Je hebt een boekenbon cadeau gekregen. Eventjes overhandigen aan de kassa-medewerker en het wordt geregeld… Niet dus! Tegenwoordig kopen we vaak boeken online via Bol.com. Hoe gebruik je dan jouw boekenbon? Lees verder om hem te leren inwisselen…

Online boekenbonnen besteden was een paar jaar geleden een heel gedoe

Een paar jaar geleden moest je jouw boekenbon via omwegen nog in een Bol.com-kaart omzetten. De instructie luidde zelfs dat je hem op de post(!) moest doen zodat je Bol.com-saldo kreeg. Tegenwoordig is het gelukkig stukken makkelijker gemaakt.

De boekenbon kun je tegenwoordig direct inwisselen bij Bol.com

bol boekenbon

Tegenwoordig hoef je geen omslachtige omwegen meer te nemen en kun je jouw boekenbon direct inwisselen en ermee betalen op bol.com. Gewoon bij de afrekenpagina. Hetzelfde geldt voor de Bol-cadeaukaart, de Nationale Entertainment Cards en uiteraard de Nederlandse Boekenbonnen.

Hoe? Voer de cadeaubon-code in als ze bij het afrekenen erom vragen. Vervolgens wordt het bedrag van de bon direct in mindering gebracht op het totale aankoopbedrag.

Bonus-tip: bestel je voor 20 euro of meer, dan is de verzending gratis… maar sommige bestseller-boeken van Bol.com hebben ook gratis verzending als ze goedkoper dan 20 euro zijn.

Gelukkig is het inwisselen van de boekenbon tegenwoordig makkelijk bij Bol.com

Je mag toch wel verwachten dat het tegenwoordig allemaal eenvoudig moet lukken. Wij zijn in ieder geval erg blij dat ze het proces eenvoudiger hebben gemaakt dan een aantal jaar geleden. Gebruik de instructies hierboven om je boekenbon in te wisselen bij Bol.com.

Zo, veel plezier met het betalen met jouw boekenbon via Bol.com. Maar ik denk dat het met het besteden ervan wel goed zal komen!