Waar kun je tweedehands studieboeken kopen? Bijvoorbeeld voor het hbo, mbo, wo of een andere soort studie? Wat is de beste optie voor 2e hands studieboeken? Hier vind je een overzicht met de meest geschikte en goedkoopste winkels om dit te doen.

Goedkope studieboeken bestellen? De beste opties…

Zoek je tweedehands studieboeken voor het mbo, hbo of wo? En wil je ze het liefst goedkoop zien in te slaan? Dan vind je hier een aantal goede opties om jouw studieboeken aan te kunnen schaffen.

Optie 1 – Bol.com heeft 40.000+ tweedehands studieboeken

goedkope boeken

Sinds Bol.com lang geleden in zee was gegaan met Studieboekenmarkt, is Bol.com uitgegroeid tot een populaire plek voor tweedehands studieboeken en schoolboeken. Bekijk ze hier.

Je kunt niet alleen studieboeken kopen op Bol – je kunt ze naderhand ook verkopen. Wil je zelf je studieboeken weer verkopen, dan kun je hier alle informatie vinden.

Optie 2 – Via Marktplaats studieboeken kopen

goedkope boeken kopen

Er zijn veel mensen die hun 2e hands boeken op marktplaats verkopen, en hetzelfde geldt voor studieboeken. Neem hier een kijkje. Wellicht kun je een aantal boeken afstrepen omdat je ze via Marktplaats hebt gevonden.

Optie 3 – Studystore, oftewel Studieboekencentrale

goedkoop boeken kopen optie

Studystore – ook wel bekend als Studieboekencentrale is niet alleen een winkel waar je boeken kunt kopen, maar het is ook nog eens een leverancier voor andere studieboekenwinkels.

Het is moeilijk om tweedehands boeken op Studystore te vinden, maar het handige aan Studystore is dat het intensief samenwerkt met de hogescholen en universiteiten om bijvoorbeeld automatische lijstjes te maken met de boeken voor jouw opleiding.

Studystore is onlangs gestopt. Het was niet alleen een verlengstuk van een hogeschool of universiteit, het kent ook een aantal bureaucratische kenmerken: geen overenthousiaste service, lang wachten en prijzige boeken.

Optie 4 – Goedkope tweedehands boeken via Bookmatch

goedkope boeken waar

Bij Bookmatch is er een grote kans dat je jouw studieboeken kunt vinden voor een lage prijs. Er worden namelijk erg veel tweedehands studieboeken aangeboden op Bookmatch. Bovendien gaat het zoeken erg makkelijk. Neem hier een kijkje om studieboeken te verkopen via Bookmatch.

Optie 5 – Tweedehands-studieboeken.nl

waar goedkoop boeken

Dit is een partner van Bookmatch. Het is altijd de moeite waard om de zoekfunctie van deze website te gebruiken, maar erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is het zoekproces niet als je jouw studieboeken probeert te vinden. Probeer het hier uit.

Op jouw studiesucces!