Zoek je een NLP Practitioner Opleiding, oftewel de start-opleiding om officieel NLP te leren? Wat is het beste aanbod in Amsterdam en de rest van Nederland voor jouw NLP-studie? Wat leer je allemaal in zo'n practitioner-opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)? Op deze pagina vind je alle informatie over onze opleiding. Bovendien zitten er aanzienlijke kortingen op je studiekosten. Lees verder…

Wil je een diepgaande verbinding met anderen aan kunnen gaan? Ontdekken wat je écht in het leven wilt bereiken? Wie droomt van een bewuster en betekenisvoller bestaan, zal veel raakvlakken vinden met de inhoud van de NLP Practitioner Opleiding. Deze opleiding richt zich volledig op het realiseren van een leven waar jij jouw doelen nastreeft en ook echt haalt.

Dit doen we door jou concrete inzichten te geven en je de technieken en skills te leren die nodig zijn om je doelen te bereiken. Vanwege de praktische opzet van de NLP Practitioner Opleiding, kun je direct met de theorie aan de slag.

Wat is de NLP Practitioner?

NLP Practitioner richt zich op het inzichtelijk maken van onbewuste patronen in ons hoofd om deze patronen middels bewezen mentale technieken positief te transformeren. Gedurende dag gaat er van alles in ons hoofd rond. Lang niet altijd even positief of bevorderend voor onszelf en onze omgeving. Door bijvoorbeeld ons interne dialoog actief naar positiviteit te sturen, zorgen we voor een bestaan waar we trots op kunnen zijn.

Daarnaast zitten er talloze andere bijzondere communicatie- en mentaliteitstechnieken in de opleiding. De technieken zijn door iedereen te leren. Ook als je nog nooit iets met Neuro Linguïstisch Programmeren gedaan hebt.

De NLP Practitioner Opleiding is de basisopleiding voor NLP.

De NLP Practitioner Opleiding is je eerste echte stap in je reis met NLP. Deze basisopleiding wordt op talloze plekken in Nederland gegeven. De vraag die we vervolgens stellen, is: waar kun je deze eerste stap het beste nemen?

Onze aanbeveling: Waarom is dit de #1 NLP Practitioner Opleiding?

De #1 NLP-opleidingen worden gegeven bij UNLP. Wij raden dit instituut aan vanwege de volgende punten:

NLP Practitioner Opleiding
 • Echte opleidingslocatie en instituut (geen hotelruimtes).
 • Kwaliteitswaarborg: accreditatie en certificering van IANLP, het hoogst mogelijke accreditatieniveau binnen NLP. Enkel vier instituten in Nederland kunnen dit zeggen.
 • Toelatingseisen voor vervolgopleidingen: onder geen enkele voorwaarden kunnen studenten meedoen zonder geldig certificaat. Elders mag het na een beetje aandringen wel.
 • In het gebouw zijn vaak meerdere groepen – met verschillende niveaus of methodieken – tegelijk bezig. Dit zorgt voor kruisbestuiving: deelnemers aan de trainersopleiding komen spontaan een lesje verzorgen voor de practitioners, de master coaches doen hun examen met wie het leuk vindt om cliënt te zijn en er wordt tussendoor veel contact gemaakt met andere groepen.
 • Community: UNLP-café om elkaar te ontmoeten. Dit gebeurt in het UNLP-gebouw in Amsterdam.
 • Opleidingscoaches, studiebegeleider, student front office, trainers en community coach tot je beschikking.

Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg over hoe het is om een opleiding te volgen bij het opleidingsinstituut UNLP. Dit is het #1 instituut van Nederland, en heeft de meest up-to-date en volledige NLP-expertise in huis.

— Onderaan deze pagina vind je de inschrijfopties —

Waarom jij de NLP Practitioner opleiding moet volgen

Mogelijk ben je al enigszins bekend met de beginselen van de opleiding NLP Practitioner. Je hebt zelfs al meerdere keren gehoord dat het vooral draait om het maximale uit jezelf en misschien zelfs wel anderen halen. Het verwijderen van blokkades zodat je dat kunt bereiken waarvan je droomt. Een mooi streven. Maar waar richt deze opleiding zich inhoudelijk op?

In de NLP Practitioner Opleiding van UNLP, komen de volgende principes individueel aan bod:

 • Bewustwording van persoonlijke processen
 • Realiseren van optimale communicatie
 • Inzicht in processen en patronen
 • Afscheid nemen van ongewenste gevoelens, gedachten en gedrag
 • Ontwikkelen van coachingsvaardigheden
 • En nog veel meer!

Zoals je kunt zien bereik je het hoofddoel, het maximale uit jezelf halen, alleen door het voltooien van de onderliggende doelen en lessen. Dit zorgt ervoor dat je na het volgen van de NLP Practitioner opleiding ook écht al verandering ondervindt.

Waarom een NLP Practitioner opleiding bij UNLP Amsterdam of Rotterdam?

checkmark Kwaliteitswaarborg: accreditatie en certificering van IANLP.
checkmark Eenmalige investering: je kunt opleidingsdagen onbeperkt inhalen en je hebt een levenslang abonnement voor hulp bij je eigen ondernemingen na de opleiding.
checkmark Nummer 1 opleidingsinstituut van Nederland: de meest innovatieve methodieken voor persoonlijke ontwikkeling worden omarmd.
checkmark Kwaliteit en tevredenheid wordt 100% gegarandeerd. Mocht je toch niet tevreden zijn, krijg je zonder gezeur, onder de voorwaarden, je geld terug.
checkmark Als je aan de voorwaarden hebt voldaan, sluit je je opleiding af met een internationaal erkend IANLP-certificaat.
checkmark Er is persoonlijke begeleiding voor je. Voor, tijdens en na je opleiding.
checkmark Experts én ondernemers bevelen dit opleidingsinstituut aan.
checkmark Veel mogelijkheden: altijd een opleiding die bij je beschikbaarheid past.
checkmark Vriendelijk geprijsde opleidingsbijdrages, en beschikbare kortingen (zie verderop deze pagina).
checkmark Uitgebreide, verse, glutenvrije, vegetarische uitgebreide lunch zit erbij inbegrepen dankzij het eigen cateringteam van UNLP.
checkmark Hoog en breed opgeleide trainers die door de grondleggers van NLP zijn opgeleid en 20 jaar ervaring hebben.

Voor wie is de NLP Practitioner Opleiding gemaakt?

Het maakt niet uit je jong of oud, introvert of extravert, geleerd of ongeleerd bent. De NLP Practitioner Opleiding is voor iedereen die zich geroepen voelt met de onderwijsdoelen van deze opleiding. Wil jij je op persoonlijk vlak ontwikkelen? Wil jij de beste versie van jezelf worden? Dan is dat precies wat met de NLP Practitioner Opleiding mogelijk is.

Je voelt je goed bij het idee dat je sterker en positiever in het leven komt te staan nadat je de NLP Practitioner Opleiding doorlopen hebt. Diep van binnen voel je dat het leven veel moois te brengen heeft. Daar wil je meer van genieten en dit met anderen delen. Je weet dat je daarvoor eerst moet investeren in jezelf. Want dan kan je jouw kracht pas met anderen delen. Daarom ben je er helemaal klaar voor om je onder te dompelen in de NLP Practitioner Opleiding.

In de praktijk blijken de meeste deelnemers aan de NLP Practitioner opleiding te herleiden zijn naar specifieke doelgroepen. Het grootste deel zijn deelnemers die streven naar een leven met continue persoonlijke ontwikkeling. Deze deelnemers willen NLP maximaal inzetten om persoonlijk te groeien.

Op zakelijk vlak, is de NLP Practitioner voor veel mensen ook interessant. Zowel coaches, trainers en consultants als managers nemen deel aan de NLP Practitioner opleiding om onder andere beter te communiceren. Door beter inzicht te krijgen in de onbewuste denkprocessen die bij onszelf en de mensen om ons heen aanwezig zijn, kunnen effectiever communiceren om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Wat zijn doelen, uitdagingen en problemen die je met NLP op kunt lossen?

 • Misschien herken je wel dat je stress ervaart bij jezelf of andere mensen.
 • Of misschien heb je de wens om eindelijk eens die onderneming te starten, maar komt het er steeds niet van.
 • Of wellicht kan je persoonlijkheid nog wat zelfverzekerdheid gebruiken.

Dit is zomaar een greep uit wat je allemaal kunt behandelen met NLP. Het is dus erg praktisch: heel specifiek gedrag dat je wil veranderen, of een heel specifiek doel dat je wil bereiken, zoals het verdubbelen van je inkomen. Neuro Linguistisch Programmeren geeft je de ‘hoe', dus de precieze stappen die je kunt nemen om deze dingen te bereiken.

Heb je altijd al doelmatige (coachings)tools tot je beschikking willen hebben?

En die doelen bereiken, dat lukt je dankzij NLP. Deze haast magische werkvorm leer je het beste in een cursus of opleiding. Zo'n prachtige techniek verdient het om aandachtig bestudeerd te worden met gelijkgezinde mensen die er vol voor gaan om zichzelf en anderen te transformeren. Met de opleidingen die we op deze pagina bespreken, krijg je precies dat voor elkaar, waarna je internationaal gecertificeerd NLP-er wordt om mensen te helpen met jouw nieuwe vaardigheden.

NLP Cursus of Training bij UNLP

Trainer Marcel Meijlink die een lichaamsgerichte techniek demonstreert

Je wordt een echte coach voor jezelf en voor anderen, die krachtig met het onderbewuste kan communiceren, moeiteloos met metaforen en indirecte suggesties kan werken, trance-inducties teweeg kan brengen, doelen kan stellen en bereiken én een anker van rust, veiligheid en transformatie kan zijn voor zijn of haar cliënten. Daarnaast zijn NLP-vaardigheden erg gewild voor werkgevers, dus ook op je werk kun je een grote impact op de sfeer, motivatie of de winst hebben met deze methodiek.

NLP Practitioner opleiding – De basisopleiding om alle fundamentele technieken en theorieën te beheersen

De Practitioner Opleiding is je eerste echte stap in je reis met NLP. Communiceer effectiever met anderen om te verkopen, leiden, managen, genezen, onderhandelen en inspireren… Neuro Linguistisch Programmeren is namelijk de meest krachtige verzameling technieken en kennis die je op gaat doen, met de potentie om belangrijke, snelle en blijvende veranderingen te maken in je leven. In de Practitioner Opleiding leer je dit, waarna je een gecertificeerde coach kunt worden waarmee je de vaardigheden leert om anderen en jezelf te motiveren, coachen en te ondersteunen bij hun groei en genezing. Dus als je weet dat je een krachtig persoon wil worden met veel zelfvertrouwen, die gerespecteerd en geliefd is, dan is deze opleiding voor jou!

UNLP cursussen en opleidinge

Het Opleidingsinstituut UNLP is waar de cursussen en opleidingen plaatsvinden.

Hoeveel dagen is de NLP Practitioner Opleiding?

De opleiding bevat 18 trainingsdagen. Gecertificeerd worden is belangrijk, maar het gaat echt om de vaardigheden die je zal opdoen. Die zullen ervoor zorgen dat je je top bereikt. Daarom pakken we het grondig aan door aan de meest hoge accreditatie-eisen te voldoen en 18 trainingsdagen te hanteren.

Wat ga ik allemaal leren in de Practitioner Opleiding?

 • Je ontwikkelt meer begrip voor jezelf en anderen.
 • Rapport: je communiceert krachtig met anderen en jezelf. Je maakt snel en diep contact en je schept vertrouwen.
 • Je maakt een verbinding met iedereen, zelfs met mensen die je niet kent.
 • Crossover-spiegelen: geen achterhaalde spiegel-technieken maar subtiele synchronisatie voor invloed en leiding.
 • Leiding en interactie: onbewuste invloed in communicatie.

En er is meer…

 • Je ontwikkelt het soort aanwezigheid in jezelf om anderen en jezelf te kunnen motiveren.
 • Mediation: je kunt (innerlijke) conflicten oplossen.
 • Hypnotisch taalgebruik: Gebruik (lichaams)taal om anderen positief te beïnvloeden.
 • Het Milton Model: praat op een hypnotiserende, betoverende manier.
 • Je leert hoe je abstracte taal kunt inzetten om direct overeenstemming te bereiken en om eenvoudig trance te creëren.
 • Een groeiend bewustzijn, onder andere door zintuiglijke scherpzinnigheid. Nog beter zien, horen en voelen.
 • Ankeren: op commando hulpbronnen en emoties oproepen in jezelf en anderen.
 • Hoe je onbewuste lichaamshoudingen inzet zodat mensen onbewust positieve dingen met jou associëren.
 • Empathie en inlevingsvermogen: herken en speel in op gedachten en emoties bij anderen. NLP wordt namelijk ook wel eens de ‘studie in subjectiviteit’ genoemd.
 • Flexibiliteit: laat je eigen referentiekader los en stap die van een ander binnen. Gebruik de ander zijn taal, woorden, overtuigingen, houding, argumenten etc. om alles te bereiken. Degene met de meeste flexibiliteit in een situatie of systeem wint en heeft de meeste controle.
 • Gebruik het Metamodel om manipulatieve mensen te ontmantelen en om problemen in een nieuw perspectief te zetten. Het Metamodel is de remedie voor ruis in de communicatie: generalisaties, vervormingen en weglatingen.
 • Daag iemands bezwaar uit en overwin hem op een eloquente manier.
 • Scherpe vragen stellen waarmee je iemands wereldmodel op de kop zet.
 • Herkaderen. Hiermee kun je humor, verrassingen en genezingen creëren. Je zou het ook omdenken of ‘out of the box’ -denken kunnen noemen.
 • Overtuigingen veranderen en voordelige overtuigingen installeren.
 • Doelgerichter worden: doelen stellen en resultaat behalen.
 • Gewoontegedrag veranderen, zoals depressies, fobieën en uitstelgedrag.
 • Calibratie van verbaal en non-verbaal gedrag. Dit onthult wat er echt gaande is in de persoon waarmee je communiceert.
 • Metaforen gebruiken, waarmee je boodschappen en motivaties krachtig uit kunt drukken en het onbewuste effectief een gewenste richting op kan sturen.
 • Alle eigenschappen die je wil, leer je oproepen. Bijvoorbeeld zelfverzekerdheid, beheersing, assertiviteit etc.
 • Persoonlijke congruentie: wat je denkt, voelt en doet aan elkaar laten aansluiten. Hierdoor spreek je en gedraag je je met authenticiteit.
 • Beter keuzes maken.
 • Leren ontspannen.
 • Controle over je emoties.
 • Om kunnen gaan met angsten en tal van andere klachten zijn op te lossen.
 • En er komt meer aan bod!

Dit is wat je van de NLP Practitioner opleiding kunt verwachten

Alles in de opleiding tot NLP Practitioner wordt met zorg gedaan. Dat is meteen te zien aan het aantal opleidingsdagen dat je met de inhoud van deze cursus bezig bent. Na 18 opleidingsdagen krijg je het certificaat NLP Practitioner IANLP uitgereikt. Dit krijg je door de volgende dagen en onderwerpen te doorlopen:

 • Blok 1 (dag 1, 2 en 3): Persoonlijk leiderschap
 • Blok 2 (dag 4 en 5): De kracht van gedachten
 • Blok 3 (dag 6 & 7): Emotioneel meesterschap
 • Blok 4 (dag 8 t/m 10): Blokkades doorbreken
 • Blok 5 (dag 11 & 12): Meester in taal
 • Blok 6 (dag 13 & 14): Grotere geheel
 • Blok 7 (dag 15 & 16): Transformatie
 • Blok 8 (dag 17 & 18): Integratie

Diverse onderwerpen komen uitgebreid aan bod waarbij iedereen alle kans krijgt om zich te ontwikkelen. Een groot deel van het praktische werk, werk je met je mededeelnemers af. Hierdoor groei je niet alleen op persoonlijk vlak, maar kunnen ook vriendschappen ontstaan.

Wat zegt deelnemer Manon?

Waar vinden de NLP-opleidingen plaats?

Sommige UNLP-cursussen en opleidingen, zoals de NLP Practitioner Opleidingen, vinden in Amsterdam plaats, en sommige in Rotterdam. Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Dit zijn de adressen van de twee locaties:

Amsterdam kleine locatie

Fahrenheitstraat 99
1097 PP Amsterdam

Amsterdam grote locatie

Noordereinde 56
1243 JJ ‘s-Graveland

Rotterdam

Van Nelleweg 1, ingang 6
3044 BC Rotterdam
(Van Nelle Fabriek​)

Overige locaties

Je kunt momenteel de NLP Practitioner Opleiding op verschillende plekken in Nederland volgen, waaronder in Rotterdam, Tilburg, Amersfoort en Drenthe. In België kun je de opleiding in Antwerpen volgen.

Bekijk onze contactpagina voor de overige locaties voor jouw NLP Practitioner Opleiding, zoals Antwerpen of Utrecht.

Wie zijn mijn trainers?

Marcel NLP Trainer
Vincent NLP Trainer
Sylvia NLP Trainer
Greetje NLP Trainer

De NLP-opleidingen en cursussen worden, naast de bijzondere verscheidenheid aan gasttrainers, door vier vaste trainers gegeven: dit zijn Master Trainers Marcel Meijlink, Dr. Vincent van der Burg, Sylvia de Vries, Alex Vaassen, Karin Prince en Greetje Komdeur. Ze worden bijgestaan door gasttrainers die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in provocatief coachen, én door opleidingscoaches en trainers in opleiding.

Wat voor professionele technieken leer ik in de NLP Practitioner?

Uiteraard kun je de Practitioner voor je persoonlijke doelen gebruiken – en daarnaast kun je er ook een professionele(re) coach mee worden. Naast de basistechnieken van een coachingssessie leer je in de opleiding voor iedere situatie een unieke coachingssessie te creëren, waarmee je alle gewenste uitkomsten van de cliënt kunt installeren.

Zo zijn er NLP-technieken om je stem en je woorden te gebruiken om je cliënten een intens ontspannende ervaring, vertrouwen of connectie te geven. Ook zijn er technieken voor gedragsveranderingen, overtuigingsveranderingen en zelfs voor spiritualiteit. Dit is maar een greep uit de enorme toolbox aan NLP-technieken die je in een cursus of opleiding leert. En die toolbox, dat is nou de ‘hoe', wat zo belangrijk is bij NLP. Na een NLP cursus of opleiding weet je namelijk precies hoe je mensen kunt coachen, steunen en beïnvloeden om ze hun doelen te laten bereiken.

Wat is NLP? Een korte introductie

NLP is de afkorting voor Neuro Linguistisch Programmeren. Het Oxford-woordenboek geeft de volgende betekenis aan deze methodiek: ‘Een methodiek die mensen in staat stelt meer zelfbewustzijn op te bouwen, effectief te communicerenen hun gedrag en patronen te veranderen'.

Ook kunnen we eens naar de definitie van Robert Dilts kijken. Hij is een van de belangrijskte mede-ontwikkelaars van NLP, en talloze universiteiten en hogescholen in Nederland gebruiken zijn modellen en theorieën in hun lesmateriaal, bijvoorbeeld voor management-studenten. Robert Dilts legt NLP als volgt uit: ‘Het zenuwstelsel (Neuro) reguleert hoe ons lichaam functioneert, taal en lichaamstaal (Linguistisch) bepaalt hoe we met anderen communiceren en onze programmeringen (Programmeren) bepalen hoe we de wereld zien en ervaren. In NLP brengen we deze drie elementen samen om succesvol te worden in ons denken, doen en voelen.'

De grondleggers zijn John Grinder, met een achtergrond in linguistiek, en Richard Bandler, met een achtergrond in wiskunde en Gestalttherapie. Ze kwamen met een plan dat logisch lijkt, maar waar niemand ooit eerder echt werk van heeft gemaakt: het bestuderen van excellente therapeuten, om vervolgens voor iedereen heel overzichtelijk weer te geven hoe men precies als deze excellente mensen kan worden.

Hun eerste werk, The Structure of Magic Vol. I & II uit 1975 en 1976 liet precies de taal en het gedrag zien van therapeuten Fritz Perls en Virginia Satir. Het ging door met ‘Patterns of the Hypnotic Techniques of Milton H. Erickson, M.D. Vol. I & II uit 1975 en 1976, en tot de dag van vandaag ontstaan continu nieuwe NLP-technieken, doordat NLP-ontwikkelaars en -studenten nieuwe patronen ontdekken in excellente mensen. Ook studenten aan de Master Practitioner Opleiding van UNLP gaan op diezelfde manier nieuwe NLP-technieken ontwikkelen.

Wanneer vinden de opleidingen plaats?

Alle Practitioner Opleidingen bevatten 18 opleidingsdagen. Deze 18 opleidingsdagen worden op verschillende manieren aangeboden, dus er is altijd wel een variant die bij je past.

Dagopleiding

In ongeveer acht maanden tijd krijg je, soms om de week en soms iedere week, een opleidingsdag. Je hebt dus steeds ruimschoots de tijd om de geleerde stof in de praktijk te brengen.

Weekendopleiding

In ongeveer vier maanden tijd doorga je op vrijdagen, zaterdagen en zondagen de 18 dagen.

Intensieve opleiding

In zo'n twee manden tijd kom je drie intensieve periodes bij elkaar om in een vlot tempo door de stof te werken.

Zomeropleiding.

Dit is hetzelfde als de intensieve opleiding, maar dan op een bijzondere plek in Drenthe of in het buitenland.

Certificering

Na goedkeuring van de hoofdtrainer krijg je een officieel en erkend certificaat: NLP Practitioner. Je dient daarvoor op verantwoorde wijze te demonstreren dat je de competentie, kennis en vaardigheid in toepassing en gedrag bezit.

Wat zijn de toelatingseisen?

Iedereen die aantoont dat hij of zij gemotiveerd is om de handen uit de mouwen te steken, en iedereen die een mbo/hbo-denkniveau heeft. Er is geen vooropleiding vereist.

Wat kan ik qua huiswerk verwachten?

Het huiswerk voor een Practitioner-opleiding kan uit de volgende activiteiten bestaan:

 • Het afwerken van een leeslijst
 • Het in de praktijk brengen ‘in het veld': de technieken toepassen in het wild.
 • Het assessment voorbereiden door de technieken met oefencliënten door te nemen.
 • Het bij elkaar komen in oefen- of intervisiegroepen.

Wat krijg je als je aan de NLP Practitioner opleiding deelneemt?

Wie besluit om aan de opleiding tot NLP Practitioner deel te nemen, profiteert momenteel van de volgende voordelen:

 • Deelname aan NLP Practitioner opleiding met 18 opleidingsdagen
 • Lesboeken
 • Certificaat NLP Practitioner (IANLP)
 • Mogelijkheid tot deelname intervisiegroep
 • Toegang tot online leeromgeving
 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding en monitoring
 • Koffie, thee en lunch
 • Les van NLP-experts
 • Actueel lesmateriaal en inzichten
 • Lifetime abonnement op inhoud en coaches van NLP
 • Gratis optie om de opleiding opnieuw te volgen
 • NLP Audioprogramma met alle NLP-technieken

In de online leeromgeving is vrijwel alle theorie te vinden die tijdens de NLP Practitioner opleiding aan bod is gekomen. Dit geeft je de kans om actief bij te blijven leren terwijl je NLP in de praktijk brengt.

Wat is de deelnemersbijdrage voor de NLP Practitioner Opleiding?

De kosten om aan de NLP Practitioner opleiding deel te nemen liggen op de € 2995. De online variant van de NLP Practitioner opleiding is € 800 goedkoper dan de fysieke versie. Ook kunnen per inschrijving de trainers verschillen.

Kortingen zijn beschikbaar. De reguliere deelnemersbijdrage is 2.995 euro (BTW-vrij). Deelname is inclusief 18 trainingsdagen, erkend internationaal NLP certificaat, uitgebreide werkmap en toegang tot de elektronische leeromgeving.

Kortingen voor de opleidingen NLP Practitioner:

 • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €75,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Hoe meld ik me aan voor een NLP Opleiding of cursus?

Kies op de site van UNLP of je jouw NLP Practitioner Opleiding in de weekenden, doordeweeks, in de zomer of op een intensieve manier wil volgen. We sturen je door naar de website van UNLP, waar je je startdatum kunt kiezen (onderaan). Zoals gezegd zijn er vier varianten: weekendopleiding, dagopleiding, intensieve opleiding of zomeropleiding.

>> Laat me de Practitioner-variaties zien bij UNLP!

Dus: kies je variant en meld je aan de bonus van Rubin

Met deze stevige, 18-daagse basis start jij je studieloopbaan. Je leert de basishouding van een goede NLP-beoefenaar, krachtige communicatietools en effectieve technieken om jezelf en andere mensen te transformeren.

 • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €75,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Bekijk Practitioner Opleidingen (en mail [email protected] voor een extra Bol-cadeaubon van €75,00)

Extra hulpbronnen

Kun je niet naar een NLP (Practitioner) Opleiding in Amsterdam of Rotterdam komen? Bekijk het landelijk overzicht

Normaal gesproken zou het voor zo iets impactvols als een NLP cursus of opleiding niet moet uitmaken wat de reisafstand is. Voor een opleidingsinstituut met een kwaliteitswaarborg maakt de afstand niet meer uit. UNLP is een van de weinige Nederlandse opleidingsinstituten met de hoogst mogelijke accreditatie voor de NLP-opleidingen. Hierdoor komen zelfs mensen vanuit Limburg naar Amsterdam voor de trainingsdagen. Ondanks dat we UNLP aanraden, laten we je ook graag het landelijk overzicht van NLP- en coachingsopleidingen zien.

Kan ik hulp of studieadvies krijgen?

Uiteraard. Mail naar [email protected][email protected] of bel 06 39888109 voor de studieadviseur of voor hulp bij het inschrijven.

>> Schrijf je hier in voor de Practitioner Opleiding (en mail [email protected] voor een extra Bol-cadeaubon van €75,00)