Inhoud van deze pagina:

Is dit het ultieme platform voor ochtendliefhebbers om je dag met pit te beginnen?

Welkom bij onze review van de Dear Good Morning community. Kan deze community echt bijdragen aan een betere ochtendroutine? Maakt het zijn beloftes waar of zijn het lege verkooppraatjes? En is het de investering waard? Laten we deze vragen samen beantwoorden.

Mijn zoektocht naar de perfecte ochtendroutine

Begin 2023 werd ik nieuwsgierig naar manieren om mijn ochtendritueel te verbeteren. Ik zocht naar een betere manier om mijn dag te beginnen. Ik was wel sceptisch over de vele beschikbare cursussen en community’s. De vraag was of het echt het geld waard zou zijn.

Wie zijn wij zelf om dit te reviewen

Als doorgewinterde reviewers van cursussen en community’s, waren we geïntrigeerd door Dear Good Morning. We wilden de mogelijkheden testen en zien of het een productieve ochtendroutine zou kunnen stimuleren. Je kan op deze webpagina de verschillende reviews terugvinden over allerlei soorten producten en cursussen.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Elke productontwikkelaar wil zijn product aantrekkelijk presenteren. Het is onze taak om te testen of ook deze community, Dear Good Morning, deze beloftes waarmaakt of dat het verkooppraatjes zijn zonder inhoud. We zoeken het voor je uit!

Onze eerste sceptische indruk

Toen we voor het eerst met Dear Good Morning in contact kwamen, waren we sceptisch. Een hele community gewijd aan de ochtend? Wellicht heeft dat te weinig inhoud om een volledige cursus voor aan te schaffen.

Wat zijn de beloftes van de makers? Zijn deze beloftes gebakken lucht?

Dear Good Morning belooft dagelijkse live lessen, uitgebreide workouts, yoga-sessies, uitdagingen voor het opbouwen van een ochtendroutine en toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemden. Deze beloften zijn een weerspiegeling van wat je kunt verwachten van deze community.

De criteria waar we Dear Good Morning op beoordelen

We beoordelen Dear Good Morning op basis van:

  • Criterium 1: inhoud
  • Criterium 2: Interactie
  • Criterium 3: Betrouwbaarheid
  • Criterium 4: Prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

We hebben ons aangemeld, de community verkend, de lessen en workouts uitgeprobeerd, en contact gehad met de klantenservice. We hebben ook gesproken met experts op het gebied van ochtendroutines en welzijn om hun meningen te vragen.

In het kort: wat is het precies?

Dear Good Morning is een community die is gericht op het helpen van individuen om hun ochtenden productief en energiek te maken. Dit doen ze door het aanbieden van diverse hulpmiddelen, lessen en een ondersteunende community.

Info over de makers

Lienke de Jong is de drijvende kracht achter Dear Good Morning. Haar reis begon in 2014 met een eenvoudige blog, die in 2016 explosief groeide, mede dankzij haar aanwezigheid op sociale media. Dit succes stelde Lienke in staat om fulltime aan Dear Good Morning te werken.

Lienke heeft ook erkenning gekregen van prominente media outlets. Ze is genoemd bij Libelle, Linda, Women'sHealth, 3fm, Nu.nl, wat getuigt van haar groeiende bekendheid en invloed in de wellness- en fitnessgemeenschap.

Hoe ziet de cursus eruit?

Dear Good Morning heeft een strakke, gebruiksvriendelijke website en app. De branding is levendig en vrolijk, wat de energie van de ochtend weerspiegelt. De lessen en workouts zijn gemakkelijk te vinden en te volgen. De Community komt tot uiting in een Huddle omgeving waarvan je hieronder een screenshot ziet.

dear good morning hoe ziet het programma eruit

Hieronder bespreken we uitgebreid alle lessen waar je meer een beeld krijgt van hoe de cursussen eruit zien!

Wat krijg je precies?

Als je lid wordt van Dear Good Morning, krijg je toegang tot dagelijkse live lessen, een uitgebreide bibliotheek van workouts en yoga-sessies, een scala aan uitdagingen om je te helpen bij het opbouwen van een productieve ochtendroutine, en toegang tot een ondersteunende community van andere ochtendliefhebbers.

Onze bevindingen en Ervaringen: Wat zijn onze resultaten

Na een maand van testen, waren we onder de indruk van wat Dear Good Morning te bieden heeft. De live lessen waren divers en boeiend, de workouts waren uitdagend maar toegankelijk, en de community was verrassend ondersteunend en positief.

Kosten

Dear Good Morning biedt een maandelijks abonnementssysteem aan dat naar onze mening zeer redelijk geprijsd is, gezien het enorme scala aan waarde die het platform biedt. De meer dan redelijke prijsklasse van Dear Good Morning dient dus een goede investering voor diegenen die zich richten op hun welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Is het het geld waard?

Gezien het aantal verschillende modules, de kwaliteit van de inhoud, en de veranderingen die het in het dagelijkse leven kan teweegbrengen, geloven we dat de prijs van een abonnement op Dear Good Morning een investering is die zijn vruchten afwerpt, mits je er goed gebruik van maakt.

Wat vinden wij van dit product? Punt voor punt onze mening per module (Overzicht materialen / inhoud)

Hier is onze uitgebreidere mening over een aantal producten van Dear Good Morning:

Product 1: Routines aanleren

We vonden deze cursus bijzonder nuttig. Het stelt je in staat om je huidige routines te evalueren en verbeteren. De benadering van het aanleren van nieuwe routines vinden we logisch en effectief, waardoor we onze dromen konden omzetten in haalbare doelen.

overzicht van het programma van dear good morning

Product 2: Beginnen met yoga

We waren zeer onder de indruk van deze cursus. Niet alleen introduceert het je tot de basisprincipes van yoga, maar het helpt je ook de yogastijl te ontdekken die het beste bij je past. Na slechts 7 dagen hebben we een diepere verbinding met ons lichaam en geest ervaren.

Product 3: Beter slapen

We hebben ontdekt dat de praktische tips en opdrachten die in deze cursus worden aangeboden ons slaappatroon heeft verbeterd. Het heeft ons geholpen een avondroutine op te bouwen en onze slaapkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Product 4: Ochtendroutine 2.0 maken

Dit product heeft een op een effectieve manier een diepgaande impact gehad op onze ochtenden. De cursus heeft ons geholpen om een solide ochtendroutine te creëren, onze motivatie vast te houden en onze doelen te verwezenlijken.

Product 5: Dear Good Together

Deze challenge is een echte game-changer. We vonden de 7-daagse uitdaging inspirerend en opwindend. Het heeft ons aangezet om te stoppen met snoozen en elke ochtend te sporten, wat een significante positieve invloed heeft gehad op onze energieniveaus en productiviteit.

Product 6: De basis voor het creëren van jouw ochtendroutine

We hebben gemerkt dat deze cursus ons hielp bij het instellen en handhaven van een gezonde ochtendroutine. Het is een geweldige cursus voor degenen die moeite hebben met vroeg opstaan en meer willen bewegen.

Product 7: 6-daagse HIIT challenge

We werden aangemoedigd door de variëteit en uitdaging van de 7 minuten durende workouts. Binnen een week zagen we verbeteringen in onze conditie, wat ons motiveerde om actiever te blijven.

Product 8: Sneller worden met hardlopen

Deze cursus is ontzettend handig, ongeacht je huidige hardloopniveau, en helpt je om je persoonlijke records te verbreken.

Product 9: 7 daagse Full Body trainingsschema

Dit schema daagt je lichaam uit en helpt je om in één week de basis te leren kennen om fitter te worden.

Product 10: Dear Good Together 2:

Als je op zoek bent naar meer energie en tijd voor jezelf, dan is dit de perfecte uitdaging voor jou.

Product 11: Test jouw Dear Good Morning

Een leuke quiz die je ochtendkennis test en je mogelijkheden tot verbetering laat zien.

Product12: #deargoodtogether

Een uitdaging die al door honderden leden is voltooid en die je helpt om klaar te zijn met snoozen, meer energie te hebben en meer tijd voor jezelf te creëren.

Online live-lessen

De live-lessen zijn zeer interactief en zorgen voor een geweldige manier om te bewegen terwijl je contact maakt met de community. We hebben actief deelgenomen aan verschillende live-lessen en vonden ze buitengewoon waardevol. De variëteit van de lessen, van Body Flow tot R&B Yoga, maakte het mogelijk om ons lichaam en geest op verschillende manieren te prikkelen.

Online board

De online gemeenschap bleek een geweldige bron van nieuws, uitdagingen en gemeenschapsinteracties. We waardeerden vooral de mogelijkheid om vragen te stellen en te leren van de ervaringen van anderen in de community. Het was echt een verrijking voor onze Dear Good Morning ervaring.

Alle voor- en nadelen even op een rijtje

Voordelen

✅ Variëteit: De producten bieden een breed scala aan onderwerpen, van yoga tot hardlopen, van het ontwikkelen van ochtendroutines tot het verbeteren van slaapkwaliteit.

✅ Gemeenschap: Het online board en de live-lessen creëren een gevoel van gemeenschap. Het is inspirerend om deel uit te maken van een groep mensen die zich allemaal inzetten voor zelfverbetering.

✅ Toegankelijkheid: De cursussen zijn ontworpen om toegankelijk en haalbaar te zijn, ongeacht je huidige fitheidsniveau of levensstijl.

✅ Praktische tips en opdrachten: De cursussen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook concrete stappen en opdrachten om het geleerde in praktijk te brengen.

✅ Flexibiliteit: Een groot voordeel van deze producten is hun flexibiliteit. Of je nu een drukke agenda hebt of meer flexibele tijd, je kunt de cursussen en challenges in je eigen tempo volgen.

Nadelen

 maandelijkse kosten kunnen voor sommige mensen een nadeel zijn.

Onze score per criterium:

Hieronder lees je even snel onze scores per criterium:

CriteriumScore en korte beschrijving
Inhoud9.2: De inhoud van Dear Good Morning is veelomvattend, praktisch en zeer relevant voor iedereen die zijn dagelijkse routines wil verbeteren.
Interactie9.7: Dear Good Morning scoort hoog op interactie, vooral vanwege het levendige online platform. De community is betrokken, ondersteunend en bemoedigend.
Betrouwbaarheid9.5: De betrouwbaarheid van Dear Good Morning is uitstekend. De informatie en adviezen zijn gebaseerd op degelijk onderzoek en beste praktijken op het gebied van gezondheid en welzijn
Prijs-kwaliteitverhouding9.4: Gezien de uitstekende inhoud en de grote hoeveelheid bronnen die beschikbaar zijn op Dear Good Morning, is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Eindbeoordeling: 9.5/10

Alles bij elkaar genomen scoort Dear Good Morning een 9.5. Het combineert geweldige inhoud, sterke interactie, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een waardevolle bron is voor iedereen die zijn dagelijkse routines wil verbeteren.

Wat vinden anderen?

Over het algemeen vinden andere gebruikers Dear Good Morning ook erg positief. Velen prijzen de diversiteit van de lessen en de ondersteunende community. Zoals jekan zien wordt het boek van Lienke de Jong ook als uitstekend beoordeelt met een zeer sterke 4.7/5!

het boek van dear good morning

Hoe is het uniek/ anders dan zijn concurrenten

Dear Good Morning Community onderscheidt zich een uniek pakket neer te zetten. In tegenstelling tot andere platforms of enkel boeken, biedt de Dear Good Morning Community de kans om te leren én te groeien binnen een groep gelijkgestemden die elkaar motiveren en aanmoedigen.

Waarom niet alles gratis opzoeken via YouTube/Google?

Hoewel het mogelijk is om gratis materiaal te vinden op platforms als YouTube en Google, biedt Dear Good Morning een gestructureerde, diepgaande en persoonlijke benadering van het verbeteren van je ochtendroutine.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Tijdens ons onderzoek waren we onder de indruk van de snelle en competente reacties van het Dear Good Morning team. Met name Lienke, de oprichter, was opvallend responsief binnen de community en toonde een oprechte interesse in het ondersteunen van de leden.

Voor wie is het geschikt?

Dear Good Morning is geschikt voor iedereen die zijn dagelijkse routines wil verbeteren, of het nu gaat om een betere slaapkwaliteit, het aanleren van een nieuwe routine, of het integreren van oefeningen in je ochtendroutine.

Het is ideaal voor mensen die waarde hechten aan de ondersteuning van een gemeenschap en die op zoek zijn naar een gestructureerde aanpak.

Stappenplan om hiermee te beginnen

  • Stap 1: Bezoek de Dear Good Morning website.
  • Stap 2: Kies het abonnement dat het beste bij je past.
  • Stap 3: Begin met het verkennen van de cursussen en uitdagingen.
  • Stap 4: Doe mee aan de livelessen en neem actief deel aan de community.
  • Stap 5: Blijf consistent en zie je ochtendroutine transformeren.

Conclusie – kopen of niet?

Zonder twijfel, als je op zoek bent naar een platform dat je kan helpen om je ochtendroutine te transformeren, dan is Dear Good Morning de investering waard. Met een breed scala aan cursussen, een ondersteunende community, en de leiding van Lienke en het team, is Dear Good Morning dé plek om je ochtendroutine te verbeteren.

Garantie

Als je het maandelijks opzegbare termijn kiest, kan jij je abonnement opzeggen in het ergste geval dat de community je niet bevalt. Let wel op!: Je krijg extra korting bij de jaarlijkse optie.

Gratis beginnen

Wil je eerst een voorproefje krijgen van Dear Good Morning voordat je je begint aan een abonnement? Maak je geen zorgen, er is een gratis E-book beschikbaar op de website om je op weg te helpen en je kunt ook enkele van hun gratis video's bekijken op het Dear Good Morning YouTube-kanaal.

Doe nu dit

Heb je interesse? Klik op de link hieronder, volg de cursussen, neem deel aan de live lessen, en wordt lid van de community.

Mening van Radar, De Consumentenbond of Kassa

Slaap is natuurlijk ontzettend belangrijk en daarom hebben instanties zoals Kassa ontzettend veel artikelen over slapen. Ben je benieuwd naar deze artikelen, duik hier even in met het voorgaande linkje van Kassa!

Eindoordeel

Dear Good Morning is meer dan een gimmick. Het is een community en een toolkit die je kan helpen om je ochtenden te transformeren. Het heeft ons overtuigd met de kwaliteit en diversiteit van de inhoud, de ondersteunende community, en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als je serieus bent over het verbeteren van je ochtendroutine, raden we Dear Good Morning van harte aan.

We geven het een 9.5!