De Erkende NLP Trainersopleiding

Als je bij de top-trainers van Nederland wil behoren, raden we je de een van de meest volgepakte opleidingen aan om het vak van NLP-trainer te leren: de trainersopleiding. Wie succesvol de NLP Practitioner en Master Practitioner heeft afgerond, kan zijn of haar wijsheid en technieken aan groepen overbrengen, in trainingen, workshops of opleidingen. Met name leraren in het voortgezet onderwijs of op de basisschool, maar ook managers, vinden dit een waardevolle opleiding.

Deze trainersopleiding is een van de meest extensieve NLP-opleidingen die er zijn. Aan het einde van het traject ken je alle technieken op je duimpje, kun je met iedere verstoring in de les omgaan en kun je iedere zaal voor je winnen. Hoe groot of divers de zaal ook is. Dit komt onder andere door de extensieve examinering, waardoor je optimaal voorbereid bent nadat je klaar bent met de NLP-trainersopleiding.

Een introductie door een van de trainers van de NLP Trainersopleiding

Voor wie is de NLP Trainersopleiding?

De NLP Trainersopleiding is voor mensen waarvoor het volgende geldt:

  • Je wilt de beste NLP-trainer van Nederland worden. Je leert namelijk in iedere situatie, iedere mogelijke NLP-techniek over te kunnen brengen.
  • Je wilt anderen motiveren en inspireren.
  • Je bent praktisch ingesteld, dus je wilt jouw cursisten praktische handvatten meegeven, en geen langdradige verhalen.
  • Je wil een update van de nieuwste NLP-technieken en -inzichten, of je wilt een aanscherping van je vaardigheden.

Wat leer je tijdens de NLP Trainersopleiding?

Het belangrijkste aspect van een NLP-trainers is niet alleen dat ze een logisch niveau boven de stof staan, maar ook dat de trainer te allen tijde een keuze heeft voor hoe hij reageert en wat voor gemoedstoestand hij heeft. Deze vaardigheden worden je aangeleerd tijdens deze grondige opleiding voor trainersvaardigheden. Hierna ben je in staat om voor alle omstandigheden een training te geven, wat voor weerstand je ook krijgt.

Daarnaast leer je hoe je de houding van een mentor aanneemt, zodat je de beste leerervaring voor je studenten kunt creëren. Je leert namelijk de zogeheten inductieve lesmethode toe te passen, waarbij er volop ruimte ontstaat voor ontdekken en experimenteren. Dit zorgt ervoor dat je jouw studenten daadwerkelijk de ruimte biedt om zelf hun eigen transformatie door te maken. Jij bent immers niet de held, maar de mentor van de held.

Praktijk-en sfeerbeelden van het opleidingsinstituut (Tip: 1 minuut)

(Extra) Kortingen (via Het NLP College)

Kortingen voor de NLP Trainersopleiding:

  • Tot 1.390,00 vroegboekkorting.
  • Extra: 5% Ideal-betalingskorting.
  • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €50,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Hoe meld ik me aan voor de NLP Trainersopleiding?

>>Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de Trainersopleiding.