Veel van onze alumni besluiten om coach/therapeut te worden. Daarom helpen we ze dikwijls ook met marketing. Er is echter een tool die volledig gemaakt is voor therapeuten en coaches om er hun website mee te maken: Bloom. Hoe interessant en effectief is deze software waarmee je websites kunt maken voor therapeuten en coaches? Lees verder voor onze review…

Inhoud van deze pagina:

Alles over Bloom: hét websitesysteem voor therapeuten en coaches

Het opzetten van een goede, aantrekkelijke website is enorm belangrijk voor alle ondernemers. Hierbij is het echter wel belangrijk dat je er rekening mee houdt dat niet elk format geschikt is voor jouw business. Zo geldt voor therapeuten en coaches bijvoorbeeld dat ze de website niet gebruiken voor het verkopen van een product, maar voor het overhalen van potentiële cliënten om een bezoek te brengen aan de praktijk. Daar weten ze bij Bloom alles van. In dit artikelen vertellen we meer over dit websitesysteem en hoe jij er gebruik van kunt maken om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen.

Bloom voor coaches en therapeuten: een volledige review

Wat weet jij al van het platform Bloom af? Deze site – die in het Engels “Bloei” betekent – is specifiek opgericht voor de behoeften van therapeuten en coaches. Op de website vind je winstgevende websitesoftware waar therapeuten en coaches dankbaar gebruik van maken. Het voordeel? De strategieën zijn bewezen en technische kennis is niet vereist. Klinkt dit jou als muziek in de ogen? Dan raden we je vooral aan ons uitgebreide review er op na te lezen.

Bloom en onze zoektocht naar de beste website software

De juiste websitesoftware opzetten is niet iets waar iedereen verstand van heeft. Hoe vaak hoor je niet dat er van alles fout gaat op een online platform? Dat het onoverzichtelijk is en cliënten er niet over te spreken zijn? Dit zijn doorgaans meer dan schoonheidsfoutjes. Juist daarom moet het allemaal kloppen. We weten uit eigen ervaring – onder meer een immense zoektocht bij de online omgeving van een ziekenhuis – hoe frustrerend niet goed werkende software is.

Wat maakt ons geschikte reviewers van de beste website software?

Dat moet anders kunnen. We werden nieuwsgierig naar het aanbod en kwamen al snel bij Bloom uit. Op het gebied van websitesoftware voor therapeuten en coaches heeft Bloom verrassend weinig concurrenten. Dat wil niet zeggen dat we het platform automatisch maar aanraden. Nee, als wij iets reviewen, doen we dat uitgebreid met zorg en duiken we de diepte in.

Blijf kritisch op het website software aanbod

Website software heeft nogal eens de neiging het allemaal ‘te mooi’ te willen doen. Hoe vaak kom je niet op een website uit waar alles blingbling en flitsend is, maar je bij god niet weet waar je de informatie kunt vinden waar je naar op zoek bent? Dat is voor ons een dikke streep door de rekening. Nieuwer is niet altijd beter en dat vergeten ontwerpers nogal eens.

Bloom: scepsis over de toegevoegde waarde voor therapeuten en coaches

Was Bloom ook zo’n platform waar alles draait om het mooiste ontwerp? Tot onze grote opluchting niet. Toegegeven, de ontwerpen zijn fraai, maar je kunt merken dat functionaliteit altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat Bloom een coach of therapeut veel te bieden heeft.

Website software makers: de beloftes en wat je ervan geloven mag

Meer gebruiksgemak, meer tevreden klanten en ook meer tevreden werknemers. Je kent het: verhaaltjes over hoe internet de toekomst heeft. Wat ons betreft geldt eerder het credo: “Never change a winning team”. Als iets al goed is, verander het dan vooral niet. Website software makers willen graag geld aan je verdienen en zullen zeggen dat je “nog heel veel mist”.

Deze criteria gebruiken we bij een website software maker beoordeling

Bloom moet volgens ons in ieder geval aan het volgende voldoen:

 • De prijs voor Bloom mag niet te hoog zijn

 • Het platform moet overzicht bieden voor klanten en gebruikers

 • Ook de coach, therapeut of medewerkers van de praktijk moeten er goed mee kunnen werken

 • Upgraden moet in principe gratis zijn (zeker als je voor een abonnement betaalt)

 • Gebruik van het platform moet niet leiden tot dubbele of overbodige administratie

 • Bloom mag geen verborgen kosten rekenen

 • De Algemene Voorwaarden van Bloom moeten overzichtelijk zijn en gemakkelijk zijn terug te vinden

 • Bloom moet ervoor zorgen dat de privacy niet geschonden wordt.

Bloom uitgetest in de praktijk: onze onderzoeksdata op een rijtje

Uiteraard zijn we met de Bloom software aan de slag gegaan. We hebben de software in onze eigen digitale software verweven en zijn voor en na met elkaar gaan vergelijken. Het viel ons inderdaad op dat Bloom prettig in gebruik is en dat je de verschillende functies op het platform gemakkelijk eigen kunt maken. Na wat opstartproblemen ging het bij ons heel soepel.

In het kort: wat is Bloom precies?

Bloomsite is opgericht met het doel cliënten via het internet aan te trekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2014 is dit de belangrijkste missie. De website is meer dan een leuk visitekaartje: het is een middel waarmee je actief kunt verkopen. In afgelopen jaren heeft Bloom honderden mensen geholpen via Bloomsite een eigen website op te zetten voor de praktijk. Ook worden er door duizenden coaches en therapeuten webinars bij Bloom gevolgd.

Wie zijn de bedenkers van Bloom?

Medeoprichter van Bloom is Arthur Jansen. Ook is hij actief als businesscoach bij Bloom. Bij Bloom wordt gebruik gemaakt van een bewezen effectief model dat tot heeft allereerst meer bezoekers aan te trekken, vervolgens het vertrouwen in jou te vergroten en tot slot – het belangrijkste – jouw diensten te verkopen. Arthur Jansen is onder meer ook te zien in de podcastserie “Reis van de Ondernemer” waarin onderwerpen als ondernemerschap aan bod komen.

Aanbod van Bloom producten

Bloom heeft verschillende diensten beschikbaar:

 • Een goede website leren maken

 • Gebruiksvriendelijkheid van je website vergroten

 • Beter vindbaar worden in zoekmachines

 • Website techniek

 • Website structuur vormgeven

 • Je platform “leesbaarder” maken

 • Juridische documenten waar je als coach of therapeut mee te maken krijgt

 • Sluit je aan bij het platform via Premium Lidmaatschap

 • Je krijgt toegang tot liefst 11 online trainingen

 • Ook worden er tweemaal in de maand live groep coaching sessies gehouden

 • Tijdens Business Challenges ga je samen aan de slag om doelen te realiseren.

Zelf een website maken

Het maken van je eigen website kan erg leuk zijn, maar er zitten ook een hoop haken en ogen zijn. Er zijn namelijk talloze factoren om rekening mee te houden en als je hier niet genoeg aandacht aan besteed, zal je al gauw merken dat de site niet het gewenste effect heeft. Om je een beter beeld te geven van de eigenschappen van een succesvolle website, hebben we ze kort voor je op een rijtje gezet:

 • Vindbaarheid. Het allerbelangrijkste is dat jouw website gevonden wordt wanneer mensen bepaalde zoekwoorden intypen in zoekmachines. Het is dus niet alleen belangrijk om te ontdekken welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken, maar ook hoe je deze moet gebruiken.
 • Informatief. Als je op de link van een website klikt, verwacht je daar bepaalde informatie te vinden. Is deze informatie onduidelijk of moet je er lang naar zoeken, dan verlies je waarschijnlijk al gauw je geduld en ga je op zoek naar een andere website.
 • Aantrekkelijk. Het is daarnaast ook belangrijk om de aandacht van de bezoekers vast te houden door middel van afbeeldingen en graphics. Let wel: less is more. Maak het dus vooral niet te druk.
 • Overzichtelijk. Mensen zijn nu eenmaal ongeduldig. Als je op een link klikt en eindigt op een website die veel te ingewikkeld of chaotisch is, zal je al gauw de neiging hebben om deze weer te verlaten. Houd het daarom overzichtelijk.

Al met al zijn er dus veel dingen die je moet overwegen voordat je aan de slag kunt met je eigen website. Dat is dan ook de reden dat een hoop mensen ervoor kiezen hiervoor een professional in te huren. Ben jij een therapeut of coach op zoek naar meer cliënten? Dan is Bloom de professional voor jou.

Waarom Bloom?

De oprichters van Bloom hebben jarenlange ervaring in allerlei soorten vakgebieden. Ze weten alles over sales, marketing, webpsychologie en het maken van websites. Deze kennis hebben ze toegepast in het ontwikkelen van een alles-in-één pakket. Wanneer je je hiervoor aanmeldt, krijg je dus toegang tot een volledige website, inclusief de nodige pagina’s, voorbeeldteksten en -afbeeldingen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is deze website vullen met jouw persoonlijke informatie.

Twijfel je nog over of Bloom wel de juiste provider voor jou is? Beantwoord dan eens de onderstaande vragen:

 • Heb je al een website, maar heeft deze niet het gewenste resultaat?
 • Vind je het vervelend dat je voor elke wijziging moet aankloppen bij een webdesigner?
 • Is jouw website verouderd en werkt deze daardoor niet meer goed?
 • Heb jij zelf niet voldoende specialistische kennis om hier verandering in te brengen?

Heb je één of meerdere van deze vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan is Bloom zeker iets voor jou.

Bloom onderscheidt zich van de concurrentie door websites te ontwerpen die specifiek gericht zijn op het omzetten van bezoekers in cliënten voor jouw praktijk. Het gaat dus niet om het verkopen van een product, zoals op veel andere websites. In plaats daarvan wil jij je richten op het winnen van het vertrouwen van de bezoekers. Je wilt ze overtuigen van het feit dat jij de beste persoon bent om hen te helpen bij het verbeteren van hun leven. En dat is alles behalve eenvoudig. Toch kom je met het websitesysteem van Bloom al een heel eind.

Voordelen van het zelf beheren van je website

Eén van de grote voordelen van Bloom is het feit dat je de website nadat deze is afgerond, helemaal zelf kunt beheren. Dit geeft je de mogelijkheid om alles up-to-date te houden en belangrijke informatie binnen no-time toe te voegen. Ook kan je op deze manier natuurlijk informatie verwijderen, pagina’s bewerken, je huisstijl aanpassen en nog veel meer. Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw bezoekers snel en eenvoudig weten waar ze aan toe zijn, maar ook dat jij niet elke keer geld kwijt bent aan het benaderen van een webdesigner om het voor je te regelen.

Het beheren van een website klinkt misschien lastig, maar met de tools van Bloom is het zelf zonder enige voorkennis prima te doen. Je krijgt toegang tot allerlei functies die je helpen bij het analyseren van statistieken, bijwerken van gegevens en leveren van de juiste informatie. Bovendien worden er regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd door het team. Je blijft dus altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van webdesign.

Veel gekozen opties van Bloom onder de loep

Ontvang persoonlijke begeleiding

Natuurlijk gooien ze je bij Bloom niet zomaar in het diepe. Naast het uitgebreide websitepakket, krijg je ook nog toegang tot verschillende vormen van begeleiding. Ten eerste kan je profiteren van de ruim 100 instructievideo’s, waarin talloze nuttige onderwerpen worden besproken. Sommige video’s hebben meer de vorm van tutorials, terwijl de experts in andere interessante ontwikkelingen bespreken of meer vertellen over waarom een bepaalde functie belangrijk is voor jouw website.

Heb jij een specifieke vraag over jouw website of hoe je jouw resultaten kunt verbeteren? Dan heb je de mogelijkheid om persoonlijk contact op te nemen met een van de experts. Zij zitten vijf dagen per week klaar om al jouw prangende vragen te beantwoorden en doen hierbij hun uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met jouw unieke situatie. Zo krijg je snel de antwoorden die je nodig hebt en kan je direct weer door met het werven van nieuwe cliënten.

Meld je aan voor de gratis online training

Wil je echt alles te weten komen over het opzetten en beheren van een website voor therapeuten en coaches? Schrijf je dan in voor de gratis online training van Bloom. Deze training wordt gegeven door sales expert Arthur Jansen en marketing expert Joas Schurer en bevat alle handvatten die jij nodig hebt om aan de slag te gaan. Voor de training is geen specifieke voorkennis nodig, als je maar weet wat jij met jouw website wilt bereiken.

Tijdens de training draait het allemaal om het ACV-model. ACV staat voor:

 • Aantrekken van bezoekers. Het allerbelangrijkste doel van een website is het aantrekken van bezoekers die je potentieel om kunt zetten in cliënten. Dit doe je door ervoor te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk eindigt in de Google-zoekresultaten. Daar hebben ze bij Bloom een aantal methoden voor.
 • Creëren van vertrouwen. Vervolgens moet je vertrouwen kweken. Het feit dat iemand je website bezoekt, betekent namelijk nog niet dat ze ook daadwerkelijk gebruik gaan maken van jouw service. Hiervoor moet je eerst zorgen dat ze geloven in jouw vaardigheden.
 • Verkopen van je dienst. Tot slot moet je je best doen om jouw dienst te verkopen. Dit doe je door nuttige informatie aan te bieden, zonder al te opdringerig te worden. Het vinden van deze balans kan erg lastig zijn.

Tijdens de training wordt elk van deze onderwerpen uitgebreid besproken en krijg je een handig stappenplan toegereikt voor het bereiken van deze doelen. De combinatie van ervaring op het gebied van marketing, sales en webpsychologie zorgt ervoor dat de experts jou kunnen helpen de perfecte balans te vinden om nieuwe cliënten aan te trekken.

Lees het boek De Goed Presterende Website

Neem je al deze informatie liever in je op in de vorm van een goed boek? Dat kan ook! Joas Schurer en Arthur Jansen hebben samen het boek De Goed Presterende Website geschreven. Hierin bespreken ze ook alle bovenstaande informatie en gaan ze dieper in op de achterliggende psychologie. Je kunt het boek online bestellen, waarbij je alleen betaalt voor de verpakkings- en verzendkosten. Daarnaast kan je ook het e-book downloaden via de website. Deze is helemaal gratis.

Laat je inspireren door het portfolio

Voordat je aan de slag gaat, is het altijd een goed idee om een kijkje te nemen bij het werk van anderen. Op de website van Bloom vind je een uitgebreid portfolio van websites die therapeuten of coaches hebben gemaakt met behulp van dit websitesysteem. Neem dus even de tijd om deze op je gemak te bekijken en maak notities van dingen die je wel of niet aanspreken. Dit kan later bij het maken van je eigen website zeker van pas komen.

Onze ervaringen: welke resultaten kun je bereiken met Bloom?

Bloom is wat ons betreft een platform met een heldere boodschap, duidelijke belofte en methodische aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat gebruiken van Bloom voor jou als coach of therapeut winstgevend kan zijn. Je vergroot niet alleen je sales, maar verbetert ook de klantbeleving.

Welke kosten betaal je bij Bloom?

Bloom maakt gebruik van abonnementen. Als abonnementhouder ben je Premium lid. Je kunt kiezen uit het Maandabonnement en het Jaarabonnement. Het Maandabonnement kost je 45 euro per mand en het Jaarabonnement afgeprijsd 450 euro (je krijg twee maanden gratis).

Is Bloom het geld waard?

Allereerst geldt bij Bloom een niet-goed-geld-terug garantie van de wettelijke termijn van 14 dagen. Bevalt de aankoop je niet? Geef dat aan en je krijgt je aankoopbedrag teruggestort.  Voor ondernemers zijn de kosten zeker te overzien. De Bloom methode leidt tot meer sales, dus je verdient de investering terug. Je moet Bloom zien als investering in jouw praktijk.

Ons oordeel over de verschillende Bloom modules

Een minpuntje is wat ons betreft dat de kosten niet helemaal overzichtelijk zijn. Je betaalt voor abonnementen, maar tegelijkertijd komen we ook kosten tegen voor het gebruik van Bloomsite.

Optie 1: gebruik maken van Bloomsite

Gebruik maken van Bloomsite kost 67 euro per maand. Je betaalt per jaar (zolang zit je er aan vast).

 • Voordelig is het feit dat je gratis kunt uitproberen

 • Fat je geen opstartkosten hoeft te maken

 • Je komt kant-en-klare pagina’s tegen

 • Net als blog functie en e-mailmarketingkoppeling

 • Formulieren van hoog niveau

 • Je krijgt een gratis domeinnaam

 • Toegang tot een Nederlandstalige kennisbank

 • Doordeweekse e-mail support

 • Ontdek hoe je aan de hand van SEO Tools hoger in Google komt te staan.

Optie 2: gebruik maken van Bloomsite Pro

De meer uitgebreide versie van Bloomsite is Bloomsite Pro. Hiervoor betaal je 100 euro in de maand.

 • Ook bij Bloomsite Pro geen opstartkosten

 • Blogfunctie en e-mail

 • Kant-en-klare pagina’s en meer…

 • Krijg alles van ‘gewoon’ Bloomsite plus:

 • De mogelijkheid online afspraken in te plannen

 • De mogelijkheid evenementen te verkopen

 • Betalingen (iDeal en meer) en facturatie aan te bieden

 • Kassakoopjes aan te bieden

 • Toegang tot Upsells & Downsells statistieken.

Optie 3: de gratis Startersgids gebruiken

Bloomsite biedt ook een gratis startersgids aan, waarin wordt toegelicht hoe jij als therapeut of coach een eigen praktijk kunt starten. Je leert:

 • Aan de hand van 30 verschillende onderwerpen wat er allemaal komt kijken bij een eigen praktijk

 • In 9 overzichtelijke stappen je eerste cliënt aantrekken

 • Je krijgt links naar verschillende handige hulptools

 • Links naar nuttige websites

 • In totaal bestaat de gids uit 26 pagina’s.

Wat maakt Bloomsite uniek ten opzichte van de concurrent?

Bloom is een platform dat winstgevende website software aanbiedt aan therapeuten en coaches. Daar zijn er niet zo veel van. Het grote voordeel is dat erg laagdrempelig is: om een succesvolle website op te zetten heb je geen technische kennis nodig. Je doet dit aan de hand van uitgebreide persoonlijke begeleiding en bewezen succesvolle strategieën. Dankzij de kant-en-klare pagina’s kun je in een handomdraai teksten (als een kleurplaat) in elkaar zetten.

Een expert bespreekt Bloom

We hebben navraag gedaan bij een expert over de meerwaarde van Bloom. Deze was erg te spreken over wat het platform te bieden heeft. Bloom is eenvoudig in gebruik en loopt voor op concurrenten. Bloom is “de investering voor de beginnende zelfstandige absoluut waard”.

De supportafdeling van Bloom: hoe helpt deze je verder?

Contact opnemen met Bloom die je via e-mailadres [email protected]. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, aan de Zekeringstraat 7A, 1014 BM. In onze ervaring krijg je uitgebreid antwoord op je vragen of opmerkingen. Wel jammer dat je niet kunt bellen.

Voor wie is Bloom een perfecte optie?

Bloom richt zijn pijlen op de startende coach of therapeut en focust met name op het ondernemingsaspect van de zelfstandige. Een therapeut of coach die een eigen onderneming wil starten en niet precies weet hoe een site gebruikt kan worden om klanten aan te trekken, is dankzij het uitgebreide stappenplan bij Bloom zeker aan het juiste adres.

Welke investering moet je als coach of therapeut bereid zijn te doen?

Bloom werkt met abonnementen. Je gaat een abonnement aan voor een maand of jaar. Deze periode zit je eraan vast. De kosten van het abonnement tel je op bij je vaste lasten.

Stappenplan: aan de slag met Bloom

In feite is het heel simpel:

 • Begin met het aanschaffen van de gratis Startersgids. Bevalt wat je ziet? Overweeg dan…

 • De gratis proefperiode van 14 dagen aan te vragen en maak gebruik van alle voordelen van Bloomsite Pro: hiervoor vul je op Bloomsite je persoonlijke gegevens in

 • Als Bloomsite ook na de proefperiode blijft bevallen, schakel je over op een betaald abonnement

 • Om de kennis en kunde van Bloomsite zoveel mogelijk te benutten, maak je optimaal gebruik van de gratis coaching sessies.

De evolutie van online coaches en therapeuten?

Het internet bestaat nog niet zo heel lang. Het tijdperk dat er bedrijven actief zijn als Bloom om jou als (potentieel digibeet) volledig te ondersteunen en begeleiden bij het opzetten van een digitale praktijk is pas net begonnen. Een streepje voor op de concurrent? Sla dan nu je slag.

Updates van Bloom: blijft de website zich vernieuwen?

Bloom houdt zijn platform up to date en gaat niet alleen mee met de trend, maar probeert er op vooruit te lopen. Verder vind je op Bloomsite tal van artikelen over het creëren en optimaliseren van je eigen website. Je vindt een uitgebreide kennisbank en krijgt uitgebreid begeleiding. De coaching sessies met de experts van Bloom zijn op zichzelf al vernieuwend.

Reviews van Bloomsite: samengevat in bullet-points

Loisir.nlLoisir beschouwt Bloomsite als beste keuze voor coaches en therapeuten. Het team bezit grote expertise. Deze weten precies wat in de praktijk wel of niet werkt. Bloomsite is niet alleen een websitesysteem, maar ook een kundig persoonlijk begeleider.
Hetnlpcollege.nlHet feit dat je je site na afronding geheel zelf kunt beheren, is één van de grootste voordelen van Bloom. Je houdt alles makkelijk up-to-date. Bloom maakt het beheren van sites zonder voorkennis prima te doen.
Bedrijvenconsultant.nlDe tools van Boom zijn uitgebreid en zitten goed in elkaar. Binnen de kortste keren zal dit zorgen voor een hogere conversie-ratio.

Alternatieven voor Bloomsite

Beste algemene keuzeWebsitesvoortherapeuten.com – dit platform helpt je net als Bloom verder met het opzetten en beheren van een eigen professionele website.
Onze persoonlijke favorietBrandness.Marketing – biedt dezelfde solide basis als Bloom, alleen niet specifiek gericht op coaches of therapeuten.
Beste budgetoptieWebsiteseocheck.nl – richt zich met name op de zoekwaarde functie van je website. Is daarmee wat beperkt, maar wel voor een klein bedrag te gebruiken.

Conclusie: is Bloomsite jouw investering waard?

ReviewBloomsite
SamenvattingBoomsite is wat ons betreft dé optie voor therapeuten en coaches die een eigen praktijk willen oprichten en/of onderhouden. Er is aan alles gedacht op dit platform: je komt tegen wat je nodig hebt, plus zaken waar je nog niet eens bij stil had gestaan. Met andere woorden: een totaaloplossing.
Review doorDe eigen redactie
BeoordelingOns cijfer: 9.5 uit 10.

Jouw vervolgstap als coach of therapeut

Wil jij als coach of therapeut met een zelfstandige praktijk aan de slag, maar had je voor het lezen van dit artikel nog geen idee hoe je dit precies moest doen? Bloomsite biedt de oplossing waarvan je nog niet eens wist dat hij bestond. Als kers op de taart kun je het gratis uitproberen.

FAQ: veel gestelde vragen over Bloomsite

 • Kun je ook upgraden naar Bloom Pro?

Dat kan. Je doet dit bijvoorbeeld om gebruik te kunnen maken van betalingen, boekingen en het opzetten van eigen Funnels. Klik op één van deze specifieke functies. Je wordt automatisch doorgeleid naar een pagina waar je je abonnement kunt aanpassen. Klik nu op “Bloom Pro” en dan “Kies dit pakket”.

 • Wat als je je wachtwoord vergeten bent?

Geen paniek: je kunt via het inlogscherm op je website eenvoudig een nieuwe aanmaken. Onder “Inloggen” staat de optie “Wachtwoord vergeten”. Volg nu de stappen. Let op: vul niet driemaal de verkeerde gegevens in, want dan wordt je 24 uur geweerd van de website.

 • Is Bloomsite ook geschikt voor mensen die niet starten?

Jazeker, want als Premium Lid in de Bloom Academy krijg je vrijblijvend toegang tot het complete aanbod trainingen, waaronder geavanceerde marketing trainingen en unieke challenges.

 • Welke verschillen bestaan er tussen Bloomsite en Bloom Academy?

Bloom is de naam van het bedrijf zelf. Bloomsite is het systeem van Bloom dat bedoeld is voor het maken en onderhouden van websites. De Bloom Academy is gericht op onderwijs. Hier kom je alle klanten van Bloom tegen – abonnees van Bloomsite, plus Premium Leden.

Gratis media over/van Bloomsite: kom nog meer te weten

Bekijk het interview

Lees de blogs

Tot slot vind je op de website ook nog een hoop leuke, interessante en informatieve blogs. Deze gaan over talloze verschillende onderwerpen en bevatten nuttige tips en adviezen voor iedereen die graag zijn eigen website wil opzetten en beheren. Om je een idee te geven van de dingen die in deze blogs worden besproken, hebben we een aantal titels voor je op een rijtje gezet:

 • Hoe maak je een PayPro-betaalpagina aan voor op je website?
 • Ik heb tips gehad over mijn website, wat nu?
 • Hoe kies je als (online) coach het juiste emailmarketingsysteem?
 • Beste betaalsysteem voor je website.
 • Beter gevonden worden op Google: 6 krachtige SEO-strategieën.

Neem contact op met Bloom of begin hier…

Lijkt het je wel wat om gebruik te maken van de services van Bloom? Dan kan je altijd eens contact opnemen met de klantenservice. Maak een belafspraak, bel zelf naar +31 (0)20 24 44 829 of stuur een berichtje. Dit laatste kan door het contactformulier op de website in te vullen of te mailen naar het e-mailadres van Bloom.

Op jouw succes!