Een NLP-opleiding… Misschien stond het al een tijdje op je verlanglijstje. Hoe ziet jouw NLP-leertraject eruit en hoe kun je beginnen? Lees deze pagina aandachtig door, want hier krijg je kristalhelder welke NLP-opleiding bij je past.

Kies jouw NLP-opleiding: dit zijn al je opties…

Er zijn nogal wat verschillende NLP-opleidingen beschikbaar. Gelukkig zit er een duidelijke volgordelijkheid in het aanbod, die we hieronder voor je schetsen. Hieronder kun je zien welke NLP-opleiding bij jou past:

De start van jouw studieloopbaan: De NLP Practitioner Opleiding

Iedereen die NLP wil leren in een opleiding, start bij de NLP Practitioner Opleiding. Hierin leer je in 18 dagen (bij onze opleiding) alle meest gebruikte basistechnieken van NLP, waaronder de belangrijkste visualisatie-, communicatie- en analysemodellen. Zo leer je bijzondere visualisaties om jouw mentaliteit te versterken, krachtige communicatiemodellen zoals het Milton-model en scherpe analyse-modellen zoals het TOTE-model en de Logische Niveaus

Alle info over de NLP Practitioner Opleiding >>

Alle info over de zakelijke NLP Practitioner Variant >>

Het vervolg is een verdieping: De NLP Master Practitioner Opleiding

Voor wie het naar meer smaakt, is er de verdiepende Master Practitioner Opleiding. Hierin leer je extra technieken én je leert direct hoe een NLP-techniek is opgebouwd, zodat je eventueel je eigen NLP-technieken kunt creëren. Het doel van de Master Practitioner Opleiding is om jou meer te laten improviseren en swingen met NLP.

Alle info over de NLP Master Practitioner Opleiding >>

Verbreding: NLP Coach Opleiding

Wie zijn NLP-vaardigheden specifiek wil inzetten als coach, kan kiezen voor een extra coach-opleiding. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar enkel voor degenen die er echt aanleg voor hebben. Was het nooit je roeping om coach te worden, dan moet je weten dat je met NLP ook talloze andere dingen kunt, zoals communiceren, verkopen, doelen stellen, ondernemen, trainen en managen.

Alle info over de NLP Coach Opleiding >>

Verbreding: NLP Trainersopleiding

Wie voor groepen wil staan en zijn passie voor NLP met grote getallen mensen wil delen, is er de NLP Trainersopleiding. Tad James zei het zelf: je hoeft maar twee deelnemers te krijgen voor je eigen NLP Practitioner Opleiding om de kosten van jouw trainersopleiding al terug te verdienen. Deze opleiding is dus voor de echte NLP-enthousiasteling vaak een no-brainer.

Alle info over de NLP Trainersopleiding >>

Liever klein beginnen? Bekijk dan dit NLP-materiaal

Je hoeft niet per se meteen met een grote NLP-opleiding te beginnen. Je kunt namelijk ook verschillende kleinere opties bekijken:

Het NLP Doe-Boek

Wie alle NLP-technieken eerst rustig op z'n gemak wil doornemen, kan het NLP Doe-boek bestellen.

Het NLP Audio-pakket

Of als je liever eerst een audiotour door de NLP-technieken wilt, dan kun je een kijkje nemen bij het NLP Audiopakket.

De NLP Online Training

Ook kun je de NLP Practitioner Opleiding online volgen. Hier vind je alle info.

Waarom een NLP-opleiding volgen?

Waarvoor komen deelnemers naar NLP-opleidingen? Hieronder vind je de belangrijkste redenen opgesomd:

Kortingen op NLP-opleidingen

  • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €75,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Hier vind je alle korting-informatie >>

Ik geef je persoonlijk een extra cadeau na je inschrijving

Voor al onze klassikale NLP-opleidingen van 3 dagen of meer geef ik (Rubin) je persoonlijk een extra cadeau. Je hoeft me alleen even een bewijs van je inschrijving te mailen en je krijgt direct een extra Bol Cadeaubon van €75,00.

Locaties

De NLP-opleidingen worden door heel Nederland gegeven, waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Brabant en Drenthe. Zie onze locatie-pagina