Twee soorten korting op alle klassikale trainingen van UNLP

Of het je nou om stressreductie, communicatie, charisma, coaching of persoonlijke ontwikkeling gaat, met de bijzondere methodieken zoals mindfulness, NLP, familieopstellingen, life coaching of hypnose kun je een impact maken op de wereld.

De vraag naar vitaliteitscoaches en life coaches groeit bovendien gigantisch vanuit het bedrijfsleven, doordat steeds meer werknemers met stress, eenzaamheid of burnouts kampen. Uiteraard is zo’n opleiding ook waanzinnig voor je eigen ontwikkeling. Het is extra fijn om te weten dat er twee soorten kortingen zijn.

Vroegboekkorting en Ideal-betalingskorting op jouw opleiding bij instituut UNLP

De eerste soort korting is de vroegboekkorting: hoe eerder je reserveert, hoe vriendelijker de studiekosten voor je zijn. Zo kan je korting voor je volledige traject tot Master Coach oplopen tot €1.400,00. De tweede soort korting is de Ideal-betalingskorting. Dat is nog eens 5% extra. Begin dus nu aan je droomopleiding met deze extra korting.

Wij raden UNLP aan als beste NLP-opleiding doordat dit instituut – onder leiding van dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink – onder andere de hoogst mogelijke kwaliteitswaarborg van de IANLP-accreditatie hanteert. De reviews over UNLP zijn dan ook altijd uitstekend. Bekijk bijvoorbeeld hier de Google-reviews en bekijk hier de reviews van Klanten Vertellen.

Je kunt bij UNLP terecht in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen.

Het is erg simpel! Doe het volgende om van je extra korting gebruik te maken

  1. Kies je gewenste klassikale opleiding via www.unlp.nl. Plan je opleiding alvast ver vooruit zodat er een hogere vroegboekkorting is.
  2. Bij het uitchecken kies je voor de optie om direct met Ideal te betalen zodat je van de betalingskorting gebruikmaakt.
  3. Je korting wordt automatisch doorberekend en ingevoerd.

Start met transformeren: klik op onderstaande afbeelding en kies je opleiding!

unlp-opleiding-korting

Vragen en meer informatie

Wil je meer lezen over de verschillende opleidingen bij UNLP? Klik dan op onderstaande buttons. Voor vragen over deze kortingen kun je mailen naar secretariaat@hetnlpcollege.nl of bellen naar 0639888109. Succes met je opleiding!

>> Meer informatie over NLP-opleidingen

>> Meer informatie over Familieopstellingen-opleidingen

>> Meer informatie over Mindfulness-opleidingen

>> Meer informatie over Hypnose-opleidingen