Denk je erover om de Afslank Receptenbijbel te kopen en ermee te beginnen – digitaal via PDF of fysiek? Hoewel dit volledig terecht een van de populairste gezonde receptenboeken van Nederland is, raden we aan het inkijkexemplaar eerst door te nemen. Ook is het belangrijk om de juiste versie te kopen. Lees verder voor de instructies, review en ervaringen

Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar

Het is handig om even wat van het boek en de recepten te zien voordat je tot aankoop overgaat. Om een indruk te krijgen van de stijl van Oscar Helm, kun je – als ‘inkijkexemplaar' – een gratis weekmenu downloaden. Dat kun je hier doen.

De Afslank Receptenbijbel kopen: is het het geld waard?

Inhoudelijk gezien, doet de Afslank Receptenbijbel wat het belooft. Het is daardoor ondertussen een van de populairste receptenboeken van Nederland geworden. Je investeert een aantal tientjes, maar waardoor val je daadwerkelijk af? Door de recepten daadwerkelijk toe te passen.

Recepten uit de afslankreceptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel maakt zijn naam waar: er zitten ongelooflijk veel verschillende recepten in en je kunt ook steeds alternatieven kiezen als je niet zo'n fan bent van een bepaald ingrediënt. Ook zijn er veel verschillende soorten recepten in het boek. Je vindt er bijvoorbeeld ook smoothies en desserts in.

Er is ook een uitstekend abonnement, maar je kunt ook enkel het boek bestellen

afslank receptenbijbel zonder abonnement kopen

Soms ziet het er anders uit, namelijk als volgt:

C:\Users\rubin\Downloads\afslank receptenbijbel kopen zonder opgelicht te worden.png

Wanneer je het boek wilt bestellen, is het belangrijk om éérst te klikken op ‘Ik wil het boek zonder bonussen of ‘Ik wil het ebook zonder bonussen'. Anders krijg je er een (overigens zeer aan te raden) premium abonnement bij en wordt er steeds automatisch 19,97 per maand extra van je bankrekening afgeschreven.

Sommigen hebben op internet geklaagd over deze extra handeling om alleen het boek zonder abonnement te nemen. Dat is echter nergens voor nodig. Zolang je op die link klikt, is alles in orde en hoef je niet bang te zijn voor oplichting.

Mocht je toch voor het abonnement willen gaan: het abonnement is verder erg zinvol doordat het een goedverzorgde video-cursus omvat waarmee je je kookhobby daadwerkelijk serieus kunt nemen.

Review & ervaringen: het is een uitstekend boek

De Afslank Receptenbijbel is ondertussen door veel Nederlanders omarmd en valt onder een van de bekendste receptenboeken van Nederland. Zelf waren we erg verrast door de inhoud, het aantal verrassende recepten en de wetenschappelijke onderbouwing.

De kopers van deze receptenbijbel hebben allemaal positieve ervaringen achtergelaten. Ook wij vinden dit een helder, compleet en uitgebreid receptenboek. Het is een goed idee om ermee aan de slag te gaan. Tip: er is een verborgen kortingspagina van de Afslank Receptenbijbel. Hier kun je hem aanschaffen en minder betalen. Het enige waar je op moet letten, is dat je niet op de abonnement-optie klikt als je alleen het boek wilt. Dan is er niks aan de hand.

Meer over Oscar Helm, de auteur van de Afslank Receptenbijbel: is hij betrouwbaar?

We vroegen ons van te voren af: Is Oscar Helm te vertrouwen? Daartoe hebben we een aantal dingen ondernomen:

 1. We hebben de Afslank Receptenbijbel besteld.
 2. We hebben de levering van het boek afgewacht.
 3. We hebben gecheckt of er niet automatisch extra geld afgeschreven werd na een maand.
 4. We hebben ons geld terug gevraagd volgens de niet-goed-geld-terug-garantie.

De resultaten?

 1. De bestelling ging erg eenvoudig omdat we duidelijk wisten dat we het boek zonder bonussen/abonnement wilden kopen. Als jij dit ook wilt, dan kun je de screenshots bovenaan dit artikel gebruiken om te zien waar je dan op moet klikken. Dan is er namelijk niks aan de hand.
 2. We kregen het boek netjes thuis geleverd binnen een paar dagen.
 3. Er was geen sprake van een verborgen abonnement.
 4. We kregen binnen een paar dagen ons geld terug en er werd direct gereageerd op onze mails.

Meer over Oscar Helm:

 • Beroep: afslankcoach en een voedingsdeskundige.
 • Zijn volledige naam is Oscar Helmstater.
 • Oscar is afgestudeerd als sociaal psycholoog. Ook is hij gediplomeerd orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur.
 • Bekend van: HappyHealthy.nl, evenals het gelijknamige Youtube-kanaal. Zie video hierboven.
 • KvK-nummer, btw-nummer en de contactpagina: zie zijn website.

Gratis test en webinar van de Afslank Receptenbijbel

afslank receptenbijbel oplichting abonnement

Oscar Helm heeft sinds kort ook wat gratis interactief materiaal zodat je nog beter een gevoel krijgt voor wat de Afslank Receptenbijbel voor je kan betekenen. Hier kun je de test doen om jouw afslank-IQ te berekenen en hier kun je Oscar's webinar bekijken.

Contact opnemen met de Afslank Receptenbijbel (Oscar Helm)

Wil je contact opnemen met het team van Oscar Helm en de Afslank Receptenbijbel? Ga daarvoor naar de officiële website, scroll helemaal naar beneden en klik op ‘contact'. Je kunt bovendien op hun Facebookpagina kijken.

Hier kun je de Afslank Receptenbijbel kopen

afslank receptenbijbel betrouwbaar

Je kunt de Afslank Receptenbijbel via de officiële website aanschaffen, waarna je direct de digitale versie toegestuurd krijgt. Je kunt hem vervolgens direct downloaden, waarna je hem onder andere als PDF hebt. Je hebt hierbij dus twee opties:

 • De e-boekversie van de receptenbijbel downloaden.
 • De e-boekversie én de hardcoverversie bestellen.

En hoopte je de Afslank Receptenbijbel ergens gratis te kunnen downloaden als pdf of hoopte je hem op Marktplaats te kunnen vinden? Zet dat idee direct uit je hoofd, want het is niet alleen een ongezonde manier om naar geld te kijken, maar het werkt ook averechts voor jouw motivatie. Investeer er een aantal tientjes in en je zal er veel plezier van hebben.

Gebruik hier de kortingspagina.

Reviews & ervaringen van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Koolhydraatarm ReceptengidsWie met een boek kan diëten, heeft aan dit boek of e-book voldoende volgens deze reviewer. Wat je voor de een of het totaalpakket betaalt, staat vaak gelijk aan de prijs die je betaalt voor afvallen onder begeleiding. De persoonlijke coaching van de schrijver hoeft voor de reviewer niet, dat is dan weer prijzig.
PP ReviewsDit is een aangepaste review na een eerdere versie en de opmaak van het e-book en de kwaliteit van de recepten zijn volgens deze bron verbeterd. Het boek wordt meer gewaardeerd dan de digitale versie.
Gezonder AfvallenDeze bron raadt het product aan indien je snel wilt afvallen zonder honger te lijden. De instructies in de recepten zijn duidelijk en de maaltijden smaken lekker. Men vindt het jammer dat het boek niet overal te koop is en er staan wat kleine foutjes in het boek.
Fit AddictedDe schrijver voelt zich fitter na de maaltijden in het boek gemaakt te hebben. De recepten zijn makkelijk, gezond en smaken goed. Deze persoon is inmiddels 7 kilo kwijt en is daar blij mee. De gratis extra’s waren ook welkom.
Buikspieren-oefeningen.nlHet product wordt aangeraden, omdat waargemaakt wordt wat eerder beloofd is. Je valt af en ook nog best snel als je de recepten volgt. Je moet daarna je levensstijl wel aanpassen en niet in oude gewoonten terugvallen.
Marc HealthyVoor het bedrag dat je betaalt, is deze reviewer tevreden met het product. De recepten zijn duidelijk en de lay-out van het boek is aantrekkelijk. De weekmenu’s zijn handig om te volgen. Als krachtsporter mist deze reviewer echter het vermelden van bepaalde details.
Krachttraining InfoMen heeft meer zelfvertrouwen gekregen door dit boek. De theorie van je metabolisme wordt goed uitgelegd, waardoor je de onderbouwing bij recepten snapt. Maaltijden zijn smaakvol en geschikt om een fit lichaam te krijgen. Het product is geschikt om in rapper tempo meer kilo’s kwijt te raken.
Webwinkel ReviewsDeze reviewer valt vooral de eenvoud van het volgen van het boek op. Je hoeft je enkel te houden aan wat geschreven wordt. Maaltijden smaken goed en deze reviewer mocht eigenlijk meer eten dan hij verwacht had.

Op jouw succes!