Wat zijn de beste boeken over de overgang, oftewel menopauze? In dit artikel vind je de beste aanraders, inclusief boeken die ingaan op voeding tijdens de overgang. Lees verder…

Boek over de overgang van Isa Hoes: Te Lijf – De Kunst Van Het Mooi Ouder Worden

In dit boek volgen we het onderzoek van Isa Hoes. Ze interviewt diverse deskundigen en ze presenteert je alle bevindingen over de overgang rondom het lijf, hoofd en hart. Onder andere rimpels, opvliegers en stress komen aan bod. Daarnaast komen wijdere begrippen aan bod, zoals vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk.  Het I'm Lijfboek is het vervolg.

I'M Lijfboek

I'M Lijfboek€ 23,99

Te lijf

Te lijf€ 17,50

humoristisch boek over de overgang: Oomen Stroomt Over – Hoe Overleef Ik De Overgang

Francine Oomen, was dit niet die populaire jeugd-auteur? Je weet wel, van de ‘Hoe overleef ik'-reeks? Inderdaad, en nu heeft ze een boek voor de moeders. Een boek over de overgang – mét humor en een welkom inzicht in leven in de menopauze.

Oomen stroomt over

Oomen stroomt over€ 18,90

Boek overgang en voeding: Slank Door De Overgang

Dit is een definitief overgang-receptenboek met bonussen ter waarde van 49 euro. Nu is er een actie voor 37 euro.

➡️Bekijk dit boek hier.

Het ‘Overwin je overgang'-boek

Dit is een complete gids over de overgang – met bonussen voor een lage prijs van 29 euro.

➡️Bekijk dit boek hier (dagaanbieding).

  • Alle overgangsklachten komen aan bod – met een gids en 28 tips om ermee om te gaan en om de overgangsklachten te verzachten.
  • Onder andere oefeningen en tips tegen opvliegers, vermoeidheid, overgewicht, botontkalking, geestelijke overgangsklachten en veel meer.
  • Alles over de hormoonhuishouding en oplossingen hiervoor.
  • Inzichten in de voedingsindustrie en hoe je hun trucs doorziet.
  • Goede recepten en eettips – bijvoorbeeld over groenten – en alternatieven voor suiker.
  • En veel meer… met bonussen.

50 Recepten in 30 Minuten

Deze recepten zijn speciaal voor 40+ vrouwen die in de menopauze zijn. Het is een volledig programma met kleurrijk e-boek, en veel bonussen zoals een e-boek met 10 broodvervangers, bonus e-boek met 10 traktaties, boodschappenlijstjes, maaltijdenplanner en levenslange updates.

➡️Bekijk dit boek hier.

20 Dagen Suikervrij

Dit is een 20-dagen-programma waarin je kunt experimenteren met suikervrij leven. Het programma bestaat uit een e-boek om 20 dagen lang aan de slag te gaan, een startersgids met stap voor stap uitleg, boodschappenlijstjes, toegang tot een besloten Facebook groep, bonus e-boek met 10 recepten voor suikervrije dranken, bonus e-boek met 10 recepten voor suikervrije lekkernijen en tot slot motivatie e-mails.

➡️Bekijk dit programma hier.

Overgangstransformatie

Dit is een uitgebreid programma met 7 modules. Elke module bestaat uit 3 informatieve video's en 4 oefeningen op video. Daarnaast ontvang je toegang tot de volgende 4 bonus modules: aarden, ademhalingstechnieken, affirmaties en meditatie. Er is een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

➡️ Hier vind je meer informatie.

Menoxium

Dit is een nieuw – natuurlijk overgangssupplement voor vrouwen met overgangsklachten zoals: opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens.

Menoxium 1 maand voorraad

➡️Klik hier

Menoxium 3 maanden voorraad

➡️Klik hier.

Menoxium 6 maanden voorraad

➡️Klik hier.

Op jouw geluk!