt, dus die koopbeweging maken ze gerust nog een keer om ook dat te kopen.

In dit programma krijg je geen bla bla. Ik kom direct to the point. Wat is het model om internet-miljonair te worden? Dan zeg ik: zet je kennis online in je eigen premium (e-)boek, audio en/of video-cursus.

Hoe verkoop je ze vervolgens? Er is maar 1 manier. Dit model is hét antwoord – het principe erachter: fietsen.

Ja, inderdaad: fietsen. Wie al op de fiets zit, hoeft minimale kracht te geven om nog meer vaart te maken. Dit is precies de flow waar we gebruik van maken om mensen jouw programma te laten kopen:

Iedere succesvolle internet-ondernemer doet dit met het principe van de ja-set, oftewel consistentie.

Hoe dan? Simpel: dankzij twee briljante dingen: bedanktpagina’s met upsells en kassakoopjes.

Kijk maar bij de website van IMU, Simone Levie of Het NLP College: men kan een weggever aanvragen en krijgt gelijk een aanbod met kassakoopje. Daarna krijgt men direct weer een aanbod en daarna direct weer.

Dat is de grootste asset die jij kunt neerzetten voor jezelf, om automatisch het meeste te verkopen. En dit komt helemaal goed in Coach Tribe.

Reeds in de eerste 6 weken van het programma ga je al jouw eigen online materiaal neerzetten. Dit materiaal moet jou straks al makkelijk op passieve wijze 10k omzet per maand opleveren.

Een funnel is de sleutel – Laten wij hem samen voor je bouwen

Waarom ik echt wil dat je met jouw business meedoet?

Omdat funnels je leven voorgoed veranderen.

En omdat het mijn plicht is als marketingman om funnels niet onbenut te laten door ondernemers.

Nou klinkt “je online business neerzetten met automatische funnels” wollig en groots.

Ik krijg bovendien jeuk wanneer we in Nederland het woord ‘business' gebruiken voor ‘onderneming'… én je hebt zo'n funnel niet zomaar met een paar kliks gemaakt.

Je moet een aantal dingen bouwen, schrijven, instellen en programmeren. Dat is gewoon werk dat jij moet uitvoeren, en waar ik je in coach.

Ik ga dit zo concreet mogelijk voor je maken met kleine, duidelijke concrete opdrachtjes om je funnel volledig neer te zetten. We gaan daadwerkelijk wat doen zodat je na een paar weken al wat tastbaars hebt staan.

Met welke mentaliteit moet je dit traject instappen?

 • Denk groot: 1 miljoen is héél weinig. Denk niet zo klein.
 • Niemand geeft wat om jou. Hoe je groeit, jouw reis, jouw inzichten… Ze willen gewoon simpele oplossingen voor hun eigen problemen. Heb alsjeblieft deze mentaliteit als je online iets wilt gaan verkopen.
 • Online willen de mensen een van de volgende twee dingen: je entertaint en je bent charismatisch, leuk, grappig… óf je lost een probleem op. Wij gaan ons focussen op dat tweede. Mijn kanaal ging nooit over mij. Ik gaf altijd gewoon antwoord op vragen. Weet wie je publiek is, weet wat hun problemen zijn en los dat probleem keihard op met een digitaal product.

We hebben veel zin om jou bij het programma te hebben. Ons programma, de strategieën en de sessies gaan jouw business en je product gegarandeerd transformeren. Kom, we gaan ervoor. Meld je hier aan:

Hoe gaan we dan praktisch te werk?

 • Kies iets waar je makkelijk over praat. Iets waarbij je zelf denkt: ‘Dat doe ik wel even'. Dat is namelijk super waardevol voor anderen en je klanten hebben totaal geen idee over hoe nietszeggend het eigenlijk voor jou is. Dat is geld waard. Dat is al geschikt voor een cursus. Dat willen ze niet gratis op YouTube leren, maar van jou en daar betalen ze je graag voor.
 • Maak meerdere producten en programma’s van verschillende prijsniveaus. Dit noemen we een value ladder waarmee je je klanten steeds het volgende, duurdere product verkoopt. Want in marketing geldt: het is veel makkelijker om aan je huidige klanten te verkopen, dan aan nieuwe klanten. Dit principe noemen we: je funnel.
 • Ga niet je eigen ‘story’ en ‘creativiteit’ in je programma leggen. Laat het niet om jou draaien. Sorry, maar men wil gewoon producten kopen waarmee problemen opgelost worden. Je klanten zullen je super dankbaar zijn als ze bij jou de kleine stapjes kunnen halen. Wil je aandacht, likes en hartjes en er cool uitzien? Of wil je gewoon inkomsten, klanten en contacten in je mailinglist?
 • We gaan meteen digitale producten bouwen, in plaats van ‘zichtbaar zijn’ en ‘een following opbowen’. Focus je alsjeblieft op inkomsten. Veel coaches willen wel verdienen maar ze doen het niet. Ze hebben er moeite mee en dat komt omdat ze aan het podcasten zijn… Ga niet eerst een following opbouwen, want als jij er geen verkoopmachine achter hebt, gaan ze naar je concurrent. En zien ze jou als ‘de gratis hobbyist’ die alles gratis op Instagram zet. Het heeft absoluut geen zin om gratis content te maken als je online verkoopmachine nog niet staat.
 • De pot op met ´zichtbaar zijn´. Dit is de meest pijnlijke jeukterm waar iedereen mee strooit, maar het zegt helemaal niks. Ik wil gewoon dat je drie jaar lang keihard werkt. Zichtbaar zijn klinkt zo leuk, alsof je eventjes een overtuiging verandert, een affirmatie doet en vervolgens al succesvol bent en zichtbaar bent, maar het is hard werken.
 • We zorgen voor executie. Wij gaan dit keihard aanpakken en zorgen voor resultaat en optimale systemen en natuurlijk KLANTEN.
 • Het bovenstaande en nog veel meer behandelen we extensief in het programma en gaan we keihard aanpakken.

Met onze systemen en strategie krijg je organisch hot leads via pull-marketing die niet kunnen wachten om jouw product aan te schaffen, met 90% – 100% winstmarges.

Bovendien: je wordt het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt. Zorg dat je wat intensiever met mij te maken krijgt, iemand die het pad al heeft bewandeld, evenals een gemotiveerde groep medestudenten.

Doe de volgende nutteloze afleidingen dus allemaal niet

 • Het schrijven van een artikel (dat niemand leest)
 • Video’s uploaden (die alleen je vriendin en schoonmoeder kijken)
 • Aanrommelen achter de schermen met techniek (websites, tools, etc.)
 • Podcasten, Facebooken, Instagrammen. etc. om ‘zichtbaar te zijn’.
 • ‘Waarde leveren.’
 • Een ‘tribe’ bouwen.
 • Professionele foto’s op je website en social media.
 • De perfecte tagline op je Linkedin-profiel
 • SEO maximaal geoptimaliseerd op een te dure website.
 • Je gaat verslaafd alle seminars af, hopende op de gouden tip of een fix van je ‘belemmerende mindset’.
 • Je hebt zelfs een ‘weggever’ gemaakt met ‘7 tips om _____’.

Cut the crap met al die gratis ruis. Zorg dat je gewoon wat producten hebt die men kan kopen. Simpel. Klaar. Ik snap waar je staat. Je wilt Instagram-hartjes en likes. Zichtbaar zijn en zo. Je weet echter niet hoe je ook daadwerkelijk klanten krijgt.

Alleen voor experts die hun kennis digitaal willen aanbieden: zo krijg je structurele groei, meer impact en vrijheid

Mijn allergrootste wens is dat jouw bedrijf moeiteloos stroomt. Gewoon continu automatisch verkopen.

Ik wil dat jij nooit meer zonder inkomen zit als (NLP-)coach. Zodat je altijd gehoord wordt en klanten hebt. Hoe zonde dat je allerlei afleidingen jou nu laat tegenhouden. Met gratis ruis op social media sla je de plank mis.

Bied 1 ding gratis en vraag vervolgens direct geld voor 3 van je producten. Als je op deze manier direct je aanbod doet, dan gaan ze ook daadwerkelijk jouw lessen in zich opnemen en er wat mee doen. Ze doen niks met je gratis podcasts, vlogs, blogs en quotes.

Ik leer je straks het complete stap-voor-stap systeem om jouw online cursus te maken, promoten en verkopen.

Wat altijd fout gaat bij coaches die online willen ondernemen

Even eerlijk.

95% van de coaches faalt hard.

 • Ze hebben glossy visitekaartjes met een ludieke slogan.
 • Ze hebben een spectaculaire WordPress-website.
 • Ze hebben 3 blogartikelen met als titel: “Vind de balans op het pad naar je hart”.
 • Ze verspreiden hun wijsheid in 6 minuten durende Facebook-video's.
 • Ze voelen zich verheven en spiritueel superieur.
 • Hun meeste tijd zit in hun podcast-show vol ‘inzichten' en zinnen die beginnen met ‘ik merkte dat ik…'
 • Ze werken ondertussen bij als accountmanager, een baan die ze diep haten om hun vrije-tijd-live-gaan-op-insta-hobby te kunnen financieren.
 • Kortom: lange dagen, veel uren, laag inkomen.

Ondertussen gaat die andere 5% van de coaches ervandoor met de goedbetalende klanten van €7.000,00 per jaartraject of €1.000,00 voor de downsell. Dit eigenlijk nog heel lage bedragen. Als coach ontvang je deze bedragen en het enige wat jij hoeft te doen, is een paar keer per jaar lunchen met je cliënt.

Waarom? Omdat jij precies weet wat je cliënt moet doen en daar moeiteloos op kunt bijsturen. Dit kost jou als coach geen enkele energie. Serieus, als dat wel het geval is, ben je niet coach-waardig maar heb je zelf een coach nodig tot je wel op het juiste niveau bent,

Maandelijks een handjevol extra cliënten inschrijven brengt deze coaches al naar 35k in één maand. Het enige wat ze hoeven te doen, is een aantal maanden lang te lunchen met de vijf cliënten.

Uitvogelen hoe je hieruit komt? Dat kan jaren duren

 • Je wordt overweldigd door alles wat moet gebeuren.
 • Je vraagt je af hoe je in godsnaam aan al die klanten gaat komen.
 • Je bent verliefd op jouw expertise en het coachvak, maar je vraagt je af: “Wie zit er op mij te wachten?”
 • Ondanks je gevolgde opleidingen en behaalde successen vind je jezelf nog niet ‘goed genoeg’ om geld te vragen voor jouw expertise.
 • Je leeft niet in vrijheid, doordat je nog niet bepaald een stevige, constante stroom passief inkomen hebt.
 • Je wordt geconfronteerd met marketing, financiën, website bouwen, online leeromgeving bouwen, betaalpagina's…) wat nog niet bepaald vloeiend gaat. Je moet er wel ‘iets' mee, maar hoe?
 • Je bent er moe van geworden. Niet geheel moedeloos, maar wel moe. Want je probeerde zoveel en je werkte zo hard, al leidde het niet ergens toe. Al je harde werk stapelde zich niet op tot iets substantieels. Het schiet niet op en je loopt in rondjes.
 • En als je niet uitkijkt wordt het een vijfjarenplan voordat het allemaal staat. En dan moet je nog je eerste euro verdienen aan je online programma.

Heeft men echt zoveel over voor coaching?

Ja, die cliënten staan gewoon klaar om te beginnen, en dan is €7.000,00 voor een jaartraject nog aan de fors lage kant:

 • Iedere aspirerende tennis-prof wil en neemt een tennis-coach en betaalt de volle mep.
 • Iedere aspirerende vrouwelijke ondernemer wil en neemt een business coach voor vrouwen en betaalt de volle mep.
 • Ieder mkb-bedrijf van 30+ medewerkers neemt een vitaliteitscoach, stresscoach en/of counselor aan om de energie van de medewerkers hoog te houden en de stress laag. Ook voor de volle mep.

En dat allemaal zonder perfecte website, maar mét de juiste doelgerichtheid. Die doelgerichtheid hoor jij te hebben als coach: gewoon in een simpel gesprek de kleine stappen aanwijzen die jouw cliënt moet doen.

Serieus, mijn coach betaalde ik €1.000,00 per gesprek van een kwartier. Wat zei hij in dat gesprek? “Doe A, en doe daarna B. Simpel. Meer is er niet wat je moet weten.” Geen eindeloos gestrategiseer of gespar… want dat noemen we niet doelgericht. Dat is geen coaching.

Waarom hebben we Coach Tribe opgezet?

Omdat te veel coaches wat aan het aanrommelen zijn.

De aanmeldingen voor de Coach Tribe gaan niet voor niets hard: ons programma is nogal nodig als ik zie met wat voor afleidingen coaches allemaal bezig zijn en met wat voor doelgerichte acties ze nooit bezig zijn…

Heel eerlijk: als je minder dan 10k per maand draait als coach, ben je in het luchtledige aan het werken. Een harde mening van me, ik weet het.

Neem je je vak als coach serieus en wil je onder gedegen begeleiding de stap maken naar 10k-30k per maand? Dan moet je leren een high ticket coach-aanbod (bijvoorbeeld 10k per jaar) te verkopen. Ben je een coach of trainer en worstel je al een tijdje met…

 • Welke coach-technieken je gewoon moet gebruiken.
 • Hoe je je eigen goedlopende coachbedrijf hebt.
 • Waar die klanten nou vandaan moeten komen.

Kortom, ben je een coach die wil vlammen, een online imperium wil opbouwen en eigenlijk wil weten hoe het nou echt goed en professioneel moet?

[Ontwerp en lanceer jouw online aanbod] [Exacte Tutorial]

Lanceer je coachingsbusiness en meld je nu aan voor Coach Tribe.

Waarom we een gedegen zakelijk coachtraject wilden aanbieden

Simpel: er zijn te veel aanbieders van ‘business coaching” die jou de droom van miljoen euro per maand laten kopen. Vooral coaches zijn hier helaas een makkelijke prooi van.

Op Instagram word je lekker gemaakt met goeroes die in hun kracht staan. Of je ziet online business goeroes in hun garage staan naast een gehuurde Lamborghini en gehuurde huge villa. Ondertussen vertellen ze dat negen-tot-vijf de pot op kan. Uiteraard hebben ze dit allemaal als high school dropout voor elkaar gekregen. Het is het klassieke sprookje van ‘financiële vrijheid'.

Nou zijn er al genoeg mensen die hier bewust van zijn – mede dankzij mensen die hier wat van zeggen en hierop wijzen, waaronder de satirische JP Sears.

Ook laten ze hun fanbase uit vrouwen bestaan. Vrouwen kopen veel sneller en makkelijker dan mannen zonder vragen te stellen. “Oh, linkje in bio, oké!” Ze besteden het geld van hun man of alimentatie zonder aarzeling aan.

Maar goed, dit is een vrij bekend trucje toch? Maak een boek genaamd “Hoe wordt je rijk?”
Schrijf daar in; “Maak een boek met de titel ‘Hoe wordt je rijk?'” Verkoop dat boek aan vrouwen die rijk willen worden.

Overstresste spirituele vrouwen uit een kansarme achtergrond zijn makkelijk te inspireren met een business money mindset mastery manifestation course voor andere vrouwen met een abundance-droom die van dit jaar echt hun jaar willen maken. Vergeet Paolo Coelho. Werk met de willekeurige spiritueel verheven moneymindset-goeroe.

Kortom: ga niet naar zelfbenoemde business coaches, meestal zonder eigen business. Uiteraard compleet met een gratis download voor iedereen hier om hun mindset naar the next level te tillen.

Coaching moet je niet leren van een gladde ik-maak-je-snel-rijk-man of moneymindset-vrouw die vanuit een zolderkamer te werk gaat.

Coaching moet je serieus nemen en bij een gedegen opleider leren – bij een officieel instituut met decennia ervaring en trainers op Phd-niveau.

Niet onbelangrijk: wij zijn géén belief-in-yourself-moneymindset-moneyfesteren-huppeltantes die het zelf niet hebben gedaan. Ik ben een man van principes en ik zou jou dit nooit aanbieden als ik het niet zelf al had bereikt

Wil je leren van de goede voorbeelden, succesvolle organisaties en PhD's met decennia ervaring die daadwerkelijk zes of zeven cijfers per jaar draaien, maak dan nu nog gebruik van de tijdelijke actieprijs.

Wij zijn klaar met de wappie-coaches en weigeren hen ook op te leiden

Een van de grote redenen waarom we Coach Tribe zijn gestart, is omdat we willen afrekenen met wappie-coaches die als enige ervaring hebben dat ze een driedaagse ‘Tony Robbins opleiding' hebben gevolgd waarin ze leuke Zumba-dansjes hebben gedaan.

Als je de volgende woorden al tegenkomt bij een coach, is het een teken dat je bij een wappie-coach zit:

 • “Mindset”
 • “Coach, healer, empowerment coach en life & succes coach”
 • “Zelfliefde”
 • En het ergste van allemaal vinden we wanneer ze je proberen te gaslighten door te benoemen dat je “blokkades” hebt en dat die door hen geheeld kunnen worden. 

Geloof vooral niets van dat laatste. Vooral in NLP geloven we dat niemand blokkades heeft. Iedereen is reeds heel. Hier in dit verse moment. Het aanpraten van blokkades is een vervelende manier om iemand coaching en cursussen te verkopen.

In Coach Tribe gaan we niet ‘in onze kracht staan' of tweedehands social media quotes plaatsen

Wow. Ik zie in mijn omgeving heel veel voorbeelden van “action faking” onder coaches: bezigheden die doen lijken alsof je productief gaat zijn, maar waarbij je niet één keer daadwerkelijk naar een opdracht gaat vragen:

 • Missie omschrijven…
 • Sparren met ondernemers om elkaar scherp te houden…
 • Werken aan je zichtbaarheid…
 • Blogs schrijven….
 • Je zakelijke FB pagina vullen…
 • Weggever schrijven….
 • Artikelen maken op Instagram…
 • In de krant schrijven…
 • Filmpjes maken…
 • Tips geven…

Terwijl die coaches vaak hartstikke kundige, universitair geschoolde mensen zijn. Dan gaan goeroes hen niet wijsmaken dat ze bovenstaande moeten doen, terwijl iedere opdrachtgever hen makkelijk zou aannemen als ze zich gewoon even melden in een gesprek.

Je bent een coach die een prachtige opdracht wil. Je bent toch geen Hello Fresh of Thuisbezorgd.nl met een eigen social meda win-actie ?

Ik verras me hoe de hele coach-cirkel-piramide elkaar bezighoudt met ‘fans opbouwen', ‘out of your comfortzone filmpjes maken', uitzoeken wat je tegenhoudt' en ‘ondernemen vanuit flow'.

As je dat allemaal doet, houd je jezelf voor dat je productief bent, maar doe je in feite niet het echte werk: die ene mooie opdracht binnenhalen via een goed gesprek met een opdrachtgever.

In dit programma kun je geen Excuus-Truus meer zijn. Bespaar jezelf tijd, energie en frustratie en pak het voor eens en altijd goed aan.

Wat wij anders gaan doen met jou

 • “Welke software bestaat er allemaal? Wat is handig om te gebruiken? Kajabi, Learnpress, Teachable, Huddle, een cursus op Instagram geven…”
 • “Waar en hoe zal ik mijn video's uploaden?”
 • “Wat voor verkoopkanalen kan ik allemaal gebruiken? Bellen, mailen, schrijven, vloggen, podcasten… er is zoveel!”
 • “Wat is de best verkopende tip qua sales die anderen gebruiken?”
 • “Hoe kan ik een webinar het beste aanpakken?
 • “Wat zijn de beste tips om een livesessie te doen?”

Mijn antwoord op bijna al dit soort vragen zal gaan zijn: ja, gewoon doen. Ik ga je niet vervelen met ‘de 5 beste opties om…'. Ik kies gewoon voor jou. Weg keuze-stress. Gewoon beginnen. Dan ben je veel verder dan wanneer je duizend-en-een opties zou krijgen. Doen is mijn antwoord standaard voor jou. Niet twijfelen of afwachten. Begin het (met hulp van mij!) te leren.

Ik neem je trouwens wel gewoon volledig mee achter de schermen van mijn eigen cursusbedrijf, vertel PRECIES hoe ik mijn cursussen maak, film, verkoop en run.

Neem je verantwoordelijkheid als coach

Wij horen continu dat mensen willen coachen, maar vervolgens klagen ze over van alles en nog wat, zoals dat ze geen klanten hebben.

Oké, kan gebeuren.

Maar als we vragen wat ze ervoor hebben gedaan, zeggen ze: “Ik heb maar liefst drie hele blogartikelen geschreven!”

Serieus?

Je kunt maar één ding tegelijk doen: ik gids je steeds naar de volgende simpele stap – zonder afleiding en duizenden andere stappen, theorieën, disciplines en afleidingen zoals ‘ik moet online zichtbaar zijn'.

Soms is coaching gewoon super simpel

Waarom zegt geen enkele goeroe dat je daadwerkelijk om een opdracht moet vragen via een daadwerkelijk gesprek? Omdat dat daadwerkelijk resultaat zou opleveren, en dat moeten we niet hebben, want dan blijven de coaches niet meer in onze moneymindset-cursussen waar we aspirerende coaches in bezighouden door ze te gaslighten over haar ‘geldblokkades'.

De coach moet helemaal niet naar blokkades kijken. Die zijn er niet. Er zijn alleen vragen: “Mag ik bij u op gesprek komen voor een open opdracht-sollicitatie?”

Op een gegeven moment is het klaar met nóg een zelfontwikkeling-traject volgen en nóg een coach nemen. Dan ben je er gewoon klaar voor en hoef je niet de piramide te blijven voeden van onderen uit. Dan is het tijd om boven de piramide te staan en anderen bij jou opdrachten te laten afnemen.

Stoppen met moraalnarcisme en beginnen met geld verdienen

Wij waken voor narcisme in zelfbenoemde coaches en wij weigeren mensen op te leiden die deze kant op neigen. “Ik wil de wereld verbeteren.” Hartstikke leuk voor in je vrije tijd of om op Instagram te laten zien dat je een 'teacher' bent en dat je deugt, maar aan je werk moet je gewoon geld verdienen.

Ik moedig coaches aan om hun werk weer gewoon als werk te zien. De schoorsteen moet roken. Je moet geld verdienen. Je wilt toch je eigen ‘business'? Behandel het dan ook als business. Stop met moralistisch doen en hanteer een zakelijke tactiek voor jouw coachingsavontuur.

Coaches onderschatten wat mogelijk is met een eigen online aanbod

Je laat geld op de tafel liggen

 • ‘Nooit meer werken' bestaat gewoon.
 • Je wordt financieel vrij én je maakt mensen blij.
 • Je durft weer gewoon commercieel te zijn. Weet je wel, zoals een echt bedrijf.
 • Je gaat alles ook echt toepassen. Ik houd je voortgang bij, steun en coach je.
 • Het is eigenlijk super easy dankzij de exacte stappen. Vergeet chique goeroes en strategieën. We doen alleen de simpele stappen.
 • Snel grote stappen maken. Dankzij de begeleiding ga je daadwerkelijk hard vooruit. Wat dacht je dus van stap-voor-stap hulp om jouw online producten te maken?
 • Dit is de enige keer dat je me iets hoort zeggen over de wet van aantrekking… maar inderdaad: het bestaat en het werkt. Jij kunt gewoon neerzetten wat je maar wilt. Je kunt een rijk leven creëren, voor je klanten en jezelf. Rijkdom is een keuze! Je kunt kiezen voor impact en overvloed via het internet. Wees schaamteloos ambitieus & succesvol. Het mag.

Dus: laat me je helpen om een eenvoudig aanbod te creëren waar je helemaal verliefd op bent en dat je moeiteloos verkoopt. Want vrijheid is slechts enkele eigen online producten van jou verwijderd.

Ja, ook hier zijn wij eerlijk over: niet ieder niche maakt jou rijk

Dit vertellen veel marketinggoeroes je niet bij al die beloftes over hoe rijk je wel niet kunt worden via online ondernemen. Nou, dit is de bittere waarheid:

Je verdient meer geld als jouw onderwerpen zakelijk gericht zijn. Bijvoorbeeld over crypto, beleggen of vastgoed.

Men wil maar maximaal 297 euro betalen voor een online cursus “ademhaling” maar 1.997 euro betalen voor een online cursus over hoe je geld verdient.

Ja, met een online cursus ‘ademtechnieken’ of ‘haken en breien’ kun je ook makkelijk meer dan 10k per maand verdienen, maar dat bedrag is een lachertje voor wie een online cursus ‘BnB-verhuurder’ geeft. Daar hoort dan minimaal een nulletje bij te staan.  

Ik houd niets voor je achter: dit is precies wat we met je gaan doen

Heel concreet: wat gaan we doen? Ik begeleid je om je eigen cursus te maken. Bijvoorbeeld een minicursus van 47 euro, en eentje van 997.

Dit is een leuk proces, want veel mensen vinden het leuk om een cursus te maken. Jij hopelijk ook.

Het is bovendien niks meer dan met je mobieltje wat instructievideo’s en PowerPoints op te nemen met je stem eroverheen. Dan heb je je videocursus al. Echt waar, zelfs een groot deel van de grootste cursusmakers van Nederland – en van de wereld – nemen hun cursussen gewoon op met hun mobieltje. Het gaat om het tempo-principe: maak het af! We gaan voor de doe-aanpak. Daar bovenop kun je nog nadenken over bonussen, zoals werkboeken, audio’s, quizzen en groepscoaching.

Ook zullen er wat pittigere dingen moeten gebeuren – en jij gaat ze allemaal doen: je cursusomgeving instellen, je betaalprogramma instellen, Mollie instellen en zo nog een aantal automatiseringtools.

Maar de basis bedenken en maken is het leukste. Je moet in ieder geval hebben:

 • Een weggever
 • Een mini cursus van 47 euro
 • Een grote cursus van 997 tot 9.997 euro

Want niemand besluit in één keer om opeens 997 te betalen voor een product. Dat doen ze pas als ze bekend met je zijn via het goedkopere product. Weet je nog? Het is makkelijker om aan huidige klanten te verkopen dan aan nieuwe klanten.

We maken gebruik van de ja-flow: nadat ze 2 keer eerder de aankoop-beweging hebben gemaakt, kunnen ze pas een duurder product kopen.

Oprotten met je perfectionisme

Cut the crap over ‘ik moet eerst een opleiding', ‘ik moet eerst mijn overtuigingen opsporen' of ‘ik moet het een keer doen als ik er echt tijd voor heb'.

Newsflash: je hebt nooit tijd over. Als je wacht tot je tijd over hebt, dan gebeurt het niet. Dan komt die eigen business er nooit. Steek je handen uit de mouwen.

Geef jezelf een schup onder de kont. Nu moet die nieuwe site er wel komen.

Dus niks zelf uitzoeken. Stappen zetten. Direct resultaat. I've got your back.

Dit is het proces van het maken van je online programma

Hoe ga ik met je aan de slag? Het staat al vast dat je een online programma gaat maken. Het beste idee is namelijk sowieso: iets ontwikkelen waar je eenmaal werk aan hebt en dan veel kunt verkopen als een cursus.

 1. Open Powerpoint
 2. Maak wat sheets
 3. Leg daarin uit wat je wilt leren aan mensen

Dat is je cursus.

Vervolgens hoef je alleen nog maar op je mobiel de voicerecorder aan te zetten. En dan uitleg geven bij de sheets. Audio en video bij elkaar gieten, op Vimeo zetten en klaar.

Je hebt nu je eigen cursus al.

En dan herhaal je dat zodat je nog een cursus hebt. En dat noem je je bonus. En dan misschien nog een bonus. Die krijgen mensen als extraatje. Dat verkoopt makkelijker.

En dan heb je je aanbod al: een aantrekkelijk pakket met cursus en bonussen.

En dan maak je nog een hele serie video's als vervolg (zelfde onderwerp maar dan veel dieper) en dat bundel je in een pakket voor 997 euro. Dit is je upsell.

Onthoud: bonussen is echt de manier om mensen te overtuigen om te kopen.

De enige 2 manieren die je moet toepassen om je programma te verkopen, zijn dit:

1. Iedere bedanktpagina moet altijd een vervolgaanbod hebben.

2. Het aanbod moet bonussen hebben.

Dat is alles. Er is altijd een groot percentage dat hiervoor valt en gewoon van jou koopt.

Veel gestelde vragen over Coach Tribe

Q: Sta jij ook achter deze coachingsmethode, Rubin?
A: Ja, ik sta volledig achter de persoonlijke begeleiding van de hoofdtrainers Marcel Meijlink en dr. Vincent van der Burg: gewoon nuchter, bewezen en op hoog niveau.

Q: Blijft de prijs van dit product zo laag?
A: Nee, En ik zal het je sterker vertellen: straks gaat het meer kosten, want dit is een business-programma én een inhoudelijk coachprogramma dat nu veel te laag geprijsd is. De eerste groep doet voor deze lage introductieprijs mee.

Q: Is deze prijs niet veel te laag?
A: Ja. Andere businessprogramma's beginnen bij 997 euro per jaar. We beseffen dat de prijs nu veel te laag is – aangezien het een volledig businessprogramma is mét ook alle inhoudelijke coachtechnieken.

I practice what I preach

Wij hebben daadwerkelijk onze eigen programma's en we draaien zelf gewoon zes figuren via onze online producten zónder de hulp aan coaches meegerekend.

Ik heb inmiddels 2.000+ klanten en mijn resultaten waren verbluffend – en het was al die tijd gewoon zo simpel.

Stel je voor: Je hebt automatisch klanten – iedere dag. €20.000,00 per maand.

En daar rollen uiteindelijk enkele grote opdrachten uit: dit telt op naar €100.000 per maand.

Alles stroomt moeiteloos door. Op de automatische piloot. Zolang je maar een paar online producten hebt gemaakt en online aanbiedt.

Doe nu mee aan mijn programma en realiseer dit.

Wie is Rubin Alaie, een van de trainers?

Rubin Alaie is een bekende trainer in Nederland die duizenden online cursussen heeft verkocht. Hij is verliefd op online marketing en kan jou bij alle facetten bij de hand nemen: van het maken van je eigen cursus tot het verkopen en instellen van de techniek.

Actie + consistentie is de sleutel tot succes. Met mijn accountability heb je eindelijk een garantie op het behalen van jouw doelen: er is geen weg meer terug!

Ga niet in je eentje aanrommelen

Saboteer je online succes niet meer. Reserveer mij een heel jaar voor jezelf. Lanceer gestructureerd en met een stok achter de deur jouw onderneming.

Je kunt er maanden over doen of je kunt gewoon direct het succes van mijn bedrijven nabootsen. Start nu en doorbreek jouw omzetplafond en grenzen van vrijheid.

Aan het einde van dit programma heb je het volgende:

Je gaat echt met ontzettend veel eindigen, maar laat ik het even samenvatten in de belangrijkste zaken:

 • Een stabiel passief inkomen dat onbeperkt hoog kan zijn.
 • Meerdere producten, zodat je lekker veel kunt verkopen aan je huidige klanten.
 • Enorm goed werkende funnels via webagina's en e-mails.
 • Alles gewoon super simpel en overzichtelijk. Je bent hierna nooit meer het overzicht van je online bedrijf kwijt.
 • Je bent de CEO van je bedrijf en je leven. Dat betekent dat jij bepaalt, verbindt en organiseert en dat je niet uurtje factuurtje werkt.

Start hier met Coach Tribe

Coaches, consultants en cursusmakers, voorkom dat je achterloopt op de prachtige effecten die online ondernemen te bieden heeft

Wanneer je alles wat ik al heb gedaan, één voor één zonder moeite gaat toepassen, kun je het blijvend leren en blijvend impact maken voor mensen om je heen.

Dit is het juiste moment. Dit bericht komt niet voor niets nu op je pad. Nu kan je snel prachtige stappen zetten. Nu is het tijd om gewoon deze stappen te zetten en jezelf te lanceren.

How-to: videocursus (en meer) maken als coach

Doe nu mee met de pilotgroepen. De prijs gaat later naar 2.100,- per jaar als we met de eerste groepen begonnen zijn. Nu kun je met de lage pilot-prijs meedoen. De prijs gaat straks minimaal x5.

De komende 48 uur geldt nog het speciale aanbod en daarna gaan we de prijs verhogen. Nu is de prijs nog laag als introductie voor de eerste groepen, want we willen voorbeeld-business-casussen opbouwen van mensen die we geholpen hebben. Deze speciale prijs doen we momenteel nog voor 12 mensen omdat we nog 12 casussen nodig hebben. 

Ben jij klaar voor harde resultaten? Deze beslissing verandert je leven. Op jouw succes!

#eigenonlineprogramma
#onlinecoaching
#volautomatischefunnels #vrijheid #onlineondernemen #onlinemarketeer #nooitmeerwerken #ambieuzemeisjes
#dutchgirlboss
#ambieuzevrouwen
#zzp
#zzper
#eigenbedrijf
#businesscoaching
#ondernemendevrouwen
#zakenmeisje
#zakenvrouw
#contentstrategie
#girlbossnl
#powervrouw
#creatieveondernemers

(Ik vind deze gekozen hashtags arrogant en cliché maar ik doe er vrolijk aan mee)

Samengevat

Watertand je ook bij de termen “4 Urige Werkweek”, “Passief inkomen”, “Financially Independant, Retire Early”, “financiële vrijheid” en “financiële onafhankelijkheid”? Is dat stiekem je droom en wil jij ook een omzet van 100.000? Per jaar als je dit nog niet had, en per maand als je dit al wel had?

Het is simpeler dan je denkt, puur doordat je vanaf nu als ondernemer gaat denken: je gaat aan een onbeperkt inkomen bouwen, met als gevolg: maximale vrijheid en overvloed in je lifestyle. En dat allemaal dankzij jouw eigen online cursus.

Het is heel simpel: deel jouw kennis en ervaring in een eigen videocursus. De kans is levensgroot dat er duizenden mensen jouw cursus gaan volgen. Dit overkwam mij – en ik kan jou precies begeleiden om hetzelfde te doen.

Er is geen reden om dit niet te doen: met jouw expertise bereik je zo meer mensen dan ooit en verdien je meer dan ooit. Ik laat jou geld verdienen met datgene wat je het liefste doet en het beste kunt.

Gewoon beginnen dus, en inspringen op de kansen van het internet. Het lijkt allemaal overweldigend, qua wat er allemaal mogelijk is, maar ik neem je helemaal bij de hand, zodat jij sapje voor stapje je online programma maakt. Laat me jou naar de next level brengen.

Start direct met het meest waardevolle jaarprogramma van Nederland om een eigen online cursus te maken >>>

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit me?

Je moet er iedere week aan werken, en dat 3 jaar lang. Als je eerder stopt, is er een heel grote kans dat het niet werkt. Ik ben daar gewoon eerlijk in. Dit gaat niet ‘leuk’ of ‘gezellig’ worden: het is nodig dat jij je mouwen opstroopt. Het is dus echt hard werken de komende drie jaar… zodat je de rest van je leven bijna niet meer hoeft te werken. En natuurlijk gaat het ook wel gezellig worden hoor! Want eigenlijk ben je al meer dan goed bezig en gaan we samen je successen vieren.

Kost het niet wat veel?

Nee dus. Dit is wat business coaching kost. Want het levert het tienvoudige op… per jaar. Wat is 10.000 euro op een jaarlijks terugkerende winst van 100.000 euro? Nou vraag ik niet eens 10.000 euro.

Werkt dit ook als ik totaal niet technisch ben?

Inderdaad, dan werkt het niet. Je moet wel een béétje van techniek houden.

Wat voor support krijg ik?

Je krijgt een coaching-call van Rubin, maandelijks een groepssessie en je kunt Rubin altijd via Whatsapp een berichtje sturen.

Er bestaan al zoveel online cursussen over het onderwerp dat ik wil kiezen, dus dan heb ik weinig kans?

Je hebt 100% kans om te slagen. Het enige wat je hoeft te doen, is 3 jaar lang bijna dagelijks eraan bouwen. Want ik garandeer je dat geen enkele van jouw concurrenten dat ook doet. Zorg ervoor dat je jouw succes garandeert.

En wat als ik mijn onderwerp nog niet weet?

Geen probleem. Dan help ik je daar ook bij.

Kan ik ook meerdere online cursussen maken?

Ja! Sterker nog, dat is alleen maar beter. Maak ze dan wel gerelateerd aan elkaar, zodat je ze makkelijk kunt verkopen aan dezelfde klanten.

Moet ik ergens een expert in zijn?

Je hoeft maar meer te weten dan 40% van de Nederlandse bevolking over een bepaald onderwerp. Dan ben je al een expert en kun je een bijdrage leveren aan die 40%.

Moet ik hier een website voor hebben?

Het is wel handig, maar het hoeft niet als je alleen via social media of telefoongesprekken gaat verkopen. En hey, een website is in een middagje gemaakt dus waar hebben we het over. Daar kan ik je ook bij helpen als je lid bent.

Kan ik de aanschafprijs fiscaal aftrekken?

Ja, dat is logisch. Dit is een zakelijke training, dus je trekt de kosten hiervan gewoon van je winst af. Hierdoor betaal je minder belasting. Ook krijg je de btw terug.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, want als je dusdanig niet liquide bent, heb je ook geen goede basis. Ik werk alleen met mensen die zichzelf al een stukje bewezen hebben en vanuit die basis door kunnen groeien en op kunnen schalen.

Hoeveel kan ik hiermee verdienen?

Laat ik het zo stellen: als je over 3 jaar onder de 100.000 per jaar blijft, doe je iets niet goed. Zit je eraan, dan ligt de weg naar een nulletje erbij wagenwijd open. Als je mijn programma volgt, krijg je in ieder geval de strategie om dit te bereiken. Het gemiddeld jaarsalaris van een ondernemer met een online trainingsbedrijf is €84.000,00 volgens Jobsking. Let op: dit is het gemiddelde, maar wij zijn niet gemiddeld. Omdat jij er ondersteuning en coaching bij krijgt en omdat je het 3 jaar vol gaat houden, ga jij hier gewoon overheen met mijn hulp.

Waar moet ik aan voldoen?

 • Je moet bereid zijn drie jaar lang 24/7 te werken aan deze droom van jou.
 • Je moet niet vies zijn van corvee en huiswerk. Dat hoort erbij als je iets substantieels wilt bouwen.
 • Je moet per direct Netflix en Tinder van je telefoon verwijderen, ten minste voor de komende drie jaar.
 • Je moet een hoog ambitieniveau hebben.
 • Je hebt er veel voor over om over een paar jaar ultieme vrijheid en je droomomzet te bereiken.
 • Je moet niet te veel bezig zijn met mooie praatjes, maar meer doen met je handjes.