Droom, Leef, Geniet is een spectaculair 2-daags event waarin je verwend wordt op het gebied van het creëren van een positieve mindset, goede gewoontes en positief denken. Vincent en Marcel gebruiken hierbij de laatste inzichten op het gebied van o.a. NLP, mindfulness en familieopstellingen. Ben je er ook gezellig bij tijdens de eerstvolgende editie?

Hoe zag de vorige editie van Droom, Leef, Geniet eruit?

Bekijk bovenstaande video om een indruk te krijgen van de vorige editie van Droom, Leef, Geniet. Ook vind je hieronder meer afbeeldingen van het evenement:

2-Daags Live Seminar Droom, Leef, Geniet

Dit event is eigenlijk een cadeau t.w.v. €995,00 omdat ik je via deze kennisbank zoveel mogelijk waarde wil bieden. Wellicht heb je al kennisgemaakt met het werk van Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink (oprichters van UNLP). Veel mensen weten dat Marcel en Vincent niet vaak meer voor de groep staan.

Een inspirerend event vol persoonlijke ontwikkeling!

Droom. Leef, Geniet evenement

Wat we ook weten: als ze iets doen, doen ze het goed… Op verschillende data en locaties geven Marcel en Vincent 2 dagen lang hun event: Droom, Leef, Geniet! Wil je ook een berg aan concrete handvatten, tips & trucs ontvangen voor een gelukkiger, productiever en succesvoller leven? Doe dan mee! We vragen voor deze 2 dagen alleen een vergoeding voor de onkosten, zoals zaal, licht, geluid, etc. (95 euro).

Je mag een tweede persoon gratis meenemen! Let op: het aantal plaatsen is beperkt (echt!). Dus check je agenda en schrijf je vandaag nog in.

Meld je hier aan voor Droom, Leef, Geniet

Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende editie.