Zoek je een goede slaapmeditatie om beter in slaap te kunnen vallen? Hier vind je een overzicht met de beste geleide slaapmeditaties, waardoor je er altijd wel eentje kunt vinden die het beste voor jou werkt. Scroll naar beneden en test ze uit…

Hieronder vind je verschillende soorten slaapmeditaties

Als je een meditatie zoekt om te slapen, dan kun je hieronder verschillende soorten meditaties uitproberen. Laten we beginnen met de beste geleide slaapmeditaties om in slaap te vallen…

1 – De slaapmeditatie van Sanny Zoekt Geluk

Sanny Verhoeven deelt in haar inspirerende filmpjes veel over haar privé-leven, inclusief zo nu en dan haar eigen meditaties. Kijk eens hoe zij het doen en test haar methode uit om te mediteren voor het slapen.

2 – Loslaten van stress om in slaap te vallen

Als je een geleide meditatie zoekt om te slapen, dan is het loslaten van stress voor veel mensen de sleutel om de slaap te activeren. Commit Happiness heeft hier een mooie meditatie over gemaakt.

3 – Piekeren verzachten om in slaap te vallen

Met bovenstaande meditatie van Commit Happiness ligt de focus op piekeren. Dit houdt veel mensen namelijk wakker. Daardoor is dit een uitstekende meditatie voor het slapen.

3 – Met hypnose ontspannen en in slaap vallen

Met bovenstaande geleide slaapmeditatie, kun je door middel van hypnose-elementen in slaap vakken. De meeste mensen reageren goed op hypnotische suggesties. Test het eens uit.

5 – Dankbaarheid voelen als uitstekende slaapmeditatie

Een uitstekende meditatie voor het slapen gaan, is het voelen van dankbaarheid. Gebruik bovenstaande korte meditatie van Meditation Moments. In hun app hebben ze ook lange varianten van dankbaarheid-meditaties. Wil je meer handvatten voor dankbaarheid, lees dan dit artikel.

6 – Kies het avond-moment in ‘Meditation Moments'

medtation-moments-app-ervaringen

Het mooie van Meditation Moments is dat de meditaties per moment gesorteerd zijn. Je kiest een momentje uit, geen meditatie. Erg toegankelijk dus. Lees hier mijn review over de app.

7 – Volg de stappen van ‘Perfect slapen in 7 stappen'

slapen-gelukkig-zijn

Deze methode is erg populair omdat het al veel mensen heeft geholpen met makkelijk in slaap vallen. Bovendien investeer je meer aandacht in zo'n compleet programma, waardoor het meer kans van slagen heeft. Klik hier om deze methode te leren.

Hierna lezen:  Actieve Meditatie: 8 Oefeningen [Osho Dynamische Meditatie & Bio-Energetica]

8 – Lees deze 15 gratis slaapmeditaties (gratis)

kalmeer je gedachten boekje

Hier kun je een prachtig boekje aanvragen met 15 ontspanningstechnieken, Het boekje is helemaal gratis en wordt naar je thuisgestuurd. Je hoeft alleen de verzendkosten op je te nemen. Ideaal om op je nachtkastje neer te zetten.

Op jouw geluk!

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: