Een hypnotherapie-opleiding volgen? Wij helpen je graag op weg in de trainingen in Amsterdam. Er wordt gewerkt volgens de methodiek van Dr. Milton Erickson. Dit is de meest subtiele, ingetogen en effectieve manier van hypnotherapie. Lees verder over deze erkende cursus in hypnose.

Wie was hypnotherapeut Milton Erickson?

hypnotherapie opleiding

Milton Erickson was de meest effectieve hypnotherapeut van de 20e eeuw. Tot aan zijn sterfdag hielp hij iedere dag cliënten, en dat deed hij met verbluffend effect. Doordat hij sinds zijn jeugd ernstig verlamd was en aan zijn bed gebonden was, moest hij nieuwe manieren ontdekken om dingen voor elkaar te krijgen. Aangezien zijn lichaam niet meer werkte zoals hij dat wilde, ontdekte hij allerlei bijzondere manieren waarop hij met zijn spraak, alsnog invloed kon uitoefenen op zijn omgeving. Op die manier kreeg hij zelfs meer gedaan dan mensen die niet verlamd waren. Dit zette hij door in zijn professionele leven, en tegenwoordig gebruiken we Milton Erickson als voorbeeldfiguur in hypnotherapie.

Waarom een opleiding hypnotherapie bij UNLP?

Door middel van onderstaande sfeerbeelden en foto's kun je een beeld krijgen van het instituut UNLP en de hypnose opleidingen die hier gegeven worden.

Dit zijn de redenen om voor UNLP te kiezen:

hypnotherapie opleiding

checkmark Eenmalige investering: door het levenslang-abonnement kun je opleidingsdagen onbeperkt inhalen.
checkmark De kwaliteit en de tevredenheid worden voor 100% gegarandeerd. Onder de voorwaarden krijg je direct je geld terug wanneer je niet tevreden bent.
checkmark Iedere hypnose-module wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat.
checkmark Verbonden aan de Milton Erickson Foundation.

Waar in Amsterdam vinden de hypnose-opleidingen plaats?

De hypnose opleidingen van UNLP vinden in Amsterdam plaats.
Fahrenheitstraat 99
1097 PP Amsterdam

Kortingen en aanmelden

Kortingen voor de opleidingen Ericksoniaanse Hypnose:

  • Tot €500,00 euro vroegboekkorting.
  • Extra: 5% Ideal-betalingskorting.
  • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €50,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Hoe meld ik me aan voor de opleiding Ericksoniaanse Hypnose in Amsterdam?

  1. Klik hieronder op de button om naar de site van het opleidingsinstituut UNLP te gaan.hypnotherapie opleiding
  2. Onderaan de pagina waar je dan terechtgekomen bent, zie je de startdata en een inschrijfknop.

ik meld me aan

Kan ik studieadvies of hulp krijgen?

Uiteraard kun je hulp krijgen bij het kiezen van je cursus hypnose. Mail naar [email protected] voor hulp. Ook kun je het instituut UNLP direct bereiken via [email protected] Je kunt ook naar 06 39888109 bellen voor de studieadviseur of voor hulp bij het inschrijven.