Een hypnotherapie-opleiding volgen? Wij helpen je graag op weg in de trainingen in Amsterdam. Er wordt gewerkt volgens de methodiek van Dr. Milton Erickson. Dit is de meest subtiele, ingetogen en effectieve manier van hypnotherapie. Lees verder over deze erkende cursus in hypnose.

Wist je dat ons gedrag voor meer dan 95% door het onbewuste gestuurd wordt? En dat het mogelijk is, om het onbewuste onder controle te krijgen? De Ericksoniaanse Hypnose certificatie training van UNLP is niet zonder reden populair geworden. Het is volgens velen de manier om onze vastgeroeste denkpatronen, niet-bevorderlijke gedrag en de vele ongewenste emoties die we gedurende dag ervaren te beïnvloeden.

Het is neuro-wetenschappelijk onderzoek dat ons heeft geleerd dat vrijwel alles doen en denken het gevolg is van oude patronen en onderbewuste impulsen. Hierdoor is het daadwerkelijk veranderen van ons gedrag bijna onmogelijk. We hebben namelijk maar vijf procent van ons gedrag onder de controle. De andere 95 procent is onbewust. Door een groter deel van die 95 procent naar ons toe te trekken, kunnen we eindelijk de veranderingen realiseren waar we al tijden van dromen.

En als dat ergens mee mogelijk is, is dat wel met de Ericksoniaanse Hypnose opleiding van UNLP.

Op deze pagina vertellen we je alles over deze opleiding. Zo leggen we je uit wat het kost om aan de opleiding deel te nemen en welke onderwerpen zoal aan bod komen.

Wat is de Hypnose opleiding van UNLP?

De hypnose opleiding van UNLP wordt gegeven door een van de belangrijkste Ericksoniaanse experts van Nederland: Marcel Meijlink. Tijdens de hypnose opleiding doorloop je drie opleidingsdagen achtereenvolgend samen met Marcel de verschillende thema’s.

Praktijk speelt een leidende rol in de Hypnose opleiding van UNLP. Alhoewel de basis op de theorie ligt, begin je in een vroeg stadium al met praktische oefeningen. Uiteindelijk moet je namelijk wel in staat zijn om je cliënt in trance te brengen. Of dat nu is om iemand te helpen met gewichtsverlies, creativiteit of het verhogen van de productiviteit.

Gedurende de drie opleidingsdagen zijn er verschillende doelen die bereikt moeten worden. Het is niet alleen belangrijk dat je straks in staat bent om je cliënten te helpen, maar ook jezelf.

Daarom begint de Ericksoniaanse methode bij jezelf. Om gedragsverandering bij anderen te kunnen realiseren, kan je zelf niet achterblijven. Creëer bewustzijnstoestanden voor gemakkelijk succes en ervaar wat er allemaal mogelijk is als je net wat meer toelaat. Want hoe makkelijk het ook klinkt om bewustzijnstoestanden te creëren, komt er in de praktijk veel bij kijken.

Voor jezelf en anderen zal je na het volgen van de hypnose opleiding echt de vruchten van je nieuwe vaardigheden kunnen plukken. Want behalve dat jouw cliënten beter geholpen zullen worden, kun jij jezelf ook beter helpen.

Wie was hypnotherapeut Milton Erickson?

hypnotherapie opleiding

Milton Erickson was de meest effectieve hypnotherapeut van de 20e eeuw. Tot aan zijn sterfdag hielp hij iedere dag cliënten, en dat deed hij met verbluffend effect. Doordat hij sinds zijn jeugd ernstig verlamd was en aan zijn bed gebonden was, moest hij nieuwe manieren ontdekken om dingen voor elkaar te krijgen. Aangezien zijn lichaam niet meer werkte zoals hij dat wilde, ontdekte hij allerlei bijzondere manieren waarop hij met zijn spraak, alsnog invloed kon uitoefenen op zijn omgeving. Op die manier kreeg hij zelfs meer gedaan dan mensen die niet verlamd waren. Dit zette hij door in zijn professionele leven, en tegenwoordig gebruiken we Milton Erickson als voorbeeldfiguur in hypnotherapie.

Welke thema’s komen in de opleiding aan bod?

Binnen drie opleidingsdagen kom je alles te weten over de beginselen van de Ericksoniaanse hypnose methode. Dit zodat je, na afloop van de opleiding, zelf de principes kunt toepassen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt, door de volgende thema’s uitvoerig te behandelen.

– Wat moet je doen om je cliënt onder trance te brengen?
– Hoe kun je jezelf en anderen voor gedragsverandering onder hypnose brengen?
– Leer de geheime taal van hypnose voor beïnvloeding
– Bereik verschillende niveaus van bewustzijn
– Optimale concentratie en creativiteit door hypnose
– Gevoel van gelukzaligheid en blijdschap
– Stage hypnose: de geheimen
– Regels voor succes
– Wegnemen van obstakels

Stuk voor stuk zijn dit belangrijke thema’s die absoluut onmisbaar zijn tijdens de hypnose opleiding. Ze geven je compleet inzicht in de Ericksoniaanse methode en wat jij kunt doen om de beginselen toe te passen. Een effectievere aanpak als die van Marcel Meijlink en UNLP bestaat niet. Het enige wat van jou verwacht wordt, is dat je stap voor stap de thema’s doorloopt. Alleen dan kun je het maximale uit de Hypnose opleiding halen.

Dit zijn de redenen om voor UNLP te kiezen:

hypnotherapie opleiding

checkmark Eenmalige investering: door het levenslang-abonnement kun je opleidingsdagen onbeperkt inhalen.
checkmark De kwaliteit en de tevredenheid worden voor 100% gegarandeerd. Onder de voorwaarden krijg je direct je geld terug wanneer je niet tevreden bent.
checkmark Iedere hypnose-module wordt afgesloten met een internationaal erkend certificaat.
checkmark Verbonden aan de Milton Erickson Foundation.

Voor wie is de Hypnose opleiding geschikt?

Iedereen die voelt dat er persoonlijke groei voor zichzelf en anderen gerealiseerd kan worden middels de basisbeginselen van de Hypnose opleiding, past perfect in het plaatje van de gemiddelde deelnemer. Deze UNLP opleiding is voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je al jaren coach bent of juist net om de hoek komt kijken.

Doordat de hypnose training praktisch opgebouwd is, kan iedereen de benodigde vaardigheden ontwikkelen om de Ericksoniaanse hypnose methode in de praktijk toe te passen. De beginselen van deze opleiding zijn binnen tal van functies en werkgebieden te implementeren. In het onderwijs, zorg of bij een bedrijf. Zolang het doel gelijk is, kun je met de Ericksoniaanse hypnose methode prachtige resultaten bereiken.

Als je echter in aanmerking wilt komen voor het gewilde certificaat Hypnose Master Practitioner, dien je wel de NLP Master Practitioner met een Ericksoniaanse hypnose module gevolgd te hebben. Dit is een strenge eis vanuit het American Board of Hypnosis die het Hypnose Master Practitioner certificaat uitreikt.

Wat krijg je als je aan de Hypnose opleiding deelneemt?

Je bent waarschijnlijk al helemaal klaar om met de Ericksoniaanse Hypnose opleiding te beginnen. Maar wat als ik je vertel, dat je nog veel meer krijgt bij deelname aan de hypnose opleiding van UNLP? Dan ben je vast benieuwd waar ik het over heb.

Momenteel krijg je bovenop de deelname aan de opleiding, toegang tot de volgende voordelen:

– Drie opleidingsdagen
– De nieuwste inzichten op het gebied van Ericksoniaanse hypnose
– Lesmateriaal digitaal en online
– Mogelijkheden voor intervisiegroep na de opleiding
– 1-op-1 begeleiding
– Koffie, thee en uitgebreide lunch
– Mogelijkheid om gratis de opleiding opnieuw te volgen

Dat klinkt natuurlijk als een nog leuker pakket dan alleen de opleiding. En bij UNLP staan de trainers op je te wachten om je zoveel mogelijk over de Ericksoniaanse hypnose methodiek te leren!

Waar in Amsterdam vinden de hypnose-opleidingen plaats?

De hypnose opleidingen van UNLP vinden in Amsterdam plaats.
Fahrenheitstraat 99
1097 PP Amsterdam

Wat kost het om aan de hypnose opleiding deel te nemen?

Wie vastberaden is om de fijne kneepjes van Ericksoniaanse hypnose te leren, is bij UNLP aan het juiste adres. De hypnose opleiding van UNLP wordt namelijk regelmatig in Amsterdam gegeven. En voor een bedrag van tussen de € 995 en € 1295 kun jij hier aan deelnemen. 

Momenteel kan de opleiding alleen gevolgd worden in Amsterdam en wordt door Marcel Meijlink, expert van de Ericksoniaanse hypnose methode, gegeven.

Kortingen en aanmelden

Kortingen voor de opleidingen Ericksoniaanse Hypnose:

  • Extra: mail na je aanmelding bij UNLP naar [email protected] voor €75,00 Bol.com-tegoed. Misschien koop je er wel leuke boeken mee zodat je extra goed van start gaat.

Hoe meld ik me aan voor de opleiding Ericksoniaanse Hypnose in Amsterdam?

  1. Klik hieronder op de button om naar de site van het opleidingsinstituut UNLP te gaan.hypnotherapie opleiding
  2. Onderaan de pagina waar je dan terechtgekomen bent, zie je de startdata en een inschrijfknop.

Kan ik studieadvies of hulp krijgen?

Uiteraard kun je hulp krijgen bij het kiezen van je cursus hypnose. Mail naar [email protected] voor hulp. Ook kun je het instituut UNLP direct bereiken via [email protected]. Je kunt ook naar 06 39888109 bellen voor de studieadviseur of voor hulp bij het inschrijven.