Heb je besloten om online te daten? Dan kun je hier de meest actuele aanbiedingen en kortingscodes voor datingsites vinden. Op deze pagina vind je linkjes naar de meest up to date dating site-acties voor deze maand.

Alle links in onderstaand overzicht bevatten de meest recente aanbiedingen of kortingcodes

Als je op zoek bent naar aanbiedingen of kortingscodes, dan zit je hier goed. We hebben namelijk in onderstaand overzicht voor jou steeds linkjes naar de actuele en beste aanbiedingen die deze maand gelden.

Ook zijn de datingsites hieronder op kwaliteit gesorteerd. Bovenaan vind je de beste datingsites, waarbij je ook direct naar de pagina met de beste aanbieding geleid wordt.

Klik hieronder op de verschillende datingsites om naar de actuele aanbiedingen te gaan

Gebruik het overzicht hieronder:

Dit soort datingsite-acties kun je verwachten

Er zijn verschillende soorten kortingen in omloop bij datingsites. Laten we er een paar uitlichten.

Relatieplanet kortingscode

Relatieplanet biedt vaak goede kortingscodes. Je vindt ze direct als je hierboven op de link naar Relatieplanet klikt. Heel soms hebben ze ook een actie waarbij je gratis kunt beginnen, maar hun kortingsacties zijn net zo goed, waarbij je een coulante korting krijgt op een Relatieplanet-abonnement.

Relatieplanet biedt trouwens goede hulp- en contactmogelijkheden, bijvoorbeeld bij het opzeggen. Als je je bijvoorbeeld afvraagt of je voor Relatieplanet of Lexa moet gaan, dan is het antwoord: Relatieplanet!

Pepper-aanbieding: gratis proefperiode

Pepper heeft van oudsher goede ervaringen, maar het staat vooral bekend om de fijne gratis-proberen-actie voor het Pepper Full Membership en de vriendelijke kosten voor een abonnement van Pepper Dating. Momenteel is er niet zo makkelijk een korting te vinden voor Pepper Dating. Klik hierboven in het overzicht op Pepper om te kijken of er een actie is..

Lexa: vriendelijk geprijsde standaardtarieven

Als je in het overzicht hierboven op Lexa klikt, kom je niet op een kortingspagina. Een lexa-abonnement is namelijk sowieso vriendelijk geprijsd, waardoor Lexa niet zo vaak aan acties doet, zoals 30% korting of 3 dagen gratis. Scroll naar het aanbieding-overzicht hierboven en klik op Lexa om te kijken wat er nu bij hen mogelijk is.

E-matching korting

Bij E-matching kun je waarschijnlijk op dit moment gebruikmaken van een kennismakingsactie, waarbij je 3 of meer gratis contacten kunt leggen. Slim om dit eens te proberen. Klik hierboven op E-matching om te kijken welke actie ze momenteel hebben.

Dating site top 10

In de vergelijker hierboven staan de datingsites al gesorteerd op kwaliteit, maar neem ook eens een kijkje op deze pagina voor de top 10 beste datingsites.

Op jouw geluk!