Zoek je ervaringen en reviews van het boek ‘Droog Trainen Protocol', zowel de mannen-versie als de vrouwen-versie? Hier vind je de pdf-download en ervaringen over het Droog Trainen Protocol. Dit boek is door Droog Trainen Academie en wellicht de moeite waard. Lees verder…

Wat is droog trainen?

Droog trainen betekent je vetpercentage omlaag halen terwijl je spieren wel mooi gevormd worden en zichtbaar zijn. Met andere woorden: je gaat je buik droog trainen zodat je buikvet weg is, maar ook het vet in je gehele lichaam.

Wanneer je al veel spiermassa hebt, maar daarbij ook veel vet hebt, wil je slanker worden terwijl je je spieren behoudt. Dit wordt ook wel cutten genoemd.

Over het algemeen wordt onder droog trainen verstaan dat je veel herhalingen gaat doen van een bepaalde oefening, en dan met een laag gewicht. Het Droog Trainen Protocol gaat verder dan dat en geeft je een volledig programma.

➡️ PDF-download: vrouwen-versie.

➡️ PDF-download: mannen-versie.

Wat, geen cardio?!

Inderdaad, door gewoon aan krachttraining te doen en je spieren te trainen, verdwijnt je vet. Voor veel mensen is dit een aangename verrassing: afvallen kan juist veel beter zonder cardio! Want cardio is ervoor bedoeld om je conditie te verbeteren. Krachttraining en wandelen verwijdert juist je vet.

Wat is het Droog Trainen Protocol?

De Droog Trainen Academie staat bekend om z’n strakke sportschema’s, waarmee je binnen een relatief korte periode vetpercentage verliest en beter zichtbare spieren krijgt. Hoewel er veel discipline voor vereist is, wordt het protocol gezien als een succesvolle manier om een gezondere levensstijl aan te gaan. 

  • Het Droog Trainen Protocol voor mannen is een E-boekenpakket (onder andere pdf's) met bonussen en groepscoaching in de vorm van een gezamenlijke challenge.
  • Ook het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is een digitaal product van Droog Trainen Academie. Dit wordt geleid door Henry en Rinus.

In het Droog Trainen Protocol wordt het volgende aan je geleerd:

  • De exacte methode die de auteurs – Henry en Rinus – gebruiken om hun vetpercentage te verlagen
  • Inzicht in hoeveel calorieën je dagelijks verbruikt.
  • Uitleg over het dieetplan, waarbij je lekker veel kunt eten en toch vet zal verliezen.
  • Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat.
  • Precieze methoden en strategieën voor blijvend vetverlies.
  • Een helder stappenplan met alle informatie over training, voeding en lifestyle ​waarmee je het gewenste droog trainen-doel gaat bereiken.
  • Droog trainen-recepten.
  • En meer…

➡️ Vrouwen-versie.

➡️ Mannen-versie.

Droog Trainen Protocol aanschaffen of niet?

Een absolute reden om het Droog Trainen Protocol aan te schaffen is de stok achter de deur. Je kiest één methode, je houdt je aan die methode en je ontdekt resultaat. Het mooie is dat droog trainen de beste trainingsmethode is. Zie mijn persoonlijk verhaal in de volgende paragraaf.

Mijn ervaring met droog trainen

Dit verhaal is wat voor mij heeft gewerkt – je moet echt per persoon kijken wat voor jou waar is. Op mijn 19e schreef ik dit verhaal:

droom-waarmaken-afgetraind-lichaam

De laatste 3 jaar waren heel moeilijk voor mij, want bij fitness ga je veel negatieve gevoelens tegenkomen. Bovendien dacht ik dat ik niet kon veranderen.

Wat op mijn 14e begon als iets wat ik maar half deed – zoals de meesten eigenlijk – is op mijn 16e omgevormd tot een passie die me oneindig veel meer heeft opgeleverd.

Wat was mijn doel? Een atletisch, slank lichaam en een blokjesbuik. Met andere woorden: droog trainen.

Wat deed ik om mijn droom te bereiken? Ik ’tilde’ voor ~ 1,5 uur per dag, en dat 5 dagen in de week, maar nooit minder. Daar kwam nog cardio bij in de vorm van bewegen zonder te zweten, dus eigenlijk is naar school fietsen of lopen genoeg. Daarbij kun je nog op stap gaan in zuidelijke landen, waar ze meer mensen dansen, dus dan kun je ook meer verbranden. En oh ja, geen bier op stap!

Ik heb 2 jaar lang die ene methode voor droog trainen aangehouden.

Het heeft tijd nodig: 2 jaar doorgaan zonder te zeuren of af te haken. Heb die langetermijnvisie. Als je je mentaal voorbereidt op het feit dat je pas over 2 a 3 jaar klaar bent, blijf je doorgaan. Als je steeds denkt: “Volgende maand zie je mijn spieren al ietsje beter,” kun je die mentale strijd 12 keer per jaar gaan voeren, terwijl je met mijn periode van 2 jaar die mentale strijd maar 1 keer per 2 jaar hoeft te voeren.

Het is geen makkelijk proces, maar één juiste aanpak en een langetermijnvisie houdt je droom levend.

Droog trainen protocol & Droog Trainen Academie ervaringen, reviews en recensies

Voor mij heeft droog trainen me exact daar gebracht waar ik wil zijn. Het Droog Trainen Protocol wordt ook door anderen goed ontvangen en krijgt hoge beoordelingen – zowel de versie voor mannen als voor vrouwen.

De kracht zit ook in het feit dat de auteurs de moeite hebben genomen om een programma speciaal voor vrouwen te ontwerpen en een programma speciaal voor mannen.

Vrouwen PDF Download

>> Klik hier voor de vrouwen-versie.

Mannen PDF Download

>> Klik hier voor de mannen-versie.

Waar je op moet letten bij droog trainen

Spieren groeien niet binnen enkele dagen, dit is een langdurig proces waar maanden of soms wel jaren overheen kan gaan. Houd er dus rekening mee dat je niet binnen een week al groots resultaat ziet. Je hebt geduld en veel motivatie nodig om goede resultaten te behalen met droog trainen.

Daarnaast is het belangrijk om een goede eetstijl erop na te houden. Je kunt nog zo veel trainen, maar als je dagelijks fast food eet zal je vetpercentage niet kleiner worden. In de paragraaf hieronder lees je welke eetwaren passen binnen deze levensstijl.

Als laatste moet je bij droog trainen niet te vaak een cardio workout inplannen, want hoewel cardio goed is voor je uithoudingsvermogen, bouw je er nauwelijks spieren mee op. Als je hier te veel op focust en minder met gewichten traint, zul je weinig resultaat zien.

Het juiste voedingspatroon bij droog trainen

Eiwitten, eiwitten en nog eens eiwitten: die zijn het belangrijkst om binnen te krijgen wanneer je spiermassa op wilt bouwen. Waar ze in zitten? Eieren natuurlijk, maar ook in andere dierlijke producten zoals in vlees en zuivel. Eet je liever zonder dierlijke producten, dan vind je eiwitten terug in noten, zaden, paddenstoelen en veel groenten.

Naast het eten van veel eiwitten is het vooral belangrijk dat je een gevarieerd voedingspatroon aanhoudt, waarbij groenten, fruit, koolhydraten en gezonde vetten zich afwisselen. Gezonde vetten vind je in bijvoorbeeld vis, pindakaas, avocado en verschillende soorten noten.

Koolhydraten zijn belangrijk bij het droog trainen omdat je er veel energie van krijgt, en krijg je binnen door het eten van rijst, brood en bananen. Zorg er bij de eerste twee voor dat je een volkoren variant pakt, in plaats van een witte variant die vooral snelle koolhydraten biedt. Natuurlijk is af en toe iets lekkers gewoon toegestaan, want anders is de kans dat je het volhoudt een stuk kleiner. 

Het Droog Trainen Protocol werkt door middel van inloggen

Na aankoop ontvang je direct een email met inloggegevens en kun je je product downloaden.

Speciale prijs

In plaats van 292 euro kun je het voor eenmalig 67 euro aanschaffen.

➡️Klik hier voor de vrouwen-versie.

➡️Klik hier voor de mannen-versie.

Op jouw succes!