Heb je besloten om online te daten? Dan kun je hier de meest actuele aanbiedingen en kortingscodes voor datingsites vinden. Op deze pagina vind je linkjes naar de meest up to date dating site-acties voor deze maand.

Alle links in onderstaand overzicht bevatten de meest recente aanbiedingen of kortingcodes

Als je op zoek bent naar aanbiedingen of kortingscodes, dan zit je hier goed. We hebben namelijk in onderstaand overzicht voor jou steeds linkjes naar de actuele en beste aanbiedingen die deze maand gelden.

Ook zijn de datingsites hieronder op kwaliteit gesorteerd. Bovenaan vind je de beste datingsites, waarbij je ook direct naar de pagina met de beste aanbieding geleid wordt.

Klik hieronder op de verschillende datingsites om naar de actuele aanbiedingen te gaan

Gebruik het overzicht hieronder:

Dit soort datingsite-acties kun je verwachten

Er zijn verschillende soorten kortingen in omloop bij datingsites. Laten we er een paar uitlichten.

Pepper-aanbieding: gratis proefperiode

Pepper heeft van oudsher goede ervaringen, maar het staat vooral bekend om de fijne gratis-proberen-actie voor het Pepper Full Membership en de vriendelijke kosten voor een abonnement van Pepper Dating. Momenteel is er niet zo makkelijk een korting te vinden voor Pepper Dating. Klik hierboven in het overzicht op Pepper om te kijken of er een actie is..

Lexa: vriendelijk geprijsde standaardtarieven

Als je in het overzicht hierboven op Lexa klikt, kom je niet op een kortingspagina. Een lexa-abonnement is namelijk sowieso vriendelijk geprijsd, waardoor Lexa niet zo vaak aan acties doet, zoals 30% korting of 3 dagen gratis. Scroll naar het aanbieding-overzicht hierboven en klik op Lexa om te kijken wat er nu bij hen mogelijk is.

E-matching korting

Bij E-matching kun je waarschijnlijk op dit moment gebruikmaken van een kennismakingsactie, waarbij je 3 of meer gratis contacten kunt leggen. Slim om dit eens te proberen. Klik hierboven op E-matching om te kijken welke actie ze momenteel hebben.

Parship kortingscode

Parship biedt vaak goede kortingscodes. Deze worden steeds automatisch ingevoerd nadat je een gratis account bij ze hebt genomen. Je vindt ze direct als je hierboven op de link naar Parship klikt. Dan kom je namelijk eerst bij de pagina om een gratis account te maken waarmee je gewoon direct al onbeperkt singles kunt ontmoeten.

Heel soms hebben ze dus een actie waarbij je gratis kunt beginnen, maar hun kortingsacties voor de premium-versie zijn net zo goed, waarbij je een coulante korting krijgt op een Parship-abonnement. Dit verschijnt vanzelf na de gratis versie.

Parship biedt trouwens goede hulp- en contactmogelijkheden, bijvoorbeeld bij het opzeggen. Als je je bijvoorbeeld afvraagt of je voor Parship of Lexa moet gaan, dan is het antwoord: Parship, vanwege hun contactmogelijkheden! Zoek je de meest actuele kortingscode met de hoogste korting voor Parship? Via bovenstaande tool vind je altijd de hoogste korting. Scroll naar boven en pak de kortingscodes…

Parship heeft namelijk de beste huidige kortingsacties met kortingscodes staan. Je vindt op die pagina dus de meest actuele kortingscode voor de hoogst mogelijke korting van dit moment bij Parship. Meestal is dit een gratis account, zoals momenteel het geval is. Soms plaatst Parship namelijk géén enkele kortingscode. In plaats daarvan bieden ze de mogelijkheid aan om gratis een account te maken.

Parship staat er sowieso om bekend dat het erg vriendelijk geprijsd is. Zo heeft het wel eens de '50-korting' gehad. Hoewel die kortingsacties niet meer gelden, zijn er momenteel net zulke goede kortingsacties beschikbaar via bovenstaande tool.

Parship heeft bovendien het keurmerk ‘Veilig Daten' en is dus transparant en makkelijk op te zeggen. Na je aanmelding kun je de automatische verlenging direct uitzetten bij ‘accountgegevens', waarna je niet meer hoeft te betalen als jouw periode voorbij is. Waarom kiezen voor deze datingsite? Parship is een beproefde website met het keurmerk ‘Veilig Daten' van de Consumentenbond. Daarnaast zitten er leden van alle leeftijden op. Een leuke extra is dat Parship ook nog eens extra feesten en single-events organiseert voor zijn leden.

Je kunt uiteraard ook terecht bij de concurrentie van Parship. Bekijk eventueel onze datingsite-vergelijker om andere geschikte datingsites te vinden. Ook het raadplegen van een vergelijkingssite kan erg zinvol zijn. Parship geldt hoe dan ook als een van de goedkopere datingsites, waar je gemiddeld 15 euro per maand voor betaalt. Het is goedkoper dan wanneer je het bijvoorbeeld vergelijkt met Lexa.

Dating site top 10

kortingsacties voor datingsites

In de vergelijker hierboven staan de datingsites al gesorteerd op kwaliteit, maar neem ook eens een kijkje op deze pagina voor de top 10 beste datingsites.

Op jouw geluk!