De Erkende NLP Trainersopleiding

Als je bij de top-trainers van Nederland wil behoren, raden we je de een van de meest volgepakte opleidingen aan om het vak van NLP-trainer te leren: de trainersopleiding. Wie succesvol de NLP Practitioner en Master Practitioner heeft afgerond, kan zijn of haar wijsheid en technieken aan groepen overbrengen, in trainingen, workshops of opleidingen. Met name leraren in het voortgezet onderwijs of op de basisschool, maar ook managers, vinden dit een waardevolle opleiding.

Een introductie door een van de trainers van de NLP Trainersopleiding

Wat leer je tijdens de NLP Trainersopleiding?

Het belangrijkste aspect van een NLP-trainers is niet alleen dat ze een logisch niveau boven de stof staan, maar ook dat de trainer te allen tijde een keuze heeft voor hoe hij reageert en wat voor gemoedstoestand hij heeft. Deze vaardigheden worden je aangeleerd tijdens deze grondige opleiding voor trainersvaardigheden. Hierna ben je in staat om voor alle omstandigheden een training te geven, wat voor weerstand je ook krijgt.

Daarnaast leer je hoe je de houding van een mentor aanneemt, zodat je de beste leerervaring voor je studenten kunt creëren. Je leert namelijk de zogeheten inductieve lesmethode toe te passen, waarbij er volop ruimte ontstaat voor ontdekken en experimenteren. Dit zorgt ervoor dat je jouw studenten daadwerkelijk de ruimte biedt om zelf hun eigen transformatie door te maken. Jij bent immers niet de held, maar de mentor van de held.

Praktijk-en sfeerbeelden van het opleidingsinstituut (Tip: 1 minuut)

(Extra) Kortingen (via Het NLP College)

Kortingen voor de NLP Trainersopleiding:

  • Tot 1.390,00 vroegboekkorting.
  • Extra: 5% Ideal-betalingskorting.

 

Hoe meld ik me aan voor de NLP Trainersopleiding?