Wat is de Trading Navigator software van Beleggen.com? Heeft Harm van Wijk hiermee een goed product uitgevonden en ontwikkeld dat te vertrouwen is? Is de bijbehorende training ook zinvol? Wat zijn de ervaringen? Lees verder voor de review…

Waarom deze review over de Trading Navigator (Methode)?

Ik ben altijd op zoek naar manieren om financieel vrij te worden. Beleggen is een van die manieren. Is het mijn favoriete manier? Verre van! Persoonlijk vind ik ondernemen de #1 manier. Beleggen op de beurs is alles behalve waterdicht en risicoloos – het is een vorm van gokken met geld.

Maar beleggen is ook een manier. Hoewel ik juist voor ondernemen zou gaan, kan ik het me voorstellen dat voor veel mensen beleggen juist aantrekkelijker is. Daarom is het de moeite waard om in dit hulpmiddel te duiken…

Belangrijke disclaimer: de meeste mensen verliezen geld met handelen

Handelen/daytraden is riskant. De meeste mensen verliezen er geld mee. Ik raad de meeste mensen af om te daytraden. Wel sta ik volledig achter éénmalig in iets beleggen – maar op een veilige manier.

De enige methode waar ik 100% achter sta, is beleggen in vastgoed door gewoon een pand te kopen. Alle andere vormen van beleggen zijn riskant – waarbij de meeste mensen geld verliezen. Begin al helemaal niet zomaar met handelen tenzij je weet wat je doet.

Ook het handelen/beleggen met allerlei tools & trucs is niet zonder risico – hoe ervaren Harm van Wijk ook is en hoe gedegen zijn producten ook zijn. Nu we deze waarschuwingen gehad hebben, kunnen we verder gaan.

Heel simpel uitgelegd: wat is de Trading Navigator?

De Trading Navigator is software dat jou helpt bij het beleggen in aandelen. Hoe? Het is een tool die automatisch voor jou trends in een markt analyseert. Vervolgens geeft deze tool – aan de hand van pijlen – duidelijke aanbevelingen voor je investeringen.

Het geeft dus koop- en verkoopsignalen over aandelen van bijvoorbeeld de AEX. Zo kun je onderbouwd beleggen in aandelen in KPN, Unilever, Heineken, ASML, Ahold of Aegon. Deze adviezen zijn onderbouwd met cijfers.

Met andere woorden: het is een hulpmiddel dat jou helpt met navigeren tijdens het maken van beleggingsbeslissingen. Net als een TomTom. Volg simpelweg de pijlen: groen is kopen en rood is verkopen.

Veel mensen vinden de groene en rode pijlen een uitkomst omdat ze nu een vertrouwd systeem hebben en gerust kunnen zijn over hun beleggingen.

Daarnaast is het ook een 6-weeks coachingprogramma, inclusief elektronische leeromgeving waarmee je alle kennis van Harm van Wijk kunt leren.

Een voorbeeld van de werking van de Trading Navigator

Sommigen zouden dit oplichting vinden, want je betaalt er geld voor…

Inderdaad, voor dit hulpmiddel moet je een bedrag betalen zodat de ontwikkelaars van deze tool ook beloond worden. Dit geld gaat dus niet naar je beleggingen, maar naar het hulpmiddel om te kunnen beleggen.

Je betaalt dus in eerste instantie méér dan wanneer je helemaal in je eentje zou beleggen… maar dan krijg je ook wat: een uitgebreide tool om je te helpen beleggen, inclusief intensieve training in beleggen en meer extra's. Bovendien is er sprake van een garantie, waarbij je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als je laat zien dat je resultaten verslechterd zijn.

Voordelen van de Trading Navigator Methode

Deze methode & tool kent een aantal grote voordelen:

 • Je kunt trends volgen en je kunt ervoor zorgen dat je nooit tegen trends in handelt en belegt.
 • Het programma volgt zelfs de kleinste schommelingen automatisch en laat dit aan jou weten.
 • Je kunt op basis van ratio – oftewel objectieve signalen – handelen, in plaats van emotie.
 • Je kunt aangeven dat je jouw winsten verder wilt laten doorlopen, terwijl je je verliezen afkapt.
 • Je kunt je risico beperken door je opgebouwde winsten te beschermen en verliezen te maximeren.
 • Je kunt je geld over tientallen aandelen spreiden.
 • Het pijlen-systeem biedt houvast: groen betekent kopen en rood betekent verkopen.
 • Met het extra programma (Trading Navigator 2) kun je ook met optie-posities werken zonder dat je daar zelf bij na hoeft te denken.

Door wie is het gemaakt? Harm van Wijk van Beleggen.com

Harm van Wijk is de bedenker van alle tools op beleggen.com. Daar hoort ook de Trading Navigator Methode bij. Beleggen.com gaat ook door onder de naam Beurs Bulletin.

 • Naam van de B.V. van Harm van Wijk: BeursBulletin Alerts B.V.
 • KvK nummer: 34244390
 • Telefoonnummer voor contact: 035 737 0440
 • e-mail: [email protected]
 • Adres: Rokebrandlaan 2, 1261 WV te Blaricum

Zijn website beleggen.com kent meer dan 10.000 forumleden en voorziet Nederland dagelijks van financieel nieuws. Het is een commerciële – maar vertrouwde naam in de financiële wereld.

Wat zijn de ervaringen over Harm van Wijk?

Voorop staat dat wij tegen trading en beleggen in aandelen zijn. We vinden het een vorm van gokken en kiezen dus liever voor andere manieren om geld te verdienen. En inderdaad, er zijn mensen die veel geld verliezen met trading. Volgens de klanten van Harm van Wijk zijn de ervaringen met zijn producten echter goed.

Harm van Wijk heeft meer dan 11.000 beleggers begeleid. Hij is universitair geschoold en heeft onder andere gewerkt voor ABN Amro, Fortis en De Volkskrant. Ook wordt hij regelmatig op TV gevraagd voor zijn visie op financieel nieuws, bijvoorbeeld bij Radio 1, EenVandaag en Business Class.

De klanten zijn positief over Harm van Wijk. Zijn klanten vinden hem deskundig. In zijn communicatie is Harm van Wijk erg duidelijk en toegankelijk, waardoor het fijn werkt om de Trading Navigatie Methode van hem te leren.

Sta ik achter beleggen?

trading navigator methode review harm van wijk

Sinds de oprichting van de beurs is de waarde van de aandelen alleen maar gestegen. Beleg je dus in aandelen, en houd je die aandelen voor de rest van je leven vast, dan is het onvermijdelijk dat de aandelen meer waard worden.

De rest van je leven – dat is een heel lange tijd. Over een korte periode verliezen juist veel mensen van ook geld met beleggen – en wel structureel. Persoonlijk vind ik het dan ook een reactieve manier om je geld te laten groeien. Ondernemen staat bij mij dan ook op nummer 1.

Beleggen is in mijn beleving ook een aardige optie om je geld te laten groeien – mits je er de zenuwen, rust en langetermijnvisie voor hebt.

Wat krijg je allemaal extra bij het programma? Training en bonussen

de Trading Navigator Methode is een legitieme methode met bijbehorende software. Naast de Trading Navigator Tools krijg je…

 • 6 weekse training (Waarde € 297)
 • ​2 jaar VIP toegang DSB (Waarde € 696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (€ 47)
 • Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)
 • MeXeM transactietegoed (Waarde € 500)
 • Toegang tot event voor 2 pers. (Waarde € 1994)

Totale waarde: € 7619. Soms is er een speciale prijs beschikbaar. De meest actuele prijs vind je via deze link.

Een voorbeeld van de lesstijl van Harm van Wijk

De Trading Navigator is een software-pakket, maar daar zit een bijbehorende training bij om je op weg te helpen. Die training is erg volledig. Harm van Wijk heeft Beleggen.com onder andere zo populair gemaakt door zijn rustige lesstijl.

In het pakket van de Trading Navigator zit dus ook veel training inbegrepen, bijvoorbeeld over opties. Hieronder kun je kennismaken met de lesstijl van Harm van Wijk.

Trading Navigator kopen

Wil je meer informatie over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk, waaronder de software, de bijbehorende training en de inbegrepen tools van Beleggen.com? De meest actuele prijs vind je via deze link.

Op jouw succes!