Hoe goed is het boek ‘Perfect Slapen In 7 Stappen‘ van Slaapwijzer? Is het een aanrader om je van je slaapproblemen af te helpen? Laat het je echt beter en dieper slapen? Lees verder voor de ervaringen en de review.

Inhoud van deze pagina:

Perfect Slapen in 7 Stappen: een uitgebreide review

Voor veel Nederlanders is slecht slapen een probleem. Een lastig probleem, want op den duur gaat het ten koste van je gezondheid. Gelukkig zijn er verschillende methodes om slecht slapen aan te pakken, bijvoorbeeld via de Perfect Slapen in 7 Sappen methode. Deze methode laat je zien hoe je weer voldoende en goed kunt slapen en vitaal in het leven kunt staan. Er wordt met name gefocust op de kwaliteit van de slaat. Benieuwd? Lees ons review.

Hier kun je ‘Perfect Slapen In 7 Stappen' kopen (nu nog met de bonussen)

Het boek is moeilijk tweedehands te krijgen. Ook doet Slaapwijzer niet aan kortingscodes voor ‘In Perfect Slapen In 7 Stappen'. Dit is simpelweg de pagina met de beste aanbieding.

Perfect Slapen in 7 Stappen en onze zoektocht naar de beste nachtrust

Slaap is een eerste levensbehoefte, maar goed slapen is niet voor iedereen weggelegd. Persoonlijk hebben we veel hinder ondervonden aan een slechte nachtrust. Soms was daar een duidelijke reden voor aan te wijzen en was onze last tijdelijk, maar ook vaak genoeg was de oorzaak van de slechte nachtrust niet duidelijk. Daar moest iets aan veranderen. Maar je slaap verbeteren, is niet zo makkelijk. Tot we bij toeval op Perfect Slapen in 7 Stappen stuitten.

Wat maakt ons geschikte slaapexpert reviewers?

Allereerst hebben we ervaring met slechte nachtrust en weten we precies hoe frustrerend dat kan zijn. Het is niet dat we van de zijlijn ‘toekijken’ en over iets schrijven dat we niet goed begrijpen. In tegendeel, slecht slapen is onze persoonlijke vete. Bovendien is dit ook niet de eerste review die we schrijven: in de afgelopen jaren hebben we honderden dingen gereviewd.

Blijf kritisch op zelfhulp boeken op het gebied van slaap

Uiteraard is het raadzaam kritisch te blijven op elk nieuw zelfhulpboek – over slaap of iets heel anders – te blijven. Hoe vaak kom je niet een boek tegen waarin enkel uitgekauwde en oude informatie in staat, of erger nog: flauwekul? Koop nooit een boek waarvan je nog geen review gelezen hebt.

Perfect Slapen in 7 Stappen: is scepsis op zijn plek?

Uiteraard maakte Perfect Slapen in 7 Stappen ons in eerste instantie ook wat sceptisch. Voor dit review zijn we het gaan lezen. Het bleek al snel dat het boek heel wat praktische info en nuttige tips bevat. Sommige adviezen lagen voor de hand, maar anderen leidden tot een “aha” moment.

Wat beloven slaapspecialisten zoal? Echt waar of word je ruw wakker geschud?

Slaapspecialisten beloven je uiteraard een perfecte nachtrust. Maar als het echt zo makkelijk was en als de ‘Heilige Graal’ op het gebied van slaap echt al gevonden was, waarom blijven er dan nog steeds nieuwe boeken over goed slapen op de markt verschijnen? Geloof dus niet alles.

Op deze criteria beoordelen wij slaapspecialisten

Een slaapspecialist moet het volgende te bieden hebben:

 • Perfect Slapen in 7 Stappen moet niet teveel kosten

 • Er moet vernieuwende informatie over slaap in staan

 • Er moeten in adviezen in staan voor elk type slaper

 • Voor elke oorzaak voor slecht slapen moet een oplossing zijn

 • De beschreven methode moet bewezen effectief zijn

 • Er moet voldoende achtergrondinformatie in staan over het belang van slaap voor het lichaam.

Perfect Slapen in 7 Stappen in de praktijk: onderzoeksdata

Om over het boek Perfect Slapen in 7 Stappen te kunnen schrijven, moeten we het uiteraard hebben gelezen. Dat hebben we dan ook gedaan: stuk voor stuk hebben de redactieleden het boek van kaft tot kaft gelezen. Vervolgens hebben we een maandlang de adviezen in praktijk uitgetest. We hebben onze resultaten met slapen naast elkaar gelegd en uitgebreid vergeleken.

In het kort: wat is Perfect Slapen in 7 Stappen precies?

Perfect slapen in 7 slapen is een boek, maar eigenlijk is het meer dan dat: een methode. Deze methode brengt in kaart hoe het mogelijk is je slaappatroon te verbeteren. Je leert hoe je de methode op je eigen leven kunt toepassen. De beloften zijn als volgt: je zult sneller in slaap vallen, uitgerust wakker worden, ’s nachts onderbroken kunnen slapen, meer energie krijgen, meer concentratie hebben om te presteren, met als gevolg dat je meer van het leven geniet.

Om te beginnen: wat is Slaapwijzer.net voor producent?

Slaapwijzer is bekend door verschillende hulpmiddelen voor betere slaap. In supplementen geloven we niet direct als meest ideale oplossing – hoewel magnesium erg zinvol is – maar we geloven vooral in alle andere hulpmiddelen van Slaapwijzer, waaronder de adviezen, het Manta-slaapmasker, een ledenplatform, oefeningen voor het kalmeren van gedachten, boeken en schema's. Toevallig zit bij het boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen' dat allemaal gebundeld.

Het achterliggende bedrijf heet Kratos en is gevestigd in Almelo. Hun producten – zoals hun boeken en slaapmaskers – zijn niet in winkels te koop, maar worden via hun website bij je thuisbezorgd. Ze bieden daarnaast een deel van hun slaap-producten als digitale download aan zodat je niet hoeft te wachten op de bezorging.

Slaapproblemen overwinnen met het boek Perfect slapen in 7 stappen

boek perfect slapen in 7 stappen

Veel mensen voelen zich overdag moe en lusteloos. Of je nu wakker ligt doordat je piekert of wel slaapt, maar onvoldoende uitrust: een slechte nachtrust zorgt ervoor dat je op ziet tegen de dag die voor je ligt.

Als je dit artikel leest, ben je vast al tijden op zoek naar een goede oplossing. Je hebt al veel tips uitgeprobeerd en bent misschien zelfs gestart met slaapmedicatie om beter te slapen. De echte oplossing komt echter niet uit een potje, maar heb je zelf in de hand. Ook jij kunt perfect leren slapen met de 7 stappen methode van Slaapwijzer.

Het goede van dit boek: pak de oorzaak van je slaapprobleem aan

Mensen met slaapproblemen proberen van alles om maar beter te kunnen slapen. Van ontspannende muziek tot medicatie, alles om maar van dat vervelende probleem af te komen en met meer energie de dag door te komen.

Het nadeel van deze zogenaamde oplossingen is dat het symptoombestrijding is. De oorzaak van het probleem wordt niet aangepakt. De methode in Perfect slapen in 7 stappen pakt jouw slaapprobleem wel bij de oorzaak aan en verschilt daarmee van andere slaapmethodes.

Dit boek is ‘holistisch': zoek de oplossing niet alleen in de avond

In tegenstelling tot veel andere slaapmethodes, wordt er niet alleen gekeken naar het moment waarop je naar bed gaat. Alles wat je overdag doet heeft namelijk invloed op je slaappatroon. Dat is ook de reden waarom het niet helpt om beter te slapen door enkel te werken aan je ontspanning voordat je gaat slapen. Goed slapen houdt onder andere verband met een goede instelling van je biologische klok en de aanmaak van de juiste hormonen. Dat is niet iets wat je alleen in de avond kunt bereiken.

Wie heeft dit boek geschreven?

Perfect Slapen in 7 Stappen is geschreven door auteur William van der Klaauw. Hij is een ervaringskundige met slecht slapen en heeft zichzelf gekroond tot slaapexpert. Ook is Van der Klauw de oprichter van website www.slaapwijzer.net. Hier vind je verschillende blogs en aanvullende informatie over goed slapen. Van der Klaauw is aangesloten bij het bedrijf Kratos.

Onze ervaringen: welke resultaten bereik je met het boek?

Zoals gezegd, waren we in eerste instantie wat sceptisch over wat het boek te bieden heeft. Die scepsis verdween al snel. Niet alleen is het boek prettig geschreven en makkelijk door te lezen, je komt ook verschillende praktische tips tegen die gemakkelijk zijn toe te passen in de praktijk. Uit onze bevindingen is gebleken dat een verbeterde slaapkwaliteit zeker mogelijk is.

Wat betaal je voor Perfect Slapen in 7 Stappen?

Op dit moment betaal je voor Perfect slapen in 7 slapen 37 euro, wat vergelijkbaar is met andere handboeken over slaap. Natuurlijk zul je hier en daar ook een kortingscode kunnen vinden en het exemplaar wellicht tweedehands op de kop kunnen tikken voor een nog kleiner prijsje.

Is Perfect Slapen in 7 Stappen zijn geld waard?

37 euro om goed te kunnen slapen, is absoluut een schijntje. Naar een specialist gaan of zelfs maar een duur nieuw ergonomisch kussen aanschaffen, is al duurder. Bovendien ben je dan vooral bezig met effectbestrijding, terwijl Perfect Slapen in 7 Stappen op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem en de vinger op de zere plek weet te leggen. Je slaap verbetert duurzaam.

Ons oordeel over de verschillende slaapdiensten

Hoe is het boek precies opgebouwd? Je komt tal van hoofdstukken tegen en secties van hoofdstukken waarin wordt ingegaan op specifieke onderwerpen. Zo leer je over meer over…

 • De impact van schommelingen in lichaamstemperatuur op je slaap

 • Hoe je je slaappatroon kunt verbeteren door slim te douchen

 • Verschillende methodes om je interne thermostaat op peil te houden

 • Over de impact van slechte slaapkleding op een verstoorde nacht

 • Simpele technieken waarmee je gemakkelijk en snel in slaap v alt

 • Over hardnekkige gewoontes die je overdag onnodig moe maken

 • Over de impact van ‘welterusten snacks’.

Dienst 1: Perfect Slapen in 7 Stappen ook digitaal

Je kunt Perfect Slapen in 7 Stappen ook digitaal inzien. Als je je met een gratis account aanmeldt op Slaapwijzer.net en op het ledenplatform terecht komt, krijg je de gegevens om de digitale versie van dit boek te downloaden. Zo hoef je niet te wachten tot het boek geleverd is en bij je op de mat valt, maar kun je al direct beginnen met lezen en studeren. Je krijgt het e-boek als pdf-bestand dat je kunt inzien op zowel computer, laptop als tablet en mobiel.

Dienst 2: Persoonlijk advies van een slaapdeskundige

Vanaf een maand dat je je bestelling hebt afgerond, kun je persoonlijke vragen stellen aan de auteur. Je kunt je persoonlijke situatie in kaart brengen en krijgt gegarandeerd persoonlijk antwoord. Op basis van de kennis van William van der Klaauw krijg je zo goed mogelijk advies. Dit advies is gratis. Let op: het persoonlijk adviesgesprek komt spoedig te vervallen (wegens een overvolle agenda). Dus koop het boek snel nog om er gebruik van te maken.

Dienst 3: De slap-checklist

De slaapchecklist soms alle nuttige informatie en tips die je in het boek tegenkomt nog eens overzichtelijk voor je op. Je leest wat je per dag precies moet doen om de methode in praktijk te kunnen brengen. De slaapchecklist is kort en overzichtelijk: je kunt hem thuis raadplegen.

Dienst 4: e-cursus Dieper Slapen

Deze digitale e-cursus duurt acht dagen. Je leert om zoveel mogelijk slaaptijd door te brengen in de zogenaamde slaapfases 3 en 4 (ook wel “diepe slaap” genoemd), plus Remslaap. Het gevolg?

 • Je zult minder vaak wakker worden

 • Je brengt je uren slaap “efficiënter” door

 • Je herstelt sneller van stress en moeheid

 • De e-cursus Dieper Slapen is tijdelijk gratis beschikbaar.

Onze scores voor Perfect Slapen in 7 Stappen

 • Kwaliteit: 9. Zeer uitgebreid slaapadvies

 • Prijs: 8. Prima prijs voor een uitgebreid boek

 • Support: 7. Jammer dat het persoonlijk coaching gesprek komt te vervallen

 • Eenvoud: 9. Erg makkelijk te begrijpen tips en adviezen

 • Volledigheid: 9. Belicht slaap vanuit bijna elk perspectief.

Wat maakt Perfect Slapen in 7 Stappen uniek ten opzichte van de concurrent?

Perfect Slapen in 7 Stappen is voor een lage prijs beschikbaar en gaat direct in op de kern van het probleem. Je leert niet alleen de effecten van slecht slaap te bestrijden – je bestrijdt het gezicht van je probleem. Ook krijg je een garantie van maar liefst 90 dagen: binnen die periode kun je het aankoopbedrag kosteloos laten terugstorten. Ook krijg je de handige slaapchecklist.

Een expert over de slaapmethode

We hebben de slaapmethode van Van der Klaauw ook door een expert onder de loep laten nemen. Deze was prima te spreken over wat het boek te bieden heeft: veel informatie was al bekend, maar de auteur heeft alles nu overzichtelijk gebundeld en hier praktische adviezen aan weten te koppelen. Wil je beter kunnen slapen, dan is het boek zeker zijn investering waard.

Waarom kiezen voor Perfect Slapen in 7 Stappen en geen gratis alternatief?

Allereerst is Perfect Slapen in 7 Stappen niet duur en al stukken goedkoper dan veel andere alternatieven om beter te slapen. Daarnaast is de informatie in het boek zeer volledig en zijn de adviezen in praktijk bewezen. Slaap is iets delicaats: als je hier moeite mee hebt, moet je het niet aan het toeval van een gratis informatiebron (met onvolledige informatie) laten afhangen.

Voor wie is Perfect Slapen in 7 Stappen geschikt?

Perfect Slapen in 7 Stappen is geschikt voor iedereen die zich moe en lusteloos voelt, die last heeft van weinig energie of angstig is voor de dag (met tegenzin aan de dag beginnen). Ook als je met bepaalde medicatie wilt stoppen, kun je slaapproblemen ervaren waarvoor een oplossing te vinden is. Al veel geprobeerd, maar de oplossing niet gevonden? Dit boek is iets voor jou.

Stappenplan: van slaaptheorie naar slaappraktijk

Simpel: je koopt het boek, wacht tot het op de deurmat verschijnt en begint te lezen. De verschillende hoofdstukken hebben een logische opbouw die je stap voor stap door het gehele slaapproces begeleiden en je vervolgens praktische adviezen geeft om op te volgen. Boek uit? Dan is het tijd om de Slaapchecklist op dagelijkse basis te raadplegen.

Updates van Perfect Slapen in 7 Stappen en Slaapwijzer.net

Het boek is het boek, daar is weinig meer aan te veranderen. Wellicht zullen er in de nabije toekomst nieuwe edities aankomen met subtiele wijzigingen. Verder blijft William van der Klaauw natuurlijk niet stilzitten: zijn kennis breidt zich steeds verder uit. Je kunt hem ook persoonlijk vragen stellen via e-mail. Na aanschaf van het boek krijg je 1 jaar gratis support.

Alleen jij kunt jouw slaapprobleem oplossen

Het goede nieuws is dat je de oplossing zelf in handen hebt. Terwijl je dit leest heb jij alle sleutels al in handen om de oorzaken van jouw slaappatroon aan te pakken. Je moet alleen nog leren hoe je kunt afrekenen met je slaapangst, hoe jij je hormonen voor jou kunt laten werken, je lichaamstemperatuur kunt herstellen en hoe jij zelf je biologische klok in kunt stellen. En dat is precies waar Perfect slapen in 7 je bij kan helpen. In zeven eenvoudige stappen pak jij je slaapprobleem aan.

Belangrijke tips van Slaapwijzer: tips over slaapangst en piekeren

Mensen met slaapproblemen komen vaak in een vicieuze cirkel terecht. Je kijkt naar de wekker en beseft hoe lang je al wakker ligt. Hoe kort je nog maar kunt slapen. Dan ga je piekeren over de dag die voor je ligt: hoe kom je die ooit door met zo weinig slaap?

Juist door dat gepieker lig je nog langer wakker. De slaapangst houdt je elke nacht opnieuw wakker. Op die manier bevestig je keer op keer dat je een slaapprobleem hebt. Gek genoeg houd je door die gedachtegang je slaapprobleem juist in stand. Met Perfect slapen in 7 stappen leer je hoe jij jouw gedachten voor jou kunt laten werken in plaats van tegen je.

Belangrijk om te snappen: slaaphormonen & stresshormonen

perfect slapen in 7 stappen

Het frustrerende van een slaapprobleem is dat je je overdag heel moe voelt, maar in de avond opeens klaarwakker bent. De oorzaak hiervoor is terug te vinden in je hormoonhuishouding. Als je hier last van hebt, is het niveau van het stresshormoon cortisol ‘s avonds te hoog.

Cortisol zorgt ervoor dat je in staat van paraatheid bent. Juist door de hoeveelheid cortisol in je lijf wordt de aanmaak van het hormoon waardoor je slaperig wordt onderdrukt. Het is dus niet zo gek dat je moeite hebt om in slaap te vallen. Met de 7 stappen methode leer je hoe je de piek van je cortisolniveau in de ochtend kunt hebben en krijgt het slaaphormoon ‘s avonds weer een kans.

Belangrijk aspect van ‘Perfect Slapen In 7 Stappen': De biologische klok

Onze biologische klok wordt bepaald door de hypothalamus, een kliertje dat zich in onze hersenen bevindt. Een goed functionerende biologische klok zorgt ervoor dat je ’s avonds moe wordt en goed kunt slapen.

Mensen met slaapproblemen hebben vaak een ontregelde biologische klok waardoor er geen of niet voldoende slaap op het juiste moment wordt opgewekt. Iedereen heeft een unieke biologische klok. De 7 stappen methode helpt je om jouw slaapritme te vinden zodat jij je voortaan door jouw biologische klok kunt laten leiden.

De invloed van lichaamstemperatuur

In de avond heb je van nature een lagere lichaamstemperatuur dan overdag. Overdag is je temperatuur hoger omdat je dan veel energie verbruikt om je activiteiten te doen en alert te blijven. Het is dus een natuurlijke reactie dat je moe wordt wanneer je temperatuur daalt.

Mensen met slaapproblemen hebben vaak ook problemen met de natuurlijke afname van de lichaamstemperatuur. Als de temperatuur onvoldoende daalt in de avond, wordt het moeilijker om te slapen. De 7 stappen methode helpt je om jouw lichaamstemperatuur overdag te verhogen en ’s avonds te laten dalen.

Ervaringen van anderen over Perfect Slapen In 7 Stappen

slaapwijzer review

Wij omarmen dit boek vanwege de omvang van het materiaal en de holistische aanpak. Niet alleen wij vinden het een geweldig boek met een goed onderbouwde methode, ook de ervaringen van de lezers is erg goed. Het boek is een bestseller en Slaapwijzer staat bij veel mensen bekend als de #1 slaap-expert van Nederland.

Gegarandeerd resultaat met Perfect slapen in 7 stappen?

De schrijver van de 7 stappen methode doet een aantal veelbelovende uitspraken over de resultaten die je van het boek mag verwachten. Zo wordt er gegarandeerd dat je sneller in slaap valt, je uitgerust wakker wordt, je de hele nacht doorslaapt, je meer energie krijgt, je beter gaat presteren en je meer gaat genieten van het leven.

Indien je deze resultaten niet bereikt, krijg je zelfs het aankoopbedrag van het boek zonder problemen terug. Een schrijver die zulke uitspraken durft te doen, is nogal zeker van zijn zaak. Bestel Perfect slapen in 7 stappen dus zeker en overwin je slaapprobleem.

Niet alleen een boek, maar een compleet pakket

Hier kun je het boek bestellen. Op dit moment krijg je er nog bonussen bij, waardoor het een mooi pakket is geworden:

 • Hardcopy-versie
 • E-reader-versie
 • Een slaap-checklist als ultieme samenvatting
 • Persoonlijk advies van een slaapdeskundige
 • E-cursus ‘Dieper Slapen': 's nachts doorslapen
 • Het boekje ‘Kalmeer Je Gedachten'
 • Een receptenboek met calorie-arme recepten voor betere slaap
 • Toegang tot het besloten platform
 • Relax-audio's

Hier kun je ‘Perfect Slapen In 7 Stappen' kopen (nu nog met de bonussen)

Het boek is moeilijk tweedehands te krijgen. Ook doet Slaapwijzer niet aan kortingscodes voor ‘In Perfect Slapen In 7 Stappen'. Dit is simpelweg de pagina met de beste aanbieding.

Reviews over Perfect Slapen in 7 Stappen

Bgreat.nlWilliam levert een methode met grote inhoud en service van zeer goede kwaliteit. De prijs voor het boek (37 euro) is niet te duur. Een groot voordeel is de 90 dagen durende garantietermijn. Perfect Slapen in 7 Stappen hebben de reviewer geholpen waar andere methodes faalden.
Slaappbalans.nlDe auteur heeft een goed en zeer uitgebreid boek geschreven. Er staat veel waardevolle informatie in. De tips en inzichten zijn stuk voor stuk nuttig. Bovendien is het duidelijk geschreven en met het oog op verbeteringen in slaappatronen op de langere termijn.
Fitaddicted.nlDe reviewer maakt ook twee maanden na het uitlezen van het boek onbewust nog gebruik van de verschillende adviezen en tips die erin zijn opgenomen. Zijn slaap is verbeterd en hij slaapt nu aan één stuk door. Perfect slapen in 7 dagen bevat alle onderdelen voor een goede nachtrust.
Liglekker.nlHet boek is erg leuk geschreven en leest bovendien als een trein. De tips zijn direct in de praktijk toepasbaar. Ook is het gelijk duidelijk wat er van je verwacht wordt en staat het boek vol interessante weetjes. Een nadeel is dat je tot een week na de bestelling nog mailtjes krijgt van William van der Klaauw waarin hij je pusht je aan te sluiten bij zijn forum.
Gezonder-afvallen.nlFijn aan de methode is dat deze zich heel nadruk richt op de praktijk. Ieder hoofdstuk bevat prettige kleine opdrachten om direct mee van start te gaan. Je leert je slaaproutine te “finetunen”. Veel van de oorzaken van slecht slapen worden in kaart gebracht, waar vervolgens op maat gemaakte oplossingen voor geformuleerd worden. De reviewer geeft aan niet te weten of iedereen met dit boek geholpen is, maar dat het boek voor van de oorzaken van slecht slapen een antwoord heeft.

Alternatieven voor deze slaapmethode

Beste algemene keuzeEet, Beweeg, Slaap van Tom Rath – dit boek gaat over meer dan alleen slaap, maar ook over het vinden van een gezond en uitgebalanceerd dagritme voor een gezonder leven.
Onze persoonlijke favorietNooit Meer Niet Meer Slapen (Jelmer Jepsen en Alexander van Daele) – een vergelijkbaar boek dat de oorzaken van slecht slapen in kaart brengt en vervolgens oplossingen formuleert.
Beste budgetoptieSuper Slapen van Floris Wouterson – verschillende praktische slaaptips tegen een bescheiden tarief.

Doe nu dit: jouw slaap vervolgstap

Beter leren slapen? Dan raden wij je aan je te verdiepen in William van der Klaauw en een bezoekje te brengen aan www.slaapwijzer.net. Rondkijken is gratis. Wellicht bevalt wat je ziet. Het boek Perfect Slapen in 7 Stappen is voor een eerlijke prijs beschikbaar: koop het nu.

FAQ: veel gestelde vragen over Perfect Slapen in 7 Stappen

 • Wat is precies Slaapwijzer.net?

Dit platform is eind 2013 opgericht door slaapexpert William van der Klaauw. Op moment van schrijven trekt het platform iedere maand zo’n 80.000 bezoekers. Het platform krijgt veel positieve, enthousiaste reacties. De 7 Stappen methode is ontstaan uit verzoeken van lezers.

 • Wat kan de 7 Stappen methode voor je betekenen?

Je merkt dat je slaappatroon zal verbeteren. Je slaapt dieper en meer aan één stuk door, wat zorgt voor een alertere en vrolijkere bui. Voldoende slaap draagt op heel veel vlakken bij aan je gezelschap – je wordt er aantrekkelijker door en je weerstand neemt ervan toe. Ook blijf je met voldoende slaap gemakkelijker op gewicht. Stuk voor stuk is dat wetenschappelijk bewezen.

 • Binnen welke tijd merk je effect?

Je merkt de eerste effecten al binnen een paar dagen. Maar voor je echt een algemeen gezonder gevoel hebt, zal er een week of 2-3 passeren. Het proces van veranderen kost wat tijd.

 • Binnen welke tijd is het boek in huis?

Als je het boek via de officiële website voor 16.00 uur hebt besteld, dat zul je de hardcopy de volgende dag al op je deurmat krijgen. Je kunt ook kiezen voor de e-boek versie: die heb je direct binnen.

 • Wanneer is het mogelijk te beginnen met de e-cursus “Dieper Slapen”?

Deze e-cursus bestaat uit 9 e-mails vol praktische informatie. Je zult de eerste e-mail al 1-2 werkdagen na je aankoop van het boek ontvangen. Dit gebeurt automatisch: hier hoef je niets voor te doen. De informatie van de cursusdagen is ook in het ledengedeelte terug te vinden.

Onze review samengevat

ReviewPerfect Slapen In 7 Stappen
SamenvattingWat ons betreft is Perfect Slapen in 7 Stappen absoluut een aanrader voor iedereen die kampt met een verstoorde nachtrust. Het boek is erg volledig, gericht op de praktijk en geschreven met veel expertise. Het aller belangrijkste is dat jijzelf een duidelijk beeld krijgt van wat je kunt doen om je slaap te verbeteren. Dit product is gewoon een aanrader – en al helemaal doordat we maar een klein bedrag hoefden af te rekenen. Deze methode is erg effectief en compleet. Wij kunnen de materialen sterk aanbevelen omdat ze erg kwalitatief zijn en een complete methode bieden voor wie met slaapproblemen kampt.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw geluk!