Wat als je verder wilt groeien na de lessen van de NLP Practitioner? Je een nog hoger niveau van bewustzijn wilt bereiken en dit ook op andere mensen wilt kunnen overbrengen? Dan kan het niet anders, dan dat je aan de NLP Master Practitioner deelneemt.

NLP Master Practitioner Opleiding – De volgende stap bij UNLP

Wie de Practitioner Opleiding heeft afgerond kan zich inschrijven voor de Master Practitioner Opleiding. Deze opleiding is de volgende natuurlijke stap waarin je ondersteund wordt om daadwerkelijk meester te worden van de vaardigheden, de technieken en de filosofie van NLP.

Het natuurlijke vervolg op de NLP Practitioner is er voor iedereen een betekenisvol bestaan met een duidelijke missie nastreeft. Daarbij droom je van een leven waarin de omgang met iedereen om je heen soepeler is dan ooit. Want met de NLP Master Practitioner leer je de nieuwste technieken om beter te communiceren en met anderen om te gaan.

Op deze pagina leg ik je uit wat je van de opleiding NLP Master Practitioner kunt verwachten. Ik vertel je welke onderwerpen in de opleiding aan bod komen en wat het kost om hier aan deel te nemen.

Wat is de NLP Master Practitioner Opleiding?

De NLP Master Practitioner kan het best omschreven worden als een handleiding voor het leven. Het grote verschil met de voorganger is wat de NLP Master Practitioner zo interessant maakt. Waar je bij de NLP Practitioner opleiding nog bezig bent met het elimineren van bestaande blokkades en conflicten, ga je in de NLP Master Practitioner ontdekken hoe je maximaal kunt groeien. Dat door zowel je communicatie als omgang met anderen te optimaliseren.

Waarom raden we de NLP Master Practitioner Opleiding van UNLP Amsterdam aan?

UNLP is een van de vier instituten in Nederland die 18 opleidingsdagen kent, waardoor het mogelijk wordt om alle mogelijke NLP-stof in de opleiding te kunnen behandelen. Dit komt door de hoogste kwaliteitsstandaard: de IANLP-accreditatie.

Verlang jij naar een leven waarin je de volledige focus hebt op dat wat je wilt? Een leven waar je instinctief de stappen neemt die nodig zijn om je doelen te bereiken? Dan past de NLP Master Practitioner perfect bij jou.

In de NLP Master Practitioner staat het ontwikkelen van de vaardigheid om met jezelf en iedereen om je heen goed om te kunnen gaan centraal. Door te begrijpen welke vorm van communicatie wanneer nodig is, ontwikkel je de beste versie van jezelf. Het resultaat hiervan is dat je een onuitputtelijke bron van motivatie, energie, actie en beweging creëert. Een bron waar je de rest van je leven van profiteert.

Praktijk-en sfeerbeelden van het opleidingsinstituut (Tip: 1 minuut)

Voor wie is de NLP Master Practitioner opleiding gemaakt?

Iedereen die zich aangesproken voelt tot de inhoud van de NLP Master Practitioner, is geschikt om aan de NLP Master Practitioner deel te nemen. Ongeacht je geslacht, leeftijd of opleidingsniveau. Zolang je gemotiveerd bent om het beste uit jezelf te halen, sluit je perfect aan op de andere deelnemers van de NLP Master Practitioner.

Daarnaast zijn er vier doelgroepen die met de NLP Master Practitioner een uitgelezen kans hebben om hun output naar een hoger niveau te brengen, namelijk;

 • Iedereen die persoonlijke groei nastreeft
 • Iedereen die zich zakelijk wil blijven ontwikkelen door beter te communiceren en anderen te begrijpen
 • Coaches en trainers die anderen willen inspireren om hun doelen te halen
 • Beroepen waarbij sprake is van veel menselijk contact, van leraren tot managers

Wat je van de opleiding tot NLP Master Practitioner kunt verwachten

Bij deelname aan de NLP Master Practitioner, leg je net als bij de NLP Practitioner 18 opleidingsdagen af. De invulling van de opleidingsdagen is gevarieerd, zo is ook te zien aan het onderstaande overzicht:

 • Blok 1 (dag 1, 2 en 3): Verandering op het niveau van identiteit
 • Blok 2 (dag 4, 5 & 6): Modelleren
 • Blok 3 (dag 7, 8 & 9): Emotioneel meesterschap
 • Blok 4 (dag 10, 11 & 12): Het grotere geheel
 • Blok 5 (dag 13, 14 & 15): De kracht van hypnose
 • Blok 6 (dag 16, 17 & 18): Integratie en certificering

Tijdens het eerste blok wordt veel teruggekeken naar de geleerde lessen uit NLP Practitioner. Nu je de blokkades uit de weg hebt geruimd, is het tijd om te gaan bouwen. Je leert op een diepere manier je eigen gedachten en die van anderen te begrijpen.

Het tweede blok legt je uit hoe je les kunt trekken uit de prestaties van anderen. Wat als je zou weten wat je moet doen om bepaalde doelen te bereiken? Doordat je in blok drie leert hoe je jouw emotie hiervoor kunt inzetten (middels de New Code NLP), kun je direct met de theorie in de praktijk aan de slag.

Blok 4 kan dan ook niet snel genoeg komen omdat je voor het eerst écht ontdekt wat voor invloed je omgeving op je heeft en welke invloed jij hierop kan uitoefenen. Want in blok 5 leer je hoe je er met hypnose voor zorgt dat je jouw onderbewustzijn stuurt naar dat wat telt. In blok 6 komt alles bij elkaar en verfijn je de verkregen vaardigheden. Het is tijd om je nieuwe kennis tot recht te laten komen in de praktijk!

Waarom NLP Master Practitioner worden?

Makkelijk! Omdat je de NLP Practitioner Opleiding succesvol hebt afgerond en omdat je hebt gezien hoe het leren van deze vaardigheden ENORME veranderingen in gang heeft gezet in je leven.

Waar kan ik de opleiding tot NLP Master Practitioner volgen?

Je kunt momenteel de NLP Master Practitioner op verschillende plekken in Nederland volgen, waaronder in Rotterdam, Tilburg, Amersfoort en Drenthe. In België kun je de opleiding in Antwerpen volgen.

Wat ga ik leren?

 • Elegant en eloquent onderhandelen.
 • Breder denken.
 • De processen kennen die iedereens gedrag bepalen.
 • De vaardigheden van een ware meester reproduceren.
 • Je magische en hypnotische taal beheersen.
 • Jezelf echt goed onderzoeken en kennen. Je gaat je unieke gift aan de wereld ontdekken, je waardes en je missie.
 • De persoonlijke metaforen van andere mensen gebruiken om oplossing te presenteren die gegarandeerd geaccepteerd zal worden.
 • Metaprofiel: doe inzichten op over hoe andere mensen denken.
 • Modelleren: binnen enkele seconden het gedrag van onze idolen of onze beste zelf vertonen.
 • Het maken van een modelleerverslag, waarin je een expert in kaart brengt en een nieuwe techniek ontwikkelt.
 • De nieuwste NLP-ontwikkelingen.

Wat zijn de toelatingseisen?

Deelnemers die geslaagd zijn voor een geaccrediteerde Practitioner Opleiding, mogen zich inschrijven voor de Master Practitioner Opleiding.

Wat krijg je als je aan de NLP Master Practitioner deelneemt?

nlp master practitioner opleiding

Bij deelname aan de NLP Master Practitioner, krijg je niet alleen toegang tot de 18 opleidingsdagen maar kun je ook van de volgende voordelen profiteren:

 • Deelname aan NLP Master Practitioner opleiding met 18 opleidingsdagen
 • Lesboeken (ook digitaal beschikbaar)
 • Certificaat NLP Practitioner (NVNLP en IANLP)
 • Mogelijkheid tot deelname intervisiegroep
 • Toegang tot online leeromgeving
 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding en monitoring
 • Koffie, thee en lunch
 • Les van NLP-experts
 • Actueel lesmateriaal en inzichten
 • Lifetime abonnement op inhoud en coaches van NLP
 • Gratis optie om de opleiding opnieuw te volgen

Bij elkaar leveren de bovenstaande voordelen een behoorlijke bonus op de losse deelname op. Doordat je actief kunt blijven bijleren nadat je de NLP Master Practitioner gevolgd hebt, zorg je ervoor dat je jezelf blijft doorontwikkelen. Hierdoor bouw je continu aan een bestaan waar je trots op kunt zijn.

Wat is de deelnemersbijdrage voor de NLP Master Practitioner Opleiding?

De deelnemersbijdrage voor de Master Practitioner Opleiding is zonder korting: 2995 euro (BTW-vrij). Deelname is inclusief 18 trainingsdagen, erkend internationaal NLP Master Practitioner certificaat, uitgebreide werkmap en toegang tot de elektronische leeromgeving. Kortingen zijn beschikbaar. 

Het kost momenteel € 2995 om aan de NLP Master Practitioner deel te nemen.

Kortingen voor de opleidingen Master Practitioner:

 • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €75,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Hoe meld ik me aan voor een NLP Master Practitioner Opleiding?

Stap 1: Kiezen

Je kunt op de website van UNLP je startdatum kiezen (onderaan). Er zijn vier varianten: weekendopleiding, dagopleiding, intensieve opleiding of zomeropleiding.

Stap 2: Korting toepassen

Kortingen voor de opleidingen Master Practitioner:

 • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €75,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Dus: kies je variant en meld je aan!

Dit is de 18-daagse vervolgopleiding, waarin je je NLP-vaardigheden naar het master-niveau tilt. Je kijkt dieper naar de drijfveren van mensen, je begrijpt wat mensen motiveert, en je voegt geavanceerde technieken aan je toolbox toe.

>> Laat me de Master Practitioner-varianten zien (en mail naar [email protected] voor een extra Bol-cadeaubon van €75,00)!